- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.181
Derslere ve okula gitmeye devammi yaniİyi bir şey olabilirdi olmadi
Hosgeldin canim bende hatice.ADINIZ: Nevra
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:163
KİLONUZ: 55
HEDEF KİLONUZ: 51-52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 -14 yaş 2. planlanıyor
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: sigorta uzmanı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hamilelik planlıyorum ne kadar zayıf başlarsam hamilelikte aldığım kilolar o kadar sıkıntı yapar :)
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: her zaman 52-55 arası korudum. yalnızca ilk hamileliğimde 13 kg aldım ve 1 yıl içinde vermiştim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: istikrarlı , verdiği sözü tutmak için her şeyi yapacak eşine ve işine çok aşık biriyim. pek sakin kalmayı başaramam
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sanırım şu an olduğum kilo bana sinir olup motive etmeye yardımcı olabilir:)
Eltiyi baya mutlu ettin yani.normalde biz seneye tasincaktik ama kizimin okulu olmadi oyuzden 1 sene daha kalicaz
biz cikmis olsaydik kaynim oturcakti burda ama olmadi
kv uzuldu ama caktirmiyo
azda diger gelin alissin yanimda dursunda diyordur
Sukur canimAllah’a şükür iyiler canım evde atlatıyorlar
Simdi kaptanin kilosunu bilmiyozki dogal olarak bende seni tutuyom kugucumOlur yap canım
9 takım yarış nasil olur bi görün kızlar bu hafta kıyasıya ölümüne yarışıyoruz
Şimdi hepiniz kaptanı tutar
Kaç diploman var kız ortiiiiiiNe guzel ya goruntu cok hoş
Cok sukur cnm cok sevindim
Hosgeldin canim diyetisyensizde yapabillirdin sn bence ama ekstra bir motivasyon olmus senin icin :)
Ayy tabi yeni baslayip birden fazla yapinca oyle oluyorrr yarn hissedersin :)
Hayirlisiyla olur insallah hersey cnm kolay gelsn cok
Ayyy Allah korumus cnm ya gercktn bazen bi anlık ya iyiki iyiki girmissin ve gormussun. Bu arada oglan kiskaniyormu kardesni mesela araba olayında kasten mi attı
Merhaba cnm hosgeldin boyun uzun 72 cok iyi olur insallah kolaylikla versin burdaki motivasyon cok baska gercekten :) bende pınar 27 yasindaym bi oglum var 17 aylık. Burda 2 kez mezun oldum 3 olcak insallah az kaldı :)
Bi arkadaşım geçen ay sadece bu yöntem ile bir ayda 2-3 kilo verdiğini söyledi ama nedense inandırıcı gelmedi, diyetle desteklenirse olabilir belkiHayir sadece ceviz 1 adet
Kuğum seni tutuyomOlur yap canım
9 takım yarış nasil olur bi görün kızlar bu hafta kıyasıya ölümüne yarışıyoruz
Şimdi hepiniz kaptanı tutar
Aaa senin menüleri özel takipteyim ozamanKizlar diyetisyen aksamdan ceviz ıslatıp sabah ac karna icmemi cevizi de yememi söyledi ne ise yarıyor fikriniz var mı metabolizma icindi degil mi
Kaptanım üzülme sen kaptansın , kuğuma motivasyon olsun diye ,Kuğum seni tutuyom.
Afiyet olsun canım oda güzel ananas acaili aldiydim bi kereİyi geceler kızlar ayyy eşime yeşil çay al demistim ananaslı almışyaptım şimdi mis gibi koktu
Ben isterim listeye girmek çok erken demezsenizYarın bildirimleri resimli (nick ve tarih yazılı kâğıt olacak tartı üzerinde) yapmayı unutmayalım kızlar...
6.takım ile yarışta olduğumuz için free listedekiler de bu kurala göre bildirim yapsınlar...
Listeye girmeye gönlü olan varsa yazsın muhakkak, değerlendirmeye alalım, leb demeden leblebiyi anlamamı beklemeyin canlarım
Yeni üyelerin 2 hafta deneme süresi var canım,Ben isterim listeye girmek çok erken demezseniz
Aynen cnm ben Bayadir icmeyince bunu ilk kez gördüm güzelmiş ama Goji bery vardı snrm en son içtiğim de,Afiyet olsun canım oda güzel ananas acaili aldiydim bi kere
Bence faydası vardır iki günde haiflemis hissediyorum o kadar dolu bir menü olmasına ragmenBi arkadaşım geçen ay sadece bu yöntem ile bir ayda 2-3 kilo verdiğini söyledi ama nedense inandırıcı gelmedi, diyetle desteklenirse olabilir belki
Tamam canim hemen paylaşıyorumAaa senin menüleri özel takipteyim ozaman
Haftaya listeye girebilmen için yarın bildirim yapman gerek canım unutma tabi bir de daha sık gelmelisinOlur canim ama haftaya katılsam daha iyi surekli tartilmak istemiyorum
Evet canım okulum değişebilirdi ama aynı okula devamDerslere ve okula gitmeye devammi yani
Valla canim oğlundan fırsat buldukça gelmeye çalışacağım insallah ama diyet modundayim gelirimHaftaya listeye girebilmen için yarın bildirim yapman gerek canım unutma tabi bir de daha sık gelmelisin
Evet canım okulum değişebilirdi ama aynı okula devam
Hadi inşallah canımIyi geceler herkese yarin guzel haberlerle burada olmak dileğiyle insallah
17 Temmuzda mezun olmuşsun canımValla canim oğlundan fırsat buldukça gelmeye çalışacağım insallah ama diyet modundayim gelirim
Niye olmadıEvet canım okulum değişebilirdi ama aynı okula devam
14 saat dersim var maaş karşılığını doldurmuyorum diye bölge normuna alınmışım ders tamamlamam için Norm fazlası değilmişim yaniNiye olmadı
1 ders verememiş mi yani sana14 saat dersim var maaş karşılığını doldurmuyorum diye bölge normuna alınmışım ders tamamlamam için Norm fazlası değilmişim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?