- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.161
Sağol canım teşekkür ederimİns çabucak geçer ağrıların canım.
Güzel bence canım afiyet olsun
Ayy cokk teşekkür ederim canım benim hepiniz oylesiniz belliDemek fidan gibi pratik çalışkan hey maşallah zaten pratik çalışkan olduğun belliydi fidan gibi de olmuşsun ne güzel
Aslında çok iyi olur Allah razı olsun canım spor listesini hazırlaman çok iyi geliyordu 4 liste hazırlıyorum sonuç listelerinden başka cuma günü İnan 1 buçuk saatten aşağı vaktimi almıyor listelerAmin cnm insallah. Bu cuma yaparm cnm zaten muhtemelen cuma ogleden sonra veyatta cumartesi gidicez. Sende cok liste yapiyorsun zorlamiycak mi cnm baska birine devredebillirsn hem sorumluluk daha cok takıma baglanmayı sagliyor :) baksana ben hic kopamiyorum
Daha iyiyim canım şükür başım ağrıyor hala evde parol yok ilaç da içemiyorum
sipariş verebileceğin eczane yok mu kuzum yaAslında çok iyi olur Allah razı olsun canım spor listesini hazırlaman çok iyi geliyordu 4 liste hazırlıyorum sonuç listelerinden başka cuma günü İnan 1 buçuk saatten aşağı vaktimi almıyor listeler
Var yakın da aslında ilaç içmemekte direnirim genelde geçmezse akşam eşim işten gelirken söylerim alsın artıksipariş verebileceğin eczane yok mu kuzum ya
başka ne yapılır baş ağrısına ben direkt ilaca saldırdığım için de bilmiyorum
inşallah çabucak geçer gider ağrın balımm
ay çok az değil mi?İyi Akşamlar Canlar
8 Mart Menü Bildirimi
13.30 1 elma
17.30 3 yumurta ile çılbır, 2 hurma, 1 avuç beyaz leblebi
3 litre su
U UcanSupurge
afiyet olsun canım8 Mart menüm
11:15 bi kupa kahve, 4 bisküvi
15:30 yarım kase sebze çorbası
16:00 yarım avuç balık kraker
19:00 bir kase sebze çorbası
2 avuç kadar tavada az yağlı tavuk
Salata
2 lt su
U UcanSupurge
sebze yoğurt benim için en mantıklısı o zaman canım ya. fırında sebze ve yoğurt yediğim günler baya kilo veriyorum.Protein+salata veya yoğurt+sebze daha iyi olmaz mı?
menü çok güzel fakat kahvaltıda kuru yemiş ve tahin pekmez birlikte olmasa daha mı iyi olur acaba?08 Mart Menüm
13:30
1 yk zeytinyağı ile Biber ve Domates sosundan menemenimsi bir kahvaltılık
1 dilim TB ekmeği
10 fındık +3 ceviz +10 badem
1 yk tahin pekmez
2 kk peynir
15:30
Ara 1 hurma +1kayısı
19:30 5 kaşık yoğurt +1 k keten tohumu ve chia tohumu
3 litre su
Spor yok3800 adım :38 puan
U UcanSupurgePnrrr-12
valla canım aynı şekilde benim de öyle oldu. ki benim anksiyete bozukluğu hastalığım vardı. akşam arkadaşlarıyla takılıyordu falan. şimdi bensiz bi yere gitmiyor. annem ilgilidir. kışlıklarımı falan hazırlar gönderir. ama o da hiç gelip gitmiyorlar. bu şehirde yalnızım. bunu onlara söylemiyorum üzülmesinler diye. bebeğim olsa annem gelip gitmez eminim.Allah razı olsun canım eşimden razıyım ilk zamanlar zorlandım ama şükür yontuldu eskisi gibi dümdüz kalas değil en azından evliliğimizin ilk yılı ben de çok ağlamışımdır hafta içi işteyiz akşamlar maça , kahveye gider haftasonu zaten geç uyanır sonrasında pır yok olurdu bi gün oturup ağladım sen yalnızlığını doldurmak için beni yalnızlığa mahkum ettin diye beni gurbete ailemden koparıp getirdin senden başka kimsem yok senin ise yüzüme baktığın yok diye çeki düzen vermeye başladı ufaktan ufaktan
çok güzel menü canım8 Mart Salı
12.30
4 yk et kavurma
2 yk kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt
19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 kuru patlıcan dolması
Havuç salatalık
su: 3,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2798053
sağol canımay çok az değil mi?
