Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oo 25 bin cok iddaa li tebrikler. Benim iki küçük bebeğim var biri emiyor, o yuzden biraz daha kontrollu ilerledim. Önerilerin için cok teşekkür ederim, cok haklisin

E ela_2019 bizim bu hafta attigimiz adimlar
Herkes günlük atabildigi adimlari ev icinde, disarda,leslie yaparken atti ve gun sonunda paylaştı

Oo 25 bin cok iddaa li tebrikler. Benim iki küçük bebeğim var biri emiyor, o yuzden biraz daha kontrollu ilerledim. Önerilerin için cok teşekkür ederim, cok haklisin
Benimde kizim 2yasinda buraya katildigimda 1yasinda bile yoktu 85 kiloyla basladim simdi 68 69 arasi gidip geliyorum sende yapabilirsin eminim emziriyorum diye yemek yemek yerine guzel ve saglikli yiyiceklerle kilo verebilirsin en onemlisi gunde 2litreden fazla su icmen

Herkes günlük atabildigi adimlari ev icinde, disarda,leslie yaparken atti ve gun sonunda paylaştı
Aaa cokkk teşekkür ederim kaptanim. Leslie yi de hesaplamissiniz, anladim. 30 bin adim var yaa cokk iyi ama imkansiz değildir tabi hepinizi tekrardan tebrik ediyorum

1 saat yürüyüş süper kalori hesabı yapabilenlere de hayranım Ben Protein ağırlıklı beslenecegim.karbonhidratı azaltayım diyorum.Kalori hesabı yapamam gibi geliyor. Aralıklı oruç düşünüyorum.suyu az tüketiyorum artıracağım. haftanın 3 günü Leslie 3 günü (haftasonu özellikle) 30 dk yürüyüş.1 gün dinlenme ve bir egzersiz programı indirdim onu da hergun yaparım diyorum.

Maşallah

Bende 2.5 aylikken başladım. 97 kiloydum kızım 1 yaşina yeni girdi. Şu an 70 kiloyum ama daha 15 kilo kadar yolum var. Izin kullanip 3 5 ayımı heba etmeseydim hedefime ulaşmış olurdum. Kısmet zamanim var. Umarim ulaşırım. Genelde ailecek saglikli şeyler tuketiyoruz cok şükür. Beyaz ekmek almiyoruz şeker kullanmiyoruz. Pirinc yok. Eşim ve cocuklarim da bana uyuyorlar sagolsunlar

Aaa cokkk teşekkür ederim kaptanim. Leslie yi de hesaplamissiniz, anladim. 30 bin adim var yaa cokk iyi ama imkansiz değildir tabi hepinizi tekrardan tebrik ediyorum
30 bine gerek yok bence 10 bin bile yapilsa cok faydali günlük
Ben diyet yapmiyorum istedigim gibi yiyorum kilomu korumami sagliyor

Siz zaten isinizi biliyosunuz herseyi cikarmissiniz hayatinizdan ve gayet guzel kilo vermissin canim eminim o hedefledigin kiloda gidicektir

30 bine gerek yok bence 10 bin bile yapilsa cok faydali günlük
Ben diyet yapmiyorum istedigim gibi yiyorum kilomu korumami sagliyor
Kaptanim siz her gün mutlaka 10 bin adim atiyormusunuz. Yürüyüş olarak mi leslie falan mi yapiyorsunuz sizde. Koruma dönemi için işimize yarayacak

Kaptanim siz her gün mutlaka 10 bin adim atiyormusunuz. Yürüyüş olarak mi leslie falan mi yapiyorsunuz sizde. Koruma dönemi için işimize yarayacak
günlük 10 bin adim atmaya çalışıyorum sadece gecen hafta 2 gun adim atamadim rahatsizlandim biraz
Hatta kendime günlük actim adimdan kaytarmamak icin burda:))
Genelde ev icinde atiyorum leslie yapmaya useniyorum

Siz zaten isinizi biliyosunuz herseyi cikarmissiniz hayatinizdan ve gayet guzel kilo vermissin canim eminim o hedefledigin kiloda gidicektir
Umarim canim. Çok teşekkür ediyorum . Umarim hepimiz hedeflediğimiz kilodan uzaklasmadan hayatımızı idame ettiririz.

Şu korona hayatlarımızı altüst etti.insallah bir an önce biter de sevdiklerinize kavusuruz
Amin insallah canım
Amin insallah cnm
Insallah daha erken biter ya
Pnrrr-12 uykuya bayılıyorum ne yapayım :))
Ah ahh bende ama cocuk olunca uyumak hayal sadece. Sende yokmuydu cocuk

Ben etiket yaptım canım
Adım yarışını nasıl yaptığınızı merak etti arkadaşlar, bende Filiz açıklar diye etiket yaptım
Bu hafta sizinle yarışınca farkttik adım yarışı yaptığınızı, bu hafta diğer takım ile de adım yarışı yaptığınız için adımdan dolayı 1. geldiğinizi düşünen olabilir canım, bunda üzülecek birşey yok.
Yoksa kafamızı 9.takıma gömmüşüz, sağa sola baktığımız yok
Bizde de listedeki 2 kişi ciddi artı olduğu için haliyle derece gitti, yoksa diğerleri fena değildi

günlük 10 bin adim atmaya çalışıyorum sadece gecen hafta 2 gun adim atamadim rahatsizlandim biraz
Hatta kendime günlük actim adimdan kaytarmamak icin burda:))
Genelde ev icinde atiyorum leslie yapmaya useniyorum
Demek ki baya faydasini görüyorsunuz, anlaşılıyor baya çaba sarfetmissiniz bende bi denemek istiyorum. Sizi görünce baya heveslendim. Umarim bana da faydasi olur.

Vallaaa gormemisim kaptanim yerimde durmuyorumki her topikten etiket oluyo bildirimlerde uçup gidiyo sabah kalktim 250bildirim vardi
Alinti yaptim gitti oyuzden yazdim kirdiysam kusura bakmayin lutfen

benimki stres ve uykusuzluktan oluyodu
hamileligim cok stresli gecmisti
Bazen oğlum çok zorluyor ev işi vs yetememek canımı sıkıyor ama bubkadar stres yapıyor muyum farkında değilim uykusuzluk problemim baya var ama onu bı rayına sokmaliyim en geç gece 23:00-00:00 gibi uyumaliyum snrm
insAllah güzel geçer cnm
Tebrikler süper adımlar var

Burda ciddi emek var, elinize sağlık, yürümekten ziyade çetele tutması da epey zor olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…