- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.241
Benim de 16 saat oldu normalde. Diğer hoca aldı çoğunu. 2 sınıf birleştirildi. 12 saat canlı dersim var şimdi14 saat dersim var maaş karşılığını doldurmuyorum diye bölge normuna alınmışım ders tamamlamam için Norm fazlası değilmişim yani
Korona süreci onlarla uğraşılmaz şimdi merak etme canım18 saatti dönem başında 2 şube kapatıldı Özel okula yazılan çocuklar olunca 2şer saatten derslerim gitti haliyle dersler paylaştırıldığı için sonradan da kimseden ders alıp vermedi öyle yani
Tebrik ederim canım emin adımlarla hedefeIlk tartı bildirimi benden geliyor sanrm erken uyandm daha fazla bekliyemiycem kahve icicem
Gecwn cuma: 67.1
Bugun: 66.3
Fark: - 800gr
Yuzde: 1.192 %Eki Görüntüle 2737292
Gayet güzel gittikçe artar merak etme canımEki Görüntüle 2737297
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.8
Fark -300
Yüzde %0.404
Üzgünüm kızlar güzel bir kilo veremedim,bunhafta kafam çok doluydu, kendimi veremedim,aktifte değildim ama bu hafta inşallah güzel hedeflerim var,bakalım inşallah tuttururum.
Gayet güzel canım tebrik ederimGünaydın kızlar tartilip geldim ama foto çekmeyi unutmuşum
3 gun önce 62.7 geldim bugün 61.1
-1.6 kg o da odemdir sanirim
Çok güzel canım ama lütfen artık dikkat et bu kadar emeği heba etme
Hadi bismillah
Canım sporsuz olmuyor olmuyorGünaydın kızlar üzülerek bildirim yapicam ben izne ayrılsam daha iyi olacak bı ileri bı geri yapiyorum sporsuz veremiyorum biliyorum ama spor yapmaya vakit enerji bulamıyorum kendimde menulerimde kötü değildi daha Çarşamba günü eksideydim şimdi niye böyle oldu bilmiyorum takımı daha fazla etkilemek istemiyorum hepinizden özür dilerim spor olayiji düzene oturtmadan listeye girmek istemiycem snrm bı daha
Geçen hafta: 87.1
Bu hafta: 88
Fark: +900
Yüzde: %-1.033
Dün erken kapattım baya acıktım kahvaltı yapicam mecbur artık eksi göreceğimi de sanmiyorum
Bilmiyorum inan daha Çarşamba günü tartıldım sabittim en azından pazartesi artışı gitmişti ama yine ibre yukarda günlük bu kadar değişiyor anlam veremiyorum sporsuz daha öncede olmuyordu evet bunu biliyorum ama yok yani devamlılık getiremiyorum spor konusunda benim enerjim varken oğlum durmuyor o durduğunda uyudugunda benim halim kalmıyor kenidmi tükenmiş hissediyorum bazen dhaa önce verdm deli gibi spor yaparak şu an o güç yok sankiCanım sporsuz olmuyor olmuyor
Ben de bu hafta düZgün spor yapmadığım İçin veremedim. Kilo vereceksen spor şart. 1 haftada çok yemediğin halde 1 kilo aldıysan senin kilolar yerleşmiş ve ekstra çaba sarfetmen gerekiyor demektir
Sen pes etme de listede ya da listede olmadan diyeti bırakma herşey yoluna girer.Ne zaman böyle umutsuz ve üzgün yazılar görsem kendim aklıma geliyorum .Bitmiş tükenmiş hissettiğimde birinin yaparsın boşver ilk tümsekte vaz mı geçeceksin demesine ihtiyacım oluyor.O yüzden avazım çıktığı kadar olsun moral bozmak pes etmek yok demek istiyorumBilmiyorum inan daha Çarşamba günü tartıldım sabittim en azından pazartesi artışı gitmişti ama yine ibre yukarda günlük bu kadar değişiyor anlam veremiyorum sporsuz daha öncede olmuyordu evet bunu biliyorum ama yok yani devamlılık getiremiyorum spor konusunda benim enerjim varken oğlum durmuyor o durduğunda uyudugunda benim halim kalmıyor kenidmi tükenmiş hissediyorum bazen dhaa önce verdm deli gibi spor yaparak şu an o güç yok sanki
Aa ben seni izinde biliyordumBilmiyorum inan daha Çarşamba günü tartıldım sabittim en azından pazartesi artışı gitmişti ama yine ibre yukarda günlük bu kadar değişiyor anlam veremiyorum sporsuz daha öncede olmuyordu evet bunu biliyorum ama yok yani devamlılık getiremiyorum spor konusunda benim enerjim varken oğlum durmuyor o durduğunda uyudugunda benim halim kalmıyor kenidmi tükenmiş hissediyorum bazen dhaa önce verdm deli gibi spor yaparak şu an o güç yok sanki
Pes etmek bende istemiyorum ama böyle de listeyi çok kötü etkiliyorum bu daha da moralimi bozuyorSen pes etme de listede ya da listede olmadan diyeti bırakma herşey yoluna girer.Ne zaman böyle umutsuz ve üzgün yazılar görsem kendim aklıma geliyorum .Bitmiş tükenmiş hissettiğimde birinin yaparsın boşver ilk tümsekte vaz mı geçeceksin demesine ihtiyacım oluyor.O yüzden avazım çıktığı kadar olsun moral bozmak pes etmek yok demek istiyorum
Yok cnm ayrilayim dedim ama bı kaç haftadr cikmamistm keşke geçen hafta eksideyken ciksaymisim şimdi listeye kötü etkim olduAa ben seni izinde biliyordum
Olurmu hic canimmCansın
Bende kimse beni tutmuyor diye yas tutmaya başlamıştım
Tessekurler canmBol bol gelsin o zaman
Bide tartida guzellikler gorursem tam enerji dolucam
Tebrikler canim cok guzel
Ruyalarimiza giriyor nekadar ciddiye aliyorsak artkGünaydın kızlar
10dk önce uyandimrüyamda akşam olmuş diyorumki tartılmadım ben unuttum kimsede sormadi takimdan diye söyleniyordum rüyamda uyandım
biraz bekliycem tartı için
Aynen bencede canimsanırım en doğru sonuç sabah aç karnına alınan
Az da olsa eksidesin tbrkler cnmEki Görüntüle 2737297
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.8
Fark -300
Yüzde %0.404
Üzgünüm kızlar güzel bir kilo veremedim,bunhafta kafam çok doluydu, kendimi veremedim,aktifte değildim ama bu hafta inşallah güzel hedeflerim var,bakalım inşallah tuttururum.
