Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya senin bu diyetisyen de beni sinir edecek ama simdi 60lari gormusken ya 70lere geri cikarsan? :18: hatta daha fenasi o cikolatayi yiyip de kilo almamak veya ertesi gun tartida eksileri gormek. cunku o zaman insanin aklina ara sira kacamak yapabilirim nasil olsa bir sey olmuyor fikri yerlesiyor.

ayrica bakin simdi psikolog konusuyor iyi dinleyin yemekle odullendirme olmaz artik oldukca bilinen bir sey bu. sanki diyet yapmak korkunc bir yoksunluk hali gibi kilo verince "odul" olarak yemek yemek insana psikolojikman diyetin kotu bir sey oldugu fikrini asilar diye dusunuyorum bilinc altinda tabi. verecek cok kilomuz var diyeti ne kadar seversek o kadar guzel sonuc aliriz. onca guzel seylerden mahrum kaldim herkes yedi ben baktim modunda olursak artik o diyet bize iskence gibi gelmeye baslar bir yerden sonra. ben olsam odul olarak cok istedigim bir seyi alirdim kendime, kucuk beden bir etek/elbise/pantolon ve her ne ise.. veya cilt bakimi, haftasonu spa tatili, 1 saatlik masaj, yeni bir sac rengi/sekli vs vs.. gerci ben bayadir kendime odul de vermiyorum cunku diyetteyim diye illa odulu hakettigimi dusunmuyorum. zaten amacim zayif olmakti isin ucundaki odul o, 36 beden olmak o da benim en buyuk mutlulugum olacak. hicbir cikolata/pasta vs bana o mutlulugu veremez. o yuzden 36 bedene giden su yolda beni yavaslatacak her seyi tamamen hayatimdan cikartmis durumdayim. verecek kilo coksa motivasyonu yuksek tutmak acisindan her yeni kilometre tasi kaydedildiginde yemekle ilgili olmayan seyler yapilabilir benim fikrim bu (ve de cogu diyetisyen ve psikologun). ama senin zaten verecek alti ustu 12 kilon var 2 ay sik disini bence, 36 beden oldugunda zaten kilo koruma evresinde abartmadan her seyden yiyebileceksin.

bir de su var tabi, cikolata kek pasta vs bagimliligimiz hakkindaki bir arastirmada cocukluktan beri dogum gunu, yilbasi, partiler vb gibi guzel ve mutlu anlarda yendigi icin bilinc altinda bu iki seyin ozdeslestigi ve insanlarin mutlu oldugunda veya mutlu olmak icin cikolataya yoneldikleri ortaya cikmisti. hic yeme demiyorum tabi hayatin boyunca, o kadar da degil ama onu okudugumdan beri cikolataya karsi olan duygularim degisti diyebilirim. hala seviyorum tabi tadi super ve gercekten de serotonin salgilatiyor bu bir gercek. ama cikolataya duydugum psikolojik bagimliliktan tamamen kurtulmak icin bunun ustune gitmeye karar verdim. artik hic bir "kutlamada" cikolata pasta yemeyecegime soz verdim kendi kendime. normal zamanlarda ara ara yemeye devam edicem tabi.

ay yine cok konustum :26: kizmiyorsunuz dimi ben boyle bik bik bik her lafiniza yorum yapinca sacece bu konu benim hassas oldugum konulardan biri o yuzden soylemeden edemedim. su "kendimi yemekle odullendirdim" olayi bana coooook ters geliyor napayim

ayni beslenmiyorum canim ya surekli degisiyor menu, yani kalori ayni tabi.. degistirmez simdi cunku 40 yillik diyet herkes ayda 4-6 kg arasi veriyor ortalama. benim de simdiye kadar hep oyle oldu ortalamada oldugum icin zaten sorun yok gibi gorunuyor. ama erkekler ayda 10 kg falan veriyor bu diyetle. yapi meselesi heralde giciklar

