- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.781
ben dedim 36 beden falan :) valla canım dün akrabamız böyle bir gazladı beni görür görmez amanda aman zayıflamış cildin güzelleşmiş falan deyince şok yaşadım :) birde sabah o gazla hemen tartıya çıktım gece dayanamadım sabahı sabah ettim resmen :) sabahki sonuç 70.3 ama kıyafetlerle falna:d geçenn gümn diyetisyene gideceğim sabah aynı kıyafetlerle tartıldığımda 71.5 çıkmıştım diyetisyende 71.0 çıktım dı :) 500 gram fark ediyor yani :) o yüzden bir mutlu oldumki sormakendimi 36 beden hissettim :) ama yapıcam sırf benden zayıf olduğu için benden daha uzun görünen ama aslında benden kısa olan bir kuzenim var ve ben de artık 15 cm lik topukluları zarif bir şekilde taşımak istiyorum :) pantalon alırken aa bu bol geldi bunun bir beden küçüğü varmı demek istiyorum :) o yüzden ne yapıp edip 36 olacağım kaçarı yok :) kemiklerim müsade edermi emin değilim ama diyetisyen 60 da diretsede ben 55 olucam acayip karar verdim :) zayıfladıkça daha uzun görünüyor insanlar bunu anlıyorum :)
ee çalış çalış nereye kadar..bir yerde fire vereceği belliydi mübareğin..çok üzerine gitme bak birgün patlayıverir sonra....fulyacım senin o ketojenik diyeti ben senden çook önce farketmiştim ama türkçe yazılı kaynak bulamadığımdan ingilizcemde translate ile sınırlı olduğundan ne olduğuna bir türlü vakıf olamadım dukan tam ketojenik değil sanırsam..ama öylede olsa dukana bir daha geri dönmem, bilinçaltımda çok kötü izleri var ...bu arada oeracı bayanla bayağı samimi olmuşsunuz, şimdi okudum yorumlarını..valla dünden beri bayanın fotolarına bakıyorum, tabii bende foto olmadığı için kadın bişey diyemedi n'apsın..zayıflayamadımki foto koyayım
..canım benimde motivasyom kaybı yaşadığımı anladığını tahmin ediyorum , eski dostum benim:13:ama benim motivasyon kaybım tamamen hastalıkla alakalı , geçici yani..spora gidemeyince ben böyle oluyorum maalesef..diyete kaldığım yerden devam edicem ama dukan..hem sen buradayken motive olmamak gibi bir problemimiz olmaz değilmi
inşallah canım.... ayyy o topuklularla şık olmak benimde hayalimdir((((
günaydın hatunlarryeni yıl hepimiz için yeni bir en iyi olur inşallah.Bir ara kilo alımına başlamıştım :18: 51de koruyorum şu an.Yeni yıla aşkla girdim sanırım Tabi içinde aslında bir odun olmadığını saptayabildiğim gün gelirse daha mutlu olacağım Sizlerle sohbeti seviyorum ben yaa. dün gece saat 1de yürüyüşe çıktık kankam ve babamla uyku öncesi iyi geldi :)
:88: ee ama tamam artik cezalisin tmm bebe biskuvilerine bisey demedik ama n'oluyo boolekızlaar günaydııın. dün herkes çok zayıflamışsın, şöyle popon gitmiş, böyle kolun incelmiş derkeeen bi anda saldım kendimi :26:bi aksamlıkta ben yeyim psikolojisine girdim. yedim yedim sarmaları, yedim mis gibi tereyağlı iskenderi, yedim dondurmayı, yedim kestaneyi. al bana +200 gr.aylardır ilk defa böyle bi menüm oldu ve karnım çatlayacakmış gibi şişti. meğer benim gitti sandığım göbeğin içi boşmuş sadece şuanda bu hafta toplam 700 gr artıdayım. cumaya kadar 800 gr vermek zorundayım en az. :18:
ama bak aklima ne geldieve geldim 36 beden pantalonuma şöyle bi baktım. elime aldım ve girmeye çalıştım. iyice bi moralimi bozdum ki kendime geleyim. :26:derhal toparlanmalıyım. metabolizmamı hızlandırayım diye bu ara yeşil çay, form çayları ne bulursa tüketiyorum ama nafile. duraklamadayım. duraklama evresinde bi de böyle yeyince ooff ama napsam veremiyorum zaten psikolojisine gireceğim neredeyse. bu duraklama hiç olmasaydı keşke.
