Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ben yarını annemle geçiricem inşallah.Sabah erkenden ona gidicem kahvaltıya.Muhtemelen görüşemeyiz.

Son düzenleme:
Ay merci ben almayimcunku ben bi tane yeyince sapitiyorumsiz yeyin ama yemyipte irademe sahip olmak cikolatanin tadindan daha guzel cok pismanim

Son düzenleme:
kizlar bugun yediklerim sabah uzeri peynir yumurta karisimli firinda kizarmis iki dilim ekmek
ara ogun yok
oglen bir kase yogurt ve salata
ara ogun bir bardak yagsiz sut
aksam ? az yemeye kararliyim herkese iradeleli saglikli sevdikleriyle cok mutlu bir yil diliyorum:119::118::124:

sadece 800 kaloriaman tamam yaaaa abrtmayin zaten cok fena oldum

oyy ağzından bal damlıyor kııııız..nerde bende öyle irade, keşke ben olsaydım..

aman ne bileyim öyle yorumlar falan yazılmış görünce dedimki sensin heralde :) ama sende olacaksın inancım tam sana :) senle fulya çok fena motivesiniz :)

Ay merci ben almayimcunku ben bi tane yeyince sapitiyorumsiz yeyin ama yemyipte irademe sahip olmak cikolatanin tadindan daha guzel cok pismanim

o zaman sana yok çikolata falan :)

aaaaaa mübarek insan bulaşıkda yıkıyor..hey Allahım sen nelere kadirsin

mubarek insan bugun beni sinir etti ya ise goturcekti arabayla sonra goturmedi tembelliginden bu yagmurda sirilsiklam oldum disarida. bulasik yikadi ya yoruldu sanirim neyse sonra gonlumu aldi yine bi sekilde gicik (isini biliyor tabi tam da aksam yemegi oncesi gonul almalar ozurler falan)

kızlar ben böyle arada cee deyip kaçıyorum ama..facede öyle dukancılar buldum ki sormayın.ben dukan yaparken nerdeydiniz diye sormadan edemedim..1 sende 30 kilo vermiş bayanlar var..ağzım açık okuyorum şu an.

uzaklarda arama yeeevrum daha yakinda bir ornek var bak 3.5 ayda 28 kg gitti ketojenik diyetle dukan deyip gecmeyelim bence burnunu tikayip tavukla yumurtayi agzina tikabilirsin evet bunu yapabilirsin!!!

oyyy ne güzelde anlatmışsın fulyacım psikologum..her kelimene katılıyorum, heleki çikolata ve pasta konusunda düşüncelerin doğru ötesi..(doğru ötesi??)..

yine literature yeni kelime ve kelime gruplari katiyorsun hoppisim formundasin anlasildi

Ya ben bişey dicem :18::18: Onca mesajı okuyup cevap yazmak çook zor. Acaba kaldığınız yerden girsem araya kızar mısınız ki

aaaaaaaaa ama geliyo simdi terlik suradan bi firlattim miydi done done gelip seni bulur saka saka sen istedigin yerden dal

ozete bak koptum
60lara gec bir an once ve beni bekle busraaaaaaa ben de geliyorum birkac haftaya (umarim)

ekledim hem de operaciymis benden cikti belkim kanki oluruz bundan sonra 30 kg veren operacilar grubu falan kurariz ne bileyim :44: sacmaliyor muyum ne

hoppisim bu arada benim KK'de tanistigim sonra cok samimi oldugum bir arkadasim var 90+ topigindeydi Efsunlu nicki. sonra kk'ya ugramaz oldu gerci. neyse o 100 kilodan 90lara dusmustu canan karatay'in diyetiyle. sonra motivasyon kaybetti birkac kg geri aldi vs. ben onu konusa konusa baya bi gaza getirdim ve dukana baslattim. 5-6 ay icinde 30 kg verdi su an 64 kg (yani daha da vermis olabilir ama benim son bildigim kilosu bu). hic bozmadi yalniz bire bir uydu. dukan deyince senin aklinda tavuk & yumurta geliyor benim de aklima borekler tatlilar bence dunyanin en guzel diyeti hehe facebook dukan diyet tarifleri sayfasindaki paylasilan resimlere bak sanki hic diyet yapiyor gibi degiller kekler borekler havada ucusuyor su diyetim bitsin koruma programi icin dukan guclendirme yapmayi dusunuyorum ben zaten.

