- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.741
Offff pandemi offf. Sabirim bir sure daha gidemem. Evde biseyler denemeliyinDahiliyeye gitmen gerekir canım
Tamam canim aklimda dedigin gibi smpuanlar da cok etkiliyorBittim ya da bıttım sabunu sanırım menengiçten yapılan doğal bir sabun saça iyi gelmesiyle ünlüdür.Siirtte çok satılır.Ama sanırım Mardin Urfa ve diğer doğu illerinnde de var .Asıl yeri Siirt diye biliyorum.Saçlarımıza kimyasal içerikli şampuanlar da zarar veriyor.
Aslinda demir eksikliginden bende supheleniyorum canimbenilde cok dokuluyo
ben demir.eksikligi veya troidden dir diyorum
Dur kiz en fazla boya cikana kadar be yaptim diye dusunurum belki. Ama cok siritmaz gibi geliyorKız kardeşim de siyahtı. Sonra ani bi kararla sarıya boyadı olmadı vallaşimdi koyu kestane
Ama bi kere dene. Nolcak aman
Emzirmiyorum canim. Bebek sampuani sacimi cok sert yapiyor benim denedim ama.Emziriyorsun demi? Ben hamılelıkte ve hala bebe sampuanı kullanıyorum, dokulme ciddi azalıyo, basla bişi kullandıgım an deli gibi dokuluuo
İns biterde istedoklerini gercwklestirirsin canimSac muhabbeti olmus bende korona bitse hemen kuafore gidip yaridan altini kizil ysptirmak istiyorm. Ombre deniyor sanrm. Sonrada almanyaya ailemin yanina gitmek insallah ya :) 2 senedir tatilede gidemiyorm ailemin yanı haric bu yaz bide tatil yapabilsem daha bisey istemem
Cumaya guzel eksi var demekki canimSelam kızlar ancak gelebildim :)
Rumuz:sabahvesen
Cuma:69.9
Bugün:69.9
Fark:0
inşallah cumaya güzel bir eksi olur :)
Niye artisin acaba canim. Cumaya eskiye gecersin insmerhaba arkadaşlar
kaç gündür yazamadım, bugün de okula gittim, geç döndüm, yemek vs, yemekten sonra dersim vardı. geç kaldım kusura bakmayın.
cuma 67.4
bugün 66.7
-700 Gr harika bir sonuç tebrik ederimmerhaba arkadaşlar
kaç gündür yazamadım, bugün de okula gittim, geç döndüm, yemek vs, yemekten sonra dersim vardı. geç kaldım kusura bakmayın.
cuma 67.4
bugün 66.7
Hay Allah yavrum yaaCanım idrarını ancak akşam 6 da götürebildim. Sonuç çıkmıştır yarın alcam e nabıza düşmemiş daha ama antibiyotik vermeye başladık ateşi yükseliyor çünkü durdukça
ben de aslanımBak bak bakkk
Ben boğayım kızıııımmmm
Bence benimle inatlaşmaya kalkma
teker teker gelinHmm anliyorm seni surekli isirmasi cok zor cnm insallah duzelr ne diym bilemedm
Hedefm 65 sonrasinda liste disi free olark biraz dha verebilrm hem koruma gbi dusunuyorm senin kac
Malesef abarti oldu biraz cnm haklisn
Haklisin cnm sutlac esim istedi diye yaptm aslinda yemiycektm ama cok canm cekti cuma da olunca yedm :/
Hmm ben 65i gormek icin gayet zorliycam ama ne olur bilemedm, spor da yapicamm bugun basliyormm bence beni hafife alma
canım o cuma menüsüydü. kaçamak olarak tek yarım kutu kola.Pilav ve patates miktarı çok değil akşam ama kola hiç olmamış cnm su da az olmuş afiyet olsun canım
Vermiş ki kuzumNiye artisin acaba canim. Cumaya eskiye gecersin ins
Belli oldu kendi güvenin sebebiben de aslanım
teker teker gelin
canım o cuma menüsüydü. kaçamak olarak tek yarım kutu kola.
İnşallah canımOffff pandemi offf. Sabirim bir sure daha gidemem. Evde biseyler denemeliyin
Tamam canim aklimda dedigin gibi smpuanlar da cok etkiliyor
Aslinda demir eksikliginden bende supheleniyorum canim
Dur kiz en fazla boya cikana kadar be yaptim diye dusunurum belki. Ama cok siritmaz gibi geliyor
Emzirmiyorum canim. Bebek sampuani sacimi cok sert yapiyor benim denedim ama.
İns biterde istedoklerini gercwklestirirsin canim
Cumaya guzel eksi var demekki canim
artı değil canım -700Niye artisin acaba canim. Cumaya eskiye gecersin ins
teşekkür ederim canım-700 Gr harika bir sonuç tebrik ederim
Belli oldu kendi güvenin sebebi
Niye artisin acaba canim. Cumaya eskiye gecersin ins
Bence korona koyu renkleri deneme zamanıdır , dümdüz boyar gecerız. Korona bitince gelsin ombreler gitsin sombrelerOffff pandemi offf. Sabirim bir sure daha gidemem. Evde biseyler denemeliyin
Tamam canim aklimda dedigin gibi smpuanlar da cok etkiliyor
Aslinda demir eksikliginden bende supheleniyorum canim
Dur kiz en fazla boya cikana kadar be yaptim diye dusunurum belki. Ama cok siritmaz gibi geliyor
Emzirmiyorum canim. Bebek sampuani sacimi cok sert yapiyor benim denedim ama.
İns biterde istedoklerini gercwklestirirsin canim
Cumaya guzel eksi var demekki canim
Kiz zaten sacim koyu nesini deniyim. Acik renkleri.deniyim benBence korona koyu renkleri deneme zamanıdır , dümdüz boyar gecerız. Korona bitince gelsin ombreler gitsin sombreler
Tamam sen açık dene ya, kötü olursa da kimse görmuyo zatenKiz zaten sacim koyu nesini deniyim. Acik renkleri.deniyim ben
Nasıl yaptın canım özel bir şeyler denedin mi?teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım benim ne kusurucgdmk .!.: canim ne zor.nickin var yazan kadar akla karayi sectim
Nasil guzel eksiyi artiya cevirmisimya kusura bakma canim tebrikler
Ben çok sevmediğim için boşa şeker gibi geliyor bana kaçamak olarak hiç aklıma gelmiyor afiyet olsun cnmcanım o cuma menüsüydü. kaçamak olarak tek yarım kutu kola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?