- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.761
kız o bizim hopiş :) başkası değil :) yada ben öyle anladım bilemedim ki :)
Ay merci ben almayimgünaydın hatunlar nasılsınız?? bugün yeni yıl sabahı yani yılın son günü sabahı :) bugünün yemek menüleri benden olacak bakalım neler yapacağımöğlene ve akşama et yazmıştı diyetisyenim :) öğlen balık yapmayı planlıyorum akşama allah kerim :) tatlı yasak malum :) bu arada dün akrabanm zayıflamışsın deyince aklıma geldi gidip tartıya çıktım sabah hemen 70.3 çıktım kıyafetlerle :) sanırım bu hafta diyetisyenimin yanında çikolata yiyeceğiz :) 69 a inince bana çikolata ısmarlayacak söz verdi :) kahveyle içicez birlikte :) sanırım cumartesiye kadaar 69 u görürüm :) görürsem herkese benden çikolata :)
aaaaa bir sürü eleman gelmiş ya topiğimize..hepiniz hoşgelmişsiniz bacılar..vallahi bir an başka topiğe yazıyorum zannettim..
yok artıııııııkkkkkkkkkk kutuyu bitirmişsin emineeeeeee
Kız ben 30 kg vercem senin kadar ümitsiz değilim:))))))))))))))))) benimde ümidimi kırma hıhhhhhhdiyeti her bozduğumda aradan aylar geçer ve ben bak şimdi yemesen 10 kg vermiş olurdun diye kendime kızarım.Demekki zaman akıııppp gidiyorrr biz yerken.
Sana benden bi tane uçan tekmeVallahi zor tutuyorum kendimi yememek için buda kalkmış çikolata ısmarlıyor
Kilo vereyim derken 1000 kalori almış bizim emine:125:
oyy ağzından bal damlıyor kııııız..nerde bende öyle irade, keşke ben olsaydım..
Ay merci ben almayimcunku ben bi tane yeyince sapitiyorum siz yeyin ama yemyipte irademe sahip olmak cikolatanin tadindan daha guzel cok pismanim
el öpenlerin çok olsun evladım..berhudar olHosbulduuuk opiiiim
oyy bende seni öptüm bayby.aman ne bileyim öyle yorumlar falan yazılmış görünce dedimki sensin heralde :) ama sende olacaksın inancım tam sana :) senle fulya çok fena motivesiniz :)
:
aaaaaa mübarek insan bulaşıkda yıkıyor..hey Allahım sen nelere kadirsin
kızlar ben böyle arada cee deyip kaçıyorum ama..facede öyle dukancılar buldum ki sormayın.ben dukan yaparken nerdeydiniz diye sormadan edemedim..1 sende 30 kilo vermiş bayanlar var..ağzım açık okuyorum şu an .
oyyy ne güzelde anlatmışsın fulyacım psikologum..her kelimene katılıyorum, heleki çikolata ve pasta konusunda düşüncelerin doğru ötesi..(doğru ötesi??)..
Ya ben bişey dicem :18::18: Onca mesajıokuyup cevap yazmak çook zor. Acaba kaldığınız yerden girsem araya kızar mısınız ki
güven sen bana :) bu hafta 69 la giriş yapıcam 6 lı rakamlarahatta sporla zorlarsam yağ parçalamayı arttırıp kas yaparım sıkılaşırım ayyy çok güzel olucakk
tabiki olur kaptan ececim :) sen istersinde olmazmı :) özet geçeriz sana biz
ben bu hafta 69 olucam :)
trulyscrumptions un kocası bulaşık yıkıyor resimleri var görürsün :)
betül geri döndü :)
aramıza katılan kızları biliyorsun sen zaten
ekleyin anacım..fulya sende ekle.http://www.facebook.com/DukanDiyetiTarifleri?ref=stream#!/melis.h.tezcan?notif_t=friend_confirmed.
sadece 800 kalori aman tamam yaaaa abrtmayin zaten cok fena oldum
Supeeeersin Fulyacim bizi de baslat dukana gitsin kilolarhoppisim bu arada benim KK'de tanistigim sonra cok samimi oldugum bir arkadasim var 90+ topigindeydi Efsunlu nicki. sonra kk'ya ugramaz oldu gerci. neyse o 100 kilodan 90lara dusmustu canan karatay'in diyetiyle. sonra motivasyon kaybetti birkac kg geri aldi vs. ben onu konusa konusa baya bi gaza getirdim ve dukana baslattim. 5-6 ay icinde 30 kg verdisu an 64 kg (yani daha da vermis olabilir ama benim son bildigim kilosu bu). hic bozmadi yalniz bire bir uydu. dukan deyince senin aklinda tavuk & yumurta geliyor benim de aklima borekler tatlilar bence dunyanin en guzel diyeti hehe facebook dukan diyet tarifleri sayfasindaki paylasilan resimlere bak sanki hic diyet yapiyor gibi degiller kekler borekler havada ucusuyor su diyetim bitsin koruma programi icin dukan guclendirme yapmayi dusunuyorum ben zaten.
