- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.101
Kuzum hala gözüm , başım ağrıyor kimsesiz hissetmek çok kötü üzüldüğümü ağladığımı biliyordu dönüp bir aramadı bile takmayayım üzülmeyeyim diyorum ama olmuyorŞimdi gördüm bu yazını. Kızdım sana aşkolsun ben yokmuyumHep dualarimdasin.Benim de senden farkım pek yok.Sen güçlü bir kadınsın.İki değil üçü de büyütürsün Ne demek istediğini anlıyorum.Çünkü ben de yaşadım yaşıyorum.Çocuklar büyüyor ya senin arkadaşın sırdaşın oluyorlar.Hamilelikte hassas yaptı benim süpürgelimi sanırım.
Tamam tamam yırttınBiliyordum gözüne batacağını.Belki 10 bin adım+40 dk zumbayla yırtarım dedim olmadı
Anneme çok kırıldım.Ben kirildikca daha kötüye gitti.kopma noktasına geldik.Cok ağladım duymadı görmedi.Oldugu gibi kabul edene kadar psikolojik olarak çok yıprandım.Evlatlik olduğumu bile düşündüm.Onların yapısı bu böyle kabul edeceğiz.Yoksa olan bize oluyorKuzum hala gözüm , başım ağrıyor kimsesiz hissetmek çok kötü üzüldüğümü ağladığımı biliyordu dönüp bir aramadı bile takmayayım üzülmeyeyim diyorum ama olmuyor
Kaptanım suyu çoğaltmak istiyorum en az 2 olsun istiyorum fakat 1,5tan sonra tıkanıyorum, midem bulanıyor.Akşamki ekmek 1 dilim mi olsaymış?
Akşamki nohut bulgur varken 1 kepçe yeterliydi canım ve içinde et varken ikinci bir protein (yoğurt) pek gerekli değildi su her zamanki gibi
OleyyTamam tamam yırttın
Protein+salata veya yoğurt+sebze daha iyi olmaz mı?Kaptanım suyu çoğaltmak istiyorum en az 2 olsun istiyorum fakat 1,5tan sonra tıkanıyorum, midem bulanıyor.
besin değerlerine bakmadan tüketiyorum hepbundan sonra akşam yemeklerini çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum. Teferruatlı yemek hazırlamayacağım
Aynen canım ne yapayım böyle deyip kabullendim sanıyorum bir süre sonra patlak veriyorum ulan diyorum annem bile merak etmiyor beni ne kadar değersizimAnneme çok kırıldım.Ben kirildikca daha kötüye gitti.kopma noktasına geldik.Cok ağladım duymadı görmedi.Oldugu gibi kabul edene kadar psikolojik olarak çok yıprandım.Evlatlik olduğumu bile düşündüm.Onların yapısı bu böyle kabul edeceğiz.Yoksa olan bize oluyor
Balık kraker , püskevit yerine güzel güzel şeyler yesen minnoşum minik kuşum8 Mart menüm
11:15 bi kupa kahve, 4 bisküvi
15:30 yarım kase sebze çorbası
16:00 yarım avuç balık kraker
19:00 bir kase sebze çorbası
2 avuç kadar tavada az yağlı tavuk
Salata
2 lt su
U UcanSupurge
Canım, hepimiz ayrı ayrı çok değerliyiz. Sadece bazılarımız verdiği değeri sözlere ve hareketlerine dökemiyor. Ama bu bizi değersiz yapmaz. Allah korusun bize bir şey olsa en önce ailemiz bize koşarak gelir. Üzülme ne olurAynen canım ne yapayım böyle deyip kabullendim sanıyorum bir süre sonra patlak veriyorum ulan diyorum annem bile merak etmiyor beni ne kadar değersizim
Balık kraker , püskevit yerine güzel güzel şeyler yesen minnoşum minik kuşum
Canım benim kıyamam sana. Eşinle aran nasıl? Destek oluyor mu çocuk konusunda ? Kızın kaç yaşında?Çocuk yetiştirmek ne kadar zor Kızlar kızım bi yere gidip geldiğimizde burnumdan getiriyor gittiğimiz yerde sorun yok eve döndüğümüzde eve gelmek istemiyor eve girdiğimizde başlar saatlerce ağlar her şeye hırçınlaşır çok yoruyor beni bu durum haline üzülüyorum sürekli evde kimsemiz yok bi arkadaşım veya komşum çağırırsa öyle soğuk memleket açık havaya da çıkamıyoruz sabah annem ile konuşurken telefonu o almamış diye ağladı ben de telefonu kapattım sonra aradım annemi ne yaptın çocuğa diyor ? Öyle çok ağladım ki gurbet elde tek başımayım beni soran beni merak eden yok torunlarına gelince sevgi pıtırcığı o böyle görmüş sevgisini belli edemiyor diye kabullendim ama ne durumdayım bilmiyorlar bile çocukluktan alıştırmışlar kendi başımın çaresine bakmaya ne olur azıcık merak edilsem Kendimi yapayalnız bırakılmış küçük bir çocuk kadar savunmasız hissediyorum. Bazen diyorum ki bi çocukla baş edemiyorum ikinci çocuk neyime idi ? Destek olmayı yardım etmeyi geçtim merak edecek kimsem bile yok ki
Aynı boşluk ben de de var.onu anlarım da sakın kendini değersiz hissetme.Senin değerini doğurmuş olsa bile annen belirlemiyor.Burada bile o kadar hatun gözünün içine bakıyoruz.Sen bizim için bile ne kadar değerlisin farkında değil misin?Aynen canım ne yapayım böyle deyip kabullendim sanıyorum bir süre sonra patlak veriyorum ulan diyorum annem bile merak etmiyor beni ne kadar değersizim
Canım benim ya.Canım benim kıyamam sana. Eşinle aran nasıl? Destek oluyor mu çocuk konusunda ? Kızın kaç yaşında?
