- 31 Ekim 2013
- 21.742
- 73.141
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.181
inşallah hakkıyla yapabilirim senden devraldığım görevi canımKızlar bencede hepberaber hallederiz insallah kapanmaz takım, ben spor listesini ferahlayinca tekrar alabillirm ama kvden sonrada mayis gbi ablam gelmeyi dusunuyor o yuzden uzayabillir. Aslinda zor degil ama surekli burda olanin yapmasi daha kolay olucaktir herkez elini tașın altına koyarsa bi kisiye yuk olmazsa dha rahat olur bence. Zaten yazmıș kizlar devralalim diyr buna cok sevindim
Bu cuma sonrasiJasminium84 u etiketleyn spor icin kızlar.
Söyle iyi gidiyor canım.canlaaarr haftanız nasıl geçiyor ?
Canım benimcanlarım ben alayım diyorum ama ben de gel git akıllıyım, dingin bi ruh halim yok ki devamlılığı sağlarım diye söz vereyim
ama götürebildiğim yere kadar ben alayım spor listesini size de uyarsa olar mı
takım kapanmasın yaaacidden nazar değdi bize yaa çok üzgünüm gerçekten umarım oraya varmaz bu iş
Yok canım ya benim hazırladığım tabloyu alıntı yapıpListeleri Excel formatı ile mi hazırlıyorsun canım bilgisayardan pek anlamıyorum .bize nasıl yapıldığını anlatır mısın bir tanesini de ben alayım
K aslında hiç kapansın istemem çünkü doğumdan sonra kesin benim de kilo problemim olurEyvaaah 7 aya kadar hedefe ulaşmalıyız
İnşallah gelir Niran canım dediğim gibi 7 ay gibi bi süremiz var o zamana toparlanır inşallah Allah bi mani keder vermezse doğumdan sonra toparlanıp yine gelirim inşallah kilo kronoloji sırasını sana vereyim canım cuma listesinde herkesin kilosu oluyor onları sıraya koyup paylaşman yeterliYaa çok üzüldüm.
Bence Niran gelecek yaa ins işlerini halletsin.
Bende alırım listenin birini cancagzim nerden nasıl yaptığını anlatırsan . Doğumdan sonra da kilo vermek için burada olacaksın nasılsa kapanmaz takımımız
Canım benimKızlar bencede hepberaber hallederiz insallah kapanmaz takım, ben spor listesini ferahlayinca tekrar alabillirm ama kvden sonrada mayis gbi ablam gelmeyi dusunuyor o yuzden uzayabillir. Aslinda zor degil ama surekli burda olanin yapmasi daha kolay olucaktir herkez elini tașın altına koyarsa bi kisiye yuk olmazsa dha rahat olur bence. Zaten yazmıș kizlar devralalim diyr buna cok sevindim
Bu cuma sonrasiJasminium84 u etiketleyn spor icin kızlar.
Şükür canım senin nasıl Cuma’ya güzel bir yüzdeyle listeye giriyor musun ?canlaaarr haftanız nasıl geçiyor ?
Ay baya vaktini alıyormuş canım. Paylaşalım canım.
Baş agrin nasıl oldu canim
Allah zihin açıklığı versin canım.
Şükür canım daha iyiyim sabaha göre Allah razı olsunU UcanSupurge canım nasılsın bugün daha iyi hissediyorsun degilmi kendini
Tamam canım yapamazsam özelden seni rahatsız ederimCanım benimçok teşekkür ederim kızların etiketlediği puanları toplayıp pınarın yaptığı liste üzerinden değişiklik yapman yeterli olur
Yok canım ya benim hazırladığım tabloyu alıntı yapıp
yazan yerleri mesajın en başında ve sonunda oluyor parantez işaretinin ( ] ) bittiği yere kadar silince mesaj hazır oluyor onun üzerinden nice ve yüzde değişimi yaparsan liste hazır olmuş oluyor. yüzdeleri zaten cuma yaptığım listede oluyor Eküri listesini sana vereyim olur mu ?
