Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhabalarr beni takıma davet etmiştınız Handandandan tesekkur ederim ama daha once de sanırım yazmışım buraya listeye gırmedım dıye hatırlıyorum ama sorun olmaz ıns yıne de soylemek istedim
2014 de 10 tane mesajınız var
Listeye girmemişsinizdir muhtemelen, sorun olmaz devam etmek isterseniz kurallarımiza bakabilirsiniz

9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: aysenur
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 83.9
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 cocugum var oglum 5 yasında kızım 3 bucuk
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU bulundum galıba ama listeye gırmedım dıye hatırlıyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglıklı ve yasıma uygun giyinmek
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: kısacası evlilik İncesu 6 lardaydım ama evlilik sonrası 8 lere yaklaştım. Dogum lar fazla etkilemedi. Cok diyet yaptım kilo verdım geri aldım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: diyet yapmak zor geliyor bana atıştırmak hosuma gidiyor ama basta kilo verince devamı geliyor
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: elimden ne geliyorsa ama cocuklar oldugu ıcın fazla yazamam dürüst olmak gerekirse

2016 yılında 8.takimda listeye girmişsiniz ama sonra takıma ugrmadiginiz için diskalifiye olmuşsunuz.
Cuma yarışmalarına katılamıyorsunuz maalesef

Bebek için tek engel kilo mu?
Polikistik Over var bende o hamileliği zorlaştırıyor.Hastalığın gerilemesi ve hamileliğin kolaylaşması için kilo vermem gerek.Pcos inüsilin direnci yapıyor> i. direnci kilo aldırıyor >kilo alımı inüsilin direnci yapıyor >hamile kalmam zorlaşıyor zincirleme.Kilo vererek kırmam lazım bu zinciri

Hoşgeldiniz

İnsülin direnci bende de vardı çok sonra öğrensem de pco da varmış tabi 1.5 sene kadar olmadı öncesinde kâh korunsun kâh korunmadik derken akupunktur yaptırdım diyetle beraber bı sure verdim sonra bıraktım sonra uzun yürüyüşler spor ekleyerek verdim insülin direncim kırıldı bı ay ilaç tedavisi gördüm olmadı iki ay sonra kendiliğinden nasip oldu ikinci gebelikti takımda kızların başını az şişirmedim olmuyor niye olmuyor diye bı kızım var bı de oğlum oldu Rabbim sağlıkla isteyen herkese nasip etsin insAllah canım emeklerinin karşılığını alırsın insAllah insülin direnci için bol bol yürüyüş yap yapabiliyorsn bence tek başına kilo vermek yeterli değil sanırım

evet benimde inüsilin direncim düşüktü.Ben kendimi bildim bileli diyet ve spor yaparak sürekli kilomu ve i.direncini aşağı çekmeye çalıştım.Hatta spor yapmayı yürüyüş yapmayı çok severim.Evlenmeden önce haftada en az 3 gün mutlaka 10.000 adım yürürdüm.
Bahanelerin ardına sığınmamak lazım ama evim inanılmaz dik bir yokuşta hadi çıkması zor mübarek inmeside mi zor evet zor ve korkunç.İlk etapta beni eve bu "bahane" hapsetti sonrada zaten korona karantina muhabbeti.3ay evden hiç çıkmadım.Sonra çıktığımda kendime şaşırdım yürümek istemiyordum.Sanki hayatımda hiç spor yürüyüş yapmamış gibiyim ama bu devran böyle dönmüyor.Sporsuz yürüyüşsüz gitmiyor.1.5 yıl keyfimce yattım yedim artık toparlanmam lazım Her şeyden önce kendim için.

Bu arada akapunkturada gidip 20 kilo vermişliğim var

umarım her şey yolunda gider kilo da verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…