- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.561
Doğru, calpol daha masum zatenCalpol daha masum duruyor ya ondan verdim ama fitil kısmında ben de kararsızım
Ne kadar veriyorsun. Miktarimi az geliyor acaba.Calpol daha masum duruyor ya ondan verdim ama fitil kısmında ben de kararsızım
Aynen elo bizimkine de calpol etki etmezdi dolven işe yarardı
Bizde de dolven hemen işe yarar di ama dolven biraz böbrekleri yorduğu için parol daha masum paracetamol diye onu veriyordum.Aynen elo bizimkine de calpol etki etmezdi dolven işe yarardı
Bende donusumlu veriyorum oyle durumlarda. 3 saate bir calpol yada dolvenAynen elo bizimkine de calpol etki etmezdi dolven işe yarardı
cahilligime ver ama dusla banyonun ne farki var anlamadim benDoğru, calpol daha masum zaten
Önce de yazdım tekrar gibi olacak ama banyo yaptırmak idrar yolu enfeksiyonunu iyileştirici etki yapar (duş değil)
Bi keresinde onu da önermişti doktor sen deyince geldi aklıma ben ilaca karşıyım çok zorda kalmadıkça ilaç kullanmıyorum ama çocuk söz konusu olunca insan tıkanıyorBende donusumlu veriyorum oyle durumlarda. 3 saate bir calpol yada dolven
Duşta su döküp çıkarıyorsun, temizlemeyici etkisi yokcahilligime ver ama dusla banyonun ne farki var anlamadim ben
Helede ates olunca.Bi keresinde onu da önermişti doktor sen deyince geldi aklıma ben ilaca karşıyım çok zorda kalmadıkça ilaç kullanmıyorum ama çocuk söz konusu olunca insan tıkanıyor
1.5 çay kaşığı kadar canımNe kadar veriyorsun. Miktarimi az geliyor acaba.
anladim:)Duşta su döküp çıkarıyorsun, temizlemeyici etkisie yok
Banyoda sabun ile vücudu lifliyorsun(varsa idrar yollarından mikroorganizmalar ölürler)
Ağladı canım vazgeçtim. Emzirip uyutayım diye düşündümDoğru, calpol daha masum zaten
Önce de yazdım tekrar gibi olacak ama banyo yaptırmak idrar yolu enfeksiyonunu iyileştirici etki yapar (duş değil)
Deniz diyince geçen canlı derste ismi Deniz olan öğrenciye Deniz kızım bu soruya sen cevap ver dedim, hemen watsaptan mesaj atmış, kız değilim Hocam diyeAnlaşılan hepimiz Deniz’le nöbetteyiz bu gece
Şırınga yada şurup ölçüsü falan varsa 5 ml ver canim, yada şurup kaşığını tam doluver. Büyüdüler artik tam etlisini goatermiyor bence şurup. Bende az veriyordum, sonrabir gun hacettepeye götürdüm baktim hemşire 5 ml şırıngayi doldurdu şaşırmıştım o zaman az veriyormusum yetersiz geliyor mus1.5 çay kaşığı kadar canım
İyi geceler canimben yatiyorum yarin erken kalkicam
iyi geceler
Tamam canım. Buna dikkat edeyimŞırınga yada şurup ölçüsü falan varsa 5 ml ver canim, yada şurup kaşığını tam doluver. Büyüdüler artik tam etlisini goatermiyor bence şurup. Bende az veriyordum, sonrabir gun hacettepeye götürdüm baktim hemşire 5 ml şırıngayi doldurdu şaşırmıştım o zaman az veriyormusum yetersiz geliyor mus
Nasl degilmis benm gorumcemin 2 ogluda havale gecirdi beyinde kalıcı hasar birakabiliyor Allahtan onlarda birsey olmadi ama 2 ci oglam soguk havale gecirmis hatta baygin yatiyorms gorumce uyuyor sanma vs nerdeyse dili geri kacacakmis kvsi Allahtan yakında hemn mudahele etms kadin son dk yetistirmisler hastaneye ki hala ilac tedavisi uyguluyorlarBen önceleri okumuştum havale o kadar korkulacak bir şey değil diyordu doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?