- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.581
Karabasan sanki anlattıgın, bana da olmuştu aynısıHerkes kötü rüyalar görüyor snrm bende dün rüya etkisinde uyandım çok farklı bı his vardı kurtulmak istiyorum kurtulamıyorjm üzerimde bı cisim biri vardı ağırlık gibi itekliyorum gitmiyor kalkmaya çalışıyorum sanki hissetmiyorum vücudumu kalkamiyorum çok çok kötüydü
Sen mi yurtdısındasın ailen mi canım? Allah kavustursunBende rüya gordm bugun otobusteym annem ablam da var ben arkada oturuyorm maskemi takiyorm oturduktan sonra bakiyorm kimse takmamis denizlideymisiz sonra polis cevirmesine denkgeliyoruz ben acayip rahatım tabi annemlerrde falan maske yok onlar ceza yiycek diye korkuyorm bi an ama onlarda atlatiyor cevirmeyi.böyle sacma biseyler gormusum ama Annemleri ozlemisim onu farkettim en son agustosta gordm korona olmasa hemen gidicem ablamin ocakta dogumu var ama işte nasip suanda imkansiz yurtdisi
Balımm büyük kızıma hamburger sözüm var ev yapımı tabii kiJasminium84 bugun haftasonu diye yemiyceksin dimi canımmm aksama menune bakicam 4 gözleeee
Bizimkiler "yiyemedikten sonra parayı ne yapacağız" derlerBizede boyle bir destek lazim
Günaydın canım ya bende kızımı kaybettim anaokuluna gidiyormuşuz elimi bıraktı koştu arabalar doldu bi anda bi aglama feryat figan polisler geldi bululundu gözümü bi açtım rüyaymış bütün vücudum uyusmustu
Ruyasi bile çok kötü rabbim evlatlarımızı korusun
Evet dün eşim de Cuma’ya gitti o da öyle söylediGunaydn cnm insallah ya, dun cuma da yagmur duası yapmışlar
Allah korusun eloş dünyamızda, ülkemizde yaşanan şeyler bilinç altında kalmışGunaydinnnnn gunaydinnnn
ilk defa cocuklar 8 e kadar uyudu, ben 6 da rüyamdaki deprem sarsintisiyla uyandim. çocukları kucakladik guvenli buldugumuz yerde beklerken yikilmaya başladı tam yikilacakken uyandim bir daha da uyuyamadim.
inşallah canım gerçekten ciddi sınavlar veriyoruz artık yaşamak içinGünaydın kızlar yağmurlu bi istanbul sabahindan
Daha fazla yağsa keske sularimiz tükeniyor
Ah canım şu illete bir çare bulunsa da sevdiklerimizle doya doya vakit geçirsekBende rüya gordm bugun otobusteym annem ablam da var ben arkada oturuyorm maskemi takiyorm oturduktan sonra bakiyorm kimse takmamis denizlideymisiz sonra polis cevirmesine denkgeliyoruz ben acayip rahatım tabi annemlerrde falan maske yok onlar ceza yiycek diye korkuyorm bi an ama onlarda atlatiyor cevirmeyi.böyle sacma biseyler gormusum ama Annemleri ozlemisim onu farkettim en son agustosta gordm korona olmasa hemen gidicem ablamin ocakta dogumu var ama işte nasip suanda imkansiz yurtdisi
Canını , ruhunu sıkan bir olay mı yaşadın acaba canım ?Herkes kötü rüyalar görüyor snrm bende dün rüya etkisinde uyandım çok farklı bı his vardı kurtulmak istiyorum kurtulamıyorjm üzerimde bı cisim biri vardı ağırlık gibi itekliyorum gitmiyor kalkmaya çalışıyorum sanki hissetmiyorum vücudumu kalkamiyorum çok çok kötüydü
60 gram altınım vardı şimdiBizede boyle bir destek lazim
Afiyet olsun kızlara konserven çok vardı yeşil fasülye aç bi kavanoz üzerine de sarımsaklı yoğurtKızlara tepsi böreği yaptım
Ben zaten orucum
Sahura kalkıp su bile içemedim
Bir düzen oturtmam lazım, daha yolum uzun.