K aslında hiç kapansın istemem çünkü doğumdan sonra kesin benim de kilo problemim olurhele gün ola hayrola inşallah
İnşallah gelir Niran canım dediğim gibi 7 ay gibi bi süremiz var o zamana toparlanır inşallah Allah bi mani keder vermezse doğumdan sonra toparlanıp yine gelirim inşallah kilo kronoloji sırasını sana vereyim canım cuma listesinde herkesin kilosu oluyor onları sıraya koyup paylaşman yeterli
Canım benim
Şükür canım senin nasıl Cuma’ya güzel bir yüzdeyle listeye giriyor musun ?
Şükür canım daha iyiyim sabaha göre Allah razı olsun
Et canım cuma günü atarım sana listeleri yardımcı olurum bi kere yapsan kolayına gelecek sonraTamam canım yapamazsam özelden seni rahatsız ederim
Rica ederim kuzumCanım benimçok teşekkür ederim kızların etiketlediği puanları toplayıp pınarın yaptığı liste üzerinden değişiklik yapman yeterli olur
Yok canım ya benim hazırladığım tabloyu alıntı yapıp
yazan yerleri mesajın en başında ve sonunda oluyor parantez işaretinin ( ] ) bittiği yere kadar silince mesaj hazır oluyor onun üzerinden nice ve yüzde değişimi yaparsan liste hazır olmuş oluyor. yüzdeleri zaten cuma yaptığım listede oluyor Eküri listesini sana vereyim olur mu ?
K aslında hiç kapansın istemem çünkü doğumdan sonra kesin benim de kilo problemim olurhele gün ola hayrola inşallah
İnşallah gelir Niran canım dediğim gibi 7 ay gibi bi süremiz var o zamana toparlanır inşallah Allah bi mani keder vermezse doğumdan sonra toparlanıp yine gelirim inşallah kilo kronoloji sırasını sana vereyim canım cuma listesinde herkesin kilosu oluyor onları sıraya koyup paylaşman yeterli
Canım benim
Şükür canım senin nasıl Cuma’ya güzel bir yüzdeyle listeye giriyor musun ?
Şükür canım daha iyiyim sabaha göre Allah razı olsun
Bence cok guzel yapicaksin caniminşallah hakkıyla yapabilirim senden devraldığım görevi canım
Biskuvi ve kraker disi guzel canim8 Mart menüm
11:15 bi kupa kahve, 4 bisküvi
15:30 yarım kase sebze çorbası
16:00 yarım avuç balık kraker
19:00 bir kase sebze çorbası
2 avuç kadar tavada az yağlı tavuk
Salata
2 lt su
U UcanSupurge
Kolay gelsin gecmis olsun canim, zencefil cayi iyi gelirSelam kızlar nasılsınız? Haftaya yoğun başladık yine. Bugün hiç gelemedim, bugün boğaz ve kulak ağrım var özellkel sağ tarafımda, kendimi çok uykusuz hissedyrm, şimdi yapabildgm kadar geçmiş yaparım. Sizler nasılsınız?
