- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.301
Hakkında hayırlısı olsun canımBölüm adı vermedı canım ama ben yazılımcıyım 15 yıldır, dusunuyorum dusunuyorum yakın bolum akkıma gelmıyo,mezunıyetım end mühendisliği aslında .şirkete de guvenemıyorum ve cok kırgınım, dava açmıyım diye paket bi tazmınat vercekler ya da bolum degısıkkı sanırım, sen ne iş yapıodun?
Çok yıprandın bu süreçte.Hakkında hayırlısı olsun canımçalıştığın yerde endüstri mühendisliğini ilgilendiren bir bölüm var mı acaba oraya mı düşünüyorlar
bilemedim canım ya şu dönemde iş bulmak da çok zor al tazminatını başka işe girersin diye aslında kafamdan geçiyor ama işte
ben muhasebeciyim canım
aminn kuzum Allah hakkımızda hayırlısı
şu an bi kızın soruşturması başlamış bugün hemen bugün belli olur mu sonucu hiç bilmiyorum
ama vallahi yani bugün yine bambaşka bi sebepten işle ilgili hüngür hüngür ağladım bu stresi kaldıramıyorum işten çıkarılsam üzülür müyüm sevinir miyim kestiremyorum
geçmiş olsun canımm
Yoktur inşallah canım.test yaptır için rahatlarSelamlar nasılsınız? Dün öğle saatlerinden beri giremiyorum, biraz stresli bir süreç içerisindeydim. Biliyorsunuz cenazeye gitmiştim, oradakilerin büyük bir çoğunluğunun testlerinin pozitif çıktığını öğrendim. Bikac gün önceden beri de bir yorgıbluk, hafif eklem ve boğaz ağrım vardı, hatta buraya da yazmıştım. Çok tedirgin oldum, en büyük sebebi çocuklarım için korktum,bir de emziriyorum, daha da tedirgin oldum dün akşam hemen test veridm, çok şükür negatif çıktı, ağrılarım biraz artarak devam ediyor, bir de hafif göğüs ağrım var, sonradan pozitifleşir mi diye korkuyorum. En çok korkum çocuklarımdan, bebeğimden ötürü. Rabbim korusun hepimizin herkesin yavrularını inş. Bunun dışında okullar ds yeni açıldığı için geçen hafta çok soğuktu sınıflar da hemen ısınmadı.,çook üşüdüm, titredim bile diyebilirim, ondan kaynaklı bir üsütme mi onu da bilemiyrm. Allah ım yardım etsin, inş negatiftir herçekten, en önemlisi inş çocuklarıma hiçbir zarar gelmez inş..
Ben de kötü oluyorum.Özellikle magnezyum eksikliği artarsa bacaklarıma kramp giriyor.Adım atamıyorum.Buyuk ihtimallegecen ay bir tanesu sicak su torbasi getirdi ama rengim falan gidiyor benim, kaloriferin icine girecektim nerdeyse, gerci getiren de babam yasinda anlayisli biri o yuzden rahatim
Bazen hakediyorlar.Bizim bir arkadaş ta izin istedi iki ay üst üste geldi ama o da çok kötü oluyor.İdare çağırdı konuştu rahatsızsanız rapor alın doktora gidin böyle olmaz demiş.bizşmki de hasta değilim regl sancısı çekiyorum eşlerinizden biliyosundur ama benim 3_4 katı daha kötü adım bile atamıyorum bundan sonra acile giderim demiş.Adam şok olmuş hiç beklemediği bir cevap
Geçmiş olsun canım.Canlarr iyi akşamlar yarin annemlere yolculuk var. Uçakla iki cocukla umarim sıkıntısız atlatirim.
Ammaaa oğlusum hastalandi bu akşam canim sıkkın sabah uyaninca babasi yelek giydirmemiş gorur gormez hastalandi dedim korktuğum başıma geldi. üşüttu ateş burun akıntısı var. Donmuş gibiyim ıhlamur nane limon kekik dışında ne iyi gelir ne yapsamm ya soğuk algınlığı için. Gider ayak cok zor olacak
Biraz canım sıkkın.stresten ne spor yapabildim.Ne suyu icebildim.Alt komşunun tavanına bizim banyodan sızıntı varmış.Afiyet olsun canım suyun az ama