- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.861
kızlar hepinizde bi dukandır almış gitmiş.bende okudum dukanı ama yapan arkadaşlar beni biraz aydınlatabilirmi.herhalde karbonhidrat diyetine benziyor karbonhidrat yok bolca protein alınacak
offf 7 ayda ne biçim kilo vermiş... ıyyy dukan mukan ismini duymaktan bile gına geldi.... hiç yapmadım ama karataydanda dukandan da bıktım :)).... bakalım gene kendimi zorlucam bakalım neler yapabilcem.... bu gün şu saaaat itibariyle başladım anacım diyetime.... hadi vatana millete ve bana hayırlı olsun inşalllah....
Ben de ben deeeeeeee betüş
Ay canim yerim ben onu cok tatlilar degil mi yanimda bakip gidiyo oyun oynamak istiyo benim ikinci maltes'im ilki 16 yasinda öldü maalesef.Bir daha asla diyordum ama dayanamadim biraz da oglum israr etti ona dayanamadim suan 6 yasinda Kartopu yas derken ben kendi yasima girmeyeyim dedim.
Lapa diyetine gelince ben buna katilmayim cunku korkuyorum bagirsaklardan dolayi zaten problemliyim
ama dukana varim
Suan kilom 48 55 den dustum))
Suan kilom 48 55 den dustum))
betülcüüm sen de durumlar nasııl? ben de durumlar LAPA
pirinç bildiğim kilo aldırır.... o yüzden bende durumlar salata :))
elma - kayısı - salata bundan sonra olayım budur.....
pirinç bildiğim kilo aldırır.... o yüzden bende durumlar salata :))
elma - kayısı - salata bundan sonra olayım budur.....
Ben de elma diyetinden sonra ki sistemime devam edeceğim, çünkü gerçekten baya işe yaramıştı, akşam elma dışında birşey yemedim, bakalım inşallah şu 4 günde yediklerimi de bu sayede eritirim.
Ben de elma diyetinden sonra ki sistemime devam edeceğim, çünkü gerçekten baya işe yaramıştı, akşam elma dışında birşey yemedim, bakalım inşallah şu 4 günde yediklerimi de bu sayede eritirim.
noracım senin adın ne? ben buse. memnun oldum şimdiden. canım bana da bahseder misin bu elma diyetinden biraz? nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?