HAYIR AMA BUSE KENDİNE GEL.
merhaba canııım :) adım buse. takıma bu hafta katıldım. nasılsın? ben de dukan diyeti kitabı aldım. kendimden çok annemi düşünerek aldım ama o başlarsa ben de ona destek olmak için onunla birlikte dukana başlayacağım. neden dukan olmaz diyorsun biraz bahseder misin? biraz bilgilenmek istiyorum. neler yaşadın? nasıl bir diyet olduğunu az çok araştırdım ama zorlandığın kısımları anlatır mısın biraz? :26:
Busecim ben sooole bi baktim aslinda cok da fena degil bu dukan amcanin diyeti istersen beraber dukana baslayabilirizsen de bi arastir istersen hatta benim yulafim bile hazir ayrica illa tavuk tavuk tavuk diyorlar ama sadece tavuk degil yagsiz etlerin her turlusu ve balikta dukan diyetinde mevcut ve ben baliga bayilirim:104:sabah kahvaltisinda somon fume azcik yagsiz peynir bol yesillik super geliyo bana ama tabii bunu surekli yerse insan gercekten bayilir mi onu bilemiyorum ama kaybedecek neyimiz var KILOLARIMIZDAN BASKA
ooohhh maşallah :) bende yeni kalktım :) direk kk ya baktım :) akşam bende biraz fazla kaçırdım amaaaaa diyetisyene uydum :) şeker çikolata yok demişti kuzenim çikolata alıp getirdiği halde gram yemedim. :) kızartma yoktu ama çerez vardı :) yinede içim rahat :) biraz fark var :) dün sabah tartıda 70.3 tüm bu sabah 70.8 aslında bu kadar fark ettirecek birşey yemedim ama olsun. ne yapayım :) senede 1 yani :) sende ne güzel gezmeye çıkmışsın açılmışsındır iyi gelmiştir :)
bu arada dip not : her erkeğin içinde bir talaş dahi olsa odunluk vardır :)
emineeemm valla işin aslı kitap elime henüz ulaşmadı. internetten aldığım için 1-2 güne elimde olacak. bi gelsin azıcık okuyayım. sende eğer kitap yoksa sen de al. ya da almak istemiyorsan ben netten e-kitap şeklini buldum ama o şekli pek kullanışlı olmaz bence. kitap en iyisi elinin altında olması açısındaniştee biraz bakayım kitaba, annem de baksın. annemin de kafasına yatarsa o da başlarsa işim çok kolaylaşır. çünkü ben yemek yapmayı bilmiyorum açıkcası. :26: o yüzden annem de baslamak isterse benim için daha iyi olur. yani seninle beraber yapmayı çok isteriiim. birbirimizi süper motive ederiz benim balıkla aram pek yok amaaaaaaa YETER Kİ KİLO VEREYİİİM
Buse bende kitap yok suan almanyadayim almancasini da almak istemiyorumcunku almancam o kadar ii degil ama bir ay sonra Turkiye'ye gitme niyetindeyim o zaman alicam kesin bi bir ay nettekileri falan okuyayim bakiiim on arastirma yapmis olurum:126:
kızlar hepinize mutluluk,sağlık,huzur dolu bir yıl diliyorum.tabiki de yeni yılın incecik olacağınız günleri tez vakitte getirmesini diliyorum.sigara olan savaşım tam gaz devam ediyor ama takdir edersiniz ki çok dikkat edemiyorum.bilgisayarın başında bile oturmak istemiyorum çünkü otururken sigara içiyordum.ne kadar lanet bişeymiş bu bağımlılık her halde yemek yemek de böyle bişey önce yemediğin için acı çekiyorsun ama sonra bünyen alışıyor.kızlar yemin ederim ellerim titrediğini bilirim,sigara içmek için ama artık daha iyiyim.sohbet de almış başını gitmiş.baya keyiflisiniz.ececim mümkünse ben bu hafta listeden muaf olabilirmiyim ama sadece bir haftalık.
Değilmişsin gibi yola çıkalım biz:) İnanmak başarmanın yarısı ya:)Literatüre böyle geçmiş
Ayyy niye söylemiyosunuz kızlar böle gizli sırlarınız var mademGerçi ben bolca kullanıyorum baharatları aa pul biberi ekstra tabağıma da alayı bari.Beni zayıflatacak her yol mübah.Koşar adım gider alırım evde olmayan bişey bile olsa
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız nasıl yaparsın.Bilmiyomusun o gözü çıkasıca çikolataya bir bulaştın mı yandın:)))))))))))))
Çok geçmiş olsun.Çocuğun küçüğü büyüğü olmaz diyorlar ama küçükler anneler için çok zor hastalık sözkonusu olunca.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.Kuşadasının bende yeri çok ayrıdır.Sakin ve kalabalık olmayışını çok severim.Balayı içinde tercihimizi ordan yana kullanmıştık.Kızımı da götürmek istiyorum aynı otele ilk fırsatta hatta:) Yani inşallah.