afiyet olsun canım
sebze yoğurt benim için en mantıklısı o zaman canım ya. fırında sebze ve yoğurt yediğim günler baya kilo veriyorum.
menü çok güzel fakat kahvaltıda kuru yemiş ve tahin pekmez birlikte olmasa daha mı iyi olur acaba?
valla canım aynı şekilde benim de öyle oldu. ki benim anksiyete bozukluğu hastalığım vardı. akşam arkadaşlarıyla takılıyordu falan. şimdi bensiz bi yere gitmiyor. annem ilgilidir. kışlıklarımı falan hazırlar gönderir. ama o da hiç gelip gitmiyorlar. bu şehirde yalnızım. bunu onlara söylemiyorum üzülmesinler diye. bebeğim olsa annem gelip gitmez eminim.
çok güzel menü canım
Gerçekten sana cok yüklendik gibi oluyor. Ben annemler olmasa sporu alacağım ama söz nişan göze alamıyorum. Sen de bi süre sonra kaldıramayacaksın ve bence takım kapanmaya doğru gidecek. Aslinda sohbet ortami için de güzel bir bag oldu aramizda ama her şeyi senin yuklenmen ve senin de hamile oluşun seni zorlayacak canim. Sen bizler için cok şey yaptin. Emeğine yüreğine sağlık.Aslında çok iyi olur Allah razı olsun canım spor listesini hazırlaman çok iyi geliyordu 4 liste hazırlıyorum sonuç listelerinden başka cuma günü İnan 1 buçuk saatten aşağı vaktimi almıyor listeler
amiinnn
Allahım sağlık versin, onları iyi insanlarla karşılaştırsın da dediğin gibi geçecek elbet
AminnnAllah yardımcın olsun ergeniyuszedesin sendeRabbim bahtlarını yollarını açık etsin kuzularımızın
2005 Eylül doğumlu bende ki ergenyustaCanım, bizimkiler aynı yaşta o zaman. 2006 lı benim ergenyus
Estağfirullah canım listeleri paylaşsak çok iyi olacak hakikaten Niran kaptanlığı bana devretmek istedi fakat yani iyi kötü doğuma kadar götürebilirim ama doğumdan sonra yapabileceğimi hiç sanmıyorum o yüzden kaptanlığı devralmanın manası olmaz Niran döner ve devam ettirmek isterse takım devam eder fakat devam etmek istemez devralan da olmazsa maalesef takım kapanır yeni üye çağırmıyorum artık bu yüzden yaklaşık 7 ayım var listedeki üyeler mezun olurlar o zamana inşallahGerçekten sana cok yüklendik gibi oluyor. Ben annemler olmasa sporu alacağım ama söz nişan göze alamıyorum. Sen de bi süre sonra kaldıramayacaksın ve bence takım kapanmaya doğru gidecek. Aslinda sohbet ortami için de güzel bir bag oldu aramizda ama her şeyi senin yuklenmen ve senin de hamile oluşun seni zorlayacak canim. Sen bizler için cok şey yaptin. Emeğine yüreğine sağlık.
