Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Buyuk ihtimalle gecen ay bir tanesu sicak su torbasi getirdi ama rengim falan gidiyor benim, kaloriferin icine girecektim nerdeyse, gerci getiren de babam yasinda anlayisli biri o yuzden rahatim
Bizim bir arkadaş ta izin istedi iki ay üst üste geldi ama o da çok kötü oluyor.İdare çağırdı konuştu rahatsızsanız rapor alın doktora gidin böyle olmaz demiş.bizşmki de hasta değilim regl sancısı çekiyorum eşlerinizden biliyosundur ama benim 3_4 katı daha kötü adım bile atamıyorum bundan sonra acile giderim demiş.Adam şok olmuş hiç beklemediği bir cevap

Ahahahah cok iyi yapmiss bence bazen acik acik soylemeden anlamiyorlar, benim bir ara bulanti kusma falan oluyordu ama o ay usuttuysem oyle kotu olurdum, igne falan yaptirirdim cogu zaman gerckten insan bayilacak gibj oluyor, aa evet bir kez bayilmistim regl ve grip ayni anda gelmisti

Ayy canım ya sen baya kötü oluyorsun o zaman benim ağrı oluyor birde bazen bacaklarım çok kötü ağrıyor onu çözemedim niye.mide bulantısı falan olmadı ama bu sefer iki gün önce falan midem çok bulanmıştı size de yazmıştım regl kaynaklı olabilir belki de

Reglden olabilir canim bulantin, cunku ben de cok olur, ya cocuktan sonra azaldi tabi kusmalar kalmadi gibi tabi yazlari daha rahat geciyor, kısn ayaklarimi cok usutyrum galiba

Canlarr iyi akşamlar yarin annemlere yolculuk var. Uçakla iki cocukla umarim sıkıntısız atlatirim.
Ammaaa oğlusum hastalandi bu akşam canim sıkkın sabah uyaninca babasi yelek giydirmemiş gorur gormez hastalandi dedim korktuğum başıma geldi. üşüttu ateş burun akıntısı var. Donmuş gibiyim ıhlamur nane limon kekik dışında ne iyi gelir ne yapsamm ya soğuk algınlığı için. Gider ayak cok zor olacak

Cok gecms olsun canim, yani dediklerini yaparm genelde sogul alginliginda

Bizim bi hoca baygınlık geçiriyordu kaç defa ambulans geldi okula bu yüzden pansiyondan sorumlu müdür yardımcımız bayandı müdürümüz erkek en son baygınlık geçiren hocaya demiş ki bayan müdür yardımcımıza durumunuzu belirtin o gün rapor filan almadan okula gelmeyebilirsiniz diye
Ben de ilk regl olduğum zaman öyleydim kusardım kıvranırdım
10.03.2021
12.30 suda beklemis 2 kaysi ve suyu
13.00 2 haslanms yumrta,1 dlm peynr,7 zeytin,domates,biber,maydanoz,1 tk tahn pekmez,1 dlm ekmek

16.00 sade kahve
18.00 3 bucuk izgara kofte,salata,yogurt

Su: 3- 3.5 lt civari
Sabah göze batan bir şey var da zeytin sayısı mı bilemedim afiyet olsun canım
İnşallah yarına kadar toparlanır canım sağ Salim gidin dönün inşallah

Afiyet olsun canım suyun az ama

Ayyyy inşallah canımm benimm, ne güzel ağzından bal damlıyor, keşke keşkeee

10.03.2021
13.00 2 haslanms yumrta,1 dlm peynr,7 zeytin,domates,biber,maydanoz,1 tk tahn pekmez,1 dlm ekmek

16.00 sade kahve

Afiyet olsun canım.hafif bir menü

10.03.2021

16.00 sade kahve

Gayet güzel bence afiyet olsun ekürim

Ahhh ya çok geçmiş olsun inşallah yarına kadar toparlar

güzel canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…