Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah canım.... ayyy o topuklularla şık olmak benimde hayalimdir ((((

günaydın hatunlarr yeni yıl hepimiz için yeni bir en iyi olur inşallah.Bir ara kilo alımına başlamıştım :18: 51de koruyorum şu an.Yeni yıla aşkla girdim sanırım Tabi içinde aslında bir odun olmadığını saptayabildiğim gün gelirse daha mutlu olacağım Sizlerle sohbeti seviyorum ben yaa. dün gece saat 1de yürüyüşe çıktık kankam ve babamla uyku öncesi iyi geldi :)

gunaydiiiin herkes bugun tatil yaparken ben ise gidiyorum poffffff 4 gecedir normalden cok daha az uyuyorum 4 saat anca uyuyabildim saclarimi boyamistim sonra bigudi ile sardim, sonra manikur pedikur vs derken saat 4 olmus su an yorgunluktan beynim uyusmus durumda bakalim isyerinde napicam bu sekilde 5 saat.

sen suna mubarek dedikce ben burada kopuyorum

dukan ketojenik de olabilir aslinda sebze gununde ne kadar sebze yedigine bagli. karbonhidrat gunde 50 grami gecmedikce aslinda ketosisten cikilmaz. kilo vermeyi aslinda cok asiri etkilediginden degil de ketosiste olunca insan acikmiyor ve cok fazla enerjisi oluyor.

bir baska arkadasimi da bundan tam 40 gun once dukana baslatmistim. kac kilo verdigini soylemedi yilbasina kadar surpriz olsun demisti. dun gece resimlerini paylasti fark inanilmaz 14 kg vermis 40 gunde. ama daha fazla vermis gibi duruyor resmen yariya inmis. 40 gun once kilo yuzunden o kadar depresifti ki hoppisim anlatamam, su an motivasyonu ve kendine guveni tavan yapmis durumda. 95lerden 81'e inmis. ama benden zayif duruyor ve hatta yakinda beni gececegine de eminim dukanla kilo verenler zaten hep aslinda verdikleri kilodan fazlasini vermis gibi duruyorlar facebook grubundaki once sonra resimlerinden de anlasildigi uzere. dun gece arkadasin resimlerini gorunce resmen sok oldum bu kadar fark ben bile beklemiyordum. yani sen de bir bucuk ay sonra 14-15 kilo vermis olabilirsin (ve de 20-25 kg vermis gibi durabilirsin) neden kendini bundan mahrum birakasin?

aslinda insan istese her diyetle kilo verebilir diye dusunuyorum ama dukan benim hep favorim olarak kalacak herkese de once dukani tavsiye ediyorum bakin dukana baslattigim iki kisi de su an inanilmaz yol katetmis durumdalar biri zaten artik istedigi kiloda digeri de hizla hedefe kosuyor. gaza getirmis gibi olmayayim da yine de sen bilirsin tabi teklif var israr yok.

operaci bayanla evet muhabbet oldu resimlerime bakmis dun baya yorum falan yazmis begendi heralde beni ben de onu begendim gerci harika kilo vermis buyuk degisim.. en az 10 yas genclesmis.

evet motivasyon kaybinin farkindayim zaten selam verip kacmalardan coktan anlamistim. artik 1 ocak oldu bakin dunyanin yarisi (hatta muhtemelen daha fazlasi) bugunden itibaren diyet yapmaya/spor yapmaya karar verdi yeni yila sen de onune ulasilabilir kucuk ve buyuk hedefler koyarak baslarsan ve onlara ulasmak icin calisirsan senin yararina olur. yani simdi mesela gecen yila bakip demiyor musun 80lerdeydim keske o zaman ipleri siki tutup devam etseydim diye... iste 2014te de geriye bakip ayni seyleri dememek icin simdi artik baslamamiz gerek. boyle bir ornegi daha once de vermistim cunku bu kendime de bolca hatirlattigim bir sey. ne zaman motivasyonumun zayifladigini hissetsem hemen kendimi birkac ay sonra hala bu kilodaymis veya kilo almis gibi hayal ediyorum ne kadar pisman olurdum devam etmedigim icin diye dusunuyorum, bende cok ise yariyor aninda motive oluyorum bu sekilde.

