• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canim mezun olmak istemiyorum simdi, devam etmek istiyorum ama simdi izinde ailemn yanina gidersem ki suan gidemeyecgm covitten dolayi ama orda tarti falan farkli oluyor ya o zaman nasil olur diye dusunuyordum
şimdi gitmiyorsan sıkıntı yok canım diyete devam edeceksen tartını da yanında götürürsün mezuniyet şartların tutmazsa iki ayın doldu zannedersem dönene kadar izin kullanırsın

şimdi gitmiyorsan sıkıntı yok canım diyete devam edeceksen tartını da yanında götürürsün mezuniyet şartların tutmazsa iki ayın doldu zannedersem dönene kadar izin kullanırsın
Tamam canim insallah bayrama kadar veririm, normalde bu haftalarda gidecektim ama covit tekrar artinca vaz gectim simdi bayrama planliyorum insallah o zamana mezun olurum

Kilo bildirimim
Geçen cuma 64.80
Bugün 63.00
Fark -1.80 kg
Yüzde 2,77 F035B9A7-FFC4-4B24-A2EA-3BD0F8F3AB22.webp

benim eşim sıkıntı. akşam yemek istiyor ve sebze yemiyor. geçen kendime sebze yemeği yaptım. ben bunu yemem ben ne yiyeceğim dedi. o yüzden kavga falan etmiştik. benim önüme en büyük engel eşim yani
kuzum çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan evdeysen akşam eşinin yiyeceği yemeği sen öğlen ye akşam da kendine sebze yemeği yap eşine de öğlen yaptığın yemeği ver yesin
bizde de eşim pilavcıdır sade pilav yer ama sade et ya da sebze yemez mesela yanına makarna pilav vs ister
ben de yaparım yemeği, mesela sulu köfte yiyeceksem yanına da makarna varsa ben köftelerden yerim yanına da salata ya da haşlanmış brokoli falan yaparım onları yerim sen de öyle yapabilirsin

Kilo bildirimim
Geçen cuma 64.80
Bugün 63.00
Fark -1.80 kg
Yüzde 2,77Eki Görüntüle 2800287
süper canım tebrikler :KK200:

Hepinizi tebrik ediyorum kızlar 💐👏
sağol canım

Baya da cokmuş canım burdakı kıdemın. Amınnnnnnnn
evet kuzum okul açıldığından beri buradayım ben

kuzum çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan evdeysen akşam eşinin yiyeceği yemeği sen öğlen ye akşam da kendine sebze yemeği yap eşine de öğlen yaptığın yemeği ver yesin
bizde de eşim pilavcıdır sade pilav yer ama sade et ya da sebze yemez mesela yanına makarna pilav vs ister
ben de yaparım yemeği, mesela sulu köfte yiyeceksem yanına da makarna varsa ben köftelerden yerim yanına da salata ya da haşlanmış brokoli falan yaparım onları yerim sen de öyle yapabilirsin

süper canım tebrikler :KK200:

sağol canım

evet kuzum okul açıldığından beri buradayım ben
Ben de kızıma hergun buharda sebze haslıyorum ama canım hiç onlardan ywmek ıstemıyorrrr😬😬 nasıl lezzetlı hale getırebılırım

deli oğlan :KK70:korona bitse de tatile gitsek hatta bu yaz benim gitmem lazım gelecek seneye iki bebe anamı beller
Ayy git git sen zehroşşş. Zehroş kız çalışmıyo olursam ben de ıkıncı bebeyı mı patlatsam yoksa ozmn tamamen mi iş bulamam sonrasında 🤔😬😁

Back
X