Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

12 Mart menü
Kahvaltı saat 10:00

3 ceviz

1 kupa çay

Ara öğün 11:30

1 fincan Türk Kahvesi

1 kare beyaz çikolata

Öğle yemeği 13:30

1 kase ezogelin çorbası

4-5 yk et döner

3-4 yudum acısız şalgam

Akşam yemeği 20:30

4 parça ciğer

1 kase Domates salatası

1 yk:

Köz patlıcan

Atom

Girit

Zeytinyağlı kuşkonmaz

2 litre su

alırız inşallah canım ama azami dikkat bekliyorum senden
Kaptanım merak etmeyin. Bugünden itibaren ip atlanacak, en az 2 litre su içilecek. Çok dikkat edeceğim. ( bazen arkadaş buluşması yapıyoruz, onlar içer, ben alkol kullanmıyorum. Mezelerden falan yiyorum ama onlara da çok dikkat edeceğim, en azından 70 kiloya düşene kadar )
Cok biliyorsa kendi yapsin, sinir olurum vallahi, yapamazsa soylesin disardan, sen calisiyorsun bir de di mi ?
Canım vallahi bu erkekler eğitilmezler çalışıyorum, eve gelip yemek hazırlıyorum üstüne. Temizlik de problem oluyordu. Her hafta kadın geliyor artık onu çözdüm. Kadına vereceğimiz parayı yarı yarıya paylaşalım verelim dedim yemek meselesini de çözeceğim
Haftaya inşallah 1. Oluruz
Kaptaaannııım hamile hamile bir de bizimle uğraşıyorsun
Hakkını nasıl öderiz senin. İyi ki varsın.
(Suyu az içtiğimde ve karbonhidratı fazla tükettiğimde Zehra kaptanım beni mahvedecek diyorum, menüyü yazarken korkuyorum vallahi )

Çok sağol canım şükür en azından başım ağrımıyor
Sevindim canım ama dikkat et kendine özellikle de beslenmene hamişsin diye bırakma kendini suyunu bol iç lütfen
12 Mart Cuma

13.30
1 kase brokoli çorbası
2 parça ızgara tavuk
1 kase yeşil salata

15.30
1 ince dilim havuçlu kek

20.00
1 lahmacun
Bol maydonoz

Su: 3 lt
Adım

Eki Görüntüle 2800990
Cuma kaçamağı canım güzel afiyet olsun
Atom ve Girit nedir

Kızlaaaar günaydıııın hafta sonunu spor, bol su, az kalorili diyetlerle geçirmeye var mısınız?
ben bugün ip atlayacağım. Sizler neler yapacaksınız?
Az kalorili beslenmeye özen gösteririm tabi ama dün oğlan uyumuşken 500 tane ip atlayayım dedim şu an yürüyemiyorum spor ne olur bilmem

Günaydın kızlar bugün ve dün çok abarttım yemeği kahvaltıdan sonra yine yemin ettim yeminsiz olmuyor bu işdün çok yakın bir arkadaşıma gitti yeni ev aldı onu ziyarete okuldan samimi arkadaşım cuma kaçamak günüm olduğunu bildiği için cuma çağırdı ve ben gözüm dönmüş gibi yedim ve sabah çok aç uyandım normalde 1 e kadar dayanırım 10 buçuk zor bekledim.bu hafta baya zor geçecek benim için

Canım geçmiş olsun bir de hasta hasta ben uğraştırdım dün seni sorularımla.Hem hamilesin hem mezun buna rağmen bizimle ilgileniyorsun hakkın çok helal et

Dogru canim ailede gormediyse egitmesj zor anlamiyorlar bence, benm esimn kiz kardesi yok annesinin de cok isi olurmus bunlarin hepsi de mecbur evde hep is yapmislar belki de benim sansim bu, kendi evinden gormeseydi bence yine yapmazdi...vallahi cok sanslisin haftalik birini bulabildiysen, ben bulamadim kimseyi robot supurge aldim kolaylastiriyor sadece isimizi
Kızlaaaar günaydıııın hafta sonunu spor, bol su, az kalorili diyetlerle geçirmeye var mısınız?
ben bugün ip atlayacağım. Sizler neler yapacaksınız?
Ayy off kahvaltida fazla yedim ben yaa aksama toparlamam lazim, birazdan kizmla disari cikip biraz yuruyus yaparim sonra da ip atlarim diye dusunuyorum
Canim ben de kahvaltida cok yedim kizima tost yapmistim hepsini yiyemedi tabi kalanini yedim kahvaltima ek, asiri mutsuzumm

Kuzum mecburen kendimizi cezalandıracaz bir hafta beni bir hafta anca paklar

Canım yağ oranın azalıyor normal bence
Kuzum ben bu hafta gerçekten az yedim günlük kalori çok azdı ama adım sayım geçen hafta çok daha fazlaydı sanırım ondan oldu 1 kilonun üzerinde bekliyordum.
canım 1 kg yakın vermişsin işte daha ne olsun
Zehraya yazdım gerçi ama 1 in üzeri bekliyordum hayal kırıklığı oldu biraz
Tebrik ediyorum eküricim bu hafta eksi geldik

Kız bu ne kv ne uyma sen lütfen haftaya dikkat et bari
Sağolasın canım.Sen uçurdum bu haftayı azmedip kafaya koyunca müthiş veriyorsun ben en yüksek potansiyelime çıksam bile belli bir sınırı geçmiyorum hiç 2 kilo vermedim mesela.ama sen yapabilirsin gibi geliyor bana 2 kez dereceye girdin mükemmel bir sonuç
sağolasın canım
Ayy şu topikte yazmak nasib olur mu ya

Evet canim ama sabah kacirdigim yarim tostun cezasi 1 hafta olmamali yaa normalde bugun aksam da 1 dilm ekmek yiyecektim ama sabah yedigim icin aksam yemeyecegim
Sen bir öğün dikjat etsen yeterli ben kendim için bir hafta biçtim

Sevindim canım ama dikkat et kendine özellikle de beslenmene hamişsin diye bırakma kendini suyunu bol iç lütfen

Cuma kaçamağı canım güzel afiyet olsun

Atom ve Girit nedir
Atom: acı biberli yoğurt gibi bir şey canım
Girit: fesleğenli, cevizli peynir gibi bir şey. Genellikle rakı mezesi olarak tüketiyorlar. Arkadaşıma misafirliğe gittik o hazırlamış.
Az kalorili beslenmeye özen gösteririm tabi ama dün oğlan uyumuşken 500 tane ip atlayayım dedim şu an yürüyemiyorum spor ne olur bilmem
Ay ben de bugün ip atlayacağım
Canım benim haftasonunu güzel atlatırsan gerisi gelir inşallah
Benim eşimin de kız kardeşi yok. Annesinin 10 sene çocuğu olmamış, sonra eşim doğmuş o yüzden aşırı şımartmışlar. Ama çözülmeyecek şey değil hallediyorum hepsini
canım allahtan kahvaltıda çok yemişsin, o kadar üzülüp motivasyonunu düşünme. Telafi ederiz beraber olur mu? Yani illaki kaçamak yapacağız, önemli olan onu telafi etmek

Evet canim kahvalti olmasi avantaj aslinda, aksama yine kabaga talim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…