ben de ailemden uzakta yaşıyorum. Kimsem yok yanımda. Geçen eşimle kavga ettik evden dışarı çıkıp ağladım. Bu şehirde gidebileceğim kimsem yok diye. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Üzülme olur mu? Bol bol dua et kendini teskin et.
Püskevitten vazgeçebilsem benim dönüm noktam olucak zaten ☺Aynen canım ne yapayım böyle deyip kabullendim sanıyorum bir süre sonra patlak veriyorum ulan diyorum annem bile merak etmiyor beni ne kadar değersizim
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanırsınSelam kızlar nasılsınız? Haftaya yoğun başladık yine. Bugün hiç gelemedim, bugün boğaz ve kulak ağrım var özellkel sağ tarafımda, kendimi çok uykusuz hissedyrm, şimdi yapabildgm kadar geçmiş yaparım. Sizler nasılsınız?
Sabah bi fıstık ezmesi batar gibi oldu gözüme ceviz de var çünkü ikisinden biri olsa belki akşam öğünün güzelMenü
14.00(geç kaldığım için kahvaltı edemedim, okulda da uygun bişey bulamadım) (o yüzden geçe kaldı)
2 haşlama yumurta
Az peynir
4 5 zeytin
Yarım domates
3 ceviz
1 tb ekmek üstüne yarım tk fıstık ezmesi
16. 00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
19.20 gibi
Fırın balık
Salata
Su. 2.5 lt
Spor
3 mile leslie
4755 adım
Allah razı olsun canım eşimden razıyım ilk zamanlar zorlandım ama şükür yontuldu eskisi gibi dümdüz kalas değil en azından evliliğimizin ilk yılı ben de çok ağlamışımdır hafta içi işteyiz akşamlar maça , kahveye gider haftasonu zaten geç uyanır sonrasında pır yok olurdu bi gün oturup ağladım sen yalnızlığını doldurmak için beni yalnızlığa mahkum ettin diye beni gurbete ailemden koparıp getirdin senden başka kimsem yok senin ise yüzüme baktığın yok diye çeki düzen vermeye başladı ufaktan ufaktanCanım benim kıyamam sana. Eşinle aran nasıl? Destek oluyor mu çocuk konusunda ? Kızın kaç yaşında?
ben de ailemden uzakta yaşıyorum. Kimsem yok yanımda. Geçen eşimle kavga ettik evden dışarı çıkıp ağladım. Bu şehirde gidebileceğim kimsem yok diye. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Üzülme olur mu? Bol bol dua et kendini teskin et.
Allah sabrını artırsın canım çocuk yetiştirmek çok zor inşallah bir çözüm bulursunuzSelam kızlar yeni gelebildim oğlanla birbirimize girdik yine üff büyüdükçe hırçın asi ve ağzından çıkanı bilmez oluyor .bu bilgisayar oyunu meselesi çok geriyor beni bugün büyük bir patlama yaşadık.çok detaya girmeyeceğim tamamen yasaklama ,süreli izin verme vb.her yolu denedim çoçuğun aklı fikri orada delirdim delirdim oturdum ağladım ne yapayım elimden bişey gelmiyor.Menümü yazayım da uyuyayım okul var sabahtan
Güzel08 Mart Menüm
13:30
1 yk zeytinyağı ile Biber ve Domates sosundan menemenimsi bir kahvaltılık
1 dilim TB ekmeği
10 fındık +3 ceviz +10 badem
1 yk tahin pekmez
2 kk peynir
15:30
Ara 1 hurma +1kayısı
19:30 5 kaşık yoğurt +1 k keten tohumu ve chia tohumu
3 litre su
Spor yok3800 adım :38 puan
U UcanSupurgePnrrr-12
Seviyorum seni içimi size döktüm rahatladım yoksa kukuman kuşu gibi günlerce kurar dururdumAynı boşluk ben de de var.onu anlarım da sakın kendini değersiz hissetme.Senin değerini doğurmuş olsa bile annen belirlemiyor.Burada bile o kadar hatun gözünün içine bakıyoruz.Sen bizim için bile ne kadar değerlisin farkında değil misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?