Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oh iyi iyi bir gaza gelen olmus sevindim ben de onun resimlerini her gordugumde acayip hirs yapiyorum. benim neyim eksik diyorum

evet canııım bu arada dukandan bahsetmişsin yine. sen dukan yapıyorsun dimi? dukana başlamayı düşünüyorum. yardımcı olur musun bana takıldığım bi konu olursaa

ece neden ve iki hafta olunca o hafta hangi kilodaysam ondan devam mı ediyorum.yoksa kaç kilo olursam olayım bu kilodan mı devam ederim.muhtemelen 89 falan olurum

Canım bu kural benimle ilgili değil yarışma kuralı.Şöyle olacak son yaptığın bildirim ve yeni yapacağın bildirim arasında iişlem yapılacak.Yüzde bölünecek..

Hadi bakalımm baktık bırakıyo gibiyiz geliriz foruma birbirimize gaz veririzz Yok yahu nerdee annemler her türlü hayvana karşı

benim golden retriever 3 yaşında erkek köpeğim var. :121: ben 23 yaşındayım. sen kaç yaşındasın şeyma?

benim golden retriever 3 yaşında erkek köpeğim var. :121: ben 23 yaşındayım. sen kaç yaşındasın şeyma?
Aaaa Buse benim de Maltes'im var adi da Kartopu ama yas konusuna girmeyim
Seymaaaaaa sen de Dukan'a baslasana ve Busecim cok iyi dusunmussun Fulya Dukan konusunda cok bilgili bize yardim ederse cok guzel olur:13:
Lapa diyetinde basarilar diliyorum size aslinda ben de baslamayi dusundum ama sanki bagirsaklarin calismasini bozabilir diye bi his uyandirdi bende

Slm kızlar.bu sabah tartıda kendimi 800gr daha vermiş gördüm fena gaza geldim.yanlış mı acaba diye akşama kadar bir kackez daha tartildim.sanirim bu isi basaracam.giymekte zorlandigim pantolonum vardi onu rahat bir sekilde giyince tamam bu is dedim.kizimi ancak uyutabildim artik ders calismam lazim herkese iyi geceler...

Onu annemde söyledi ama yanında yeşilçay falan içicez ya o biraz daha etkisini azaltır diye düşündüm:44:

Dukana mı başlasam güzel olur aslında ama bütüngün okulda oluyorum tatlım ne kadar uyabilirim orasını bilemiyorum ama araştırıyım bi iyice bakıyım yapabiliceğim gibiyse neden olmasınn

kızlar dukan mı yapıyorsunuz Allah sabır versin ya :/ ben 3 gün yaptım dayanamadım 4. güne o ekmekler, myveler salatalar bile öyle güzel kokuyordu ki anlatamam

aaa benimkinin de adı Köpük neden yaş konusuna girmiyorsun? yaşlandı mı seninki
emineciiim sen de başla istersen pirinç lapası diyetine bizimlee. ödem attırıyor diye başlıyorum ben en çok. zaten 2 günlük bir şey. ne dersin?

hımm evet fulyacım seni zorlayabilir. ya da yemekleri yanında taşır okul çıkısında kafelerde gezmeden eve gelirsin direkt belki öyle olabilir. ama yaparsan da süper olur. garanti yani istediğin kiloya ulaşman eğer uyarsan diyeteee

selam tatlııım. senin adına çoook sevindim. harika bi habeerr :13hh yaa işte bizi en çok motive eden şey o artık girebildiğimiz pantolonlar bencee. tam gaz devam ediyorsun ve istediğin kiloya ulaşıyorsun daha sık gelmeye çalış. iyi geceler sana daa ve başarılaar

arkadaşlar herkese iyi geceler diliyoruum. uyku bastırdı. yarın görüşmek üzere.

Ay canim yerim ben onu cok tatlilar degil mi yanimda bakip gidiyo oyun oynamak istiyo benim ikinci maltes'im ilki 16 yasinda öldü maalesef.Bir daha asla diyordum ama dayanamadim biraz da oglum israr etti ona dayanamadim suan 6 yasinda Kartopu yas derken ben kendi yasima girmeyeyim dedim.
Lapa diyetine gelince ben buna katilmayim cunku korkuyorum bagirsaklardan dolayi zaten problemliyim
ama dukana varim

Son düzenleme:
Selam kızlar.Burası dukan kokuyormuş bütün gün:)Bende kısa bir süre denedim.Bol bol köfte yerdim o zamanlar.Hem ne yese derdim yoktu hemde hızlı kilo kaybdiyordu.Şeytana uymasam kesinlikle zayıflaıştım anlayacağınız.Şimdide nedense kendime ayrı eşime ayrı yemek yapmak zor geliyor.Aslında bi gazla geri dönsem hızıa hız katarım.

canııım sakin olmaya çalış. konuları pek bilmiyorum ama ayrıldık falan deme hemen. barışırsınız mühim bir şey değilse. hemen kendini salma dur. :26:

Tatlım bozma moralini diyemiyorum ama sakin olmaya çalış,ikinizde sakinleşince hallolur herşey sıkma canını sen

nedeeeeen??? ..ya da nedenini söyleme yarına kadar bekle...ondan sonra anlatmaya başla...

canim ya cok uzuldum inan ki. sorunun ne oldugunu da bilmiyorum gerci ama dur bakalim belki duzelebilecek bir seydir...

kızlar çok teşekkür ederim hepinize sakinleştim tabi zırıl zırıl ağladıktan sonra. rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar sinir krizi geçirmiş çok kötü hissettim kendimi. neticede barıştık ama. yinede teşekkürler.

kızlar hepinizde bi dukandır almış gitmiş.bende okudum dukanı ama yapan arkadaşlar beni biraz aydınlatabilirmi.herhalde karbonhidrat diyetine benziyor karbonhidrat yok bolca protein alınacak

kız zaten keyganamlar bizde depresyondayım yine kendimi mutfaga kapatıp çatlarcasına kadar yiyorum

fadimeeeeeeeeeee buraya gelip okuyup çıktığını biliyorum..operacı bayanla arkadaş olmuşsun facede , oradan çözdüm durumu....yarın burada ol, yoksa seni taciz ederim bak
ben tam 100 kilo olmuşum artık yazacak yüzüm yok takımdan ayrılmak bile istiyorum ne dr verdigi listeye uyuyorum habire yemek hazırlıyorum mutfakta yatıcam nerdeyse kaç gün kayganamlar küçük gelindeydi kıyamadılar abisinin kızına hemen fadimenin yanına geldiler
ilaçları bırakmışken kafam biraz rahat olsaydı keşke neden kimse beni düşünmüyor

herkeşcikler burada ama yazan yok.. ..Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)

hoppidicik, buzdanmadam, marti, buseb

o ziyaretçi bendim
hastayım çok kötü öksürük sırtımın içi kaşınıyor cigerlerimi üşütmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…