Guzel canimMenü
14.00(geç kaldığım için kahvaltı edemedim, okulda da uygun bişey bulamadım) (o yüzden geçe kaldı)
2 haşlama yumurta
Az peynir
4 5 zeytin
Yarım domates
3 ceviz
1 tb ekmek üstüne yarım tk fıstık ezmesi
16. 00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
19.20 gibi
Fırın balık
Salata
Su. 2.5 lt
Spor
3 mile leslie
4755 adım
Allah yardimcin olaun canim, uzme kendini ve sakin kalmaya calis nasil mumkum olacaksaSelam kızlar yeni gelebildim oğlanla birbirimize girdik yine üff büyüdükçe hırçın asi ve ağzından çıkanı bilmez oluyor .bu bilgisayar oyunu meselesi çok geriyor beni bugün büyük bir patlama yaşadık.çok detaya girmeyeceğim tamamen yasaklama ,süreli izin verme vb.her yolu denedim çoçuğun aklı fikri orada delirdim delirdim oturdum ağladım ne yapayım elimden bişey gelmiyor.Menümü yazayım da uyuyayım okul var sabahtan
Guzel menu canim afiyet olsun08 Mart Menüm
13:30
1 yk zeytinyağı ile Biber ve Domates sosundan menemenimsi bir kahvaltılık
1 dilim TB ekmeği
10 fındık +3 ceviz +10 badem
1 yk tahin pekmez
2 kk peynir
15:30
Ara 1 hurma +1kayısı
19:30 5 kaşık yoğurt +1 k keten tohumu ve chia tohumu
3 litre su
Spor yok3800 adım :38 puan
U UcanSupurgePnrrr-12
Ayy bu esler hep boyle sanirm, benim ki bensiz bir yere cok gitmezdi ama su pandemj surecinde esnek calisti evde oldugu gunler cocuga baktigi icin bir yere cikamayinca bunaldi ve aksamlari cikayim mi dedi ben de cik tabi evde bunaldin dedim, kuzeniyle gorusuyordu sadece baktim bu her aksam olmaya basladi ben de gecen hafta biraz uyardim aksama kadar gormuyorum seni aksam da yoksun tek basimayim falan diye sonra ceki duzen verdi kendine, hayir arada cik tabi bunalma dedim adama elimizi verdik kolumuzu kaptirdikGeçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanırsın
Sabah bi fıstık ezmesi batar gibi oldu gözüme ceviz de var çünkü ikisinden biri olsa belki akşam öğünün güzel
Allah razı olsun canım eşimden razıyım ilk zamanlar zorlandım ama şükür yontuldu eskisi gibi dümdüz kalas değil en azından evliliğimizin ilk yılı ben de çok ağlamışımdır hafta içi işteyiz akşamlar maça , kahveye gider haftasonu zaten geç uyanır sonrasında pır yok olurdu bi gün oturup ağladım sen yalnızlığını doldurmak için beni yalnızlığa mahkum ettin diye beni gurbete ailemden koparıp getirdin senden başka kimsem yok senin ise yüzüme baktığın yok diye çeki düzen vermeye başladı ufaktan ufaktan
Allah sabrını artırsın canım çocuk yetiştirmek çok zor inşallah bir çözüm bulursunuz
Güzel
Estafirullah canim helal olun bulurum kuritulmus domates goruyordum ama ne yapacagimi bilmedigm icin almiyordum simdi gorursem alirim artikAktarlar kurutulmuş sebze satıyor belki buda vardır canım.ayy kusura bakma hakkını helal et canım ya
Ayy nasıl anlattiysam kusura bakmayın kizlar.
Süper menü az menü canım o saate kadar niye aç durdun. Biseyler atistirsaydin yinede
Haklısın Su ara ekmeğe abandım resmen
Aslında menü güzelde. Bisküvi ve çubuk kraker in işi yokmuş sanki menüde
Geçmiş olsun canim. Allah yardımcın olsun
Güzel canım agiyet olsun
Allah yardımcın olsun canim. Büyüdükçe dertleride büyüyor.
Güzel menü afiyet olsun
Canım inan burdaki herkesi merak ediyorum. Gun içinde aklıma geliyorsunuz.
Kimse değersiz değil etrafimiz böyle hissettirsede biz kendi değerimizi biliyoruz. Sende öylesin Allah'ın izniyle 2 kuzunu da çok güzel büyütecesin. Hiç üzülme o konuda. Başta bocalasanda sonra alışıyorsun.