Gerçekten sana cok yüklendik gibi oluyor. Ben annemler olmasa sporu alacağım ama söz nişan göze alamıyorum. Sen de bi süre sonra kaldıramayacaksın ve bence takım kapanmaya doğru gidecek. Aslinda sohbet ortami için de güzel bir bag oldu aramizda ama her şeyi senin yuklenmen ve senin de hamile oluşun seni zorlayacak canim. Sen bizler için cok şey yaptin. Emeğine yüreğine sağlık.
canlarım ben alayım diyorum ama ben de gel git akıllıyım, dingin bi ruh halim yok ki devamlılığı sağlarım diye söz vereyimiyi olacak hakikaten Niran kaptanlığı bana devretmek istedi fakat yani iyi kötü doğuma kadar götürebilirim ama doğumdan sonra yapabileceğimi hiç sanmıyorum o yüzden kaptanlığı devralmanın manası olmaz Niran döner ve devam ettirmek isterse takım devam eder fakat devam etmek istemez devralan da olmazsa maalesef takım kapanır yeni üye çağırmıyorum artık bu yüzden yaklaşık 7 ayım var listedeki üyeler mezun olurlar o zamana inşallah
Listeleri Excel formatı ile mi hazırlıyorsun canım bilgisayardan pek anlamıyorum .bize nasıl yapıldığını anlatır mısın bir tanesini de ben alayımEstağfirullah canım listeleri paylaşsak çok iyi olacak hakikaten Niran kaptanlığı bana devretmek istedi fakat yani iyi kötü doğuma kadar götürebilirim ama doğumdan sonra yapabileceğimi hiç sanmıyorum o yüzden kaptanlığı devralmanın manası olmaz Niran döner ve devam ettirmek isterse takım devam eder fakat devam etmek istemez devralan da olmazsa maalesef takım kapanır yeni üye çağırmıyorum artık bu yüzden yaklaşık 7 ayım var listedeki üyeler mezun olurlar o zamana inşallah
Eyvaaah 7 aya kadar hedefe ulaşmalıyızEstağfirullah canım listeleri paylaşsak çok iyi olacak hakikaten Niran kaptanlığı bana devretmek istedi fakat yani iyi kötü doğuma kadar götürebilirim ama doğumdan sonra yapabileceğimi hiç sanmıyorum o yüzden kaptanlığı devralmanın manası olmaz Niran döner ve devam ettirmek isterse takım devam eder fakat devam etmek istemez devralan da olmazsa maalesef takım kapanır yeni üye çağırmıyorum artık bu yüzden yaklaşık 7 ayım var listedeki üyeler mezun olurlar o zamana inşallah
Çok güzel7 Mart Pazar
11.30
1 haşlanmış yumurta
1 sucuklu yumurta
Çeyrek ıspanaklı gözleme
6 zeytin
1 dilim peynir
Yeşillik
17.00
2 kepçe yoğurt çorbası
su: 2 lt
Adım
Eki Görüntüle 2797480
Geçmiş olsun canım ah bu afacanlarKızlar bu arada dün oğlum çekmecemi kurcalamış küpeleri çıkarıp her yere atmış tabi ben de nasibimi aldım üstüne basıp ayağıma saplandı hemen çıkardım ama ayağımın üstüne basmak da zorlanıyorum biraz spor yapmaya çalışacağım bakalım
Zehram.. Seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de yaşadığım yerde tekim, ailemden kimse yok, 4 kız kardeşiz ama hiçbiri yanımda yakınımda bile değil. Kardeşi geçtim, yakınımda akrabam bile yok be gerçekten çok zorlanıyor insan kimi zaöan yalnız hissediyor kendini. Eşimin tüm ailesi akrabaları burada, yakında, ama asla ailen gibi değiller, olamazlar. Bu da ayrı zor bir durum olabiliyor bazen, daha bi tek hissedebiliyosun kendini.. Ama herkes yerinde sağlıklı huzurlu olsun yeterki der hep annem,, gerçekten de öle..