ben hep buradayim canim artik is yeri pek yogun olmaz bu saatten sonra daha da rahat girerim buraya. sen de daha sik gelmeye calis ama, yuzunu goren cennetlikti yani son zamanlar

inşallah canım.... ayyy o topuklularla şık olmak benimde hayalimdir ((((

sorma sorma böyle 15 20 cm lik topukluları giymek üstüne dar paça ve daracık pantalon çekmek istiyorum :) bu yaza mezuniyette tamamen farklı biri olmak istiyorum. saçımla bedenimle giydiklerimle bambaşka bir büşra. üstelik daha hafif olacağımdan topuklular o kadarda can acıtmaz yani :) rahatça şimdide giyiyorum ama abes duruyor sanki diye çıkartıyorum. ama olucak 55 olup incecik ayakkabılar giyeceğim. daracık pantalonlar body ler kısa etekler ve ŞORTLAR...

ooohhh maşallah :) bende yeni kalktım :) direk kk ya baktım :) akşam bende biraz fazla kaçırdım amaaaaa diyetisyene uydum :) şeker çikolata yok demişti kuzenim çikolata alıp getirdiği halde gram yemedim. :) kızartma yoktu ama çerez vardı :) yinede içim rahat :) biraz fark var :) dün sabah tartıda 70.3 tüm bu sabah 70.8 aslında bu kadar fark ettirecek birşey yemedim ama olsun. ne yapayım :) senede 1 yani :) sende ne güzel gezmeye çıkmışsın açılmışsındır iyi gelmiştir :)

bu arada dip not : her erkeğin içinde bir talaş dahi olsa odunluk vardır :)

:88: ee ama tamam artik cezalisin tmm bebe biskuvilerine bisey demedik ama n'oluyo boole

ama bak aklima ne geldi sooole dusun en son 2012 de ne cok yemistim o gunden beri hiiiic oooole yemedim yemem de diyerek motive et kendini ve yeniden basla :13::13:

Busecim ben sooole bi baktim aslinda cok da fena degil bu dukan amcanin diyeti istersen beraber dukana baslayabilirizsen de bi arastir istersen hatta benim yulafim bile hazir ayrica illa tavuk tavuk tavuk diyorlar ama sadece tavuk degil yagsiz etlerin her turlusu ve balikta dukan diyetinde mevcut ve ben baliga bayilirim:104:sabah kahvaltisinda somon fume azcik yagsiz peynir bol yesillik super geliyo bana ama tabii bunu surekli yerse insan gercekten bayilir mi onu bilemiyorum ama kaybedecek neyimiz var KILOLARIMIZDAN BASKA

Son düzenleme:

emineeemm valla işin aslı kitap elime henüz ulaşmadı. internetten aldığım için 1-2 güne elimde olacak. bi gelsin azıcık okuyayım. sende eğer kitap yoksa sen de al. ya da almak istemiyorsan ben netten e-kitap şeklini buldum ama o şekli pek kullanışlı olmaz bence. kitap en iyisi elinin altında olması açısından iştee biraz bakayım kitaba, annem de baksın. annemin de kafasına yatarsa o da başlarsa işim çok kolaylaşır. çünkü ben yemek yapmayı bilmiyorum açıkcası. :26: o yüzden annem de baslamak isterse benim için daha iyi olur. yani seninle beraber yapmayı çok isteriiim. birbirimizi süper motive ederiz benim balıkla aram pek yok amaaaaaaa YETER Kİ KİLO VEREYİİİM

hayatım bununki biraz fazla kaçmış

Buse bende kitap yok suan almanyadayim almancasini da almak istemiyorumcunku almancam o kadar ii degil ama bir ay sonra Turkiye'ye gitme niyetindeyim o zaman alicam kesin bi bir ay nettekileri falan okuyayim bakiiim on arastirma yapmis olurum:126:

Buse bende kitap yok suan almanyadayim almancasini da almak istemiyorumcunku almancam o kadar ii degil ama bir ay sonra Turkiye'ye gitme niyetindeyim o zaman alicam kesin bi bir ay nettekileri falan okuyayim bakiiim on arastirma yapmis olurum:126:

canım bence bir ay kaybetmeyelim hiç. e-kitap linkini yollayayım. kitabı bilgisayardan bi oku. uploaded.net/file/yemp5yqe verdiğim linkin başına http:// ekle.