Seviliyorsun
Yap canm durma spor yapinca daha kolay gidiuor siskinlikBugün yürümek istiyorum ama ağrım sızım fazla nihayet regl oldum şişkinlik inşallah cumaya gider kızlar.Cuma günü bana sürpriz olacak bakmsyacağım kesinlikle böyle daha rahatım .sonuçta kaçamak yapmıyorum .salı çarşamba perşembe hem 10.000 adım hem yanına spor yapsam ne güzel olur ya.bu gün sıcak su torbası modundayım ama kararlıyım bişeyler yapacağım biraz dinlendikten sonra
Aksam biraz karbonlu olmus ekurim8 Mart Salı
12.30
4 yk et kavurma
2 yk kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt
19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 kuru patlıcan dolması
Havuç salatalık
su: 3,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2798053
Ne kadar zor yaa Allah yardimciniz olsunCanım çok farklı değil benim kızımda. 9.sınıf ama kendi oluşturduğu dünyasına pek dahil etmiyor bizihele de bugünlerde
Bence bebegin olursa gelir canim, evde kucuk kardesin falan varsa gelemez belkiay çok az değil mi?
afiyet olsun canım
sebze yoğurt benim için en mantıklısı o zaman canım ya. fırında sebze ve yoğurt yediğim günler baya kilo veriyorum.
menü çok güzel fakat kahvaltıda kuru yemiş ve tahin pekmez birlikte olmasa daha mı iyi olur acaba?
valla canım aynı şekilde benim de öyle oldu. ki benim anksiyete bozukluğu hastalığım vardı. akşam arkadaşlarıyla takılıyordu falan. şimdi bensiz bi yere gitmiyor. annem ilgilidir. kışlıklarımı falan hazırlar gönderir. ama o da hiç gelip gitmiyorlar. bu şehirde yalnızım. bunu onlara söylemiyorum üzülmesinler diye. bebeğim olsa annem gelip gitmez eminim.
çok güzel menü canım
Ayy senin de isin baya zor canim, gercekten cok fazla liste olmus sen de, yani ben direk liste devralamayabilirm suan ama onceki mesajlarda gordum arkadaslara paylastirmissin, yapamayan olursa, sen ilerleyen zamanlarda zorlanirsan elimden geleni yaparim, gerekirse ben de devralirim ama nasil yapiliyor bilmiyorum, bilgisayar gerekli mi ? Ben hep telfondan giriyorum evde pc yok bizmEstağfirullah canım listeleri paylaşsak çok iyi olacak hakikaten Niran kaptanlığı bana devretmek istedi fakat yani iyi kötü doğuma kadar götürebilirim ama doğumdan sonra yapabileceğimi hiç sanmıyorum o yüzden kaptanlığı devralmanın manası olmaz Niran döner ve devam ettirmek isterse takım devam eder fakat devam etmek istemez devralan da olmazsa maalesef takım kapanır yeni üye çağırmıyorum artık bu yüzden yaklaşık 7 ayım var listedeki üyeler mezun olurlar o zamana inşallah
Ekurim sen devraldin galiba yapamazsan ben alirm senden, yani gercekten yogun olmasam direk devralirdim birseylericanlarım ben alayım diyorum ama ben de gel git akıllıyım, dingin bi ruh halim yok ki devamlılığı sağlarım diye söz vereyim
ama götürebildiğim yere kadar ben alayım spor listesini size de uyarsa olar mı
takım kapanmasın yaaacidden nazar değdi bize yaa çok üzgünüm gerçekten umarım oraya varmaz bu iş
yok canım zaten listeler hazır üzerinde değişiklik yapıyorsun o kadarAyy senin de isin baya zor canim, gercekten cok fazla liste olmus sen de, yani ben direk liste devralamayabilirm suan ama onceki mesajlarda gordum arkadaslara paylastirmissin, yapamayan olursa, sen ilerleyen zamanlarda zorlanirsan elimden geleni yaparim, gerekirse ben de devralirim ama nasil yapiliyor bilmiyorum, bilgisayar gerekli mi ? Ben hep telfondan giriyorum evde pc yok bizm
