- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.141
Senin büyük kaç yaşındaydı canımZ kuşağı bunlar.Ergenlikleri bile daha zor.Allah yardımcımız olsun canım
Canım çok farklı değil benim kızımda. 9.sınıf ama kendi oluşturduğu dünyasına pek dahil etmiyor biziBen çocuğumu tanıyamıyorum bebekken de ağlamalı sızlamalı bir çocuktu aşırı inatçı takıntılı ama hallediyordum günün sonunda sözüm dinleniyordu şimdi etkisiz elemanım resmen gerçekten zormuş ergenlik başladı belli sivilceler falan yavaş yavaş kendini gösteriyor ama en çok huyları değişti .ne bileyim hepimizin Allah yardımcısı olsun
Haklısın Su ara ekmeğe abandım resmen
Öğlen ile akşam yer değiştirse karbonhidratlar erken saate kaysa daha iyi olurdu sanki canım8 Mart Salı
12.30
4 yk et kavurma
2 yk kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt
19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 kuru patlıcan dolması
Havuç salatalık
su: 3,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2798053
Sağ Salim gidip dönün canım bu Cuma yapabilir misin? Sonrasında kızlar beni etiketlesin yineGünaydın kızlar bugun biraz eksi gordum șükur koruma sureci zor olsa da dengeledigimi dusunuyorum tabi mezun oldugum kiloda degilim ama enazindan 65 66 siniri icerisindeyim. Bu arada esim evden kurs aliyor soylemistim sanirim zaten o yuzeen yogunluguk artti kahvalti oglwn yemek aksam vs derken hic zaman bulamiyorm kendime. Sukur kursu biticek bu hafta ama bu defa da kv ye gitmedik 5 ay civari oldu ona gidicez hatta gelirse getirelim biraz diyor esim kvde olabillir tarzı konusmus sanirim. Hayirlisi bakalm. Belki bu ara cok sık gelemem o yuzden spor listesine bakicak biri olursa cok iyi olur. Hem suan listede olup spor aktif yapanlar cok takımda ekstra bir motivasyon olucaktir inșallah ben pek katılım sagliyamaz oldum.
boş gebelik için de ama yine ilişki olması gerek di mi canım?Yaseminciğim bende senin gibi regl gecikmesini stres ve tiroide bağladım. Hep gecikirdi ama ilk defa bu kadar uzun gecikmişti. Sonunda boş gebelik yaşadım. Bazen olmaz dediğimiz şeyler oluyor. İstersen ilacı kullanmadan sen yine de bir test yap.
amiinnn kuzummZ kuşağı bunlar.Ergenlikleri bile daha zor.Allah yardımcımız olsun canım
aminn kuzum, çocuk yetiştirmek gerçekten çok zorBen çocuğumu tanıyamıyorum bebekken de ağlamalı sızlamalı bir çocuktu aşırı inatçı takıntılı ama hallediyordum günün sonunda sözüm dinleniyordu şimdi etkisiz elemanım resmen gerçekten zormuş ergenlik başladı belli sivilceler falan yavaş yavaş kendini gösteriyor ama en çok huyları değişti .ne bileyim hepimizin Allah yardımcısı olsun
haklısın kuzum karbonları öğlene kaydırsam daha güzel olacakben de
Öğlen ile akşam yer değiştirse karbonhidratlar erken saate kaysa daha iyi olurdu sanki canım
Sağ Salim gidip dönün canım bu Cuma yapabilir misin? Sonrasında kızlar beni etiketlesin yine
Amin cnm insallah. Bu cuma yaparm cnm zaten muhtemelen cuma ogleden sonra veyatta cumartesi gidicez. Sende cok liste yapiyorsun zorlamiycak mi cnm baska birine devredebillirsn hem sorumluluk daha cok takıma baglanmayı sagliyor :) baksana ben hic kopamiyorumben de
Öğlen ile akşam yer değiştirse karbonhidratlar erken saate kaysa daha iyi olurdu sanki canım
Sağ Salim gidip dönün canım bu Cuma yapabilir misin? Sonrasında kızlar beni etiketlesin yine
15 yasinda canımSenin büyük kaç yaşındaydı canım
Kolay değil.Rabbim acılarını göstermesin.Bu günlerde geçecek.boş gebelik için de ama yine ilişki olması gerek di mi canım?
