- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.601
Evet canim dun sabahtan spor yapmamin sebebiTebrikler canım sanada güzel motivasyon olmusturyilbasina 70 görebilirsin belki 69 ucubdan
Ya bi de benimkiler küçük hepsinin sesi kız sesi gibi konuşan Ahmet ama ses AyşeDeniz diyince geçen canlı derste ismi Deniz olan öğrenciye Deniz kızım bu soruya sen cevap ver dedim, hemen watsaptan mesaj atmış, kız değilim Hocam diye
Of of çok yükselmiş ya muhtemelen idrarda sıkıntı vardır dediğin gibi canım41 e çıkınca acile götürdük canım kan röntgen ve boğazda bi şey çıkmadı. 5 e kadar bekledik çişini yapmayınca yedek torba alıp eve geldik. Bakalım bugün yapınca götürcez idrarı
Hastalıktan dolayı ödem tuttun herhalde inşallah Cuma’ya kadar atarsın eloşumBen de birazdan bakacağım şu an +3
Kasım için mi canım ? Aralık listesini yapmadık sankiHandandandan canım hedef belirlediğimiz tabloyu tekrar paylaşır mısın?
aaa ben yanlış mı hatırladım o zamanKasım için mi canım ? Aralık listesini yapmadık sanki
Ben yapmadık diye hatırlıyorum Ama yapalım istersenaaa ben yanlış mı hatırladım o zaman
çünkü sanki Niran paylaştı
doğrudur Kasımdır o zaman
anladım canım doğrudur yaa kafam yerinde değil ki yanlış hatırlıyorum demekBen yapmadık diye hatırlıyorum Ama yapalım istersen
Aynen canim regl de olcam ikisi birleşti. Belirgin şiştim gider insallah cuma ya.Ya bi de benimkiler küçük hepsinin sesi kız sesi gibi konuşan Ahmet ama ses Ayşe
Of of çok yükselmiş ya muhtemelen idrarda sıkıntı vardır dediğin gibi canım
Hastalıktan dolayı ödem tuttun herhalde inşallah Cuma’ya kadar atarsın eloşum
Yeni hedefler mi belirlesek bu ay icinHandandandan canım hedef belirlediğimiz tabloyu tekrar paylaşır mısın?
Olur canımYeni hedefler mi belirlesek bu ay icinHandandandan
Enfeksiyona da iyi gelir miSadece maydonoz ile böyle bir etki görmedim canım, lahana+maydonoz 15 dk kaynatıyorum
canım ekleri nasıl siliyorduk1 OCAK 2021 HEDEFLERİMİZ
(4 Aralık-1 Ocak) (4 haftalık)
Handandandan
Pnrrr-12 (67.1)----------
@hadikonusalim (60.1)-----------
strontium
@medine66 (60.3)----------
@bi prenses annesi (87.1)----------
U UcanSupurge
@Furha63
papatya_2014
@Zeycan123
@pamukseker11 (71.6)----------
E ela_2019 (70.5)----------
Ucmelekannesi
masal3487 (74.1)----------
E evseem (70.9)----------
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Şuna tıkla canım sonra QUOTE kısımlarını siliyorsun eskisi gibi
canım ekleri nasıl siliyorduk
yeni düzendekini unuttum
Ekledim canımCanim senden once ucmelekannesi yazdı istersen şimdi duzenle bende seninkinden alayim
sağol canımŞuna tıkla canım sonra QUOTE kısımlarını siliyorsun eskisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?