- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.861
Pamuğum nasıl soktun düzene bana da de hele çok muzdaribim çokHelloooo gızlarrr naberrr , ben solemesı ayıp büyük wc yi düzene soktum gibi cok mutluyum. Kabızlık ta diyette ciddi sıkıntı
cok sukur canimçok şükür canım korktuğumuz gibi olmadı hafif atlattılar 1 hafta oldu test vereli yakında karantinaları biter.
insallah canimkullanmıyor iyileşti.zaten çok hafif formu idi 1 kere nöbet geçirdi ama 10 yıl ilaç kullandı . bu hastalıktan korkma özellikle Küçük çocuklarda çabuk iyileşiyor.Tarihte önemli bilim adamları ve siyasetçi ve yazarlardan bu hastalığa sahip olanlar var yinede ilerlemelerine mani olmamış.Allah şifa versin kuzularımıza.
amin insalalh hersey yolunda gider saglicakla kucagina alirAaaa bu Arada bugün benim doğum günüm ve yarın @GastrikAsit doğuma girecekti dua edelim Nazlı’mız için sağ Salim oğluşunu kucağına alıp kavuşsunlar inşallah
tuh kotu olmus yaaaTereyağı yapıyordum
Olmuş mu olmamış mı diye kapağı açıp bakayım dedim
Bebeğim geldi, bi tekme vurdu bidona
Tüm halı ayran ve tereyağı oldu
benim her ay 5 gun gecikerek geliyo normalde 2 gun kaldiYine takimcak ayni gun de olmayo başarıyoruz sanirsam. Bakalim başka kimler regl
bugunlerde bende de kabizlik var artik.ne kadar zorladiysam hemaroid(dogrumu yazdim bilmiyorum) ciktiHelloooo gızlarrr naberrr , ben solemesı ayıp büyük wc yi düzene soktum gibi cok mutluyum. Kabızlık ta diyette ciddi sıkıntı
Aaa denesem mi acabaOlmasa da buyuk wc em gittim bekledım hergün aynı saatlerde , bekleyınce gelıyor namuzsuz
malesef cikmiyoKolay gelsin denir herhalde.benim ki 2 yaşındayken ben namaz kılarken 5 kiloluk zeytinyağını halıya boca etmişti.ağzı hafif açıkmış .Yıllarca çıkmadı o leke yaramazlıklarından hatıra şimdi anlatıyorum anne yapıştırsaydın bi tane ben olsam tahammül edemezdim diyor
Tekrardan Allah şifa versin canım.Kabızlığa gelince karbonhidratı bir anda kestiğimiz için oluyor.arada yemek lazımcok sukur canim
dogum.gunun kutlu olsun❤❤
ailenle sevdiklerinle nice saglikli huzurlu seneelerin olsun canim❤
insallah canim
kizimin sendromu cok nasir olanmis
fransada sadece 350 kiside varmis
amin insalalh hersey yolunda gider saglicakla kucagina alir
tuh kotu olmus yaaa
benim her ay 5 gun gecikerek geliyo normalde 2 gun kaldi
bugunlerde bende de kabizlik var artik.ne kadar zorladiysam hemaroid(dogrumu yazdim bilmiyorum) cikti
ayakta duramiyorum sporu zorlaya zorlaya yapiyorum yaa
Evet tecrübeyle sabit çıkmıyormalesef cikmiyo
bendede boyle bi hikaye var
amin sagol canimTekrardan Allah şifa versin canım.Kabızlığa gelince karbonhidratı bir anda kestiğimiz için oluyor.arada yemek lazım
ayy cok fena yaaEvet tecrübeyle sabit çıkmıyorbirde cıp cop yağın içinde yüzüyordu resmen önce halıyı mı çocuğu mu temizleyeyim bilememiştim
Ne kadar çok gelirsen bildirim o kadar fazla bildirim geliyorKızlar iyi haftasonları herkese. Bana hiç bildirim gelmemiş bugün bende kimse yok bugün herhalde diyordum. Araya araya buldum nihayet.
Börekleri çocuklara ayırdım :))@masal3487
Canım spor yapacakmisin bugün mutlaka yapben yapacağım
Handandandan Sen yorma kendini bacım yat dünden kalan boreklerini göm
Kokusunu beğenmiştir annesiLimon agacimin yapraklarindan koparmış oglan delirdim ya nasl yetisti koltuktan kopardı bilmem
Afiyet olsun canım güzel menü12 aralik cumaertesi
Sabah 09 00
Yumurtalı yulaf ezmeli sütlü krep arasina ıspanak koyup rulo yaptim.
