- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.781
Uyandı cnm agladi biraz dişi agriyor sanrm neyseki 1 saat icinde uyudu :) seninkidemi uyaniktiUyanmış oğluşun.
Sen boyle yazınca farkına vardm aynen hepsi cok olmus cnmGuzell
Bence kahvaltıyı atlamamaliisn canim. Kahvaltini yap öğle salep içip akşamı hafif tut. Akşama yukleniyorsun bu şekilde. 3 mandalina akşam için cok fazla.
Hurma kurabiye bitter makarna hepsifazla gibi
Spordan önce sadece yada h.cevizi yagli kahveyi cok oneroyorlar. Yag yakiyormus
Guzel
Kiyamam yaBen saat 8 gibi uyumuşum sonra 11 de uyandim. Bi daha uyutmadı kızım bu gece doymadi , galiba yine sütüm azaldi
Gunaydn cnm bende severm kar aslında ama sogugu sevmiyorm :)Günaydın kızlar öyle güzel bir hava var ki yumuşacık kar başlamış yağıyor yavaş yavaş ve ben okula yürüyorum miss bayılırım karda yürümeye
Günaydın canım, ben de çok severim. Gözümde canlandırdım, aheste ahesteGünaydın kızlar öyle güzel bir hava var ki yumuşacık kar başlamış yağıyor yavaş yavaş ve ben okula yürüyorum miss bayılırım karda yürümeye
yarım demet maydonoz, 1 limonun suyu ve 1 su bardağı suyu blenderdan geçirip sabah aç karna içiyorum canımben de yarın başlayıp özellikle haftaiçleri tutmayı düşünüyorum canım.
kürü nasıl yapıyorsun canım
yok canım, ben de şaşırdım, belki 100-200 olabilirdi ama 700e şaşırdım, iyi motivasyon oldu, cumaya daha da asılırım inşallah
akşam konusunda haklısın canım ama kahvaltıyı özellikle atlıyorum çünkü ne zaman kahvaltı yapsam çok değil 1 saat sonra acıkmaya başlıyorum ve kafam sürekli yemekte olduğu için hiçbirşeye odaklanamıyorumGuzell
Bence kahvaltıyı atlamamaliisn canim. Kahvaltini yap öğle salep içip akşamı hafif tut. Akşama yukleniyorsun bu şekilde. 3 mandalina akşam için cok fazla.
Hurma kurabiye bitter makarna hepsifazla gibi
Spordan önce sadece yada h.cevizi yagli kahveyi cok oneroyorlar. Yag yakiyormus
Guzel
yaaa ne güzel keşke bizim de olsaGünaydın kızlar öyle güzel bir hava var ki yumuşacık kar başlamış yağıyor yavaş yavaş ve ben okula yürüyorum miss bayılırım karda yürümeye
günaydın kuzummGunaydinnnlar,
Cumaya son 3 gün kızlar ona gore sporlar yapılsınnnn
günaydın canımGünaydınnnn
Seni geçmişim dün rakibem, son 3 gün ona göreGunaydinnnlar,
Cumaya son 3 gün kızlar ona gore sporlar yapılsınnnn
Suyunu içsem aynı etki olmaz mı ki, maydonoz sevmiyorumyarım demet maydonoz, 1 limonun suyu ve 1 su bardağı suyu blenderdan geçirip sabah aç karna içiyorum canım
Günaydınnnn canımmm eski rakibemmmgünaydınlarr
mutlu bir gün olsun hepimiz için
Seni geçmişim dün rakibem, son 3 gün ona göre
Suyunu içsem aynı etki olmaz mı ki, maydonoz sevmiyorum
Günaydınnnn canımmm eski rakibemmm
Bugün ilk defa geç uyandım canım yaHandandandan uyanmissindir sen ugramamısın cnm nasılsın
günaydın o zamanBugün ilk defa geç uyandım canım ya
9 'da bizimkiler uyandırdı, şaşırdılar da sen bu saate kadar uyumazsın diye :))
Birkaç gündür beslenmeyi bozdum, hemen uykuya yansıdı.
Ne kadar hafif beslenilirse vücut o kadar rahat oluyor, az uyku ile yetiniyor.
Hemen eski düzenime dönmem lazım
Bende anlamadim. Ama eskiye oranla cok azalttim. Ödemden dolayi tartida fazla görüyorum. Bilmiyorum yada direnc oldu, daha önce de bu kiloda cok takılmıştım. Hem bobrekler hem regl hem direnç hepsi birleşti sanki. Bi regl olsam baya rahatlayacagim gibiNiye azaliyor acaba. Gerci gun gun degisiyor sut olayi.
