Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen boyle yazınca farkına vardm aynen hepsi cok olmus cnm
Ben saat 8 gibi uyumuşum sonra 11 de uyandim. Bi daha uyutmadı kızım bu gece doymadi , galiba yine sütüm azaldi
Kiyamam ya aslinda ek gida aliyor dmi ama az yiyordur belki, benmkide hep meme derdi yemek istemezdi 1 yasindan sonra duzene girdi yemelerimiz
Günaydın kızlar öyle güzel bir hava var ki yumuşacık kar başlamış yağıyor yavaş yavaş ve ben okula yürüyorum miss bayılırım karda yürümeye
Gunaydn cnm bende severm kar aslında ama sogugu sevmiyorm :)
Almanyada soguklarn dibini yasadigm icin sanırsam

yarım demet maydonoz, 1 limonun suyu ve 1 su bardağı suyu blenderdan geçirip sabah aç karna içiyorum canım

akşam konusunda haklısın canım ama kahvaltıyı özellikle atlıyorum çünkü ne zaman kahvaltı yapsam çok değil 1 saat sonra acıkmaya başlıyorum ve kafam sürekli yemekte olduğu için hiçbirşeye odaklanamıyorum
ama akşamları bugünden itibaren erkene çekiyorum kuzum, işyerine getirdim yemeğimi inşallah devam ettirebilirim

Günaydın kızlar öyle güzel bir hava var ki yumuşacık kar başlamış yağıyor yavaş yavaş ve ben okula yürüyorum miss bayılırım karda yürümeye
yaaa ne güzel keşke bizim de olsa
günaydın bu arada kuzumm

Gunaydinnnlar,
Cumaya son 3 gün kızlar ona gore sporlar yapılsınnnn
günaydın kuzumm
dün ben spor yapacaktım ama eşimin çok canı sıkkındı o öyleyken ben hoplayıp zıplayamadım

günaydın canım

Gunaydinnnlar,
Cumaya son 3 gün kızlar ona gore sporlar yapılsınnnn
Seni geçmişim dün rakibem, son 3 gün ona göre
yarım demet maydonoz, 1 limonun suyu ve 1 su bardağı suyu blenderdan geçirip sabah aç karna içiyorum canım
Suyunu içsem aynı etki olmaz mı ki, maydonoz sevmiyorum
günaydınlarr
mutlu bir gün olsun hepimiz için
Günaydınnnn canımmm eski rakibemmm

Seni geçmişim dün rakibem, son 3 gün ona göre

Suyunu içsem aynı etki olmaz mı ki, maydonoz sevmiyorum

Günaydınnnn canımmm eski rakibemmm

maydonozun ödem atma etkisi var ya o yüzden maydonoz olmalı canım
ama hiç yiyemiyorum dersen posasını bırak suyunu iç sadece bence onun da muhakkak faydası olur

Handandandan uyanmissindir sen ugramamısın cnm nasılsın
Bugün ilk defa geç uyandım canım ya
9 'da bizimkiler uyandırdı, şaşırdılar da sen bu saate kadar uyumazsın diye :))
Birkaç gündür beslenmeyi bozdum, hemen uykuya yansıdı.
Ne kadar hafif beslenilirse vücut o kadar rahat oluyor, az uyku ile yetiniyor.
Hemen eski düzenime dönmem lazım

günaydın o zaman

1 OCAK 2021 HEDEFLERİMİZ
(4 Aralık-1 Ocak) (4 haftalık)

Pnrrr-12 (67.1)----------65 (mezuniyet )
denizbenimadim (60.1)-----------57.0
@medine66 (60.3)----------57.8
@bi prenses annesi (87.1)---------- 85
U UcanSupurge (66.3)----------63.5
@Furha63 (65.5)----------63.0
@pamukseker11 (71.6)----------68.0
E ela_2019 (70.5)----------66.5
Ucmelekannesi (73.6)----------70.0
masal3487 (74.1)----------71.1
E evseem (70.9)----------66.9
Jasminium84 (68,9)----------65
@Beyazkugu87 (86.3)-------(81)
cgdmk (67.4)----------(64.5)

Niran Nevra[/USER] hedef 68.0

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Niye azaliyor acaba. Gerci gun gun degisiyor sut olayi.
Bende anlamadim. Ama eskiye oranla cok azalttim. Ödemden dolayi tartida fazla görüyorum. Bilmiyorum yada direnc oldu, daha önce de bu kiloda cok takılmıştım. Hem bobrekler hem regl hem direnç hepsi birleşti sanki. Bi regl olsam baya rahatlayacagim gibi
Ohh mis. Hava yumuşak oldu mu bende cok severim karı. Gerçi yavaş yağan karda hava sert olmuyor.
Uyandı cnm agladi biraz dişi agriyor sanrm neyseki 1 saat icinde uyudu :) seninkidemi uyanikti
Kiyamamm yaa. Aynen benim kizim da hiç uyuyamadi bu gec
günaydın kuzumm
dün ben spor yapacaktım ama eşimin çok canı sıkkındı o öyleyken ben hoplayıp zıplayamadım
Insallah önemli bir şey değildir yasemincim.
Bence listeden çıkmak insanin düzenini cok bozuyor. Bende hedefe ulaşmadan cikmak istemiyorum ama böyle giderse muhtemelen cikacagim. Bakalim bu hafta regl olup ödemi atarsam haftaya devam. Ama kilo veremezsem haftaya ayrılacağım

Cuma kilomu yazdım???

önemli değil ama bizim için önemli canım :)

kayınvalidem dişlerini yaptırdı ama kötü yapmışlar ağzı hep yara olmuş, dün eşim onu götürdü tekrar doktora ama işte bi parçacık dolma yemiş kalan 1 parçayı da eşime demiş ki oğlum çok güzel al sen ye diye eşim de içlenmiş, gariban gibi öyle bi parça şey yemiş arkamda bıraktım geldim dedi, zaten küçücük bişe iyice bi parça kalmış dedi halsiz halsiz, ağladı oturdu
ben de çok üzüldüm kadıncağız tek başına yaşıyor bırak bana gelmeyi kızına bile gitmez aman kimseyi rahatsız etmeyim diye

Ayy yazikk yaa keşke gelse size, biraz toparlaninca geri gider

Ayy yazikk yaa keşke gelse size, biraz toparlaninca geri gider
dedim eşime ee getirseydin keşke, ya da cumadan git al getir haftasonu kalsın diye ama yok diye ablama bile gitmiyor ki gelmez bilmiyor musun dedi evlendiğimden beri geldi mi dedi
ben de annemi aradım hemen geçmiş olsun dedikten sonra anne dedim gel kal bizde çocukları da görmüş olursun hiç konuşturmadı bile yok kızım ben kimseyi rahatsız etmem evimde mutluyum dedi
evi de soğukmuş epey bi ona da üzüldü eşim
ama yine diyeceğim haftasonu al getir diye iki gün olsun kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…