eğer öyleyse yok cidden mümkün değil :)
eğer öyle bişe varsa mucize ötesi bişe olur sanırım
amiinnn kuzumm
hem nasıl zor 7 yaşındaki çocukla baş edemiyorum bi de tavırları öyle üzücü ki, sen anlamıyorsun anne moduna girdi şimdiden
aminn kuzum, çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor
doğurmak da gerçekten bişe yokmuş önemli olan yetiştirmekmiş ve yaşları büyüdükçe gerçekten dertleri de büyüyormuş
belki o yüzden 2. çocuk bana şu an hiç zor gelmiyor
büyükle yaşadığım sıkıntıları görünce küçüğün bi derdi yok ki diyorum
dediğin o kadar doğru ki resmen etkisiz elemanım ben de hiç bir lafımı sözümü dinlemiyor kızın umrunda değilim resmen, duvara konuşsam daha fazla tepki alabilirim yani
amiinnnKolay değil.Rabbim acılarını göstermesin.Bu günlerde geçecek.
Ayyy tam ergeniyus şu an kızınCanım çok farklı değil benim kızımda. 9.sınıf ama kendi oluşturduğu dünyasına pek dahil etmiyor bizihele de bugünlerde
Allah hepimizin yardımcısı olsun ahlaklı güzel insanlar olsunlar inşallah.boş gebelik için de ama yine ilişki olması gerek di mi canım?
amiinnn kuzumm
hem nasıl zor 7 yaşındaki çocukla baş edemiyorum bi de tavırları öyle üzücü ki, sen anlamıyorsun anne moduna girdi şimdiden
doğurmak da gerçekten bişe yokmuş önemli olan yetiştirmekmiş ve yaşları büyüdükçe gerçekten dertleri de büyüyormuş
dediğin o kadar doğru ki resmen etkisiz elemanım ben de hiç bir lafımı sözümü dinlemiyor kızın umrunda değilim resmen, duvara konuşsam daha fazla tepki alabilirim yani
Allah yardımcın olsun ergeniyuszedesin sende15 yasinda canım
İns çabucak geçer ağrıların canım.Bugün yürümek istiyorum ama ağrım sızım fazla nihayet regl oldum şişkinlik inşallah cumaya gider kızlar.Cuma günü bana sürpriz olacak bakmsyacağım kesinlikle böyle daha rahatım .sonuçta kaçamak yapmıyorum .salı çarşamba perşembe hem 10.000 adım hem yanına spor yapsam ne güzel olur ya.bu gün sıcak su torbası modundayım ama kararlıyım bişeyler yapacağım biraz dinlendikten sonra
Güzel bence canım afiyet olsun8 Mart Salı
12.30
4 yk et kavurma
2 yk kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt
19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 kuru patlıcan dolması
Havuç salatalık
su: 3,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2798053
ne biliyim hani boş olunca o iş de mi boş oluyor dedimAllah hepimizin yardımcısı olsun ahlaklı güzel insanlar olsunlar inşallah.
Yasemin kuzum gebelik boş ya da dolu telepati yoluyla olmuyor diye biliyorum
sağol kuzumİns çabucak geçer ağrıların canım.
Güzel bence canım afiyet olsun
Aynen öyle canım. Daha güzel tarif edemezdinAyyy tam ergeniyus şu an kızınbaşlangıcı falan da değil ortasında.o dönemlerde arkadaşları ne kadar önemli oluyo değil mi benim de dikkatimi çekti hep anne babadan bir soğuma bir kendini geri çekme oluyor.bir de ne desen batıyor o dönemde
Canım, bizimkiler aynı yaşta o zaman. 2006 lı benim ergenyus15 yasinda canım
Şeyyyyboş gebelik için de ama yine ilişki olması gerek di mi canım?
amiinnn kuzumm
aminAllah yardımcın olsun ergeniyuszedesin sendeRabbim bahtlarını yollarını açık etsin kuzularımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?