Supeeeersin Fulyacim bizi de baslat dukana gitsin kilolar

abarticaz iyice basina eksiyelim ki bi daha olmasin

iste benim arkadaslarim :118:hepinizi cok seviorum benim harbi arkadaslarim alinan ve verilmeye calisilan kilolarin en guzel tarafi kurulan guvenli saglikli dostluklar kim korkar kilolardan insanin booole arkadaslari olunca:13:

evettt iste bu boyle bir grup halinde olunca daha iyi oluyor. herkes birbirini motive ederse, kacamak yapanlara da hep birlikte kizarsak grup halinde hareket edersek her hafta dereceye de gireriz hepimiz bu yil mezun da oluruz ama mezun olsak da kopmayalim yani

ozete bak koptum
60lara gec bir an once ve beni bekle busraaaaaaa ben de geliyorum birkac haftaya (umarim)

gel gel :) 4 5 hafta sonra benim 65 olmam ve o voleybol formasına sığmam lazım :) gerçi yine sığıyorum ama iyice şöyle tam cuk otursun istiyorum :) ben seni 65 lerde beklerim uzuuuunnn ca bir süre

el öpenlerin çok olsun evladım..berhudar ol

oyy bende seni öptüm bayby..

:) ne demek canım bende seni öptümmm :)

kızlaar günaydııın. dün herkes çok zayıflamışsın, şöyle popon gitmiş, böyle kolun incelmiş derkeeen bi anda saldım kendimi :26:bi aksamlıkta ben yeyim psikolojisine girdim. yedim yedim sarmaları, yedim mis gibi tereyağlı iskenderi, yedim dondurmayı, yedim kestaneyi. al bana +200 gr. aylardır ilk defa böyle bi menüm oldu ve karnım çatlayacakmış gibi şişti. meğer benim gitti sandığım göbeğin içi boşmuş sadece şuanda bu hafta toplam 700 gr artıdayım. cumaya kadar 800 gr vermek zorundayım en az. :18:

eve geldim 36 beden pantalonuma şöyle bi baktım. elime aldım ve girmeye çalıştım. iyice bi moralimi bozdum ki kendime geleyim. :26:derhal toparlanmalıyım. metabolizmamı hızlandırayım diye bu ara yeşil çay, form çayları ne bulursa tüketiyorum ama nafile. duraklamadayım. duraklama evresinde bi de böyle yeyince ooff ama napsam veremiyorum zaten psikolojisine gireceğim neredeyse. bu duraklama hiç olmasaydı keşke.

HAYIR AMA BUSE KENDİNE GEL.

ee çalış çalış nereye kadar..bir yerde fire vereceği belliydi mübareğin..çok üzerine gitme bak birgün patlayıverir sonra....fulyacım senin o ketojenik diyeti ben senden çook önce farketmiştim ama türkçe yazılı kaynak bulamadığımdan ingilizcemde translate ile sınırlı olduğundan ne olduğuna bir türlü vakıf olamadımdukan tam ketojenik değil sanırsam..ama öylede olsa dukana bir daha geri dönmem, bilinçaltımda çok kötü izleri var...bu arada oeracı bayanla bayağı samimi olmuşsunuz, şimdi okudum yorumlarını..valla dünden beri bayanın fotolarına bakıyorum, tabii bende foto olmadığı için kadın bişey diyemedi n'apsın..zayıflayamadımki foto koyayım

..canım benimde motivasyom kaybı yaşadığımı anladığını tahmin ediyorum , eski dostum benim:13:ama benim motivasyon kaybım tamamen hastalıkla alakalı , geçici yani..spora gidemeyince ben böyle oluyorum maalesef..diyete kaldığım yerden devam edicem ama dukan ..hem sen buradayken motive olmamak gibi bir problemimiz olmaz değilmi

merhaba canııım :) adım buse. takıma bu hafta katıldım. nasılsın? ben de dukan diyeti kitabı aldım. kendimden çok annemi düşünerek aldım ama o başlarsa ben de ona destek olmak için onunla birlikte dukana başlayacağım. neden dukan olmaz diyorsun biraz bahseder misin? biraz bilgilenmek istiyorum. neler yaşadın? nasıl bir diyet olduğunu az çok araştırdım ama zorlandığın kısımları anlatır mısın biraz? :26:

eviiit zayıflamalıyııızzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…