2013 bizlerin yılı olsun inşallah.
off aslında ben burada dukanı kötüleyerek sizide yönlendirmiş oldum değilmimerhaba canııım :) adım buse. takıma bu hafta katıldım. nasılsın? ben de dukan diyeti kitabı aldım. kendimden çok annemi düşünerek aldım ama o başlarsa ben de ona destek olmak için onunla birlikte dukana başlayacağım. neden dukan olmaz diyorsun biraz bahseder misin? biraz bilgilenmek istiyorum. neler yaşadın? nasıl bir diyet olduğunu az çok araştırdım ama zorlandığın kısımları anlatır mısın biraz? :26:
sen suna mubarek dedikce ben burada kopuyorum
dukan ketojenik de olabilir aslinda sebze gununde ne kadar sebze yedigine bagli. karbonhidrat gunde 50 grami gecmedikce aslinda ketosisten cikilmaz. kilo vermeyi aslinda cok asiri etkilediginden degil de ketosiste olunca insan acikmiyor ve cok fazla enerjisi oluyor.
bir baska arkadasimi da bundan tam 40 gun once dukana baslatmistim. kac kilo verdigini soylemedi yilbasina kadar surpriz olsun demisti. dun gece resimlerini paylasti fark inanilmaz14 kg vermis 40 gunde. ama daha fazla vermis gibi duruyor resmen yariya inmis. 40 gun once kilo yuzunden o kadar depresifti ki hoppisim anlatamam, su an motivasyonu ve kendine guveni tavan yapmis durumda. 95lerden 81'e inmis. ama benden zayif duruyor ve hatta yakinda beni gececegine de eminim dukanla kilo verenler zaten hep aslinda verdikleri kilodan fazlasini vermis gibi duruyorlar facebook grubundaki once sonra resimlerinden de anlasildigi uzere. dun gece arkadasin resimlerini gorunce resmen sok oldum bu kadar fark ben bile beklemiyordum. yani sen de bir bucuk ay sonra 14-15 kilo vermis olabilirsin (ve de 20-25 kg vermis gibi durabilirsin) neden kendini bundan mahrum birakasin?
aslinda insan istese her diyetle kilo verebilir diye dusunuyorum ama dukan benim hep favorim olarak kalacak herkese de once dukani tavsiye ediyorum bakin dukana baslattigim iki kisi de su an inanilmaz yol katetmis durumdalar biri zaten artik istedigi kiloda digeri de hizla hedefe kosuyor. gaza getirmis gibi olmayayim dayine de sen bilirsin tabi teklif var israr yok.
operaci bayanla evet muhabbet oldu resimlerime bakmis dun baya yorum falan yazmis begendi heralde beniben de onu begendim gerci harika kilo vermis buyuk degisim.. en az 10 yas genclesmis.
evet motivasyon kaybinin farkindayim zaten selam verip kacmalardan coktan anlamistim. artik 1 ocak oldu bakin dunyanin yarisi (hatta muhtemelen daha fazlasi) bugunden itibaren diyet yapmaya/spor yapmaya karar verdiyeni yila sen de onune ulasilabilir kucuk ve buyuk hedefler koyarak baslarsan ve onlara ulasmak icin calisirsan senin yararina olur. yani simdi mesela gecen yila bakip demiyor musun 80lerdeydim keske o zaman ipleri siki tutup devam etseydim diye... iste 2014te de geriye bakip ayni seyleri dememek icin simdi artik baslamamiz gerek. boyle bir ornegi daha once de vermistim cunku bu kendime de bolca hatirlattigim bir sey. ne zaman motivasyonumun zayifladigini hissetsem hemen kendimi birkac ay sonra hala bu kilodaymis veya kilo almis gibi hayal ediyorum ne kadar pisman olurdum devam etmedigim icin diye dusunuyorum, bende cok ise yariyor aninda motive oluyorum bu sekilde.
ben hep buradayim canim artik is yeri pek yogun olmaz bu saatten sonra daha da rahat girerim buraya. sen de daha sik gelmeye calis ama, yuzunu goren cennetlikti yani son zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?