Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

E evseem ensendeyim canim. Menulerinde sarma dolma olmazsa ekstra memnun olacağım lütfen sende beni dürt. Direnç noktasindayim cok zorlaniyorum. Birlikten kuvvet doğar.

Tamamdir kaptan
B beyazleylak canim bu hafta guzel olacak.
Ben menu yazmiyordum bugunden itibaren yazmaya basliyorum senin menuleride siki takipteyim
Gunaydin
Ruyan gercekten kotuymus.
Hep zaten bebelerin uyudgu zaman anneleri uyuyamaz

Günaydın canım ya bende kızımı kaybettim anaokuluna gidiyormuşuz elimi bıraktı koştu arabalar doldu bi anda bi aglama feryat figan polisler geldi bululundu gözümü bi açtım rüyaymış bütün vücudum uyusmustu

Ruyasi bile çok kötü rabbim evlatlarımızı korusun

Kötu bir rüya olmus cnm tersi cıkar derler insallah oyle olur deprem olmaz Allah korusun
Gunaydinlarr

Dun ne kadar enerjik kalktiysam bugunde o kadar icim daraliyor, canimm sikkin.
Ne olacak benim bu ruh halim acaba
Gunaydn cnm, cok ilginc gun icersinde normallesiyormu yoksa oyle kalktiysan gun oyle mi geciyor

Ellerine sağlık canım
masal3487
Ekirum biz kazanacagiz

Ayy nide tek tek yazmış. Canim benim benim için önemli değil. Biliyorum o şekilde ayarladığını eline sağlık olsun

Bende rüya gordm bugun otobusteym annem ablam da var ben arkada oturuyorm maskemi takiyorm oturduktan sonra bakiyorm kimse takmamis denizlideymisiz sonra polis cevirmesine denkgeliyoruz ben acayip rahatım tabi annemlerrde falan maske yok onlar ceza yiycek diye korkuyorm bi an ama onlarda atlatiyor cevirmeyi. böyle sacma biseyler gormusum ama Annemleri ozlemisim onu farkettim en son agustosta gordm korona olmasa hemen gidicem ablamin ocakta dogumu var ama işte nasip suanda imkansiz yurtdisi

Günaydin kizlar 5de uyandk 7bucuk tekrar uyudu sonra 9 da uyandk az once kahvemi iciyorum birazdn oglanada kahvaltisini vericem
Afiyet olsun canim
Offf kotuymus allahtan ruya.
Ama insan bazen etkisinden cikamiyor.

Amin herkesin evladini korusun rabbim
Kötu bir rüya olmus cnm tersi cıkar derler insallah oyle olur deprem olmaz Allah korusun

Gunaydn cnm, cok ilginc gun icersinde normallesiyormu yoksa oyle kalktiysan gun oyle mi geciyor
Oyle gidiyor gun icinde de canim
Allah hayra cikarsin canim.
Seninkide su anlamsiz karisik ruyalar gibu olmus.

İns ortalik duzelirde gorursunuz bian once annenleri

Herkes kötü rüyalar görüyor snrm bende dün rüya etkisinde uyandım çok farklı bı his vardı kurtulmak istiyorum kurtulamıyorjm üzerimde bı cisim biri vardı ağırlık gibi itekliyorum gitmiyor kalkmaya çalışıyorum sanki hissetmiyorum vücudumu kalkamiyorum çok çok kötüydü

Allah hayra getirsin. Bazi ruyalar gercekle ayirt edilemiyor malesef

Günaydin kizlar 5de uyandk 7bucuk tekrar uyudu sonra 9 da uyandk az once kahvemi iciyorum birazdn oglanada kahvaltisini vericem
Ohhh misss afiyet olsun, kahve keyfi yapasım var benim de . Emzirip emzirip bizimkilere verıyorum , okadar iyi geldi ki bana bu, ihtiyacım varmış buna , eşim beni dinlendiremıyormus onu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…