Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah hakkıyla yapabilirim senden devraldığım görevi canım

Canım benim çok teşekkür ederim kızların etiketlediği puanları toplayıp pınarın yaptığı liste üzerinden değişiklik yapman yeterli olur
Listeleri Excel formatı ile mi hazırlıyorsun canım bilgisayardan pek anlamıyorum .bize nasıl yapıldığını anlatır mısın bir tanesini de ben alayım
Yok canım ya benim hazırladığım tabloyu alıntı yapıp
yazan yerleri mesajın en başında ve sonunda oluyor parantez işaretinin ( ] ) bittiği yere kadar silince mesaj hazır oluyor onun üzerinden nice ve yüzde değişimi yaparsan liste hazır olmuş oluyor. yüzdeleri zaten cuma yaptığım listede oluyor Eküri listesini sana vereyim olur mu ?
Eyvaaah 7 aya kadar hedefe ulaşmalıyız
K aslında hiç kapansın istemem çünkü doğumdan sonra kesin benim de kilo problemim olur hele gün ola hayrola inşallah
İnşallah gelir Niran canım dediğim gibi 7 ay gibi bi süremiz var o zamana toparlanır inşallah Allah bi mani keder vermezse doğumdan sonra toparlanıp yine gelirim inşallah kilo kronoloji sırasını sana vereyim canım cuma listesinde herkesin kilosu oluyor onları sıraya koyup paylaşman yeterli
Canım benim
canlaaarr haftanız nasıl geçiyor ?
Şükür canım senin nasıl Cuma’ya güzel bir yüzdeyle listeye giriyor musun ?
Ay baya vaktini alıyormuş canım. Paylaşalım canım.

Baş agrin nasıl oldu canim

Allah zihin açıklığı versin canım.

U UcanSupurge canım nasılsın bugün daha iyi hissediyorsun degilmi kendini
Şükür canım daha iyiyim sabaha göre Allah razı olsun

Tamam canım yapamazsam özelden seni rahatsız ederim

Rica ederim kuzum

8 Mart menüm
11:15 bi kupa kahve, 4 bisküvi

15:30 yarım kase sebze çorbası

16:00 yarım avuç balık kraker

19:00 bir kase sebze çorbası
2 avuç kadar tavada az yağlı tavuk
Salata

2 lt su
U UcanSupurge
Biskuvi ve kraker disi guzel canim
Kolay gelsin gecmis olsun canim, zencefil cayi iyi gelir
Guzel canim
Allah yardimcin olaun canim, uzme kendini ve sakin kalmaya calis nasil mumkum olacaksa insallah kolay atlatirsinz bu sureci,aglayip kendini yipratma biraz zamana birak sakince bir cozum yolu bulursun bence
Guzel menu canim afiyet olsun
Ayy bu esler hep boyle sanirm, benim ki bensiz bir yere cok gitmezdi ama su pandemj surecinde esnek calisti evde oldugu gunler cocuga baktigi icin bir yere cikamayinca bunaldi ve aksamlari cikayim mi dedi ben de cik tabi evde bunaldin dedim, kuzeniyle gorusuyordu sadece baktim bu her aksam olmaya basladi ben de gecen hafta biraz uyardim aksama kadar gormuyorum seni aksam da yoksun tek basimayim falan diye sonra ceki duzen verdi kendine, hayir arada cik tabi bunalma dedim adama elimizi verdik kolumuzu kaptirdik her aksam kuzeniyle cay iciyordu onceden disarda yorulur sıklir kosa kosa eve gelirdi
Estafirullah canim helal olun bulurum kuritulmus domates goruyordum ama ne yapacagimi bilmedigm icin almiyordum simdi gorursem alirim artik
Yap canm durma spor yapinca daha kolay gidiuor siskinlik
8 Mart Salı

12.30
4 yk et kavurma
2 yk kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt

19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 kuru patlıcan dolması
Havuç salatalık

su: 3,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2798053
Aksam biraz karbonlu olmus ekurim
Canım çok farklı değil benim kızımda. 9.sınıf ama kendi oluşturduğu dünyasına pek dahil etmiyor bizi hele de bugünlerde
Ne kadar zor yaa Allah yardimciniz olsun
Bence bebegin olursa gelir canim, evde kucuk kardesin falan varsa gelemez belki
Ayy senin de isin baya zor canim, gercekten cok fazla liste olmus sen de, yani ben direk liste devralamayabilirm suan ama onceki mesajlarda gordum arkadaslara paylastirmissin, yapamayan olursa, sen ilerleyen zamanlarda zorlanirsan elimden geleni yaparim, gerekirse ben de devralirim ama nasil yapiliyor bilmiyorum, bilgisayar gerekli mi ? Ben hep telfondan giriyorum evde pc yok bizm
Ekurim sen devraldin galiba yapamazsan ben alirm senden, yani gercekten yogun olmasam direk devralirdim birseyleri

yok canım zaten listeler hazır üzerinde değişiklik yapıyorsun o kadar
güzel canım akşam et + salata olsa daha güzel olurdu sanki

yok canım zaten listeler hazır üzerinde değişiklik yapıyorsun o kadar

güzel canım akşam et + salata olsa daha güzel olurdu sanki
Tamam canim gerektiginde ben de yardin ederim, ogretirsin elimden geleni yaparim...aslinda salata benim de aklimdaydi ama kvde de yedim o yuzden ne varsa o

9 Mart menüm

Kahvaltı9.00

1haslanmis yumurta
1 YK lor peyniri
4 zeytin
1Çk bal
1dilim çavdar ekmeği

ARa: 4 badem 1 elma

öğle:14.30
1kepce mercimek çorbası
İKi çatal döner
bol salata
2bardak ayran

akşam:20.00
2 YK yoğurt

su:2.5 litre
Spor:60 dk yürüyüş
(Telefonum ben de değildi)
180 puan
U UcanSupurge Pnrrr-12

İnşallah elimden geleni yapacağım kuzum
Sıkıştığım noktada yardım isterim elbet sağol ekürimm

Jasminium84

9 Mart salı
8.00
1 kase yoğurt
Közleme biber
1 dlm ekmek

11.30
Tarcinli kahve
1 YK kadar leblebi

14.50
2 kepçe kuru fasulye
Salata
Cacık

18.30
1 elma
1 havuç
1 kase yoğurt

Su 3litre

80 dk tempolu yürüyüş 240 Pnrrr-12
Jasminium84 kizlar hanginizi etiketliycem bilemedim cumadan sonramı yasemini ekleyecektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…