Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Var ama bukdr yıl it tecrubesı sonrası nasılolur bılemıyom, yada girip ordayken it işi arancak , pandemi iş fırsatları kafamda degusık sorular, gecıcı calıssammı iş bulana kadsr girip, yoksa kızımla daha cokmu vakıt gecırsem degmesmı bu şirkete fln

kuzum şu son 2 haftadır işle ilgili yaşadığım sıkıntılar yetmiyormuş gibi bakıcı ve annemle de uğraştım ve tepem ciddi anlamda attı
yani keşke dedim tazminatımı falan verip atsalar işten 9-10 ay küçüğümü kreşe verinceye kadar kimsenin ağız kokusunu çekmeden kızlarımla ben ilgilensem
9-10 ay sonrasında da iş ararım bulabilirsem ne ala bulamazsam da işte o noktada ne yaparım one endişeleniyorum
iyice bitti burası benim gözümde
tamam hata mı hata kabul ama sıfır hatayla kimse iş yapamaz ki bu yaptıkları artık mobbing
işyerine gelirken artık çok mutsuzum aklım hep evde kızlarımda

eşim dese ki çık işten ya benim maaşımla geçiniriz 2 dk durmayacağım burada
ama eşime de güvenim yok
hiç çalışmayan halimi görmedi ne yapar nasıl davranır kestiremiyorum

ahhhh kelin ilacı olsa
Allah doğru yola yöneltsin ikimizi de kuzum, Allah yardım etsin

Evet yıprattı süreç seni.Gönül ister ki çık çocuklarına vakit ayır için de rahat olsun sende dinlen biraz ama Türkiye şartları malum bişey diyemiyorum .Allah yolunu açık etsin

9 Mart Salı

12.00
1 kepçe mercimek çorbası
2 adet kıymalı biber dolması
1 kase yoğurt

19.00
6 yk fırında karnabahar
1 kase yoğurt
1 elma

su: 2,5 lt
adım:
Eki Görüntüle 2798660
Guzel canim afiyet olsun
Kafani daha fazla bulandirma canim, artik yapacak birseyim yok Allah herseyim hayirlisini versin insallah, inaniyorum ki hangi sonuc olursa olsun senin icin guzel olacak

Amın amın bu mubarek gunde hayırlı karar verdırsım ınsallahhh

Selamlar nasılsınız? Dün öğle saatlerinden beri giremiyorum, biraz stresli bir süreç içerisindeydim. Biliyorsunuz cenazeye gitmiştim, oradakilerin büyük bir çoğunluğunun testlerinin pozitif çıktığını öğrendim. Bikac gün önceden beri de bir yorgıbluk, hafif eklem ve boğaz ağrım vardı, hatta buraya da yazmıştım. Çok tedirgin oldum, en büyük sebebi çocuklarım için korktum,bir de emziriyorum, daha da tedirgin oldum dün akşam hemen test veridm, çok şükür negatif çıktı, ağrılarım biraz artarak devam ediyor, bir de hafif göğüs ağrım var, sonradan pozitifleşir mi diye korkuyorum. En çok korkum çocuklarımdan, bebeğimden ötürü. Rabbim korusun hepimizin herkesin yavrularını inş. Bunun dışında okullar ds yeni açıldığı için geçen hafta çok soğuktu sınıflar da hemen ısınmadı.,çook üşüdüm, titredim bile diyebilirim, ondan kaynaklı bir üsütme mi onu da bilemiyrm. Allah ım yardım etsin, inş negatiftir herçekten, en önemlisi inş çocuklarıma hiçbir zarar gelmez inş..

Allah korktuğunu yaşatmasın canım benim, geçmiş olsun

Merhaba kızlar dün ağrılarım vardı bacaklarım da ağrısı o yüzden menümü de yazamadım hemen uyudum.Menümü yazayım şimdi
Niye canım ya ? Bu kadar ağrın oldu ?
Afİyet olsun canım güzelmiş
U UcanSupurge cancağızım nasıl oldun bugün?
Daha iyiyim canım sabahlar bulantı Pert etse de
İnşallah korktuğun gibi değildir canım belki de üşüttün kim bilir
Epey hafif bir gün olmuş iştahın mı yoktu canım ?

Her ay böyle oluyor canım .Alıştım artık.ama Ogün okula gidince kötü oluyorum arkadaşlar bile anlıyor artık regl oldun herhalde diyolar.surat asık mutsuz bir görüntü

Ah canım benim inşallah gerçekten negatiftir ya.Korkma bişey olmaz iyiyi düşünelim

Her ay böyle oluyor canım .Alıştım artık.ama Ogün okula gidince kötü oluyorum arkadaşlar bile anlıyor artık regl oldun herhalde diyolar.surat asık mutsuz bir görüntü
Kız koca kadınlar olduk valla hala ergenlikteyim gibi benim de

geçmiş olsun kuzumm

Guzel canim afiyet olsun
Ahh canim geldi mi hepsi ust uste geliyor sanki bakici sorunu da ayri bir dert gercekten, isten cik desen turkiye sartlari malum, esin konusunda birsey diyemeyecegim ama cok da guvenemiyorsan oda ayri dert, is yerinde huzurlu gidememek nedir bilirim oyle bazi zamanlarim olmustu bence is yerindeki huzur cok onemli insallah huzurla calisacagin guzel bir is olur, kim bilir belki de cok guzel gunler bekliyor seni ❤
Cok gecmis olsin canim, ihlamur falan yap kendine dinlenmeye calis eger agrilarin artarsa tekrar test yaptir
Guzel menu canim
Ayy ben de ayniyim yaa resmen pert oluyorum, is yerindeki erkek arkadaslar bile anliyor artik

Bizimkilerde anlıyodur muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…