Allahım ben bu günleri görebilecekmiyim Yok yaw yıkatamam heralde.Koy makineye ben ne yıkıycam derr:))))))))

benimki de bulasik makinesini yerlestiriyor once. sonra tencereleri, buyuk kapaklari falan elde yikiyor. normalde tembelin tekidir ama is verince yapiyor yazik iyi egittim bastan o yuzden egitim sart

mesaj atacaktım ama mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş. benim ki 35 te kalmış

ben sana atayim mesaj sen beni ekle o zaman canim

Bende msj atamıyorum.Artık Fulya sana msj atar sen onu eklersin.Bende ordan seni eklerim:)))Zaten Fulyada iyice zayıfladıktan sonra koymuş fotoları.Kıskandım hıhhhh

en sisko halimle hic foto cektirmiyordum ki canim ya kaciyordum makine gordugum an. veya anca kafa fotografi :26: paylasmak istemezdim zaten o halimi kimseyle.. simdilerde fotograf cektirme korkumu yendigim icin paylasmaya basladim yine yavas yavas

Son düzenleme:
Menü yazmayı unutup gidermişim:)Malum bu akşam sohbet tv vs.derken görüşemeyebiliriz.Şimdiden hepinize güzel mutlu sağlıklı bir yıl dilerim.
Sabah 1 kahve içtim.Kızım sürekli oluyor bu aralar.Beni bir kahvaltı edecek kadar bile rahat bırakmadı
Bende 1 tabak tepeleme börek yedim..
Derrrrmişimmmmmmm:)
Yemedim elbette.Ispanak ve pırasayı doğradım 2 yumurta birazda buğday unu baharat tuz serpiştirip karıştırdım attım fırına.Börek gibi dilimledim yedim bir tabak dolusu.Yağ sadece tepsiyi yağlamak için kullandım.
Akşam yeşil mercimek yoğurt ve bir parça tavuk yemeyi düşünüyorum.Ama çerez yemek daha cazip gelirse sadece tavuk yerim.

Zaten bu hayatta herşey erkekler için daha kolay gibi. Yada bana öyle geliyor ne bileyim :S

benimki de bulasik makinesini yerlestiriyor once. sonra tencereleri, buyuk kapaklari falan elde yikiyor. normalde tembelin tekidir ama is verince yapiyor yazik iyi egittim bastan o yuzden egitim sart

Benimkinin annesi bile utanmasa yıkamayacak.Temel eğitimi çok kötü ben ne yapsam işe yaramıyor.Gerçi benimkide zahmetsiz fazla döküntüsü kalabalığı yok Helal olsun sana ne diyeyim.Kendimize üzüleceğimize sana sevinelim en azındanBu arada Türkçe biliyormu eşin? Arkasından konuşuyoruz ya o bakımdan [/QUOTE]

en sisko halimle hic foto cektirmiyordum ki canim ya kaciyordum makine gordugum an. veya anca kafa fotografi :26: paylasmak istemezdim zaten o halimi kimseyle.. simdilerde fotograf cektirme korkumu yendigim icin paylasmaya basladim yine yavas yavas

Bende sayfama bak resim paylaşmıyorum.Aynı senin gibi kaçıyorum makinelerden.Gıcık arkadaşlarım paylaşıyor arada(((((Onlarında canına okuyorumm

yok canım neden kızayım sende yani :) canım benim diyet psikolojimi biliyorsun zaten :) ve ben normalde bitter çikolatadan her gün 1 parça yemezsem rahat edemezdim ilk 2 hafta beni vazgeçirmek için bir sürü uğraş verdi diyetisyen :) şimdide sadece 1 parçalık bir hediye olacak hani sabrettin dayandın vazgeçtin ama bunu hak ettin der gibi olacka :) bende öle bişi olmaz yani kaçamak yapıncada veriliyormuş falan gibi. sağolsun her akşam tepemde diyetisyen :) menülerimi giriyorum sistemine o yüzden hemen atlar üstüme valla :) birde zaten şu evrede öğrendiğim tek şey tatlı yediğim zaman yağ yaksam dahi tartıda - görmediğim gerçeği oldu :) o yüzden artık çok güzel reddede biliyorum :) ama sen tamamen haklısın bu mutlu günlerde ikram edilen çikolatalar yüzünden bağımlılık yaratıyor mutlu olcağımız hiissi oradan geliyor yani. ama tabi çikolatanın mutluluk hormonu salgıladığıda bilimsel bir şey. yinede insülin olayını öğrendiğimden beri kesinlikle yemiyorum çikolata :)

