- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.201
18 saatti dönem başında 2 şube kapatıldı Özel okula yazılan çocuklar olunca 2şer saatten derslerim gitti haliyle dersler paylaştırıldığı için sonradan da kimseden ders alıp vermedi öyle yani1 ders verememiş mi yani sana
Olur yap canım
9 takım yarış nasil olur bi görün kızlar bu hafta kıyasıya ölümüne yarışıyoruz
Şimdi hepiniz kaptanı tutar
2 var ortiii bu 3 olcak insallahKaç diploman var kız ortiiiiii
Ohh ne guzel bende bergamotlusunu cok seviyorm ama ananasli denemedm belki bidhakine oyle alirim ananasınd zayıflamada etkisi var diye biliyormİyi geceler kızlar ayyy eşime yeşil çay al demistim ananaslı almışyaptım şimdi mis gibi koktu
Cansınben kaptani tutuyorummmkilonuzu ozelden degl gruba yazın amaa yoksam rekabeti takip edemeyizzz
dogru canim unutmusum")ma kuzum sen epeydir yapıyorsun vücudun alışmıştır
Ben 2 gündür yapıyorum emin olamadım o yüzden
sevindim canim iyi olmanaHayırlı akşamlar hanımlar
Kaç gündür hastaydım. Bugün boğazım biraz daha iyi.
U UcanSupurge canım baban nasıl oldu iyi mi durumu?
yarin hafif gecrip dengelersin canim:)Oh ne güzel kilo vermeye başladığım ilk günün akşamı sütlaç gömdüm
bu hafta olamamYarın mezunumuz var mı acaba
resmen evrim gecirmis kadin
guruptan yazinOlur canım, mutlu olurumbildirim mi yapmam gerekiyor yarın, sana özelden yapayım en iyisi
elti mutlu olsundaEltiyi baya mutlu ettin yani.
Kv yanina oturmaktan sayende kurtulmus
Merhaba geldim teşekkür ediyorum. Kurallar olmadan başarıda olmuyor maalesef. Okudum, kabul ettim ve buradayım.
ADINIZ: Tülin
YAŞINIZ: 45
BOYUNUZ: 1.75
KİLONUZ: 82.5
HEDEF KİLONUZ: 72
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: Yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: Memur
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kilolarımla Mutsuzum Çünkü
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Geçen 10 yılda hem hareketsizlik hem de sürekli atıştırmaktan dolayı 68 kilodan bu kiloya kadar çıktım. Pandemi dolayısıyla 88 i de gördüm ancak 5 kilo yu verdim. Şimdi kalanlarıda vermek istiyorum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: işten eve bir yaşantım var. İşim gereği sık sık seyahat ederim. Bu aralar hastalık dolayısıyla sürekli evdeyim.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sorumluluk sahibi bir insanımdır. İnsanların bana olan güvenlerini boşa çıkarmamak için uğraşırım.
Arkadaşlar hoşgeldiniz, ben Çiğdem, ben de yeni sayılırım. 2 hafta oldu sanırım daha :)ADINIZ: Nevra
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:163
KİLONUZ: 55
HEDEF KİLONUZ: 51-52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 -14 yaş 2. planlanıyor
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: sigorta uzmanı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hamilelik planlıyorum ne kadar zayıf başlarsam hamilelikte aldığım kilolar o kadar sıkıntı yapar :)
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: her zaman 52-55 arası korudum. yalnızca ilk hamileliğimde 13 kg aldım ve 1 yıl içinde vermiştim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: istikrarlı , verdiği sözü tutmak için her şeyi yapacak eşine ve işine çok aşık biriyim. pek sakin kalmayı başaramam
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sanırım şu an olduğum kilo bana sinir olup motive etmeye yardımcı olabilir:)
Benim deneme sürem doldu mu bilmiyorum ama liste konusunda kararsızım, sana bırakıyorum. Bu şekilde de iyiyim sanki ama listeye girersem daha mı iyi olur yoksa stresten ters köşe mi olurum bilmiyorum. O yüzden sana bırakıyorum.Yarın bildirimleri resimli (nick ve tarih yazılı kâğıt olacak tartı üzerinde) yapmayı unutmayalım kızlar...
6.takım ile yarışta olduğumuz için free listedekiler de bu kurala göre bildirim yapsınlar...
Listeye girmeye gönlü olan varsa yazsın muhakkak, değerlendirmeye alalım, leb demeden leblebiyi anlamamı beklemeyin canlarım
Hayirlisi.buymus demekki canim.Haftaya listeye girebilmen için yarın bildirim yapman gerek canım unutma tabi bir de daha sık gelmelisin
Evet canım okulum değişebilirdi ama aynı okula devam
Bak bu daha iyiymisdogru canim unutmusum")
sevindim canim iyi olmana
yarin hafif gecrip dengelersin canim:)
bu hafta olamam
haftaya zorliycam ama:)
resmen evrim gecirmis kadin
guruptan yazin
elti mutlu olsunda
kv biraz uzulsun
Günaydın canımGüüüünaaaaaaydiiiiiiinlaaaaaarrr
Nedense bi mutlu uykumu almis kalktim
Günün ilk muhteşem eksisi geldi bileIlk tartı bildirimi benden geliyor sanrm erken uyandm daha fazla bekliyemiycem kahve icicem
Gecwn cuma: 67.1
Bugun: 66.3
Fark: - 800gr
Yuzde: 1.192 %Eki Görüntüle 2737292
Tessekurler canimm sporun etkileri diyim olmasa bukadar gitmez biliyorum kendimi. Bende cok mutlu oldummGünün ilk muhteşem eksisi geldi bile
Tebrik ederim canım
Çok güzel ilerliyorsun, 41 kere maşallah
Bol bol gelsin o zamanGünaydın canım
Pozitif enerjini burdan hissettim
Tebrikler canim cok guzelIlk tartı bildirimi benden geliyor sanrm erken uyandm daha fazla bekliyemiycem kahve icicem
sanırım en doğru sonuç sabah aç karnına alınanIlk tartı bildirimi benden geliyor sanrm erken uyandm daha fazla bekliyemiycem kahve icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?