Allah kabul etsn cnm, kolay gelsingunaydin kizlarr❤❤❤
oruc tutuyorum bugun
en gec kacta bildirim yapmam gerekiyo orucluyken
bide simdi kagit islerim var kieimi kv ye birakip.cikmam lazim
Sagol canimmohh.ne guzelll
harikasin canim
Tebriklwr cnm cok guzel sonucGünaydın kızlar tartilip geldim ama foto çekmeyi unutmuşum
3 gun önce 62.7 geldim bugün 61.1
-1.6 kg o da odemdir sanirim
Tebrikler cnm mukemmel sonuc
Az da olsa eksidesn cnm hemde 5ler gelmis tbrklerKızlar ders arası bildirimimi yapayım
Geçen cuma:60.1
Bugün:59.9
Fark:200 g
Yüzde:0.332
tek tesellim 5 ler görmüş olmak
Bu hafta sadece 2 gün spor yapabildim. Kızımın hastalığından dolayı biliyorsunuz
Demek ki hergün 100 g gitmiş
haftaya hedefim 1.5 Kilo inşallah
bu hafta kusuruma bakmayın
Takıma katkım olmadı
Günaydın kızlar üzülerek bildirim yapicam ben izne ayrılsam daha iyi olacak bı ileri bı geri yapiyorum sporsuz veremiyorum biliyorum ama spor yapmaya vakit enerji bulamıyorum kendimde menulerimde kötü değildi daha Çarşamba günü eksideydim şimdi niye böyle oldu bilmiyorum takımı daha fazla etkilemek istemiyorum hepinizden özür dilerim spor olayiji düzene oturtmadan listeye girmek istemiycem snrm bı daha
Geçen hafta: 87.1
Bu hafta: 88
Fark: +900
Yüzde: %-1.033
Dün erken kapattım baya acıktım kahvaltı yapicam mecbur artık eksi göreceğimi de sanmiyorum
Tessekurler canimBenim de 16 saat oldu normalde. Diğer hoca aldı çoğunu. 2 sınıf birleştirildi. 12 saat canlı dersim var şimdi
Korona süreci onlarla uğraşılmaz şimdi merak etme canım
Ilk tartı bildirimi benden geliyor sanrm erken uyandm daha fazla bekliyemiycem kahve icicem
Tebrik ederim canım emin adımlarla hedefe
Gayet güzel gittikçe artar merak etme canım
Gayet güzel canım tebrik ederim
Çok güzel canım ama lütfen artık dikkat et bu kadar emeği heba etme
Hadi bismillah
Tbrkler cnm su 65lerden bi kurtulsan gerisi gelicek benceGeçen cuma 65.7
Bu hafta 65.3
Fark _400
Tamamen salmak niyetinde değilim insAllah inan bende co istiyorum ama şimdilik olmuyor sporu rayına koyduğumda herşey daha güzel olacak inanıyorumuzuldm cnm yinede tamamen diyet havasindan cikma cnm artilar gelmesin bence oglun biraz buyuynce sporuda rayina oturtursab cok dha iyi olur insllah
Insallah cnm ben inaniyorum sana yaparsın sen istediginde belki biraz molaya ihtiyacin varTamamen salmak niyetinde değilim insAllah inan bende co istiyorum ama şimdilik olmuyor sporu rayına koyduğumda herşey daha güzel olacak inanıyorum
Insallah cnm ben inaniyorum sana yaparsın sen istediginde belki biraz molaya ihtiyacin var
Haftaya 6 lar
Spor yapcan kuzum. Dedim ya sporsuz olmuyor maalesef. Çünkü kilo yağ demek yap yakmak için de hareket şart. Bi başlasan gerisi gelir inşallahTamamen salmak niyetinde değilim insAllah inan bende co istiyorum ama şimdilik olmuyor sporu rayına koyduğumda herşey daha güzel olacak inanıyorum
Tebrikler cnm haftaya 6lar garanti inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?