Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende bebeğimi uyuttum nihayet :))
Kızlarla Domino oynayacağız
Bende iki bebeğimi uyuttum. Cok şükür oglumda uyku rutini olusturduk. Cok istiyordum ama bir türlü yapamiyordum. Şimdi artık düzene girdik.
Cok seviyorummmm yaaa oğluma aşığim galiba

Ucagn icinde hava degisimi oldugu icin surekli normal bi kalabalik ortamdan cok daha guvenliymis cnm. Allahın izniyle birsey olmaz insallah onleminizide aldiktan sonra. Bubarada kacirsm sanrm yolculuk nereye ne icin

Bence işe yaradı, hiç diyet yapmadım ama ciddi bir kilo alımım yok, hatta tüm öğünlere turşu eklediğim için artı olarak gözüken de turşu ödemidir diye düşünüyorum
Anladım cnm ozaman cok iyi korumada kullanabilirsn bu yontemi :) ne yapmistn onlarida aciklaman gerek tabiii

Haklisn cnm ama gozum donmustu hic tarcinli sut va dusunemedm malesef
Ohh miss kolay gelsn cnm nick degismia hafize sensin dmiiii ses ver
B3ncede hepsi kilo olamaz sanmiyorm
Hosgeldn gulsen insallah hedefe odaklanip kilolari verirsn isteyince oluyor cnm 26 kg vermisligim var :)
Bende pinar 27 yasindaym 1 oglum var
Eski nick sorcaktm sonradn gordm. Cnm guzel olms nickin
Kızım sabah 6 7 gibi uyandı ve daha uyumadi. Yemekte yapamadim. Bekliyorum
Baya uzun durmus ayına gore masallah
57 kilo olunca bu senin için tahin pekmez diycem 56 olucam , bu senin için sarellem diycem 55 olcam. Bu senin için cikolatali pastam diycem 54 olcam. 3 kilo geriye gidip 1 günde geri alicam
Hahaha supersinnnn benimde yapmam gerk sanrm 63 inip 65e kadr cikolata kasikliyabilrm
Ah ahh bence hormonlardn bende regl olmamla sapittim bugn kendmi cok zor kontrol ettm mesela her an ipin ucu kacacakti ama liste sorumlulugu zatn birsurunartim var eksiye cevirmem gereken. Sende tutmalisin kendislni canim :/
Geçen hafta bende aynı durumdaydım. Regl öncesi oluyor maalesef.
Bendede regl oncesi olrdu bu defa reglken oldu sasirdm
Bende bugün iftarda cozuttum...
Önerilere açığım
Ah ahh herkeze gelmisler bu ara demekki. Bende acigimm onerim yok malesef
Bilemedm ben korkardm sanrm bisi olur diye
Kocam bey 1 kg baklava almış gelmiş. Şu an 1 bardak sütle ikram edeceğim, canim mi yooo hiç istemiyor
Abowww bu adamlar tam dayaklik cumaya ayir kendine bence cnm
Bende bebeğimi uyuttum nihayet :))
Kızlarla Domino oynayacağız
Oh ne guzl iyi oyunlar cnm
Hahhhh haaa pinar-zehra meselesine döndü
Yoo kızgınlık yok şimdilik sekercim.
Hahhaha ayy kocam bey gozumden kacmadi desem yalan olurrr yerken karsinda gelecektir o kizginlikkk
Büyük kızım beni bayağı mutlu eti bugün anne zayıflama ışsın dedi
Nerden dedim
Bacaklar ve bel incelmiş dedi
Ama tartılardan bi haber yok
Ayy ne guzel demekki gozle gorunur bi fark var niran dogru yoldasin

ADINIZ:Gülşen
hoş geldin Gülşen ben de Nevra memnun oldum, umarım hedefine kavuşur anne olursun.

tanıştığıma memnun oldum Pınar.Maşallah umarım bende kararlılıkla veririm kilolarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…