- 31 Ekim 2013
- 21.666
- 72.880
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.221
ohh.ne guzelllGüüüünaaaaaaydiiiiiiinlaaaaaarrr
Nedense bi mutlu uykumu almis kalktim
harikasin canimIlk tartı bildirimi benden geliyor sanrm erken uyandm daha fazla bekliyemiycem kahve icicem
Gecwn cuma: 67.1
Bugun: 66.3
Fark: - 800gr
Yuzde: 1.192 %Eki Görüntüle 2737292
Günaydın canımgunaydin kizlarr❤❤❤
oruc tutuyorum bugun
en gec kacta bildirim yapmam gerekiyo orucluyken
bide simdi kagit islerim var kieimi kv ye birakip.cikmam lazim
Ekside olman güzel ama listede olduğun için takımı temsil ettiğini düşünürsek %1 'in altı yeterli değil canım.Eki Görüntüle 2737297
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.8
Fark -300
Yüzde %0.404
Üzgünüm kızlar güzel bir kilo veremedim,bunhafta kafam çok doluydu, kendimi veremedim,aktifte değildim ama bu hafta inşallah güzel hedeflerim var,bakalım inşallah tuttururum.
İnşallah,hedef belirlemek istemiyorum,bu beni daha çok strese sokuyor,Allah'tan bir sıkınti olmazsa inşallah bu hafta kafam rahat,güzel bir eksiyle gelirim.Ekside olman güzel ama listede olduğun için takımı temsil ettiğini düşünürsek %1 'in altı yeterli değil canım.
Listedekilerin salma lüksü yoklütfen bu hafta çok dikkat et
Haftaya 1.5 kg vererek bu haftayı telafi edebilirsin
Maşallah canim süper bir eksi
Yaparsin canım sana güveniyorumİnşallah,hedef belirlemek istemiyorum,bu beni daha çok strese sokuyor,Allah'tan bir sıkınti olmazsa inşallah bu hafta kafam rahat,güzel bir eksiyle gelirim.
Çok şükür kızımın kilo alımı da iyi bu daha çok moral oldu bana,demekki sütüm düşündüğüm kadar azalmıyor
Harikasın canım tebrikler
Moralini bozma belki bu haftaki -300 Gr haftaya için müthiş bir motivasyon olurİnşallah,hedef belirlemek istemiyorum,bu beni daha çok strese sokuyor,Allah'tan bir sıkınti olmazsa inşallah bu hafta kafam rahat,güzel bir eksiyle gelirim.
Çok şükür kızımın kilo alımı da iyi bu daha çok moral oldu bana,demekki sütüm düşündüğüm kadar azalmıyor
Gözün aydın canım,ben babamı bir buçuk yıldır gormedim,annemi dört ay önce gördüm,şanslısın,doya doya sarıl onlara.Kahvemi içip günlük rutin işleri yapayim
Aksam üzeri iş çıkışı annem babam gelecek 2haftadir göremedim annemi
Pazar isimde var bugün yoğun geçecek
Pazardan kerevizdi brokoliydi fln alayim malum nirani yenecegim
her şeye rağmen eksilmiş olması güzel benceEki Görüntüle 2737297
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.8
Fark -300
Yüzde %0.404
Üzgünüm kızlar güzel bir kilo veremedim,bunhafta kafam çok doluydu, kendimi veremedim,aktifte değildim ama bu hafta inşallah güzel hedeflerim var,bakalım inşallah tuttururum.
2.100 gram vermiş olmanın heyecanı sanırım Z yok :)) beyakugu da güzel olmuş ama
Olabilir canım hiç farketmedim2.100 gram vermiş olmanın heyecanı sanırım Z yok :)) beyakugu da güzel olmuş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?