Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hakkında hayırlısı olsun canım

Çok yıprandın bu süreçte.Hakkında hayırlısı olsun canım
Yoktur inşallah canım.test yaptır için rahatlar
Buyuk ihtimalle gecen ay bir tanesu sicak su torbasi getirdi ama rengim falan gidiyor benim, kaloriferin icine girecektim nerdeyse, gerci getiren de babam yasinda anlayisli biri o yuzden rahatim
Ben de kötü oluyorum.Özellikle magnezyum eksikliği artarsa bacaklarıma kramp giriyor.Adım atamıyorum.
Bazen hakediyorlar.
Geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun canım suyun az ama
Biraz canım sıkkın.stresten ne spor yapabildim.Ne suyu icebildim.Alt komşunun tavanına bizim banyodan sızıntı varmış.

Her zaman ki gibi harikasın ekürim

Canım ilk öncelikle hemen korkma, sadece üşütmüşsündür. Kendini dinleme ve günlük rutin hayatıma devam et.
10.03.2021
12.30 suda beklemis 2 kaysi ve suyu
13.00 2 haslanms yumrta,1 dlm peynr,7 zeytin,domates,biber,maydanoz,1 tk tahn pekmez,1 dlm ekmek

16.00 sade kahve
18.00 3 bucuk izgara kofte,salata,yogurt

Su: 3- 3.5 lt civari
afiyet olsun canım
Afiyet olsun eküricanım
Her zaman ki gibi harikasın ekürim

Sabah 09:00

1 su bardağı tarçınlı su

Kahvaltı saat 09:45

2 dilim kepek ekmekten kaşarlı tost ( yarım dilim kaşardan)

Bir lokma Kandil simiti (amirimiz almış, illa ye deyince bir lokma aldım sadece. )

Ara öğün 11:00

1 fincan sade Türk kahvesi

Öğle yemeği 12:45

Yarım kase fıstıklı roka çorbası

4 yk sebzeli bulgur pilavı

2 yk etli nohut

Akşam yemeği 20:30

4-5 parça yaprak ciğer

1 kase domates salatası

2 litre su

Afiyet olsun canım
Biraz canım sıkkın.stresten ne spor yapabildim.Ne suyu icebildim.Alt komşunun tavanına bizim banyodan sızıntı varmış.
Aaa kötü olmuş bir derz dolgu çekseler düzelir inşallah bizden alta , üst kattan da bize gelmişti derz çektik düzeldi hep

Güzel canım fıstıklı roka çorbası hiç içmedim bilmiyorum Kandil simidini bir ısırıkla kurtarmışsın Su yine artmış

Afiyet olsun canım

Aaa kötü olmuş bir derz dolgu çekseler düzelir inşallah bizden alta , üst kattan da bize gelmişti derz çektik düzeldi hep
Az biseydi.cektik derz dolgu artmış.Banyoyu kırıp kaçak aranacak olması fikri tüm gücümü emiyor.

Ayrıca nedense küçük oğlumun sınıfı dağıtılmış.arkadaslari öğretmenleri hep değişti.Memnunduk sınıftan da öğretmenlerden de.Oglum derslere girmek istemiyor.Sacma bir şekilde önce eski sınıfla sonra yeni sınıfla online dersleri var.ders programı saçma oluyor o zaman
Seçmeli dersler beden eğitimi falan 4 saat Türkçe matematik fen sosyal 2 saat .bezdim

10.03.21
11.00
4 çatal patatesli yumurta
2 lokma ekmek
1 hindi füme

14.00
1 filtre kahve
1 diyet bar
6 çilek

18.00
1 elma

19.30
2 kepçeden az mercimek çorbası
5 küçük parça ızgara tavuk göğsü
1 dilim soğanlı ekmek
1 bardak ayran

Su 2.5 l
1 saat tempolu yürüyüş 180 p
U UcanSupurge Pnrrr-12

Az biseydi.cektik derz dolgu artmış.Banyoyu kırıp kaçak aranacak olması fikri tüm gücümü emiyor.
Ayy umarım o derece olmaz bazı tesisatçılar kırmadan tespit edebiliyor tabi arıza olan yeri kırıyorlar bu defa
Yüzyüze ise seyreltidiği için mi öyle acaba ? Seçmeli derslerin çoğu beden mi ? Adı üstünde seçmeli öğrenci tercihine bağlı olmalı
Akşam öğününü bozan tek şey soğanlı ekmek nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama çok kalorili değildir umarım

9 Mart Salı

12.00
1 kepçe mercimek çorbası
2 adet kıymalı biber dolması
1 kase yoğurt

19.00
6 yk fırında karnabahar
1 kase yoğurt
1 elma

su: 2,5 lt
adım:
Eki Görüntüle 2798660
Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Çok hafif bir menü bu menüye cumaya eksiler gelir valla
10.03.2021
12.30 suda beklemis 2 kaysi ve suyu
13.00 2 haslanms yumrta,1 dlm peynr,7 zeytin,domates,biber,maydanoz,1 tk tahn pekmez,1 dlm ekmek

16.00 sade kahve
18.00 3 bucuk izgara kofte,salata,yogurt

Su: 3- 3.5 lt civari
Güzel canım afiyet olsun
Menü güzel de Siirt fıstığını ilk defa duydum
Güzel afiyet olsun canım

Normal mayalı ekmek üstüne bol salçalı soğan canım kalorili biraz tabi
Bugün çok aç uyandım aksama kardeşim isteyince yaptım tabi nasiplendim de o kokuya

Ben göndermiyorum ama okula giden çocuklar 8.30 da derse başlayacak 1.30 da çıkacak sonrası bu program akşam 20.20 ye kadar.(persembe cuma) öğrenciye de yazık öğretmene de.derslere de bakarsanız asıl derdimi anlarsınız

Antep fıstığı diye biliyoruz canım.Bu Siirt'te yetişmiş

Evet sabah biraz kalabalik duruyor, bir ara sabah ekmek yemeyim dedim ama bu kez cok aciktim ya ara ogun ya da aksama daha cok yer oldum, 2 gundur bu sekil kahvaltiyla cok rahat ediyorum ama zeytin sayisini 5 e dusurebilirm ya da 3 e doyuyorum zaten
Cok guzel canim
Guzel canim
Guzel canim afiyey olsun
Aksam biraz fazla olmus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…