Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol kuzum

Kızlar selamlar bugün sabahtan mutfağa giriştim
Epey toparladım da
Arada Veli toplantısı vardı ona katıldım

birazdan da yemek hazırlığına girişeceğim

bugün yarın ve pazartesi aöf sınavlarım var ama hiç çalışmadım ya bakalım inşallah bildiğim şeyler olur da ortalamadan geçerim

ayy kötü bir rüya olmuş
E evseem ensendeyim canim. Menulerinde sarma dolma olmazsa ekstra memnun olacağım lütfen sende beni dürt. Direnç noktasindayim cok zorlaniyorum. Birlikten kuvvet doğar.
anlaştık güzel bir ekip olacağımıza inanıyorum daha o hataya düşmem inşallah
afiyet olsun hafif olacağı kesin çorba büyük bir ihtimalle

ayy kötü bir rüya olmuş

anlaştık güzel bir ekip olacağımıza inanıyorum daha o hataya düşmem inşallah

afiyet olsun hafif olacağı kesin çorba büyük bir ihtimalle
Annen nasil oldu canim, nesi var di

Yineyineyeniden nerelerdesin güzel bir gün olsun.
Günaydınlar tünaydınlar bugün uyuyakalmışım kahvaltımı yeni yaptım yazılanları anca okuyordum. Sanada güzel bir gün diliyorum. Birlikte eşleşmişiz birbirimizi takipteyiz artık. Sende kilo vermeye yeni başladın değil mi canım.

Afiyet olsun kızlara konserven çok vardı yeşil fasülye aç bi kavanoz üzerine de sarımsaklı yoğurt
Yeşil fasulyeler bozuldu canım.
Dondurucudan közlenmiş patlıcan çıkardım, sarmısaklı yoğurtla güzel kombin olur.
Belki 1 tane de börek yerim.
Sahur yapıyor musun sen canim

Evet canım yeni başladım.

Beni etiketlemissiniz ama kusura bakmayin ben görmedim
Arkadas 1.ciliklerini adinlarina borclular demis biz haftalardan beri zaten adim atiyoruz dikkatini bu haftami cekti anlamis degilim,yuzdelere bakip karar verseydi keske
Ben fredeyim benim icin sıkıntı yok 200gram verdim ama listedeki arkadaslar hepsi eksi oldugu icin 1.ci olduk sonuncu olmaniza üzüldum ben nerde hata yaptimi sorgulasin herkes,herkese bol eksiler

Normalde sayfanizi pek takip etmiyorum, kusura bakmayin bu hafta yarış halinde olduğumuz için dikkarimi çekti. Herkesin israrla adimlarin üzerinde durduğunu hatta bu durumun 4. Takima da iyi geldiğini falan okudum. Sadece nasil yapıyorlarsa bizde yapalim diye takim arkadaşlarıma sormuştum, kaptanim sagolsun yardimci olursunuz diye sizi etiketlemiş, ama sizde baya yanlış anlamışsınız. Jaftalardan beridir gayet iyi gidiyorsunuz belki de gercekten adimlarin cok faydasi olmuştur. Sevgiler

Ben yanlis bisey demedimki canim senide alinti yaptim gitti sonradan cevap vereyim dedim,adim yarisi motive etmek amacli yaptik bende gelip bakmadim siz nekadar adim atmissiniz acikcasi nekadar spor okadar eksi getiriyo, kendimizi sorgulamak demek ben nerde yanlis yaptim acaba neden kilo veremiyorumu bulmak gerekiyo hepsi bukadar bunda gucenecek kirilacak bisey yok yanlis birseyde yazdigimi düşünmüyorum

Benim amacim da sadece nasil yaptığınız ogrenmekti detaylı inceleyemedim sayfayi belli bir hedef mi var yoksa herkes yapabildiği kadar mi yapjyor gibi , belki bu yolda bizimde isimize yarar diye sadece aradigim cevap buydu canim.

Benim amacim da sadece nasil yaptığınız ogrenmekti detaylı inceleyemedim sayfayi belli bir hedef mi var yoksa herkes yapabildiği kadar mi yapjyor gibi , belki bu yolda bizimde isimize yarar diye sadece aradigim cevap buydu canim.
Herkes yapabildigi kadar adim atti ben kendi adima soyleyim 10bin hedefledim ama gecti bazen 15binde oldu 25binde ilk once sen hedefini belirle canim sonra hersey corapsoküğü gibi gelicektir odaklan sadece ve menune dikkat et kalori acigi yarat

Evet canım yeni başladım.
Ben kalori hesabına dayalı bir program izlemeyi düşünüyorum. Günlük ortalama 1500 kalori civarında alarak kilo vermeyi planlıyorum. Günlük bir saat yürüyüşlede destekleyeceğim. Sen nasıl bir program izlemeyi düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…