Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canlarımm
cumadan sonra bende spor kızlar

mesela hangi bölüm canım, yani ben kariyer değişikliği yapmayı çok istediğim için bana böyle teklifle gelseler havalara uçarım şu an ama tabii senin düşüncen nedir

Sen naptın duseldımı durumlar
beklemedeyim hala
kızların soruşturması açıldı ama tarih ne zaman niye bu kadar uzadı bilmiyorum
rutin işlerimi bitiriyorum
olur da işten çıkarırlarsa arkamda iş bırakmayayım
üzülüyor muyum bi yanım aslında çıkarsalar daha mı iyi olacak diyorum çünkü artık bu yoğunluğu bu stresi kaldıramıyorum bir de bakıcılarla çok uğraştım 2 senedir artık yıldım evde olup çocuklarımla olmak daha cazip geliyor
ama bi yanım da burayı şundan çok istiyordum devam etmeyi kızlarım büyüdüğünde burayı yazarlarsa %25 indirim hakları olacak kafam çorba gibi anlayacağın

Miraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar

Ömrümüz, huzurumuz,sağlığımız, imanımız, kesemiz bereketli olsunbol kuran okumalı ve ibadetli gün ve gece olsun oruçlu olanlara Allah kolaylıklar versin ve kabul etsin inşallah şu pandemi hastalık illetini en acilinden atlatalım çok amiin

Aminnn hayırlı kandiller

Bölüm adı vermedı canım ama ben yazılımcıyım 15 yıldır, dusunuyorum dusunuyorum yakın bolum akkıma gelmıyo,mezunıyetım end mühendisliği aslında .şirkete de guvenemıyorum ve cok kırgınım, dava açmıyım diye paket bi tazmınat vercekler ya da bolum degısıkkı sanırım, sen ne iş yapıodun?

Ayyy o kafa corbalıgı bende de var sorma,hayırkısı olsun ıns ne zmn netlesır tahmınjii

09 Mart Salı
1.5 yumurta ile (biri kırık yumurta idi)ile sahanda peynirli yumurta
1 dilim TB ekmeği
1 yk tahin pekmez
2 ceviz +10 beden +10 fındık
Yeşillik salatası

19:30 7-8 kaşık tavuk sote (aslında hasta olduğum için çabucak yaptığım geçiştirmelik bişey tam sote sayılmaz .1 yk zeytinyağı+2 soğan +tavuk göğsü)
1 bardak ayran
3 litre su
Spor yok .
Dün adımlarımı sayamadım şarjı bitti bilekliği saatlerce şarjda bekledi fakat şarj olmadı .sayı bilmiyorum o yüzden
U UcanSupurge

Allah razı olsun.Güzel dualarınız ve dilekleriniz için binler amiin.Yanlış anlamazsınız siz kimsiniz ?

çalıştığın yerde endüstri mühendisliğini ilgilendiren bir bölüm var mı acaba oraya mı düşünüyorlar
bilemedim canım ya şu dönemde iş bulmak da çok zor al tazminatını başka işe girersin diye aslında kafamdan geçiyor ama işte
ben muhasebeciyim canım

Ayyy o kafa corbalıgı bende de var sorma,hayırkısı olsun ıns ne zmn netlesır tahmınjii
aminn kuzum Allah hakkımızda hayırlısı
şu an bi kızın soruşturması başlamış bugün hemen bugün belli olur mu sonucu hiç bilmiyorum
ama vallahi yani bugün yine bambaşka bi sebepten işle ilgili hüngür hüngür ağladım bu stresi kaldıramıyorum işten çıkarılsam üzülür müyüm sevinir miyim kestiremyorum

Merhaba kızlar dün ağrılarım vardı bacaklarım da ağrısı o yüzden menümü de yazamadım hemen uyudum.Menümü yazayım şimdi
geçmiş olsun canımm

M Manolya15 canım geri adım atmalarına sevindim .Acaba gerçekten dava açsan ne yaparlar hakkında hayırlısı olsun n inşallah
İyi niyetlerınden emın olamıyorum canım , orda o adamı toplantılarda bıle gormek canımı sıkar mı , profosyonel yaklasabılırmıyım vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…