- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.601
Yaaa bana ilk kez oldu gece uykularımı düzene sokmaliyim snrm benimde ilk aklıma karabasan geldi ama bilemedim siz diyince netten baktımkarabasan canim
bende hamileyken her gun olurdum
benimki stres ve uykusuzluktan oluyoduYaaa bana ilk kez oldu gece uykularımı düzene sokmaliyim snrm benimde ilk aklıma karabasan geldi ama bilemedim siz diyince netten baktım
Sağol kuzumAminnn insallah canım
Seninki krabasan gibi diycektm bende baskasi demis bendn once
Ohh ne guzel tadini cikar, sadece senin esin deglki butun erkekler oyle bence bebek konusunda
Banada evlendigmin ilk zamanlari olmustu birkackez cok urkutucu oluyor
Ailem cnm,. Esimi nekadar sevmisim evlenince istanbula geldm yanina
Olur cnm dengeliyceksen :) afiyet olsun simdiden
Iftarda tek sarimsakli yogurtmu yiyceksin 1 dilim borek yada bi yemek yap kendine bence cnm
Aminn cnm insallah ya
Gunaydn cnm aynen oglen oldu sayilir
ayy kötü bir rüya olmuşGunaydinnnnn gunaydinnnn
ilk defa cocuklar 8 e kadar uyudu, ben 6 da rüyamdaki deprem sarsintisiyla uyandim. çocukları kucakladik guvenli buldugumuz yerde beklerken yikilmaya başladı tam yikilacakken uyandim bir daha da uyuyamadim.
afiyet olsun hafif olacağı kesin çorba büyük bir ihtimalleKızlara tepsi böreği yaptım
Ben zaten orucum
Sahura kalkıp su bile içemedim
Bir düzen oturtmam lazım, daha yolum uzun.
İftara sarmısaklı yoğurtla karıştırabiliceğim birşey yerim
Sizlerin akşam menüsünde neler var kızlar
Annen nasil oldu canim, nesi var diayy kötü bir rüya olmuş
anlaştık güzel bir ekip olacağımıza inanıyorum daha o hataya düşmem inşallah
afiyet olsun hafif olacağı kesin çorba büyük bir ihtimalle
annem değil annanemdi yaşlılık yani kalbi çarpıyor tansiyonu yükseliyor bir anda kalp krizi zannettik malatyay gönderdiler direk çok şükür iyi şimdiAnnen nasil oldu canim, nesi var di
Günaydınlar tünaydınlarYineyineyeniden nerelerdesin güzel bir gün olsun.
Yeşil fasulyeler bozuldu canım.Afiyet olsun kızlara konserven çok vardı yeşil fasülye aç bi kavanoz üzerine de sarımsaklı yoğurt
Evet canım yeni başladım.Günaydınlar tünaydınlarbugün uyuyakalmışım kahvaltımı yeni yaptım yazılanları anca okuyordum. Sanada güzel bir gün diliyorum. Birlikte eşleşmişiz birbirimizi takipteyiz artık. Sende kilo vermeye yeni başladın değil mi canım.
SüperrrrEvet canım yeni başladım.
Normalde sayfanizi pek takip etmiyorum, kusura bakmayinBeni etiketlemissiniz ama kusura bakmayin ben görmedim
Arkadas 1.ciliklerini adinlarina borclular demis biz haftalardan beri zaten adim atiyoruz dikkatini bu haftami cekti anlamis degilim,yuzdelere bakip karar verseydi keske
Ben fredeyim benim icin sıkıntı yok 200gram verdim ama listedeki arkadaslar hepsi eksi oldugu icin 1.ci olduk sonuncu olmaniza üzüldum ben nerde hata yaptimi sorgulasin herkes,hekese bol eksiler
Ben yanlis bisey demedimki canim senide alinti yaptim gitti sonradan cevap vereyim dedim,adim yarisi motive etmek amacli yaptik bende gelip bakmadim siz nekadar adim atmissiniz acikcasi nekadar spor okadar eksi getiriyo, kendimizi sorgulamak demek ben nerde yanlis yaptim acaba neden kilo veremiyorumu bulmak gerekiyo hepsi bukadar bunda gucenecek kirilacak bisey yok yanlis birseyde yazdigimi düşünmüyorumNormalde sayfanizi pek takip etmiyorum, kusura bakmayinbu hafta yarış halinde olduğumuz için dikkarimi çekti. Herkesin israrla adimlarin üzerinde durduğunu hatta bu durumun 4. Takima da iyi geldiğini falan okudum. Sadece nasil yapıyorlarsa bizde yapalim diye takim arkadaşlarıma sormuştum, kaptanim sagolsun yardimci olursunuz diye sizi etiketlemiş, ama sizde baya yanlış anlamışsınız. Jaftalardan beridir gayet iyi gidiyorsunuz belki de gercekten adimlarin cok faydasi olmuştur. Sevgiler
Benim amacim da sadece nasil yaptığınız ogrenmekti detaylı inceleyemedim sayfayi belli bir hedef mi var yoksa herkes yapabildiği kadar mi yapjyor gibi , belki bu yolda bizimde isimize yarar diyeBen yanlis bisey demedimki canim senide alinti yaptim gitti sonradan cevap vereyim dedim,adim yarisi motive etmek amacli yaptik bende gelip bakmadim siz nekadar adim atmissiniz acikcasi nekadar spor okadar eksi getiriyo, kendimizi sorgulamak demek ben nerde yanlis yaptim acaba neden kilo veremiyorumu bulmak gerekiyo hepsi bukadar bunda gucenecek kirilacak bisey yok yanlis birseyde yazdigimi düşünmüyorum
Herkes yapabildigi kadar adim atti ben kendi adima soyleyim 10bin hedefledim ama gecti bazen 15binde oldu 25binde ilk once sen hedefini belirle canim sonra hersey corapsoküğü gibi gelicektir odaklan sadece ve menune dikkat et kalori acigi yaratBenim amacim da sadece nasil yaptığınız ogrenmekti detaylı inceleyemedim sayfayi belli bir hedef mi var yoksa herkes yapabildiği kadar mi yapjyor gibi , belki bu yolda bizimde isimize yarar diyesadece aradigim cevap buydu canim.
Ben kalori hesabına dayalı bir program izlemeyi düşünüyorum. Günlük ortalama 1500 kalori civarında alarak kilo vermeyi planlıyorum. Günlük bir saat yürüyüşlede destekleyeceğim. Sen nasıl bir program izlemeyi düşünüyorsun?Evet canım yeni başladım.
Ben 3 mil Leslie planlıyorum.islerimi bitireyim.Süperrrryeni başladığımız için biz daha kolay veririz ilk başlarda. Bende spor olarak yürüyüş bandında yürüyeceğim birazdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?