Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

41 e çıkınca acile götürdük canım kan röntgen ve boğazda bi şey çıkmadı. 5 e kadar bekledik çişini yapmayınca yedek torba alıp eve geldik. Bakalım bugün yapınca götürcez idrarı

41 e çıkınca acile götürdük canım kan röntgen ve boğazda bi şey çıkmadı. 5 e kadar bekledik çişini yapmayınca yedek torba alıp eve geldik. Bakalım bugün yapınca götürcez idrarı
Daha önce iyE geçirdiğinde de bu kadar yukselmisti demi. Nerden ölçüyorsun ateşi

Ayy Allah şifa versinn cnm baya yukselmis ya kiyamam inşallah sonuçlar kotu cıkmaz. Şimdi nasil dustu mu ateşi

Oyy kiyamam. Simdi nasil canim. Cisini yapabildimi . bizide haberdar et kiyamam

Düştü serumun içinde ateş düşürücü vardı düşürdü. Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu
Maydonoz çayı yapıp içirebilir misin, süper temizler...

Benim kız sık iye olurdu, gün içinde 2 kere banyo yaptırır, maydonoz çayı içirirdim, birşeyi kalmazdı

Düştü serumun içinde ateş düşürücü vardı düşürdü. Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu
İyi bari biraz rahatlamistir yavrum
Oh afiyet olsun.
Kolay gelsin canim

Benim kız sık iye olurdu, gün içinde 2 kere banyo yaptırır, maydonoz çayı içirirdim, birşeyi kalmazdı
Maydanoz çayı nasıl oluyor canım
Bi de 11.5 aylık olur mu
Antibiyotik başlıcaz muhtemelen

Lahanam yok ama maydanoz yapayim bende. Sen nasil yapiyorsun tatif versene canim. Benim de vücut dengem şaşmış durumda. Bi reglolsam belki bi rahatlama olurdu. Ona da 4 gün var bakalim olacak miyim. Maydanoz onu da söktürür bari

Sadece maydonoz ile böyle bir etki görmedim canım, lahana+maydonoz 15 dk kaynatıyorum

günaydın canım
ben de 2 gündür maydonoz kürü yapıyorum

Evet canım o zaman da 40.5 ti.
Koltuk altından ölçüyorum bi de alın
ooo baya yükselmiş canım ya çok geçmiş olsun
şimdi nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…