- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.581
41 e çıkınca acile götürdük canım kan röntgen ve boğazda bi şey çıkmadı. 5 e kadar bekledik çişini yapmayınca yedek torba alıp eve geldik. Bakalım bugün yapınca götürcez idrarıAslında ates dusurucu olark fitil dha iyi deniyor vucuda yavas yayilip etkisi daha uzun oluyor cocuk da atesin tekrar yukselme zamani dha uzun suruyor ve daha rahat ediyor diye ben gece mesela atesi olursa ilk fitil sonra 3 saat icinde donusumlu suruplara basvuruyorm genelde dha etkili oluyor. Birde eklem yerlerine islak mendil iyi geliyor.denizbenimadim nasl oldunuz 40.5 cok yuksek bidha cikmamistir umarm oralara.
Daha önce iyE geçirdiğinde de bu kadar yukselmisti demi. Nerden ölçüyorsun ateşi41 e çıkınca acile götürdük canım kan röntgen ve boğazda bi şey çıkmadı. 5 e kadar bekledik çişini yapmayınca yedek torba alıp eve geldik. Bakalım bugün yapınca götürcez idrarı
Ben de birazdan bakacağım şu an +3Gunaydn kızlar ben sabit geldm 67.1 kg buda insallah cumaya guzel bi eksi demektir
Ayy Allah şifa versinn cnm baya yukselmis ya kiyamam inşallah sonuçlar kotu cıkmaz. Şimdi nasil dustu mu ateşi41 e çıkınca acile götürdük canım kan röntgen ve boğazda bi şey çıkmadı. 5 e kadar bekledik çişini yapmayınca yedek torba alıp eve geldik. Bakalım bugün yapınca götürcez idrarı
Oyy kiyamam. Simdi nasil canim. Cisini yapabildimi . bizide haberdar et kiyamam41 e çıkınca acile götürdük canım kan röntgen ve boğazda bi şey çıkmadı. 5 e kadar bekledik çişini yapmayınca yedek torba alıp eve geldik. Bakalım bugün yapınca götürcez idrarı
Düştü serumun içinde ateş düşürücü vardı düşürdü. Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonuAyy Allah şifa versinn cnm baya yukselmis ya kiyamam inşallah sonuçlar kotu cıkmaz. Şimdi nasil dustu mu ateşi
Evet canım o zaman da 40.5 ti.Daha önce iyE geçirdiğinde de bu kadar yukselmisti demi. Nerden ölçüyorsun ateşi
Maydonoz çayı yapıp içirebilir misin, süper temizler...Düştü serumun içinde ateş düşürücü vardı düşürdü. Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu
İyi bari biraz rahatlamistir yavrumDüştü serumun içinde ateş düşürücü vardı düşürdü. Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu
Oh afiyet olsun.Günaydın kızlar
Kahvaltıya yoğurt çorbası yapıyorum.
Birazdan ders hazırlığı yapmam lazım,sonrada dersler başlar.
Bir yandan da lahana+ maydanoz suyu kaynatıyorum, süper ödem atıyor, tavsiye ederim
Maydanoz çayı nasıl oluyor canımMaydonoz çayı yapıp içirebilir misin, süper temizler...
Benim kız sık iye olurdu, gün içinde 2 kere banyo yaptırır, maydonoz çayı içirirdim, birşeyi kalmazdı
Lahanam yok ama maydanoz yapayim bende. Sen nasil yapiyorsun tatif versene canim. Benim de vücut dengem şaşmış durumda. Bi reglolsam belki bi rahatlama olurdu. Ona da 4 gün var bakalim olacak miyim. Maydanoz onu da söktürür bariMaydonoz çayı yapıp içirebilir misin, süper temizler...
Benim kız sık iye olurdu, gün içinde 2 kere banyo yaptırır, maydonoz çayı içirirdim, birşeyi kalmazdı
Tekrar geçmiş olsun canımDüştü serumun içinde ateş düşürücü vardı düşürdü. Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu
Tebrikler canım sanada güzel motivasyon olmusturGunaydin canlarrr
Cuma 73.6
Pazartesi 73.3
Halbuli dun direk 73 u gormustum. Neyse saglik olsun buda yeter
Sadece maydonoz ile böyle bir etki görmedim canım, lahana+maydonoz 15 dk kaynatıyorumLahanam yok ama maydanoz yapayim bende. Sen nasil yapiyorsun tatif versene canim. Benim de vücut dengem şaşmış durumda. Bi reglolsam belki bi rahatlama olurdu. Ona da 4 gün var bakalim olacak miyim. Maydanoz onu da söktürür bari
günaydın canımGünaydın kızlar
Kahvaltıya yoğurt çorbası yapıyorum.
Birazdan ders hazırlığı yapmam lazım,sonrada dersler başlar.
Bir yandan da lahana+ maydanoz suyu kaynatıyorum, süper ödem atıyor, tavsiye ederim
ooo baya yükselmiş canım ya çok geçmiş olsunEvet canım o zaman da 40.5 ti.
Koltuk altından ölçüyorum bi de alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?