• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

estağfurullah kuzum ne kusuru :KK60:

balım nasıl incelmemiş 1er cm incelmiş işte az mı :KK200:
benim de her ay 1er cm gidiyor

inşallah kuzum, yok kesin kararım tazminatımı verip beni gönderirlerse üzülmeyeceğim
bugün bu konu sıkıntısız kapansa bile ben artık diken üstündeyim yarın öbür gün hata yapmayacağımın garantisi yok ki
insanlık hali unutabiliyorum yoğunluktan atlayabiliyorum, 3 kişilik iş yapıyorum çünkü
Rabbim hayırlısını versin

ayy ben de kabak yedim :KK70:
Kıdemın kaç yıl canım ,hayırlısıolsun ıkımız için neler olcak bakalım iş konuları. Bu cuma gununde Rabbim hayırlısını eylesın bize 🙏🙏

Kıdemın kaç yıl canım ,hayırlısıolsun ıkımız için neler olcak bakalım iş konuları. Bu cuma gununde Rabbim hayırlısını eylesın bize 🙏🙏
8,5 yıldır buradayım canım, eylül ayında 9 yıl olacak kalırsam
amiinn kuzumm, Allahım hayırlısını versin ikimiz için de :dua:

Geçen hafta:85.95
Bu hafta:85.20
Fark:750 Gr
Yüzde:0,87

Eklentiler

• IMG_20210312_101423.webp
    IMG_20210312_101423.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 35
Tebrikler canim ❤ menulerin cok guzeldi aslinda senden daha cok eksi bekliyordum, siskinligin mi var
GEÇEN CUMA: 80,5 kg

BUGÜN: 80,1 kg

FARK: 0,4 kg

YÜZDE: % 0,4968

karbonhidratla geçen haftanın sonunda eksi çıkmama sevindim.
Guzel canim, bu hafta karbonhidrati axalt bak cok daha guzel bir sonuc gelecek 😊

Tebrikler canim ❤ menulerin cok guzeldi aslinda senden daha cok eksi bekliyordum, siskinligin mi var

Guzel canim, bu hafta karbonhidrati axalt bak cok daha guzel bir sonuc gelecek 😊
Regl olacağım bu hafta canım.insallah🙏....bir de stres yakamı bırakmadı.

11 Mart perşembe

12.30
1 tabak kabak yemeği
2 adet köfte
1 kase yoğurt

19.30
1 kepçe sebze çorbası
Bol yeşil salata

su: 3,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2800146
Güzelmiş canım 👏🏻👏🏻
Kizlar gunaydin
Gecen hafta :70.1
Bugun: 69.3
Fark:0.8
Yuzde:.1.142Eki Görüntüle 2800159
Harikasın canım 6ları gördük sıra 65in altına inmede 👏🏻👏🏻:KK5::KK9:🧿
Bildirimimi yapayım ben de

geçen hafta: 65,9
Bu hafta: 64,50
Fark: 1,4
Yüzde: 2,12
Eki Görüntüle 2800169
Ah bayılacağım çok güzel :KK9::KK5::nazar:
Cancağzım 85 dedik 2 haftadır yapıştı sana epey gitmiş ama maşallah haftaya 85in altıyız Ramazan’a kadar 7leri göreceğiz seninle :KK9::KK200:
GEÇEN CUMA: 80,5 kg

BUGÜN: 80,1 kg

FARK: 0,4 kg

YÜZDE: % 0,4968

karbonhidratla geçen haftanın sonunda eksi çıkmama sevindim.
Ah Gülsüm ah sakalımız yok ki kuzum karbonhidratı olabildiğince erken saate çekmeye çalış canım çünkü genel olarak 3 öğün ve aralarda bazen bir şeyler de yiyorsun hem kahvaltı hem öğlen hem akşam Az az da olsa karbonhidrat olunca Etkiledi demek peki listeye girmek ister misin? Ama listenin sorumluluk olduğunu unutma biraz daha hassasiyet ve dikkat etmen gerekecek tabi bir de habersiz ortadan kaybolmayacağına söz almamız lazım

Güzelmiş canım 👏🏻👏🏻

Cancağzım 85 dedik 2 haftadır yapıştı sana epey gitmiş ama maşallah haftaya 85in altıyız Ramazan’a kadar 7leri göreceğiz seninle :KK9::KK200:

Ah Gülsüm ah sakalımız yok ki kuzum karbonhidratı olabildiğince erken saate çekmeye çalış canım çünkü genel olarak 3 öğün ve aralarda bazen bir şeyler de yiyorsun hem kahvaltı hem öğlen hem akşam Az az da olsa karbonhidrat olunca Etkiledi demek peki listeye girmek ister misin? Ama listenin sorumluluk olduğunu unutma biraz daha hassasiyet ve dikkat etmen gerekecek tabi bir de habersiz ortadan kaybolmayacağına söz almamız lazım
Sağol canımmm :KK60:

canım kaptanım ben zayıflamak konusunda çok kararlıyım. listeye girmek istiyorum. en azından takımımın sorumluluğu var deyip yemem. dersimi aldım bu hafta :( karbonhidrata biraz da olsa veda ediyorum. 70lere ineyim inşallah moral de güzel olacak.

canım kaptanım ben zayıflamak konusunda çok kararlıyım. listeye girmek istiyorum. en azından takımımın sorumluluğu var deyip yemem. dersimi aldım bu hafta :KK43: karbonhidrata biraz da olsa veda ediyorum. 70lere ineyim inşallah moral de güzel olacak.
Canım biz Yasemin’le denedik akşamdan öğlene çektik karbonhidratı maşallah çok güzel sonuç çıktı

Canım biz Yasemin’le denedik akşamdan öğlene çektik karbonhidratı maşallah çok güzel sonuç çıktı
benim eşim sıkıntı. akşam yemek istiyor ve sebze yemiyor. geçen kendime sebze yemeği yaptım. ben bunu yemem ben ne yiyeceğim dedi. o yüzden kavga falan etmiştik. benim önüme en büyük engel eşim yani

Regl olacağım bu hafta canım.insallah🙏....bir de stres yakamı bırakmadı.
Tamadr canim reglin etkisidr o, icini rahat tut haftaya cok guzel bir eksiyle geleceksin o zaman 😊😍😍😍
Güzelmiş canım 👏🏻👏🏻

Ayy insallah biran once 65 in altina inerim 😊 canim ben hedef 65 demistim mezun olmak icin hedef yetmiyor di mi ? Belli bir yuzde olmasi gerekiyor sanirm emin de degilim 🤔
canım kaptanım ben zayıflamak konusunda çok kararlıyım. listeye girmek istiyorum. en azından takımımın sorumluluğu var deyip yemem. dersimi aldım bu hafta :KK43: karbonhidrata biraz da olsa veda ediyorum. 70lere ineyim inşallah moral de güzel olacak.
Canim sen gir listeye inan cok daha dikkat edip motive olursun, yemek isini de soyle yapabilirsin, esine az miktarda normal yemek yap ya da disardan soylesin sen kendine, az miktarda haslama ya da firinda yaparsin miktarlari az yapinca cok zaman almiyor, ben genelde oyle yapiyorum kendime ayri yemek yapiyorum mecbur baska turlu olmuyor, hic birsey bulamazsam dondurucuda koftelerim oluyor tost makinasinda yagsiz izgara gibi yapiyorum, balik yapacaksam firin ya da bugulama gibi yapiyorum, sebzeleri hasla onceden yiyecegin zaman baharatlayip firina atabilirsin, tavuk haslayabilirsin kendine ya da ikinize firinda yapabilirsin cesit cok aslinda

Ayy insallah biran once 65 in altina inerim 😊 canim ben hedef 65 demistim mezun olmak icin hedef yetmiyor di mi ? Belli bir yuzde olmasi gerekiyor sanirm emin de degilim
şimdi mi mezun olmak istiyorsun canım başlangıcın kaçtı? hedef kilonun %80 inini verdiysen mezun olabiliyorsun da kilo vermeye devam edeceksin nasılsa devam edelim bence

şimdi mi mezun olmak istiyorsun canım başlangıcın kaçtı? hedef kilonun %80 inini verdiysen mezun olabiliyorsun da kilo vermeye devam edeceksin nasılsa devam edelim bence
Yok canim mezun olmak istemiyorum simdi, devam etmek istiyorum ama simdi izinde ailemn yanina gidersem ki suan gidemeyecgm covitten dolayi ama orda tarti falan farkli oluyor ya o zaman nasil olur diye dusunuyordum

Back
X