- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.761
Sen al boyani ben boyayim benimki acemilik seninki ustalık olur ombre bile yaparız netten bakarakKiz zaten sacim koyu nesini deniyim. Acik renkleri.deniyim ben
İnşallah canım. E nabızdan aldık sonuçları eşim arkadaşına gönderdi. İdrarda sıkıntı yok orta kulak iltihabı olabilir demiş. Antibiyotik kullanıcaz. Geçmezse bi iki gün sonra KBB ye gideriz artıkHay Allah yavrum yaatez vakitte şifasını versin Rabbim
Kulaklarını çekiştiriyor muİnşallah canım. E nabızdan aldık sonuçları eşim arkadaşına gönderdi. İdrarda sıkıntı yok orta kulak iltihabı olabilir demiş. Antibiyotik kullanıcaz. Geçmezse bi iki gün sonra KBB ye gideriz artık
Olabilir canım çünkü benim oğlumda 2 yaşındayken orta kulak iltihabı geçirdi .önce ateş başladı sonra kulak ağrısı oldu yani arada tam hatırlamadığım bir süre geçmişti.İnşallah canım. E nabızdan aldık sonuçları eşim arkadaşına gönderdi. İdrarda sıkıntı yok orta kulak iltihabı olabilir demiş. Antibiyotik kullanıcaz. Geçmezse bi iki gün sonra KBB ye gideriz artık
Rabbim şifa versin canım toparlar insAllah bı an önceİnşallah canım. E nabızdan aldık sonuçları eşim arkadaşına gönderdi. İdrarda sıkıntı yok orta kulak iltihabı olabilir demiş. Antibiyotik kullanıcaz. Geçmezse bi iki gün sonra KBB ye gideriz artık
İns bisey olmaz cani.. Ebeyle gorus tenha bir saatte git gelKızlar bu hafta 6. Ay aşımız var, bizim burlar korona kaynıyo mus, aşıya gitmek zorundayım sanırımAllahım korusun
Tamam sen açık dene ya, kötü olursa da kimse görmuyo zaten
Vayyy tesekkurler kardescanimSen al boyani ben boyayim benimki acemilik seninki ustalık olur ombre bile yaparız netten bakarak
Gecmis olsun canim. İns ilc fayda ederde gecer.İnşallah canım. E nabızdan aldık sonuçları eşim arkadaşına gönderdi. İdrarda sıkıntı yok orta kulak iltihabı olabilir demiş. Antibiyotik kullanıcaz. Geçmezse bi iki gün sonra KBB ye gideriz artık
ben de yarın başlayıp özellikle haftaiçleri tutmayı düşünüyorum canım.Valla bu ara epey yoldaşım var, benim için en iyi zaman gibi :))
Kız kardeşim tam zamanı başlayalım dedi
Karşı komşum da aralıklı oruç yerine borçlarına başladı.
U UcanSupurge zaten başladı.
Eşimde Pazartesi Perşembe eşlik ederim diyor.
Sanırım adet bitince başlayacağım :))
2-3 gün kendimi motive edip tam karar verdim mı tamamdır
kürü nasıl yapıyorsun canımgünaydın canım
ben de 2 gündür maydonoz kürü yapıyorum
yok canım, ben de şaşırdım, belki 100-200 olabilirdi ama 700e şaşırdım, iyi motivasyon oldu, cumaya daha da asılırım inşallahNasıl yaptın canım özel bir şeyler denedin mi?
Hacım takımın sakin sessiz olduğu günler az birikmiş bencectesiden bu saate 51 sayfa birikmiş
okudum
Allah şifa versin kuzu hemen atlatir insallah cnmİnşallah canım. E nabızdan aldık sonuçları eşim arkadaşına gönderdi. İdrarda sıkıntı yok orta kulak iltihabı olabilir demiş. Antibiyotik kullanıcaz. Geçmezse bi iki gün sonra KBB ye gideriz artık
Uyanmış oğluşun.Allah şifa versin kuzu hemen atlatir insallah cnm
Guzell7 aralık menüm
Sabah 10.00
2dilim yumurtali ekmek kizarmis
Bi dilim peynir 5zeytin 5ceri domates 2 ince dilim salam yeşil çay
12:00 bi mandalina
15:30 sade kahve ceviz
18:30gibi bi kase nohut yemegi salata
Su 3.5 lt olur yatana kadar
Spor 40dk leslie 120pnPnrrr-12
Bence kahvaltıyı atlamamaliisn canim. Kahvaltini yap öğle salep içip akşamı hafif tut. Akşama yukleniyorsun bu şekilde. 3 mandalina akşam için cok fazla.7 Aralık Pazartesi
13.00
1 bardak salep
17.50
4 yk bulgur pilavı
2 yk kereviz yemeği
1 büyük kase yeşil salata
3 mandalina
su: 2 lt
Hurma kurabiye bitter makarna hepsifazla gibiMENUM:
Ac karnına 2 tane hurma
9:00 kahve ile 1 tane kurabiye
12:00 2dilim cavdar, 1 yumurta, 1 kk peynir, 1tk tereyag, 1ck salca, 2 cherry, 1salatalık
14:00 1 bardak protein süt, 1 yesil elma 1 mandalina
15:30 kahve 2 kare bitter
17:45 6 tane kanat, 3 tane mantar, 1 kabak, 2 kasik makarna
20:00 1 caybardagı kefir, kayisi cayı
2.lt su
Spor 20dk leslie 60p
600 hoplama 60p
200 mekik 40 =toplam 160p
Spordan önce sadece yada h.cevizi yagli kahveyi cok oneroyorlar. Yag yakiyormus7 Aralık Pazartesi
13:30 Kahvaltı
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet(2 kk peynir +1 tk tereyağ +1 tk kaşar).
1 tk bal
2 dilim TB ekmeği
18:00 1 hurma (spordan önce enerji versin diye)
19:30 Akşam Yemeği
1 tabak Borani yemeği (soğanla kavrulmuş ıspanak)+4 k yoğurt
2 litre su (2.5 yapacağım)
Spor Lesli 3 mil 135 p+ 50 squat :10 p+100 basen eritme hareketleri +20 p(şınav mekikle aynı düşündüm)Toplam=165 p Pnrrr-12
Guzel7 Aralık Pazartesi
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk Beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 16:30
5 kaşık bol yesillikli kısır (bitti sonunda)
1 kase yoğurt
Ara 19:30
10 fındık 10 sarı leblebi
1 bardak süt
Su 2.5 az oldu bugün
Spor yok
Sen niye uyandiktinki o saateKizlarrrrr var mi uyanik olan
Ben saat 8 gibi uyumuşum sonra 11 de uyandim. Bi daha uyutmadı kızım bu gece doymadi , galiba yine sütüm azaldiSen niye uyandiktinki o saate
Niye azaliyor acaba. Gerci gun gun degisiyor sut olayi.Ben saat 8 gibi uyumuşum sonra 11 de uyandim. Bi daha uyutmadı kızım bu gece doymadi , galiba yine sütüm azaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?