güzel canım akşam et + salata olsa daha güzel olurdu sanki09.03.2021
11 sutlu kahve,1 dlm yesil elma
12.45 2 haslanms yumrta,1 dlm peynr,7 zeytin,domates,biber, maydanoz, 1 tk tereyag bal,1 dlm tb ekmek
16.00 sade kahve
18.00 2 kepce et haslama(sebzesiz)
Yogurt, 1 dlm tb ekmek
Su: 3 e tamamlarim
Tamam canim gerektiginde ben de yardin ederim, ogretirsin elimden geleni yaparim...aslinda salata benim de aklimdaydi ama kvde de yedim o yuzden ne varsa oyok canım zaten listeler hazır üzerinde değişiklik yapıyorsun o kadar
güzel canım akşam et + salata olsa daha güzel olurdu sanki
Anladım canımTamam canim gerektiginde ben de yardin ederim, ogretirsin elimden geleni yaparim...aslinda salata benim de aklimdaydi ama kvde de yedim o yuzden ne varsa o
İnşallah elimden geleni yapacağım kuzumBiskuvi ve kraker disi guzel canim
Kolay gelsin gecmis olsun canim, zencefil cayi iyi gelir
Guzel canim
Allah yardimcin olaun canim, uzme kendini ve sakin kalmaya calis nasil mumkum olacaksainsallah kolay atlatirsinz bu sureci,aglayip kendini yipratma biraz zamana birak sakince bir cozum yolu bulursun bence
Guzel menu canim afiyet olsun
Ayy bu esler hep boyle sanirm, benim ki bensiz bir yere cok gitmezdi ama su pandemj surecinde esnek calisti evde oldugu gunler cocuga baktigi icin bir yere cikamayinca bunaldi ve aksamlari cikayim mi dedi ben de cik tabi evde bunaldin dedim, kuzeniyle gorusuyordu sadece baktim bu her aksam olmaya basladi ben de gecen hafta biraz uyardim aksama kadar gormuyorum seni aksam da yoksun tek basimayim falan diye sonra ceki duzen verdi kendine, hayir arada cik tabi bunalma dedim adama elimizi verdik kolumuzu kaptirdikher aksam kuzeniyle cay iciyordu onceden disarda yorulur sıklir kosa kosa eve gelirdi
Estafirullah canim helal olun bulurum kuritulmus domates goruyordum ama ne yapacagimi bilmedigm icin almiyordum simdi gorursem alirim artik
Yap canm durma spor yapinca daha kolay gidiuor siskinlik
Aksam biraz karbonlu olmus ekurim
Ne kadar zor yaa Allah yardimciniz olsun
Bence bebegin olursa gelir canim, evde kucuk kardesin falan varsa gelemez belki
Ayy senin de isin baya zor canim, gercekten cok fazla liste olmus sen de, yani ben direk liste devralamayabilirm suan ama onceki mesajlarda gordum arkadaslara paylastirmissin, yapamayan olursa, sen ilerleyen zamanlarda zorlanirsan elimden geleni yaparim, gerekirse ben de devralirim ama nasil yapiliyor bilmiyorum, bilgisayar gerekli mi ? Ben hep telfondan giriyorum evde pc yok bizm
Ekurim sen devraldin galiba yapamazsan ben alirm senden, yani gercekten yogun olmasam direk devralirdim birseyleri
9 Mart menüm
Kahvaltı9.00
1haslanmis yumurta
1 YK lor peyniri
4 zeytin
1Çk bal
1dilim çavdar ekmeği
ARa: 4 badem 1 elma
öğle:14.30
1kepce mercimek çorbası
İKi çatal döner
bol salata
2bardak ayran
akşam:20.00
2 YK yoğurt
su:2.5 litre
Spor:60 dk yürüyüş
(Telefonum ben de değildi)
180 puan
U UcanSupurgePnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?