- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.561
E evseem ensendeyim canim. Menulerinde sarma dolma olmazsa ekstra memnun olacağımEKÜRİ LİSTESİ
@medine66 denizbenimadim Pnrrr-12 Jasminium84 E ela_2019 E evseem masal3487 Pembe Lotus Ucmelekannesi @Beyaz leylak @Tontiskom @Breeze96
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
3 haftanın sonunda 1 Ocak 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 1 Ocak tarihine kadar geçerlidir
Mezun olanların yerine yeni eklenecektir.
Hemde nasılll uyanik olduğum halde rüya olduğuna kendimi inandiramiyordumGünaydın canım
Rüyan fenaymış
Uyandığında kalp ritmin bozulmuş muydu
Tamamdir kaptanEKÜRİ LİSTESİ
@medine66 denizbenimadim Pnrrr-12 Jasminium84 E ela_2019 E evseem masal3487 Pembe Lotus Ucmelekannesi @Beyaz leylak @Tontiskom @Breeze96
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
3 haftanın sonunda 1 Ocak 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
GunaydinGunaydinnnnn gunaydinnnn
ilk defa cocuklar 8 e kadar uyudu, ben 6 da rüyamdaki deprem sarsintisiyla uyandim. çocukları kucakladik guvenli buldugumuz yerde beklerken yikilmaya başladı tam yikilacakken uyandim bir daha da uyuyamadim.
Günaydın canım ya bende kızımı kaybettim anaokuluna gidiyormuşuz elimi bıraktı koştu arabalar doldu bi anda bi aglama feryat figan polisler geldi bululundu gözümü bi açtım rüyaymış bütün vücudum uyusmustuGunaydinnnnn gunaydinnnn
ilk defa cocuklar 8 e kadar uyudu, ben 6 da rüyamdaki deprem sarsintisiyla uyandim. çocukları kucakladik guvenli buldugumuz yerde beklerken yikilmaya başladı tam yikilacakken uyandim bir daha da uyuyamadim.
Kötu bir rüya olmus cnm tersi cıkar derler insallah oyle olur deprem olmaz Allah korusunGunaydinnnnn gunaydinnnn
Gunaydn cnm, cok ilginc gun icersinde normallesiyormu yoksa oyle kalktiysan gun oyle mi geciyorGunaydinlarr
Dun ne kadar enerjik kalktiysam bugunde o kadar icim daraliyor, canimm sikkin.
Ne olacak benim bu ruh halim acaba
Gunaydn cnm insallah ya, dun cuma da yagmur duası yapmışlarGünaydın kızlar yağmurlu bi istanbul sabahindan
Daha fazla yağsa keske sularimiz tükeniyor
Ellerine sağlık canımEKÜRİ LİSTESİ
AÇIKLAMALAR
Ayy nide tek tek yazmış. Canim benim benim için önemli değil. Biliyorum o şekilde ayarladığını*denizbenimadim hacı taht yine gitti elinden
* E ela_2019 kilolarınız aynı ama @Beyaz leylak daha fazla kilo verdiği için onu öne yazdım
* @sabahvesen hacım 100 gram vermeye devam edersen ardındaki 4-5 kişi önüne geçip 4-5 sıra birden gerileyeceksin
* @cgdmk sessiz sessiz üçüncülüğe oynuyor haberiniz olsun @Furha63Pnrrr-12
*masal3487 verdiği sözü tutarsa Ucmelekannesi ni sollayacak haftaya
* E evseem de sözünü tutarsa eski tahtını geri alabilir
*Pembe Lotus Fit mutlu anne ile arkasındaki farkı açmış durumda tabi buna rakibinin de katkısı var
Bu haftaki liste analizim böyle hacılar
Afiyet olsun canimGünaydin kizlar 5de uyandk 7bucuk tekrar uyudu sonra 9 da uyandk az once kahvemi iciyorum birazdn oglanada kahvaltisini vericem
Offf kotuymus allahtan ruya.Günaydın canım ya bende kızımı kaybettim anaokuluna gidiyormuşuz elimi bıraktı koştu arabalar doldu bi anda bi aglama feryat figan polisler geldi bululundu gözümü bi açtım rüyaymış bütün vücudum uyusmustu
Ruyasi bile çok kötü rabbim evlatlarımızı korusun
Oyle gidiyor gun icinde de canimKötu bir rüya olmus cnm tersi cıkar derler insallah oyle olur deprem olmaz Allah korusun
Gunaydn cnm, cok ilginc gun icersinde normallesiyormu yoksa oyle kalktiysan gun oyle mi geciyor
Allah hayra cikarsin canim.Bende rüya gordm bugun otobusteym annem ablam da var ben arkada oturuyorm maskemi takiyorm oturduktan sonra bakiyorm kimse takmamis denizlideymisiz sonra polis cevirmesine denkgeliyoruz ben acayip rahatım tabi annemlerrde falan maske yok onlar ceza yiycek diye korkuyorm bi an ama onlarda atlatiyor cevirmeyi.böyle sacma biseyler gormusum ama Annemleri ozlemisim onu farkettim en son agustosta gordm korona olmasa hemen gidicem ablamin ocakta dogumu var ama işte nasip suanda imkansiz yurtdisi
Allah hayra getirsin. Bazi ruyalar gercekle ayirt edilemiyor malesefHerkes kötü rüyalar görüyor snrm bende dün rüya etkisinde uyandım çok farklı bı his vardı kurtulmak istiyorum kurtulamıyorjm üzerimde bı cisim biri vardı ağırlık gibi itekliyorum gitmiyor kalkmaya çalışıyorum sanki hissetmiyorum vücudumu kalkamiyorum çok çok kötüydü
Ohhh misss afiyet olsun, kahve keyfi yapasım var benim de . Emzirip emzirip bizimkilere verıyorum , okadar iyi geldi ki bana bu, ihtiyacım varmış buna , eşim beni dinlendiremıyormus onu anladımGünaydin kizlar 5de uyandk 7bucuk tekrar uyudu sonra 9 da uyandk az once kahvemi iciyorum birazdn oglanada kahvaltisini vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?