:) benimde nişanlımla olan fotoğraflarımız var o zaman biraz daha iyiydim :) şimdilerin çok fotoğrafı yok :) ama artık makinalara geri dönme vakti geliyor yani :) ayda 10 kilo mu???? yok artık :) nasıl bir diyetir o ya :) gerçi haklısın benimde öyle yani. aynı diyet listesini uyguladığımız bir arkadaşım haftada 2 kilo verirken ben 500 600 gram veremedim. :) yapıyla ilgili :) ama bu hafta çok süper sonuçlar alıcazzz :)

facebooktan beni ekleyenler veya davetimi kabul edenlere tesekkur ederim arkadaslar birazdan tek tek profillerinizi incelemeye alacagim rontgenci gibi oldu biraz ama neyse

iyi oyle olsun bakalim sana ve diyetisyenine guveniyorum zaten bisi olursa hemen basina eksirim he onu da soyleyeyim

[/QUOTE]

en azindan dokuntusu yokmus benimkinin tum kiyafetleri yerdedir pantolonlar yerde "8" seklinde cikarilmis durur ben kaldirmasam veya ona kaldir demesem orada 3 ay dururlar, esim hic rahatsiz olmaz daginikliktan

yok turkce bilmiyor canim. yani kursa gidiyor 2 aydir ama henuz nasilsin iyi misin nerelisin adin ne vs gibi cok temel seylerde oteye gecemedi. baya bi kelime ogrendi gerci ama cumle kuramiyor. bu yazdiklarimi okusa da asla anlayamaz ben de o yuzden onu rahat rahat internet ortaminda sikayet edebiliyorum en guzeli de annemle babam buraya geldiklerinde veya skype'tan konusurken esim veya kv/kp hakkinda rahatca sesli sesli dedikodu yapabiliyoruz

facebooktan beni ekleyenler veya davetimi kabul edenlere tesekkur ederim arkadaslar birazdan tek tek profillerinizi incelemeye alacagim rontgenci gibi oldu biraz ama neyse

Fulyacım ben msj atamadığım için ekleyen arkadaşları senden takip eder eklerim diye düşündüm ama senin profilinde ....arkadaş oldu gibi uyarılar göremedim

Son düzenleme:

Ya ben bişey dicem :18::18: Onca mesajı okuyup cevap yazmak çook zor. Acaba kaldığınız yerden girsem araya kızar mısınız ki

oyyy ne güzelde anlatmışsın fulyacım psikologum..her kelimene katılıyorum, heleki çikolata ve pasta konusunda düşüncelerin doğru ötesi..(doğru ötesi??)..

kızlar ben böyle arada cee deyip kaçıyorum ama..facede öyle dukancılar buldum ki sormayın.ben dukan yaparken nerdeydiniz diye sormadan edemedim..1 sende 30 kilo vermiş bayanlar var..ağzım açık okuyorum şu an.

iyi oyle olsun bakalim sana ve diyetisyenine guveniyorum zaten bisi olursa hemen basina eksirim he onu da soyleyeyim

güven sen bana :) bu hafta 69 la giriş yapıcam 6 lı rakamlara hatta sporla zorlarsam yağ parçalamayı arttırıp kas yaparım sıkılaşırım ayyy çok güzel olucakk

Ya ben bişey dicem :18::18: Onca mesajı okuyup cevap yazmak çook zor. Acaba kaldığınız yerden girsem araya kızar mısınız ki

tabiki olur kaptan ececim :) sen istersinde olmazmı :) özet geçeriz sana biz

ben bu hafta 69 olucam :)
trulyscrumptions un kocası bulaşık yıkıyor resimleri var görürsün :)
betül geri döndü :)
aramıza katılan kızları biliyorsun sen zaten

aaaaa bir sürü eleman gelmiş ya topiğimize..hepiniz hoşgelmişsiniz bacılar..vallahi bir an başka topiğe yazıyorum zannettim..

Kız allah iyiliğini versin:))))))Sen allah bilir şimdi yulaf kepeğide arıyorsundur
ben fii tarihinde dukan yaptım zaten bacım..o aralarda bu takımdaydım bilen bilir sabah-akşam yumurta tavuk yemekten artık bana böğğ gelmişti..o diyetden sonra zaten yumurta ve tavuk yiyemiyorum..bu gruba yeni rastladım, ilgiimi çekti, bayağıda güzel kilolar vermişler..birden gözlerim parladı ne yalan söliimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…