- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.801
yeni gelen arkadaşlar kusura bakmasınlar ben henüz sizi tanımadığım için çok fazla yorum yapamıyorum..siz yazdıkça sizi beynimin bir köşesine yerleştirip ona göre sizi zihnimde canlandırıyorum..bu da haliyle biraz zaman alıyor
tmm arkadasim yolla gelsincanım bence bir ay kaybetmeyelim hiç. e-kitap linkini yollayayım. kitabı bilgisayardan bi oku. uploaded.net/file/yemp5yqe verdiğim linkin başına http:// ekle.
sorun yok biz bekleriz:13:yeni gelen arkadaşlar kusura bakmasınlar ben henüz sizi tanımadığım için çok fazla yorum yapamıyorum..siz yazdıkça sizi beynimin bir köşesine yerleştirip ona göre sizi zihnimde canlandırıyorum..bu da haliyle biraz zaman alıyor
durun bugun yediklerimi yazayim gec kalktimherkeşcikler burada ama yazan yok.. ..Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)
hoppidicik, buzdanmadam, marti, buseb
memnun oldum..bende hoppidicik ama sen bana kısaca hoppik, hoppiş hatta hop bile diyebilirsin..Ben ismimi falan söyledim zannediyodum dün bi baktım hiiiç bahsetmemişimmGeçte olsa Şeyma beeen
Nasılsınız kızlaaar?
:13: selam Seymacim cok memnun oldum ben Emine simdilik iyiyz ama kilolar gidince supeeer olacagiz insallah :119::119:Ben ismimi falan söyledim zannediyodum dün bi baktım hiiiç bahsetmemişimmGeçte olsa Şeyma beeen
Nasılsınız kızlaaar?
:13: selam Seymacim cok memnun oldum ben Emine simdilik iyiyz ama kilolar gidince supeeer olacagiz insallah :119::119:
memnun oldum..bende hoppidicik ama sen bana kısaca hoppik, hoppiş hatta hop bile diyebilirsin..
.Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
hoppidicik, buzdanmadam, marti ...fulyaaaaaaaaaa
Ben ismimi falan söyledim zannediyodum dün bi baktım hiiiç bahsetmemişimmGeçte olsa Şeyma beeen
Nasılsınız kızlaaar?
sanırım...hayatım bununki biraz fazla kaçmış
tmm arkadasim yolla gelsinwalla bir ay nie bekliyelim 1 ay=4 kilo(en az)
sorun yok biz bekleriz:13:
durun bugun yediklerimi yazayim gec kalktim
kahvalti yok
oglen kabak corbasi bir dilim tam bugday ekmegi
ara ogun 10 tane altin cilek
aksam 6 tane barbun baligi bir kasik patates salatasi yedim simdi
cay icerekmutfagi kapatmak dusuncesindeyim
sanırım...
kızlar moralim çok bozuk yardımıza sığınmak istiyorumçok çok fenayım nişanlımla ayrıldık o kadar kötüyümki. etrafa gülüyorum ediyorum ama çığlıklar ata ata ağlamak istiyorum resmen... odama gidip ağlayıp kafam gözüm şişince arayıp veda etmek istiyorum içim yanıyor resmen.
memnun oldum şeymaaaa. nasıl gidiyor? kilolar da gidiyor mu?
sanırım...
kızlar moralim çok bozuk yardımıza sığınmak istiyorumçok çok fenayım nişanlımla ayrıldık o kadar kötüyümki. etrafa gülüyorum ediyorum ama çığlıklar ata ata ağlamak istiyorum resmen... odama gidip ağlayıp kafam gözüm şişince arayıp veda etmek istiyorum içim yanıyor resmen.
Valla ben de iyi gidiyoda kilolar gidiyomu onu bilemiyorum canım,sen nasılsın bakalımmYarınn pirinç lapası diyetine başlıyım diyorum var mısınnn?
hazırım şeymaaaaaaaaaama tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. biraz anlatır mısın? ya da bi link falan yollar mısın? ne yapacaksan aynısını yapayım ben dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?