Çocuk yetiştirmek ne kadar zor Kızlar kızım bi yere gidip geldiğimizde burnumdan getiriyor gittiğimiz yerde sorun yok eve döndüğümüzde eve gelmek istemiyor eve girdiğimizde başlar saatlerce ağlar her şeye hırçınlaşır çok yoruyor beni bu durum haline üzülüyorum sürekli evde kimsemiz yok bi arkadaşım veya komşum çağırırsa öyle soğuk memleket açık havaya da çıkamıyoruz sabah annem ile konuşurken telefonu o almamış diye ağladı ben de telefonu kapattım sonra aradım annemi ne yaptın çocuğa diyor ? Öyle çok ağladım ki gurbet elde tek başımayım beni soran beni merak eden yok torunlarına gelince sevgi pıtırcığı o böyle görmüş sevgisini belli edemiyor diye kabullendim ama ne durumdayım bilmiyorlar bile çocukluktan alıştırmışlar kendi başımın çaresine bakmaya ne olur azıcık merak edilsem Kendimi yapayalnız bırakılmış küçük bir çocuk kadar savunmasız hissediyorum. Bazen diyorum ki bi çocukla baş edemiyorum ikinci çocuk neyime idi ? Destek olmayı yardım etmeyi geçtim merak edecek kimsem bile yok ki
kızlar ben hala daha regl olacağım ilaç da başladım 3-4 gündür ama hala tık yok, ilacı 10 gün kullan dedi eczacı ama daha erken olabileceğim bi yol yok mu yahu
08.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.45 2 yumrta ile peynirli omlet(peynir bol oldu) 7 zeytin,domates,havuc,maydanoz,yarim elma
16.00 sade kahve,2 hurma
18.00 yogurtlu biber kavurma(leylagin tarifinden1 dlm ekmek
Su:3 lt
8 Mart pazartesi
8.00
1dlm peynir
1 TB ekmek
1 kase yoğurt
11.30
Sade kahve
1 kare bitter
14.20
Kuru domates kavurması harika biseymis bu ilk defa denedim. (5 YK kadar)
2 dlm ekmek
3 ksk yoğurt
Su 2.5 litre
60 dk tempolu yürüyüş 180Pnrrr-12
8 Mart menüm
Kahvaltı saat 10:00
2 kepek ekmek arasına kaşarlı tost ( yarım dilim kaşar kullanıldı)
Ara öğün 11:00
1 fincan sade Türk kahvesi
1 kuru kayısı
Öğle yemeği 12:30
1 kase mercimek çorbası
1 kase narlı ıspanak salata
Akşam yemeği 19:45
2 kepçe etli nohut yemeği
4 yk bulgur pilavı
4 yk yoğurt
1,5 litre su
Spor yok
Süper, sporlar ayrı süper8 Mart menüm
Kahvaltı:9.30
2 dilim sucuk+yumurta
1yk lor peyniri
1ck bal
1dilim çavdar ekmeği
Akşam:16.00
1kepce mercimek çorbası
1tavuk but
Yoğurt
Salata
1dilim çavdar ekmeği
19.00 yarım greyfurt, yarım armut
Su:2,5
Spor :40 dk zumba
90dk yürüyüş
430 puan
U UcanSupurgePnrrr-12
Yaa çok üzüldüm.Estağfirullah canım listeleri paylaşsak çok iyi olacak hakikaten Niran kaptanlığı bana devretmek istedi fakat yani iyi kötü doğuma kadar götürebilirim ama doğumdan sonra yapabileceğimi hiç sanmıyorum o yüzden kaptanlığı devralmanın manası olmaz Niran döner ve devam ettirmek isterse takım devam eder fakat devam etmek istemez devralan da olmazsa maalesef takım kapanır yeni üye çağırmıyorum artık bu yüzden yaklaşık 7 ayım var listedeki üyeler mezun olurlar o zamana inşallah
Ay baya vaktini alıyormuş canım. Paylaşalım canım.Aslında çok iyi olur Allah razı olsun canım spor listesini hazırlaman çok iyi geliyordu 4 liste hazırlıyorum sonuç listelerinden başka cuma günü İnan 1 buçuk saatten aşağı vaktimi almıyor listeler
Allah zihin açıklığı versin canım.Küçük oğlum benim telefonumdan derse giriyor Ders programı değişti.saat 14.30 dan 20.30 akadar dersi var o arada ugrayamam sanırım.Beni özleyin kızlar bye
diyet bar 150 Kl civarıGüzel bence canım. Nohut ve bulguru hafta başında tuketmen iyi olmuş cumaya şişlik falan kalmaz
Sadece televizyona bakıyor oda 1 saat ancak.