Ara Sütlü türk kahvesi
Bir avuç kabak çekirdeği
Ara
1 trabzon hurma 1 mandalina
Akşam 16.10
1 kaşık bulgurlu dolma sebze ağırlıklı olduğu için saymadim ama cok değildi
Su 2.5 litre
Spor 200 ip 100 p @Pnrrr-20
Afiyet olsun pizza benim de yapasim var bu ara12 Aralık Cumartesi
sabah 12.00
1 bardak çay
1 çk nutella
1 dilim peynir
1 avuç içi ekmek
akşam 17.00
1 küçük dilim pizza (ince hamurlu)
1 kepçe mercimek çorbası
su.2lt
spor.yok :)
Geçmiş olsun alintilamamisim çok kötü olmuş ilki gerceklestrcem yıkamaya vericem diyorsun sevindim Allah kabul etsin şimdiden orucunuHalıyı silip kaldırdım, yarın yıkamaya vereceğim
Yıkarım diye korktunuz biliyorum
Yedek halıyı çıkarıp serdim
Evi süpürdüm, omuz, sırt ve kol egzersizi yerine geçmiştir herhalde :))
Birazda uyudum.
Uyandığımdan beri de midem bulanıyor, böyle giderse iftar yemeği yiyemem
Bugün yeşil çay içtim spor duş sonrası eşim yapti kahveyi beraber ictikSıkma böyle şeyler için canını.
O zaman kolay gele
Canim spordan yarim saat önce sade kahve öneriyorlar. Duymuşsundur belki. Baya yağ yakiyormus. Bütün spor hocaları bunun üzerinde durmaya başlamış.
Kizzz bizi unutuyon mu aaaa üzerime iyilik sağlık. Menüne baktım göremedim. Birde millet harıl harıl spor yapıyorvar mi bi tavsiyen ne yapsak. Bem biraz dan 30 dk leslie ip ve plates yapacağım. Bu iş ekip işi benimle yalniz olmaz hadibakalim gösterelim kendimizi
Spor şart yarın mutlaka telâfi et olmazBenim bugünkü sporum temizliksabahtan beri ancak yatak odasını istediğim gibi temizleyebildim.Bana dünyanın yemeğini yaptırsinlar(nasil kilo aldığım belli) ama temizlik yaptırmasınlar o kadar sevmiyorum yani
Neden canım?müzik veya sevdiğin bir film açıp öyle yuruseydin keşkeyuruyus bandinaa ciktim ama yok yuruyemiyorum
Valla sesin cikmayinca kesin yikiyor dedimHalıyı silip kaldırdım, yarın yıkamaya vereceğim
Yıkarım diye korktunuz biliyorum
Yedek halıyı çıkarıp serdim
Evi süpürdüm, omuz, sırt ve kol egzersizi yerine geçmiştir herhalde :))
Birazda uyudum.
Uyandığımdan beri de midem bulanıyor, böyle giderse iftar yemeği yiyemem
Bakmadım kalmadı zatenBörekleri çocuklara ayırdım :))
Bugün çorba+salata yemeği düşünüyorum, belki de hiç yemem
Senin böreğin görüntüsü de muhteşemdi, tadına bakmakla hata etmişsin
Dambıllarla egzersizimi de yaptım
Bende limon düşünüyorum nasıl olur acabaKokusunu beğenmiştir annesi
Bizimki de yazın reyhanları koklayıp koklayıp yoluyordu
Ağacınının görünüşünü merak ettim canım :))
Bu ara büyük saksılara ağaç ekesim var, aklımda limon, yaban mersini var
Vayy 60 dk yürüyüşten sonra 40 dk Lesli miBugün yeşil çay içtim spor duş sonrası eşim yapti kahveyi beraber ictik
Spor şart yarın mutlaka telâfi et olmaz
Neden canım?müzik veya sevdiğin bir film açıp öyle yuruseydin keşke
Valla sesin cikmayinca kesin yikiyor dedim
Bakmadım kalmadı zaten
Afiyet olsun benimde dunden tavuk var salata yapacağım
60dk tempolu yürüdüm
40dk leslie yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?