Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar hepinizde bi dukandır almış gitmiş.bende okudum dukanı ama yapan arkadaşlar beni biraz aydınlatabilirmi.herhalde karbonhidrat diyetine benziyor karbonhidrat yok bolca protein alınacak

ben 2 ay yaptım ilk ay 6 kilo verdim öteki ay grm vermedim herşeye uydugum halde bırakınca 2 ayda 6 kiloyu hemen geri aldım

Günaydın beybiler,

nasıl gidiyor bakalım diyetler.... oofff offf ben toparlanamıyorum bir türlü.... işler karıştı büsbütün, ben sadece karnım doysun diye artık ne varsa pratik onu yemeye başladım....

bu günkü menüm

sabah
yarım hazır katmerlerden
1 parça peynir
1 b 3in1 nescafe

ara
yok

öğlen
marul salatası bir koca kase

ara
kayısı

akşam
marul salatası

sabahı günün diğer kalanıyla kurtarmaya çalışıcam inşallah..... gidip marul neyim almam lazım.... marul limon.... yarında domatesli limonlu söğüş salata yerim bütün gün....

Günaydın herkese, sayfalar epey ilerlemiş, elimden geldiğince okumaya çalıştım, fulyanın yazısı çok hoşuma gitti, gerçekten beni de baya gaza getirdi, ben de 4 gündür ne bulduysam mideye doldurdum, spor olmayınca ben böyle oluyorum neyse bugün başladım tekrardan en azından bu hafta şu 4 günde yediklerimi eritmem lazım.

Bugünkü Menüm

Sabah
Yarım paket eti form bisküvi

Ara: Yok

Öğle
2 kepçe çorba
1 tabak salata

Ara: 2'si bir arada nescafe

Akşam
1 elma.

Spor: 45 dk yürüyüş+45 dk spor.
Yeşilçay: 3 fincan.

Kendimi yeni kıyafetler alıcam diye heveslendiriyorum inşallah işe yarar

offf 7 ayda ne biçim kilo vermiş... ıyyy dukan mukan ismini duymaktan bile gına geldi.... hiç yapmadım ama karataydanda dukandan da bıktım :)).... bakalım gene kendimi zorlucam bakalım neler yapabilcem.... bu gün şu saaaat itibariyle başladım anacım diyetime.... hadi vatana millete ve bana hayırlı olsun inşalllah....

Ben de ben deeeeeeee betüş

evet bir hayvan sahibi olmak, sevmek başka bir şey. bir de melek olmasalar hemencecik
tamam emineciiim. dukan layacağız seninle, birbirimizi gaza getirip, destek olacağız.

Arkadaslar bende yaklasik iki aydir yediklerime dikkat ediyorum fakat veremiyordum ne zamanki ekmegi kestim ve porsiyonlarimi azalttm sisligim ve kilolarim gitti bazi insanlarin glutene karsi vucutlari tepki veriyormus ekmek ve unlu gidalar gibi sorarsaniz neyapiyorsun doyuyor musun?hayir yari ac yasiyorum ama alistim aartik salatami etimi hic eksik etmiyorum pilav makarna yemiyorum canim cok cektiginde cikolatamdan eksik kalmiyorum ustelik birde size tavsiyem yaseminli yesil cay icin inanilmaz odem attiriyor sadece yesilcay icmeyin uzakdoguda asla yanlz basin yesilcay tuketmiyorlar

kızlaar bugün buzdanmadam şeyma ile 2 gün süren lapa diyetine başladııık. gazamız mübarek olaa. dün 300gr vermişim. sabah tartı 59.1 gösteriyordu. 500 gr daha vermeliyim cumaya kadar en az. çünkü geçen hafta 58.7 idim. :26:

menümü paylaşayım

sabah
yeşil çay + bir tabak pirinç lapası

ara
pirinç lapası

öğlen
yeşil çay + bir tabak pirinç lapası

ara
piri...

akşam
piri...

böyle gider

pirinç bildiğim kilo aldırır.... o yüzden bende durumlar salata :))

elma - kayısı - salata bundan sonra olayım budur.....

Ben de elma diyetinden sonra ki sistemime devam edeceğim, çünkü gerçekten baya işe yaramıştı, akşam elma dışında birşey yemedim, bakalım inşallah şu 4 günde yediklerimi de bu sayede eritirim.

pirinç bildiğim kilo aldırır.... o yüzden bende durumlar salata :))

elma - kayısı - salata bundan sonra olayım budur.....

hayır tatlııım bu farklı bir şey. bunda yağ ve tuz yok. bu yüzden de çok düşük kalori :) 100 gr 100 kalori gibi bir şey. daha çok ödem atmak için yapılıyor bu. bir bak istersen internetten. ödemin varsa benim gibi, sana da faydası dokunabilir.

Ben de elma diyetinden sonra ki sistemime devam edeceğim, çünkü gerçekten baya işe yaramıştı, akşam elma dışında birşey yemedim, bakalım inşallah şu 4 günde yediklerimi de bu sayede eritirim.

noracım senin adın ne? ben buse. memnun oldum şimdiden. canım bana da bahseder misin bu elma diyetinden biraz? nasıl yapıyorsunuz?

elma diyeti işime geliyor doğrusu çok pratik :))) ye elmanı otur aşağı....

noracım senin adın ne? ben buse. memnun oldum şimdiden. canım bana da bahseder misin bu elma diyetinden biraz? nasıl yapıyorsunuz?

Gamze canım ismim, memnun olduğum tanıştığımıza ben elma diyetini kendim değiştirdim tam elma diyeti gibi olmadı benim ki, sabah 2 yumurta ve çavdar ekmeği ile kahvaltımı yapıyordum öğle çorba+salata ara: 1 yeşil elma
akşam: 1 yeşil elma menüm bu şekildeydi, biraz zor bir diyet ama bu kadar aç kalmayla hemencik veriyorsun kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…