Ohh mis. Hava yumuşak oldu mu bende cok severim karı. Gerçi yavaş yağan karda hava sert olmuyor.Günaydın kızlar öyle güzel bir hava var ki yumuşacık kar başlamış yağıyor yavaş yavaş ve ben okula yürüyorum miss bayılırım karda yürümeye
Kiyamamm yaa. Aynen benim kizim da hiç uyuyamadi bu gecUyandı cnm agladi biraz dişi agriyor sanrm neyseki 1 saat icinde uyudu :) seninkidemi uyanikti
Insallah önemli bir şey değildir yasemincim.günaydın kuzumm
dün ben spor yapacaktım ama eşimin çok canı sıkkındı o öyleyken ben hoplayıp zıplayamadım
Bence listeden çıkmak insanin düzenini cok bozuyor. Bende hedefe ulaşmadan cikmak istemiyorum ama böyle giderse muhtemelen cikacagim. Bakalim bu hafta regl olup ödemi atarsam haftaya devam. Ama kilo veremezsem haftaya ayrılacağımBugün ilk defa geç uyandım canım ya
9 'da bizimkiler uyandırdı, şaşırdılar da sen bu saate kadar uyumazsın diye :))
Birkaç gündür beslenmeyi bozdum, hemen uykuya yansıdı.
Ne kadar hafif beslenilirse vücut o kadar rahat oluyor, az uyku ile yetiniyor.
Hemen eski düzenime dönmem lazım
Cuma kilomu yazdım???1 OCAK 2021 HEDEFLERİMİZ
(4 Aralık-1 Ocak) (4 haftalık)
Pnrrr-12 (67.1)----------65 (mezuniyet )
denizbenimadim (60.1)-----------57.0
@medine66 (60.3)----------57.8
@bi prenses annesi (87.1)---------- 85
U UcanSupurge (66.3)----------63.5
@Furha63 (65.5)----------63.0
@pamukseker11 (71.6)----------68.0
E ela_2019 (70.5)----------66.5
Ucmelekannesi (73.6)----------70.0
masal3487 (74.1)----------71.1
E evseem (70.9)----------66.9
Jasminium84 (68,9)----------65
@Beyazkugu87 (86.3)-------(81)
cgdmk (67.4)----------(64.5)
Niran Nevra[/USER] hedef 68.0
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
önemli değil ama bizim için önemli canım :)Bende anlamadim. Ama eskiye oranla cok azalttim. Ödemden dolayi tartida fazla görüyorum. Bilmiyorum yada direnc oldu, daha önce de bu kiloda cok takılmıştım. Hem bobrekler hem regl hem direnç hepsi birleşti sanki. Bi regl olsam baya rahatlayacagim gibi
Ohh mis. Hava yumuşak oldu mu bende cok severim karı. Gerçi yavaş yağan karda hava sert olmuyor.
Kiyamamm yaa. Aynen benim kizim da hiç uyuyamadi bu gec
Insallah önemli bir şey değildir yasemincim.
Bence listeden çıkmak insanin düzenini cok bozuyor. Bende hedefe ulaşmadan cikmak istemiyorum ama böyle giderse muhtemelen cikacagim. Bakalim bu hafta regl olup ödemi atarsam haftaya devam. Ama kilo veremezsem haftaya ayrılacağım
Tekrar düzenle canim. Aralık hedefi yazacaksin.Cuma kilomu yazdım???
Ayy yazikk yaa keşke gelse size, biraz toparlaninca geri giderönemli değil ama bizim için önemli canım :)
kayınvalidem dişlerini yaptırdı ama kötü yapmışlar ağzı hep yara olmuş, dün eşim onu götürdü tekrar doktora ama işte bi parçacık dolma yemiş kalan 1 parçayı da eşime demiş ki oğlum çok güzel al sen ye diye eşim de içlenmiş, gariban gibi öyle bi parça şey yemiş arkamda bıraktım geldim dedi, zaten küçücük bişe iyice bi parça kalmış dedi halsiz halsiz, ağladı oturdu
ben de çok üzüldüm kadıncağız tek başına yaşıyor bırak bana gelmeyi kızına bile gitmez aman kimseyi rahatsız etmeyim diye
dedim eşime ee getirseydin keşke, ya da cumadan git al getir haftasonu kalsın diye ama yok diye ablama bile gitmiyor ki gelmez bilmiyor musun dedi evlendiğimden beri geldi mi dediAyy yazikk yaa keşke gelse size, biraz toparlaninca geri gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?