Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Demek fidan gibi pratik çalışkan hey maşallah zaten pratik çalışkan olduğun belliydi fidan gibi de olmuşsun ne güzel
Ayy cokk teşekkür ederim canım benim hepiniz oylesiniz belli

Aslında çok iyi olur Allah razı olsun canım spor listesini hazırlaman çok iyi geliyordu 4 liste hazırlıyorum sonuç listelerinden başka cuma günü İnan 1 buçuk saatten aşağı vaktimi almıyor listeler
U UcanSupurge canımm nasılsın?
düne göre daha iyi misin?
Daha iyiyim canım şükür başım ağrıyor hala evde parol yok ilaç da içemiyorum

sipariş verebileceğin eczane yok mu kuzum ya
başka ne yapılır baş ağrısına ben direkt ilaca saldırdığım için de bilmiyorum
inşallah çabucak geçer gider ağrın balımm

sipariş verebileceğin eczane yok mu kuzum ya
başka ne yapılır baş ağrısına ben direkt ilaca saldırdığım için de bilmiyorum
inşallah çabucak geçer gider ağrın balımm
Var yakın da aslında ilaç içmemekte direnirim genelde geçmezse akşam eşim işten gelirken söylerim alsın artık

İyi Akşamlar Canlar

8 Mart Menü Bildirimi

13.30 1 elma

17.30 3 yumurta ile çılbır, 2 hurma, 1 avuç beyaz leblebi

3 litre su

U UcanSupurge
ay çok az değil mi?
8 Mart menüm
11:15 bi kupa kahve, 4 bisküvi

15:30 yarım kase sebze çorbası

16:00 yarım avuç balık kraker

19:00 bir kase sebze çorbası
2 avuç kadar tavada az yağlı tavuk
Salata

2 lt su
U UcanSupurge
afiyet olsun canım
Protein+salata veya yoğurt+sebze daha iyi olmaz mı?
sebze yoğurt benim için en mantıklısı o zaman canım ya. fırında sebze ve yoğurt yediğim günler baya kilo veriyorum.
menü çok güzel fakat kahvaltıda kuru yemiş ve tahin pekmez birlikte olmasa daha mı iyi olur acaba?
valla canım aynı şekilde benim de öyle oldu. ki benim anksiyete bozukluğu hastalığım vardı. akşam arkadaşlarıyla takılıyordu falan. şimdi bensiz bi yere gitmiyor. annem ilgilidir. kışlıklarımı falan hazırlar gönderir. ama o da hiç gelip gitmiyorlar. bu şehirde yalnızım. bunu onlara söylemiyorum üzülmesinler diye. bebeğim olsa annem gelip gitmez eminim.
8 Mart Salı

12.30
4 yk et kavurma
2 yk kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt

19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 kuru patlıcan dolması
Havuç salatalık

su: 3,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2798053
çok güzel menü canım

sağol canım

Gerçekten sana cok yüklendik gibi oluyor. Ben annemler olmasa sporu alacağım ama söz nişan göze alamıyorum. Sen de bi süre sonra kaldıramayacaksın ve bence takım kapanmaya doğru gidecek. Aslinda sohbet ortami için de güzel bir bag oldu aramizda ama her şeyi senin yuklenmen ve senin de hamile oluşun seni zorlayacak canim. Sen bizler için cok şey yaptin. Emeğine yüreğine sağlık.

Estağfirullah canım listeleri paylaşsak çok iyi olacak hakikaten Niran kaptanlığı bana devretmek istedi fakat yani iyi kötü doğuma kadar götürebilirim ama doğumdan sonra yapabileceğimi hiç sanmıyorum o yüzden kaptanlığı devralmanın manası olmaz Niran döner ve devam ettirmek isterse takım devam eder fakat devam etmek istemez devralan da olmazsa maalesef takım kapanır yeni üye çağırmıyorum artık bu yüzden yaklaşık 7 ayım var listedeki üyeler mezun olurlar o zamana inşallah

canlarım ben alayım diyorum ama ben de gel git akıllıyım, dingin bi ruh halim yok ki devamlılığı sağlarım diye söz vereyim
ama götürebildiğim yere kadar ben alayım spor listesini size de uyarsa olar mı
takım kapanmasın yaaa cidden nazar değdi bize yaa çok üzgünüm gerçekten umarım oraya varmaz bu iş

