- 31 Ekim 2013
- 21.742
- 73.139
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.241
Bugün daha iyi olmuş canım karbonhidratlar öğlene kayınca9 Mart Salı
12.00
1 kepçe mercimek çorbası
2 adet kıymalı biber dolması
1 kase yoğurt
19.00
6 yk fırında karnabahar
1 kase yoğurt
1 elma
su: 2,5 lt
adım:
Eki Görüntüle 2798660
afiyet olsun canlarımm9 Mart salı
8.00
1 kase yoğurt
Közleme biber
1 dlm ekmek
11.30
Tarcinli kahve
1 YK kadar leblebi
14.50
2 kepçe kuru fasulye
Salata
Cacık
18.30
1 elma
1 havuç
1 kase yoğurt
Su 3litre
80 dk tempolu yürüyüş 240Pnrrr-12
Jasminium84 kizlar hanginizi etiketliycem bilemedim cumadan sonramı yasemini ekleyecektik
mesela hangi bölüm canım, yani ben kariyer değişikliği yapmayı çok istediğim için bana böyle teklifle gelseler havalara uçarım şu an ama tabii senin düşüncen nedirBugun grnel mudt yrd konustı benle , dava acıcam deyınce mı yoksa basks nedenden mi bılmıyorım, kırgınlıhımı kızhınlıgımı soyledım, başka bi bolum dusunur musun dedi ,kafam cok karısık , ben it ciyim , orda bana uygun baska bolum yok,kariyerımı degıstırmelıyım bılmıyorum
beklemedeyim halaSen naptın duseldımı durumlar
sağol kuzucummBugün daha iyi olmuş canım karbonhidratlar öğlene kayınca
Aminnn hayırlı kandillerMiraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar
Ömrümüz, huzurumuz,sağlığımız, imanımız, kesemiz bereketli olsunbol kuran okumalı ve ibadetli gün ve gece olsun oruçlu olanlara Allah kolaylıklar versin ve kabul etsin inşallah şu pandemi hastalık illetini en acilinden atlatalım çok amiin
Bölüm adı vermedı canım ama ben yazılımcıyım 15 yıldır, dusunuyorum dusunuyorum yakın bolum akkıma gelmıyo,mezunıyetım end mühendisliği aslında .şirkete de guvenemıyorum ve cok kırgınım, dava açmıyım diye paket bi tazmınat vercekler ya da bolum degısıkkı sanırım, sen ne iş yapıodun?afiyet olsun canlarımm
cumadan sonra bende spor kızlar
mesela hangi bölüm canım, yani ben kariyer değişikliği yapmayı çok istediğim için bana böyle teklifle gelseler havalara uçarım şu an ama tabii senin düşüncen nedir
beklemedeyim hala
kızların soruşturması açıldı ama tarih ne zaman niye bu kadar uzadı bilmiyorum
rutin işlerimi bitiriyorum
olur da işten çıkarırlarsa arkamda iş bırakmayayım
üzülüyor muyum bi yanım aslında çıkarsalar daha mı iyi olacak diyorum çünkü artık bu yoğunluğu bu stresi kaldıramıyorum bir de bakıcılarla çok uğraştım 2 senedir artık yıldım evde olup çocuklarımla olmak daha cazip geliyor
ama bi yanım da burayı şundan çok istiyordum devam etmeyi kızlarım büyüdüğünde burayı yazarlarsa %25 indirim hakları olacak kafam çorba gibi anlayacağın
afiyet olsun canlarımm
mesela hangi bölüm canım, yani ben kariyer değişikliği yapmayı çok istediğim için bana böyle teklifle gelseler havalara uçarım şu an ama tabii senin düşüncen nedir
beklemedeyim hala
üzülüyor muyum bi yanım aslında çıkarsalar daha mı iyi olacak diyorum çünkü artık bu yoğunluğu bu stresi kaldıramıyorum bir de bakıcılarla çok uğraştım 2 senedir artık yıldım evde olup çocuklarımla olmak daha cazip geliyor
ama bi yanım da burayı şundan çok istiyordum devam etmeyi kızlarım büyüdüğünde burayı yazarlarsa %25 indirim hakları olacak kafam çorba gibi anlayacağın
Ayyy o kafa corbalıgı bende de var sorma,hayırkısı olsun ıns ne zmn netlesır tahmınjiiafiyet olsun canlarımm
beklemedeyim hala
Allah razı olsun.Güzel dualarınız ve dilekleriniz için binler amiin.Yanlış anlamazsınız siz kimsiniz ?Miraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar
Ömrümüz, huzurumuz,sağlığımız, imanımız, kesemiz bereketli olsunbol kuran okumalı ve ibadetli gün ve gece olsun oruçlu olanlara Allah kolaylıklar versin ve kabul etsin inşallah şu pandemi hastalık illetini en acilinden atlatalım çok amiin
çalıştığın yerde endüstri mühendisliğini ilgilendiren bir bölüm var mı acaba oraya mı düşünüyorlarBölüm adı vermedı canım ama ben yazılımcıyım 15 yıldır, dusunuyorum dusunuyorum yakın bolum akkıma gelmıyo,mezunıyetım end mühendisliği aslında .şirkete de guvenemıyorum ve cok kırgınım, dava açmıyım diye paket bi tazmınat vercekler ya da bolum degısıkkı sanırım, sen ne iş yapıodun?
aminn kuzum Allah hakkımızda hayırlısıAyyy o kafa corbalıgı bende de var sorma,hayırkısı olsun ıns ne zmn netlesır tahmınjii
geçmiş olsun canımmMerhaba kızlar dün ağrılarım vardı bacaklarım da ağrısı o yüzden menümü de yazamadım hemen uyudum.Menümü yazayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?