iste benim arkadaslarim :118:hepinizi cok seviorum benim harbi arkadaslarim alinan ve verilmeye calisilan kilolarin en guzel tarafi kurulan guvenli saglikli dostluklarabarticaziyice basina eksiyelim ki bi daha olmasin
Supeeeersin Fulyacim bizi de baslat dukana gitsin kilolar
iste benim arkadaslarim :118:hepinizi cok seviorum benim harbi arkadaslarim alinan ve verilmeye calisilan kilolarin en guzel tarafi kurulan guvenli saglikli dostluklarkim korkar kilolardan insanin booole arkadaslari olunca:13:
ozete bak koptum
60lara gec bir an once ve beni bekle busraaaaaaa ben de geliyorum birkac haftaya (umarim)
el öpenlerin çok olsun evladım..berhudar ol
oyy bende seni öptüm bayby..
ee çalış çalış nereye kadar..bir yerde fire vereceği belliydi mübareğin..çok üzerine gitme bak birgün patlayıverir sonramubarek insan bugun beni sinir etti ya ise goturcekti arabayla sonra goturmedi tembelliginden bu yagmurda sirilsiklam oldum disarida. bulasik yikadi ya yoruldu sanirimneyse sonra gonlumu aldi yine bi sekilde gicik (isini biliyor tabi tam da aksam yemegi oncesi gonul almalar ozurler falan)
uzaklarda arama yeeevrum daha yakinda bir ornek var bak 3.5 ayda 28 kg gitti ketojenik diyetledukan deyip gecmeyelim bence burnunu tikayip tavukla yumurtayi agzina tikabilirsin evet bunu yapabilirsin!!!
)
ekledim hem de operaciymis benden cikti belkim kanki oluruz bundan sonra30 kg veren operacilar grubu falan kurariz ne bileyim :44: sacmaliyor muyum ne
..canım benimde motivasyom kaybı yaşadığımı anladığını tahmin ediyorum , eski dostum benim:13:ama benim motivasyon kaybım tamamen hastalıkla alakalı , geçici yani..spora gidemeyince ben böyle oluyorum maalesef..diyete kaldığım yerden devam edicem ama dukanhoppisim bu arada benim KK'de tanistigim sonra cok samimi oldugum bir arkadasim var 90+ topigindeydi Efsunlu nicki. sonra kk'ya ugramaz oldu gerci. neyse o 100 kilodan 90lara dusmustu canan karatay'in diyetiyle. sonra motivasyon kaybetti birkac kg geri aldi vs. ben onu konusa konusa baya bi gaza getirdim ve dukana baslattim. 5-6 ay icinde 30 kg verdisu an 64 kg (yani daha da vermis olabilir ama benim son bildigim kilosu bu). hic bozmadi yalniz bire bir uydu. dukan deyince senin aklinda tavuk & yumurta geliyor benim de aklima borekler tatlilar bence dunyanin en guzel diyeti hehe facebook dukan diyet tarifleri sayfasindaki paylasilan resimlere bak sanki hic diyet yapiyor gibi degiller kekler borekler havada ucusuyor su diyetim bitsin koruma programi icin dukan guclendirme yapmayi dusunuyorum ben zaten.
ee çalış çalış nereye kadar..bir yerde fire vereceği belliydi mübareğin..çok üzerine gitme bak birgün patlayıverir sonra....fulyacım senin o ketojenik diyeti ben senden çook önce farketmiştim ama türkçe yazılı kaynak bulamadığımdan ingilizcemde translate ile sınırlı olduğundan ne olduğuna bir türlü vakıf olamadım dukan tam ketojenik değil sanırsam..ama öylede olsa dukana bir daha geri dönmem, bilinçaltımda çok kötü izleri var ...bu arada oeracı bayanla bayağı samimi olmuşsunuz, şimdi okudum yorumlarını..valla dünden beri bayanın fotolarına bakıyorum, tabii bende foto olmadığı için kadın bişey diyemedi n'apsın..zayıflayamadımki foto koyayım
..canım benimde motivasyom kaybı yaşadığımı anladığını tahmin ediyorum , eski dostum benim:13:ama benim motivasyon kaybım tamamen hastalıkla alakalı , geçici yani..spora gidemeyince ben böyle oluyorum maalesef..diyete kaldığım yerden devam edicem ama dukan..hem sen buradayken motive olmamak gibi bir problemimiz olmaz değilmi
tartıl bakalım. şok yaşarsan da moralini bozma. ben de taşınma süresinde 2,5 kg almıştım. durmadan lahmacun yiyordum ya da pideben 38 bedenim şuan ama artık 36 olmak istiyorum. neyimiz eksik yaa olcam da olcam. bi olayım öncesi ve sonrasını paylaşırım arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?