Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar üzülerek bildirim yapicam ben izne ayrılsam daha iyi olacak bı ileri bı geri yapiyorum sporsuz veremiyorum biliyorum ama spor yapmaya vakit enerji bulamıyorum kendimde menulerimde kötü değildi daha Çarşamba günü eksideydim şimdi niye böyle oldu bilmiyorum takımı daha fazla etkilemek istemiyorum hepinizden özür dilerim spor olayiji düzene oturtmadan listeye girmek istemiycem snrm bı daha
Geçen hafta: 87.1
Bu hafta: 88
Fark: +900
Yüzde: %-1.033
Dün erken kapattım baya acıktım kahvaltı yapicam mecbur artık eksi göreceğimi de sanmiyorum

14 saat dersim var maaş karşılığını doldurmuyorum diye bölge normuna alınmışım ders tamamlamam için Norm fazlası değilmişim yani
Benim de 16 saat oldu normalde. Diğer hoca aldı çoğunu. 2 sınıf birleştirildi. 12 saat canlı dersim var şimdi
18 saatti dönem başında 2 şube kapatıldı Özel okula yazılan çocuklar olunca 2şer saatten derslerim gitti haliyle dersler paylaştırıldığı için sonradan da kimseden ders alıp vermedi öyle yani
Korona süreci onlarla uğraşılmaz şimdi merak etme canım

Ilk tartı bildirimi benden geliyor sanrm erken uyandm daha fazla bekliyemiycem kahve icicem
Ilk tartı bildirimi benden geliyor sanrm erken uyandm daha fazla bekliyemiycem kahve icicem

Gecwn cuma: 67.1
Bugun: 66.3
Fark: - 800gr
Yuzde: 1.192 %Eki Görüntüle 2737292
Tebrik ederim canım emin adımlarla hedefe
Gayet güzel gittikçe artar merak etme canım
Günaydın kızlar tartilip geldim ama foto çekmeyi unutmuşum
3 gun önce 62.7 geldim bugün 61.1
-1.6 kg o da odemdir sanirim
Gayet güzel canım tebrik ederim
Eki Görüntüle 2737345
Geçen hafta 86.3
Bu hafta 84.2
Giden 2.100gr
Haftaya hedef 82.5
Handandandan
Çok güzel canım ama lütfen artık dikkat et bu kadar emeği heba etme
Günaydınlar herkese benimde ilk kilo bildirimim 83.0

Eki Görüntüle 2737367
Hadi bismillah

Canım sporsuz olmuyor olmuyor
Ben de bu hafta düZgün spor yapmadığım İçin veremedim. Kilo vereceksen spor şart. 1 haftada çok yemediğin halde 1 kilo aldıysan senin kilolar yerleşmiş ve ekstra çaba sarfetmen gerekiyor demektir

Bilmiyorum inan daha Çarşamba günü tartıldım sabittim en azından pazartesi artışı gitmişti ama yine ibre yukarda günlük bu kadar değişiyor anlam veremiyorum sporsuz daha öncede olmuyordu evet bunu biliyorum ama yok yani devamlılık getiremiyorum spor konusunda benim enerjim varken oğlum durmuyor o durduğunda uyudugunda benim halim kalmıyor kenidmi tükenmiş hissediyorum bazen dhaa önce verdm deli gibi spor yaparak şu an o güç yok sanki

Sen pes etme de listede ya da listede olmadan diyeti bırakma herşey yoluna girer.Ne zaman böyle umutsuz ve üzgün yazılar görsem kendim aklıma geliyorum .Bitmiş tükenmiş hissettiğimde birinin yaparsın boşver ilk tümsekte vaz mı geçeceksin demesine ihtiyacım oluyor.O yüzden avazım çıktığı kadar olsun moral bozmak pes etmek yok demek istiyorum

Aa ben seni izinde biliyordum

Pes etmek bende istemiyorum ama böyle de listeyi çok kötü etkiliyorum bu daha da moralimi bozuyor
Aa ben seni izinde biliyordum
Yok cnm ayrilayim dedim ama bı kaç haftadr cikmamistm keşke geçen hafta eksideyken ciksaymisim şimdi listeye kötü etkim oldu

Cansın
Bende kimse beni tutmuyor diye yas tutmaya başlamıştım
Olurmu hic canimm
Bol bol gelsin o zaman

Bide tartida guzellikler gorursem tam enerji dolucam

Tebrikler canim cok guzel
Tessekurler canm
Günaydın kızlar
10dk önce uyandim rüyamda akşam olmuş diyorumki tartılmadım ben unuttum kimsede sormadi takimdan diye söyleniyordum rüyamda uyandım
biraz bekliycem tartı için
Ruyalarimiza giriyor nekadar ciddiye aliyorsak artk
sanırım en doğru sonuç sabah aç karnına alınan
Aynen bencede canim
Az da olsa eksidesin tbrkler cnm
gunaydin kizlarr❤❤❤

oruc tutuyorum bugun
en gec kacta bildirim yapmam gerekiyo orucluyken
bide simdi kagit islerim var kieimi kv ye birakip.cikmam lazim
Allah kabul etsn cnm, kolay gelsin
ohh.ne guzelll

harikasin canim
Sagol canimm
Günaydın kızlar tartilip geldim ama foto çekmeyi unutmuşum
3 gun önce 62.7 geldim bugün 61.1
-1.6 kg o da odemdir sanirim
Tebriklwr cnm cok guzel sonuc
Eki Görüntüle 2737345
Geçen hafta 86.3
Bu hafta 84.2
Giden 2.100gr
Haftaya hedef 82.5
Handandandan
Tebrikler cnm mukemmel sonuc
Az da olsa eksidesn cnm hemde 5ler gelmis tbrkler
uzuldm cnm yinede tamamen diyet havasindan cikma cnm artilar gelmesin bence oglun biraz buyuynce sporuda rayina oturtursab cok dha iyi olur insllah
Tessekurler canim

uzuldm cnm yinede tamamen diyet havasindan cikma cnm artilar gelmesin bence oglun biraz buyuynce sporuda rayina oturtursab cok dha iyi olur insllah
Tamamen salmak niyetinde değilim insAllah inan bende co istiyorum ama şimdilik olmuyor sporu rayına koyduğumda herşey daha güzel olacak inanıyorum

Tamamen salmak niyetinde değilim insAllah inan bende co istiyorum ama şimdilik olmuyor sporu rayına koyduğumda herşey daha güzel olacak inanıyorum
Insallah cnm ben inaniyorum sana yaparsın sen istediginde belki biraz molaya ihtiyacin var

Spor yapcan kuzum. Dedim ya sporsuz olmuyor maalesef. Çünkü kilo yağ demek yap yakmak için de hareket şart. Bi başlasan gerisi gelir inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…