- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.881
elma diyeti işime geliyor doğrusu çok pratik :))) ye elmanı otur aşağı....
Gamze canım ismim, memnun olduğum tanıştığımızaben elma diyetini kendim değiştirdim tam elma diyeti gibi olmadı benim ki, sabah 2 yumurta ve çavdar ekmeği ile kahvaltımı yapıyordum öğle çorba+salata ara: 1 yeşil elma
akşam: 1 yeşil elma menüm bu şekildeydi, biraz zor bir diyet ama bu kadar aç kalmayla hemencik veriyorsun kiloları
Günaydın kızlaar anca alkabildim valla been
Şimdide elimde form çayım,ocaktada pirinç lapam kaynamaktaa
vay canınaaa :) demeye değer. şeymayla 2 günlük lapa diyetimiz bitsin. bunu deneyeceğim. sonra da kitabı okumamız bitince aklımıza yatarsa emineyle (marti) dukan layacağız.
gitsin kilolar, gitsin yağlaaarr
aferin şeymaaaa süpersiiinbeni yarı yolda bırakma sakın.
hımm evet fulyacım seni zorlayabilir. ya da yemekleri yanında taşır okul çıkısında kafelerde gezmeden eve gelirsin direktbelki öyle olabilir. ama yaparsan da süper olur. garanti yani istediğin kiloya ulaşman eğer uyarsan diyeteee
Gamzeciiim şuan kilo çizelgene bakıyorum daaa gayet zayıf görünüyor değerleriiin :26:
Evet elma diyetide iyimiş aslındaa,ona da beraber başlayalımm
Aşkolsun bırakmam,sen yedin mi ilk lapanı yorum bekliyorum benimkisi 5 dk ya hazır olurr
Aslında olabilir,bende iyice bi araştırıyım.Dediğin gibi sonuçta garantii
Canım herkes tek yönlü beslenmeye karşı çıksada ben aç kalarak zayıflayanlardan olduğum için elma diyeti sayesinde 4-5 kilo verebildim, aslında elma diyeti benim yaptığım gibi değil, diğer topiclerde ayrıntılı var ama ben dediğim gibi kendime uydurdum ilk başta elma diyeti diye başladım bünye açlığa alışınca kendime uydurarak devam ettim ve sonucu da gayet iyi
süpersin yol arkadaşııım başlarız birliktee
ben lapamı yedim. valla bilmiyorum ama yoğurtsuz tuzsuz yiyebildim. o kadar kötü değildi. yani tadı yok gibi bir şeyditabağın sonlarına doğru biraz zorlandım ama yedim. ben günlük lapamı hazırladım bi daha bi daha ugrasmıyayım diye. sen de öyle yapsaydın.
eveeet bi araştır ama çok zor diyorlar. okulda dayanabilecek misin onları da düşün ki sonra dengen alt üst olmasın. çünkü bu diyeti yarım bırakanlar hep kiloları geri aldım demiş. iyi düşün:26:
Arkadaslar bende yaklasik iki aydir yediklerime dikkat ediyorum fakat veremiyordum ne zamanki ekmegi kestim ve porsiyonlarimi azalttm sisligim ve kilolarim gitti bazi insanlarin glutene karsi vucutlari tepki veriyormus ekmek ve unlu gidalar gibi sorarsaniz neyapiyorsun doyuyor musun?hayir yari ac yasiyorum ama alistim aartik salatami etimi hic eksik etmiyorum pilav makarna yemiyorum canim cok cektiginde cikolatamdan eksik kalmiyorum ustelik birde size tavsiyem yaseminli yesil cay icin inanilmaz odem attiriyor sadece yesilcay icmeyin uzakdoguda asla yanlz basin yesilcay tuketmiyorlar
kesinlikle katiliyorum hic yemeden de olmuyor ama cok ince bir cizgi o ekmek dengesi bence de kilo vermenin anahtari o cizgiyi yakalamakta yani ne kadar ekemk yemek gerektigini cozersen kilolar gidiyooooSuan kilom 48 55 den dustum))
tatliiiim......
kesinlikle katiliyorum hic yemeden de olmuyor ama cok ince bir cizgi o ekmek dengesi bence de kilo vermenin anahtari o cizgiyi yakalamakta yani ne kadar ekemk yemek gerektigini cozersen kilolar gidiyoooo
Herkese gunaydiiiiin Busecim lapa diyetiniz hayirli olsunben dun aksam yatmadan evvel esim tutturdu irmik helvasi istiyorum diye ahhhhhh bi koktu bi koktu bir tatli kasigi yedim tadina bakmak icin ama sabah yataktan oyle bi firladim ki kahvaltim belliydi cunku
sabah:iki tepeleme yemek kasigi bol tarcinli irmik helvasibir kocaaaaa bardak yesil cay
ara: yok
oglen :250 gr yagsiz yogurt-salata(suan yiyorum)
aksama:corba salata yogurt (dusunuyorum)
hepinizi seviyoruuumcumaya az kaldi
Bend pul biberi biraz fazla kaçırmışım çok az yoğurt koymak zorunda kaldım ama bidahakine azıcık koyarım biberi:26:
Evet bende öyle düşündüğüm için başlamadım hiç yarım bırakmak olmaz başladıysan tam başlamak lazım
canim yaa cok uzuldum umarim birdaha hiiic yasamazsiniz boyle bi tatsizlikkızlar çok teşekkür ederim hepinize sakinleştim tabi zırıl zırıl ağladıktan sonra. rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar sinir krizi geçirmişçok kötü hissettim kendimi. neticede barıştık ama. yinede teşekkürler.
Herkese gunaydiiiiin Busecim lapa diyetiniz hayirli olsunben dun aksam yatmadan evvel esim tutturdu irmik helvasi istiyorum diye ahhhhhh bi koktu bi koktu bir tatli kasigi yedim tadina bakmak icin ama sabah yataktan oyle bi firladim ki kahvaltim belliydi cunku
sabah:iki tepeleme yemek kasigi bol tarcinli irmik helvasibir kocaaaaa bardak yesil cay
ara: yok
oglen :250 gr yagsiz yogurt-salata(suan yiyorum)
aksama:corba salata yogurt (dusunuyorum)
hepinizi seviyoruuumcumaya az kaldi
Aaaa unutmadan biri bana soyleyebilir mi lutfen kilo bilgimiz nasil verilecek baslangic,son kilo tamam ama yuzde nasil hesaplaniyor?:44:
ben de baharatları atmayı unutttum sabaahhiç aklıma gelmedi vallaa. ama bundan sonra atıcam. ara öğün olarak bir yeşil elma yedim.
irmik helvasi
kız zaten keyganamlar bizde depresyondayım yine kendimi mutfaga kapatıp çatlarcasına kadar yiyorum
ben tam 100 kilo olmuşum artık yazacak yüzüm yok takımdan ayrılmak bile istiyorum ne dr verdigi listeye uyuyorum habire yemek hazırlıyorum mutfakta yatıcam nerdeyse kaç gün kayganamlar küçük gelindeydi kıyamadılar abisinin kızına hemen fadimenin yanına geldiler
ilaçları bırakmışken kafam biraz rahat olsaydı keşke neden kimse beni düşünmüyor
o ziyaretçi bendim
hastayım çok kötü öksürük sırtımın içi kaşınıyor cigerlerimi üşütmüşüm
kızlar çok teşekkür ederim hepinize sakinleştim tabi zırıl zırıl ağladıktan sonra. rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar sinir krizi geçirmişçok kötü hissettim kendimi. neticede barıştık ama. yinede teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?