Güzel menü canım afiyet olsun
Diyet barin kalorisi yüksek değilse güzel menü canim
Ay öyle demi. Ama doyamıyorum ya
Yapamıyorum tiksiniyorum canım ekmek de yemeyince hiç bir şey yemek istemiyor canımGuzel bir tarifmis ama benim kurutulmus domatesim yokacaba nerden alabilirm ki
Guzel canim ama aksam biraz fazla olmus yani aksam ki menuyle ogleni yer degistirsen daha guzel olur gibisuyun da baya az canim
Guzel canim afiyet olsun
Guzel ama sabah klasik kahvalti olsa daha saglikli olurdu, dikkatimi cekti hergun cilek yiyorsun mevsimi degil ya lezzeti var mi ?birkac gundur manavda dikkatimi cekiyor ama emin olamiyorum
Sağol canımÇok güzel
Geçmiş olsun canım ah bu afacanlar
Zehram.. Seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de yaşadığım yerde tekim, ailemden kimse yok, 4 kız kardeşiz ama hiçbiri yanımda yakınımda bile değil. Kardeşi geçtim, yakınımda akrabam bile yok be gerçekten çok zorlanıyor insan kimi zaöan yalnız hissediyor kendini. Eşimin tüm ailesi akrabaları burada, yakında, ama asla ailen gibi değiller, olamazlar. Bu da ayrı zor bir durum olabiliyor bazen, daha bi tek hissedebiliyosun kendini.. Ama herkes yerinde sağlıklı huzurlu olsun yeterki der hep annem,, gerçekten de öle..
Diğer meseleye gelince torun evlattan kıymetli derler hep. Ama niye kıymetli? Evlatlarının evladı çünkü.. Herkes, bu anne bile olsa verdiği değeri, içindeki sevgiyi gösteremeyebiliyor, her gösteren de bunu doğru yapamayabiliyor ama sevgisinden şüphe edilmeyecek tek varlık annelerimizdir bence canım. Senin hormonların böyle hissetmende çok etkili bence ama ağlaman iyi olmuş, rahatlamışsındır inş canım.
Süper, sporlar ayrı süper
Aslında çok iyi olur Allah razı olsun canım spor listesini hazırlaman çok iyi geliyordu 4 liste hazırlıyorum sonuç listelerinden başka cuma günü İnan 1 buçuk saatten aşağı vaktimi almıyor listeler
Gerçekten sana cok yüklendik gibi oluyor. Ben annemler olmasa sporu alacağım ama söz nişan göze alamıyorum. Sen de bi süre sonra kaldıramayacaksın ve bence takım kapanmaya doğru gidecek. Aslinda sohbet ortami için de güzel bir bag oldu aramizda ama her şeyi senin yuklenmen ve senin de hamile oluşun seni zorlayacak canim. Sen bizler için cok şey yaptin. Emeğine yüreğine sağlık.
Kızlar bencede hepberaber hallederiz insallah kapanmaz takım, ben spor listesini ferahlayinca tekrar alabillirm ama kvden sonrada mayis gbi ablam gelmeyi dusunuyor o yuzden uzayabillir. Aslinda zor degil ama surekli burda olanin yapmasi daha kolay olucaktir herkez elini tașın altına koyarsa bi kisiye yuk olmazsa dha rahat olur bence. Zaten yazmıș kizlar devralalim diyr buna cok sevindimcanlarım ben alayım diyorum ama ben de gel git akıllıyım, dingin bi ruh halim yok ki devamlılığı sağlarım diye söz vereyim
ama götürebildiğim yere kadar ben alayım spor listesini size de uyarsa olar mı
takım kapanmasın yaaacidden nazar değdi bize yaa çok üzgünüm gerçekten umarım oraya varmaz bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?