kızlar hepinize mutluluk,sağlık,huzur dolu bir yıl diliyorum.tabiki de yeni yılın incecik olacağınız günleri tez vakitte getirmesini diliyorum.sigara olan savaşım tam gaz devam ediyor ama takdir edersiniz ki çok dikkat edemiyorum.bilgisayarın başında bile oturmak istemiyorum çünkü otururken sigara içiyordum.ne kadar lanet bişeymiş bu bağımlılık her halde yemek yemek de böyle bişey önce yemediğin için acı çekiyorsun ama sonra bünyen alışıyor.kızlar yemin ederim ellerim titrediğini bilirim,sigara içmek için ama artık daha iyiyim.sohbet de almış başını gitmiş.baya keyiflisiniz.ececim mümkünse ben bu hafta listeden muaf olabilirmiyim ama sadece bir haftalık.

canım 1 hafta olamaz.En az 2 hafta.

ece neden ve iki hafta olunca o hafta hangi kilodaysam ondan devam mı ediyorum.yoksa kaç kilo olursam olayım bu kilodan mı devam ederim.muhtemelen 89 falan olurum

kızlar artık sigarayı da bıraktım valla yemegi de bırakırım.herşeyden vazgeçerim sigaradan vazgeçemem gibi geliyordu.diyetisyenede başlıyorum.bide sanki bu hafta işe de başlıcakmışım gibi geliyor.6 hisim mi yoksa başka bişey mi bilmiyorum yada içimde ayrı bi mutluluk var ondan herşeyi iyiye yoruyorum

Merhaba arkadaşlar bende muhabbetin ortasında geliyorum yazıp kaçıyorum dimi kusuruma bakmayın.. Bugün evimize döndük eşyaları yerleştirdim makineye çamaşır attım yarının yemeğini yaptım malum okul var ancak gelebildim.. Kadınların işi hiç bitmiyor..

Dün ve bugünkü menümü hiç yazmıyorum beni sopalarsınız yarın yeni bir gün kaldığımız yerden devam edeceğiz..

Canım teşekkür ederim çok şükür toparlandım ama gerçekten çocukla zor oluyor sende anlıyorsundur..
Bu arada kuşadasına tekrar gidersiniz umarım gerçekten sakin ve güzel bir yer.. Bizde güzel zaman geçirdik..

TrulyScrumptious canım az önce gördüm eşin bulaşıkları yıkıyor ne kadar güzel benim eşimde ayda yılda bir canı isterse yardım ediyor makineye yerleştirir. Ama paşa gönlü ne zaman ister bilinmez yani

Canım bu arada eşinin diyet listesini yazarmısın bir sakıncası yoksa benim eşimde diyette şu aralar fazla veremiyor durakladı vucudu belki faydası olur..

off aslında ben burada dukanı kötüleyerek sizide yönlendirmiş oldum değilmi...lütfen sen benim yazdıklarımı kafandan çıkar ve önyargılarını bir kenara bırak..bilmiyorum belki bende (özellikle fulyadan sonra) tekrar denerim ama sen benim veya başkalarının anlattıklarıyla değil kendi inanmış yüreğinle başla ve uygula..zorlandığım tek olay wc olayıydı ki goji bery i avuçla yiyordum..belkide ben bir yerlerde yanlış yapıyordum:26:

fulya fulya fulya lütfen bana daha fazla dukanı anlatma ki yarın koşa koşa gidip yulaf kepeği ve gojiberry almayayım....evet, sen benim 83 kiloya indiğimi ve oradan tekrar buralara geldiğimi biliyorsun..83 ü görmemdede dukanın çook etkisi vardı ama o ara ne olduysa haziran geldi, ben sporu bıraktım e zaten tavuk-yum ikilisindende gına gelmiş falan filan ..sonra hoop gelsin kilolar..belki devam etseydim şu an bu topikte bile olmazdım ama işte irade denen şey var ya o bende yokda ben zeytinyağ gibi su üzerine çıkmak için dukanı bahane ediyorum..bilmiyorum...sen psikologsun sen beni bir çözsen olmazmı fulyaaa..vallahi aklıma geldikçe dua ederim senin için kııııızz..

yeni gelen arkadaşlar kusura bakmasınlar ben henüz sizi tanımadığım için çok fazla yorum yapamıyorum..siz yazdıkça sizi beynimin bir köşesine yerleştirip ona göre sizi zihnimde canlandırıyorum..bu da haliyle biraz zaman alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…