İftara sarmısaklı yoğurtla karıştırabiliceğim birşey yerim
Sizlerin akşam menüsünde neler var kızlar
Hafta içi daha çok çabalayacağım :)* @hadikonusalim hacı taht yine gitti elinden
* @ela_2019 kilolarınız aynı ama @Beyaz leylak daha fazla kilo verdiği için onu öne yazdım
*yazarhanim35 hacım 100 gram vermeye devam edersen ardındaki 4-5 kişi önüne geçip 4-5 sıra birden gerileyeceksin
* @cgdmk sessiz sessiz üçüncülüğe oynuyor haberiniz olsun @Furha63Pnrrr-12
* @masal3487 verdiği sözü tutarsaUcmelekannesi ni sollayacak haftaya
* @evseem de sözünü tutarsa eski tahtını geri alabilir
* @Beyazkugu87Fit mutlu anne ile arkasındaki farkı açmış durumda tabi buna rakibinin de katkısı var
Bu haftaki liste analizim böyle hacılar
Allah kabul etsin canımKızlara tepsi böreği yaptım
Ben zaten orucum
Uyku felci o.banada oluyor.uyku felci halk arasında karabasan olarak bilinir.stres yorgunluk uykusuzluk tetikliyor.ne kadar sakin olursan o kadar çabuk bitiyor.Herkes kötü rüyalar görüyor snrm bende dün rüya etkisinde uyandım çok farklı bı his vardı kurtulmak istiyorum kurtulamıyorjm üzerimde bı cisim biri vardı ağırlık gibi itekliyorum gitmiyor kalkmaya çalışıyorum sanki hissetmiyorum vücudumu kalkamiyorum çok çok kötüydü
Allah kabul etsinKızlara tepsi böreği yaptım
Ben zaten orucum
Şu korona hayatlarımızı altüst etti.insallah bir an önce biter de sevdiklerinize kavusuruzBende rüya gordm bugun otobusteym annem ablam da var ben arkada oturuyorm maskemi takiyorm oturduktan sonra bakiyorm kimse takmamis denizlideymisiz sonra polis cevirmesine denkgeliyoruz ben acayip rahatım tabi annemlerrde falan maske yok onlar ceza yiycek diye korkuyorm bi an ama onlarda atlatiyor cevirmeyi.böyle sacma biseyler gormusum ama Annemleri ozlemisim onu farkettim en son agustosta gordm korona olmasa hemen gidicem ablamin ocakta dogumu var ama işte nasip suanda imkansiz yurtdisi
Aminn.Günaydın canım ya bende kızımı kaybettim anaokuluna gidiyormuşuz elimi bıraktı koştu arabalar doldu bi anda bi aglama feryat figan polisler geldi bululundu gözümü bi açtım rüyaymış bütün vücudum uyusmustu
Aminnn insallah canımAfiyet olsun canim
Offf kotuymus allahtan ruya.
Ama insan bazen etkisinden cikamiyor.
Amin herkesin evladini korusun rabbim
Oyle gidiyor gun icinde de canim
Allah hayra cikarsin canim.
Seninkide su anlamsiz karisik ruyalar gibu olmus.
İns ortalik duzelirde gorursunuz bian once annenleri
Seninki krabasan gibi diycektm bende baskasi demis bendn onceHerkes kötü rüyalar görüyor snrm bende dün rüya etkisinde uyandım çok farklı bı his vardı kurtulmak istiyorum kurtulamıyorjm üzerimde bı cisim biri vardı ağırlık gibi itekliyorum gitmiyor kalkmaya çalışıyorum sanki hissetmiyorum vücudumu kalkamiyorum çok çok kötüydü
Ohh ne guzel tadini cikar, sadece senin esin deglki butun erkekler oyle bence bebek konusundaOhhh misss afiyet olsun, kahve keyfi yapasım var benim de . Emzirip emzirip bizimkilere verıyorum , okadar iyi geldi ki bana bu, ihtiyacım varmış buna , eşim beni dinlendiremıyormus onu anladım
Banada evlendigmin ilk zamanlari olmustu birkackez cok urkutucu oluyorKarabasan sanki anlattıgın, bana da olmuştu aynısı
Ailem cnm,. Esimi nekadar sevmisim evlenince istanbula geldm yaninaSen mi yurtdısındasın ailen mi canım? Allah kavustursun
Olur cnm dengeliyceksen :) afiyet olsun simdidenBalımm büyük kızıma hamburger sözüm var ev yapımı tabii ki
Ben de yiyecektim ama tek öğünle kapatacaktım dengelemek için olur mu ki
Iftarda tek sarimsakli yogurtmu yiyceksin 1 dilim borek yada bi yemek yap kendine bence cnmKızlara tepsi böreği yaptım
Ben zaten orucum
Aminn cnm insallah yaaman çok korkunç kızını ana okuluna göndermek mi geçti aklımdan acaba hastalık , ayrılık kaygısı derken rüyana mı yansıdı ?
Evet dün eşim de Cuma’ya gitti o da öyle söyledi
Allah korusun eloş dünyamızda, ülkemizde yaşanan şeyler bilinç altında kalmış
inşallah canım gerçekten ciddi sınavlar veriyoruz artık yaşamak için
Ah canım şu illete bir çare bulunsa da sevdiklerimizle doya doya vakit geçirsek
Canını , ruhunu sıkan bir olay mı yaşadın acaba canım ?