Listeleri Excel formatı ile mi hazırlıyorsun canım bilgisayardan pek anlamıyorum .bize nasıl yapıldığını anlatır mısın bir tanesini de ben alayım

Eyvaaah 7 aya kadar hedefe ulaşmalıyız

7 Mart Pazar

11.30
1 haşlanmış yumurta
1 sucuklu yumurta
Çeyrek ıspanaklı gözleme
6 zeytin
1 dilim peynir
Yeşillik

17.00
2 kepçe yoğurt çorbası

su: 2 lt
Adım
Eki Görüntüle 2797480
Çok güzel
Geçmiş olsun canım ah bu afacanlar
Zehram.. Seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de yaşadığım yerde tekim, ailemden kimse yok, 4 kız kardeşiz ama hiçbiri yanımda yakınımda bile değil. Kardeşi geçtim, yakınımda akrabam bile yok be gerçekten çok zorlanıyor insan kimi zaöan yalnız hissediyor kendini. Eşimin tüm ailesi akrabaları burada, yakında, ama asla ailen gibi değiller, olamazlar. Bu da ayrı zor bir durum olabiliyor bazen, daha bi tek hissedebiliyosun kendini.. Ama herkes yerinde sağlıklı huzurlu olsun yeterki der hep annem,, gerçekten de öle..
Diğer meseleye gelince torun evlattan kıymetli derler hep. Ama niye kıymetli? Evlatlarının evladı çünkü.. Herkes, bu anne bile olsa verdiği değeri, içindeki sevgiyi gösteremeyebiliyor, her gösteren de bunu doğru yapamayabiliyor ama sevgisinden şüphe edilmeyecek tek varlık annelerimizdir bence canım. Senin hormonların böyle hissetmende çok etkili bence ama ağlaman iyi olmuş, rahatlamışsındır inş canım.
kızlar ben hala daha regl olacağım ilaç da başladım 3-4 gündür ama hala tık yok, ilacı 10 gün kullan dedi eczacı ama daha erken olabileceğim bi yol yok mu yahu

08.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.45 2 yumrta ile peynirli omlet(peynir bol oldu) 7 zeytin,domates,havuc,maydanoz,yarim elma

16.00 sade kahve,2 hurma
18.00 yogurtlu biber kavurma(leylagin tarifinden 1 dlm ekmek

Su:3 lt

Süper, sporlar ayrı süper

Yaa çok üzüldüm.
Bence Niran gelecek yaa ins işlerini halletsin.
Bende alırım listenin birini cancagzim nerden nasıl yaptığını anlatırsan . Doğumdan sonra da kilo vermek için burada olacaksın nasılsa kapanmaz takımımız

Ay baya vaktini alıyormuş canım. Paylaşalım canım.

Baş agrin nasıl oldu canim
Küçük oğlum benim telefonumdan derse giriyor Ders programı değişti.saat 14.30 dan 20.30 akadar dersi var o arada ugrayamam sanırım.Beni özleyin kızlar bye
Allah zihin açıklığı versin canım.

diyet bar 150 Kl civarı
Yapamıyorum tiksiniyorum canım ekmek de yemeyince hiç bir şey yemek istemiyor canım
Sağol canım

Kızlar bencede hepberaber hallederiz insallah kapanmaz takım, ben spor listesini ferahlayinca tekrar alabillirm ama kvden sonrada mayis gbi ablam gelmeyi dusunuyor o yuzden uzayabillir. Aslinda zor degil ama surekli burda olanin yapmasi daha kolay olucaktir herkez elini tașın altına koyarsa bi kisiye yuk olmazsa dha rahat olur bence. Zaten yazmıș kizlar devralalim diyr buna cok sevindim
Bu cuma sonrasi Jasminium84 u etiketleyn spor icin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…