Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

fadimeeeeeeeeeee buraya gelip okuyup çıktığını biliyorum..operacı bayanla arkadaş olmuşsun facede , oradan çözdüm durumu....yarın burada ol, yoksa seni taciz ederim bak

herkeşcikler burada ama yazan yok.. ..Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)

hoppidicik, buzdanmadam, marti, buseb

kızlaaar bugünüm güzel başlamıştı ama ben makarna yedim iki gündür yediklerimden dolayı kendime inanamıyorum. resmen saldım kendimi yaaaa :18:

emineeeeeeeee linki yollamıştım indirdin miii? tekrar yollayayım düzgün şekilde. link gözükmezse diye o şekilde yollamıştım. oku şu dukan ı biraz da başlayalım valla. halim hal değil 40. sayfaya geldim ben. başladım yani okumaya.

DR.Pierre Dukan-Dukan Diyet…pdf (18,95 MB) - uploaded.to

Ben ismimi falan söyledim zannediyodum dün bi baktım hiiiç bahsetmemişimm Geçte olsa Şeyma beeen

Nasılsınız kızlaaar?

Son düzenleme:
canım bence bir ay kaybetmeyelim hiç. e-kitap linkini yollayayım. kitabı bilgisayardan bi oku. uploaded.net/file/yemp5yqe verdiğim linkin başına http:// ekle.
tmm arkadasim yolla gelsin walla bir ay nie bekliyelim 1 ay=4 kilo(en az)

sorun yok biz bekleriz:13:

herkeşcikler burada ama yazan yok.. ..Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)

hoppidicik, buzdanmadam, marti, buseb
durun bugun yediklerimi yazayim gec kalktim
kahvalti yok
oglen kabak corbasi bir dilim tam bugday ekmegi
ara ogun 10 tane altin cilek
aksam 6 tane barbun baligi bir kasik patates salatasi yedim simdi
cay icerek mutfagi kapatmak dusuncesindeyim

.Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

hoppidicik, buzdanmadam, marti ...fulyaaaaaaaaaa

kızlar size buradan daha önce anlattığım bir olay vardı..lc waikiki den aldığım çakma deri trençkotla ilgili..ben ilgili firmaya bir mail atmıştım..onlarda cevay vermişler..şubat 2012 de aldığım trençkot için para iadesinde bulunacakmışlar..vallahi okuyunca bir sevindim bir sevindim sormayın..

hayatım bununki biraz fazla kaçmış
sanırım...

kızlar moralim çok bozuk yardımıza sığınmak istiyorum çok çok fenayım nişanlımla ayrıldık o kadar kötüyümki. etrafa gülüyorum ediyorum ama çığlıklar ata ata ağlamak istiyorum resmen... odama gidip ağlayıp kafam gözüm şişince arayıp veda etmek istiyorum içim yanıyor resmen.

eveet 4 kilooo
menünü beğendiiim. özellikle patates salatasına 1 kaşıkta dur diyebilişiniiii :13:
bugün SEKSENLER var. onu izleyeceğim trt1 de. sonra da kitabı okumaya devam edeceğim emineem

canııım sakin olmaya çalış. konuları pek bilmiyorum ama ayrıldık falan deme hemen. barışırsınız mühim bir şey değilse. hemen kendini salma dur. :26:

Tatlım bozma moralini diyemiyorum ama sakin olmaya çalış,ikinizde sakinleşince hallolur herşey sıkma canını sen

Valla ben de iyi gidiyoda kilolar gidiyomu onu bilemiyorum canım,sen nasılsın bakalımm Yarınn pirinç lapası diyetine başlıyım diyorum var mısınnn?

hazırım şeymaaaaaaaaa ama tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. biraz anlatır mısın? ya da bi link falan yollar mısın? ne yapacaksan aynısını yapayım ben dee

Pişirme Metodu
2 günlük pirinç lapası diyeti 1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..

Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
Bol olarak koyalım … Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzelce karıştırılır.
Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber 3-4 adet yiyebiliriz…

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum. Örneğin dün yaptığımda 2 kez bir kase dolusu üzüm yedim.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

İçecekler:
- Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
- Bir şişe Çamlıca light gazoz
- Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
- Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
- 3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
- 2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)

Bunu buldum canım yarın da evdeyim yapması da kolay olur sporumuda yaparım üstünee ama perşembe dışarı çıkıcam ondada yazdığı gibi bişeyler içerim yemem pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…