60 gram altınım vardı şimdi
Afiyet olsun kızlara konserven çok vardı yeşil fasülye aç bi kavanoz üzerine de sarımsaklı yoğurt
Gunaydn cnm aynen oglen oldu sayilirGünaydın kızlar gerçi öğlen olmuş ama
Hayırlara gelsin cnm güzel bir gün olsun insAllahGunaydinnnnn gunaydinnnn
ilk defa cocuklar 8 e kadar uyudu, ben 6 da rüyamdaki deprem sarsintisiyla uyandim. çocukları kucakladik guvenli buldugumuz yerde beklerken yikilmaya başladı tam yikilacakken uyandim bir daha da uyuyamadim.
Allah Allah ya niye acabaGunaydinlarr
Dun ne kadar enerjik kalktiysam bugunde o kadar icim daraliyor, canimm sikkin.
Ne olacak benim bu ruh halim acaba
Amin cnm Rabb'im cümlemizin evladıni koruusnGünaydın canım ya bende kızımı kaybettim anaokuluna gidiyormuşuz elimi bıraktı koştu arabalar doldu bi anda bi aglama feryat figan polisler geldi bululundu gözümü bi açtım rüyaymış bütün vücudum uyusmustu
Bı an önce kavuşursunuz insAllah cnm bende koronanin ilk zmnlari çok kötüydüm gorusemedigimiz içinBende rüya gordm bugun otobusteym annem ablam da var ben arkada oturuyorm maskemi takiyorm oturduktan sonra bakiyorm kimse takmamis denizlideymisiz sonra polis cevirmesine denkgeliyoruz ben acayip rahatım tabi annemlerrde falan maske yok onlar ceza yiycek diye korkuyorm bi an ama onlarda atlatiyor cevirmeyi.böyle sacma biseyler gormusum ama Annemleri ozlemisim onu farkettim en son agustosta gordm korona olmasa hemen gidicem ablamin ocakta dogumu var ama işte nasip suanda imkansiz yurtdisi
Aynen öyle amjn cnmAllah hayra getirsin. Bazi ruyalar gercekle ayirt edilemiyor malesef
Ya açıkçası bana da öyle geldi de niye olur acabaKarabasan sanki anlattıgın, bana da olmuştu aynısı
Bence deBizede boyle bir destek lazim
Yok cnm bişey olmadı ama bilemedmCanını , ruhunu sıkan bir olay mı yaşadın acaba canım ?
Yaaaa bugun gormedim şükür a yorgunluk uykusuzluk oluyor hep ilk kez olduUyku felci o.banada oluyor.uyku felci halk arasında karabasan olarak bilinir.stres yorgunluk uykusuzluk tetikliyor.ne kadar sakin olursan o kadar çabuk bitiyor.
Bı daha olmaz inşAllahSeninki krabasan gibi diycektm bende baskasi demis bendn once
Kolay gelsin canımHafta içi salonda eşim odalarda çocuklar ders yapıyor.kucuk oğlumun salı ve perşembe dersleri öğleden sonra oluyor. Şoyle doya doya temizlik yapamıyorum.cumartesi günleri temizlik yapıyorum.is çok. Ben kaçtım.kacamaksiz bir gün dilerim
vermiycem vermiycemSen de verme
hava kapali felanmi oyuzdenmikiGunaydinlarr
Dun ne kadar enerjik kalktiysam bugunde o kadar icim daraliyor, canimm sikkin.
Ne olacak benim bu ruh halim acaba
asiyla.birlikte yazin temmuz ayinda biter diyorlarlar teelvizyondaBende rüya gordm bugun otobusteym annem ablam da var ben arkada oturuyorm maskemi takiyorm oturduktan sonra bakiyorm kimse takmamis denizlideymisiz sonra polis cevirmesine denkgeliyoruz ben acayip rahatım tabi annemlerrde falan maske yok onlar ceza yiycek diye korkuyorm bi an ama onlarda atlatiyor cevirmeyi.böyle sacma biseyler gormusum ama Annemleri ozlemisim onu farkettim en son agustosta gordm korona olmasa hemen gidicem ablamin ocakta dogumu var ama işte nasip suanda imkansiz yurtdisi
karabasan canimHerkes kötü rüyalar görüyor snrm bende dün rüya etkisinde uyandım çok farklı bı his vardı kurtulmak istiyorum kurtulamıyorjm üzerimde bı cisim biri vardı ağırlık gibi itekliyorum gitmiyor kalkmaya çalışıyorum sanki hissetmiyorum vücudumu kalkamiyorum çok çok kötüydü
yeni.kalktik.biz:)Kızlara tepsi böreği yaptım
Ben zaten orucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?