Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vay canınaaa :) demeye değer. şeymayla 2 günlük lapa diyetimiz bitsin. bunu deneyeceğim. sonra da kitabı okumamız bitince aklımıza yatarsa emineyle (marti) dukan layacağız.
gitsin kilolar, gitsin yağlaaarr

Günaydın kızlaar anca alkabildim valla been

Şimdide elimde form çayım,ocaktada pirinç lapam kaynamaktaa

aferin şeymaaaa süpersiiin beni yarı yolda bırakma sakın.

Gamzeciiim şuan kilo çizelgene bakıyorum daaa gayet zayıf görünüyor değerleriiin :26:

Evet elma diyetide iyimiş aslındaa,ona da beraber başlayalımm

Aşkolsun bırakmam,sen yedin mi ilk lapanı yorum bekliyorum benimkisi 5 dk ya hazır olurr

Aslında olabilir,bende iyice bi araştırıyım.Dediğin gibi sonuçta garantii

Gamzeciiim şuan kilo çizelgene bakıyorum daaa gayet zayıf görünüyor değerleriiin :26:

Canım herkes tek yönlü beslenmeye karşı çıksada ben aç kalarak zayıflayanlardan olduğum için elma diyeti sayesinde 4-5 kilo verebildim, aslında elma diyeti benim yaptığım gibi değil, diğer topiclerde ayrıntılı var ama ben dediğim gibi kendime uydurdum ilk başta elma diyeti diye başladım bünye açlığa alışınca kendime uydurarak devam ettim ve sonucu da gayet iyi

Evet elma diyetide iyimiş aslındaa,ona da beraber başlayalımm

Aşkolsun bırakmam,sen yedin mi ilk lapanı yorum bekliyorum benimkisi 5 dk ya hazır olurr

süpersin yol arkadaşııım başlarız birliktee
ben lapamı yedim. valla bilmiyorum ama yoğurtsuz tuzsuz yiyebildim. o kadar kötü değildi. yani tadı yok gibi bir şeydi tabağın sonlarına doğru biraz zorlandım ama yedim. ben günlük lapamı hazırladım bi daha bi daha ugrasmıyayım diye. sen de öyle yapsaydın.
Aslında olabilir,bende iyice bi araştırıyım.Dediğin gibi sonuçta garantii

eveeet bi araştır ama çok zor diyorlar. okulda dayanabilecek misin onları da düşün ki sonra dengen alt üst olmasın. çünkü bu diyeti yarım bırakanlar hep kiloları geri aldım demiş. iyi düşün:26:

tamam gamzeciim araştıracağım. bence 4-5 kg harika yani
tebrikleer başarılarının devamını bekliyoruz.

Bend pul biberi biraz fazla kaçırmışım çok az yoğurt koymak zorunda kaldım ama bidahakine azıcık koyarım biberi:26:

Evet bende öyle düşündüğüm için başlamadım hiç yarım bırakmak olmaz başladıysan tam başlamak lazım

Son düzenleme:

Suan kilom 48 55 den dustum ))
kesinlikle katiliyorum hic yemeden de olmuyor ama cok ince bir cizgi o ekmek dengesi bence de kilo vermenin anahtari o cizgiyi yakalamakta yani ne kadar ekemk yemek gerektigini cozersen kilolar gidiyoooo

Son düzenleme:
Herkese gunaydiiiiin Busecim lapa diyetiniz hayirli olsun ben dun aksam yatmadan evvel esim tutturdu irmik helvasi istiyorum diye ahhhhhh bi koktu bi koktu bir tatli kasigi yedim tadina bakmak icinama sabah yataktan oyle bi firladim ki kahvaltim belliydi cunku
sabah:iki tepeleme yemek kasigi bol tarcinli irmik helvasi bir kocaaaaa bardak yesil cay
ara: yok
oglen :250 gr yagsiz yogurt-salata(suan yiyorum)
aksama:corba salata yogurt (dusunuyorum)
hepinizi seviyoruuum cumaya az kaldi

Aaaa unutmadan biri bana soyleyebilir mi lutfen kilo bilgimiz nasil verilecek baslangic,son kilo tamam ama yuzde nasil hesaplaniyor?:44:

kesinlikle katiliyorum hic yemeden de olmuyor ama cok ince bir cizgi o ekmek dengesi bence de kilo vermenin anahtari o cizgiyi yakalamakta yani ne kadar ekemk yemek gerektigini cozersen kilolar gidiyoooo

gluten hassasiyeti varsa eger ekmek yemesi dogru degil. ekmek yiyecek olsa bile glutensiz urunler almasi lazim yani glutensiz ekmek/makarna vs. diger turlu faydadan cok zarar getirir. turkiye'de aslinda cok yaygin bir sey degil gluten hassasiyeti avrupa'da daha cok goruluyor. burada her markette bakkalda vs glutensiz bolum vardir pastasindan ekmegine biskivisinden ununa hersey bulunur. orada nasil durum bilmiyorum.

irmik helvasi

ben de baharatları atmayı unutttum sabaah hiç aklıma gelmedi vallaa. ama bundan sonra atıcam. ara öğün olarak bir yeşil elma yedim.

canim yaa cok uzuldum umarim birdaha hiiic yasamazsiniz boyle bi tatsizlik

emineee irmik helvası senin neyineeeeee bizim neyimize emineeeeee
hemen kendini toparlıyorsun o helvayı koluya komşuya dağıtıyorsun ve evden uzaklaştırıyorsun

Aaaa unutmadan biri bana soyleyebilir mi lutfen kilo bilgimiz nasil verilecek baslangic,son kilo tamam ama yuzde nasil hesaplaniyor?:44:

ben de bilmiyorum işte bunu ama şu şekilde

geçen haftadaki kilon/bu haftadaki kilon/ikisinin arasındaki fark/ve yüzdesi

böyle slaş işaretleriyle yazıp bildiriyorsun buradan. ama yüzde hesaplamayı ben bilmiyorum. orayı boş bırakacağım. onu takım kaptanımız hallediyormuş

gecmis olsun canim ama depresyondasin diye catlarcasina yemek neden, bak yedigin halde hala depresyondasin demek ki ise yaramiyor. ustune bir de kilo almissin o zaten basli basina bir depresyon sebebi degil mi. moral bozulunca yemek yemek anca yangina korukle gitmektir. bence takimdan ayrilip yenilgiyi kabullenmek yerine silkelen ve kendine gel Fadime. hicbir sey icin cok gec degil. ben de 84 kilodan 102'ye cikmistim aynen depresyon yuzunden. ama simdi nasil pismanim... yine de 102yi gordum diye yilmadim daha buyuk hirs yapip 75e indim. sen de yapabilirsin. yeter ki daha fazla kilo almadan bari bu ise bir dur de. hadi fadimetos sana guveniyoruz takimdan cikmak falan yok

barismaniza sevindim canim hadi gecmis olsun umarim bir daha boyle bir sorun yasamazsiniz ikiniz de cok uzulmussunuz bak.. kiyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…