- 31 Ekim 2013
- 21.732
- 73.110
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.641
İnşallah canım çok sağolGeçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun ilk haftalar zor oluyor hemencik geçer insAllah bulantıların
Şükür canım dünkü illet baş ağrısı yokGeçmiş olsun canim ilk aylar zorlar ins düzelir . Sabah güzel kalkmissin ne guzel
Lahmacun keşke öğlen olsaydı havuçlu kek zaten12 Mart Cuma
13.30
1 kase brokoli çorbası
2 parça ızgara tavuk
1 kase yeşil salata
15.30
1 ince dilim havuçlu kek
20.00
1 lahmacun
Bol maydonoz
Su: 3 lt
Adım
Eki Görüntüle 2800990
Evet canm 12 den sonrra daha iyi oluyor genelde insallah senin de oyle olurAynen canım 12. Haftayı da atlatırsam biraz daha rahatlarım inşallah
Cumaya gore guzel canim12 Mart Cuma
13.30
1 kase brokoli çorbası
2 parça ızgara tavuk
1 kase yeşil salata
15.30
1 ince dilim havuçlu kek
20.00
1 lahmacun
Bol maydonoz
Adım
Eki Görüntüle 2800990
Kaptanım merak etmeyin. Bugünden itibaren ip atlanacak, en az 2 litre su içilecek. Çok dikkat edeceğim. ( bazen arkadaş buluşması yapıyoruz, onlar içer, ben alkol kullanmıyorum. Mezelerden falan yiyorum ama onlara da çok dikkat edeceğim, en azından 70 kiloya düşene kadar )alırız inşallah canım ama azami dikkat bekliyorum senden
Canım vallahi bu erkekler eğitilmezlerCok biliyorsa kendi yapsin, sinir olurum vallahi, yapamazsa soylesin disardan, sen calisiyorsun bir de di mi ?
Haftaya inşallah 1. OluruzCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 717. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.406
2. (9.TAKIM) ==> % 1.206
3. (5.TAKIM) ==> %1,067
BİREYSEL DERECELER
1.TemelinSafinazi ==> %2.777==>9.TAKIM
2. whitetea==> % 2,711 ==>5.TAKIM
3. Souldfly ==> % 2,484==>13 .TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Mydestinyy==> %-1.915==> 10. TAKIM
Kaptaaannııım hamile hamile bir de bizimle uğraşıyorsunGünaydın kızlar dün pek iyi değildim gün boyu baş ağrısı ve mide bulantısı çektim akşam mide boşalttıktan sonra rahatladım biraz şükür erken uyuyup uykumu da alınca baş ağrım da geçti şükür
Sevindim canım ama dikkat et kendine özellikle de beslenmene hamişsin diye bırakma kendini suyunu bol iç lütfenÇok sağol canım şükür en azından başım ağrımıyor
Cuma kaçamağı canım güzel afiyet olsun12 Mart Cuma
13.30
1 kase brokoli çorbası
2 parça ızgara tavuk
1 kase yeşil salata
15.30
1 ince dilim havuçlu kek
20.00
1 lahmacun
Bol maydonoz
Adım
Eki Görüntüle 2800990
Atom ve Girit nedir12 Mart menü
Kahvaltı saat 10:00
3 ceviz
1 kupa çay
Ara öğün 11:30
1 fincan Türk Kahvesi
1 kare beyaz çikolata
Öğle yemeği 13:30
1 kase ezogelin çorbası
4-5 yk et döner
3-4 yudum acısız şalgam
Akşam yemeği 20:30
4 parça ciğer
1 kase Domates salatası
1 yk:
Köz patlıcan
Atom
Girit
Zeytinyağlı kuşkonmaz
2 litre su
Az kalorili beslenmeye özen gösteririm tabi ama dün oğlan uyumuşken 500 tane ip atlayayım dedim şu an yürüyemiyorum spor ne olur bilmemKızlaaaar günaydıııınhafta sonunu spor, bol su, az kalorili diyetlerle geçirmeye var mısınız?
ben bugün ip atlayacağım. Sizler neler yapacaksınız?
Canım geçmiş olsun bir de hasta hasta ben uğraştırdım dün seni sorularımla.Hem hamilesin hem mezun buna rağmen bizimle ilgileniyorsun hakkın çok helal etGünaydın kızlar dün pek iyi değildim gün boyu baş ağrısı ve mide bulantısı çektim akşam mide boşalttıktan sonra rahatladım biraz şükür erken uyuyup uykumu da alınca baş ağrım da geçti şükür
Dogru canim ailede gormediyse egitmesj zor anlamiyorlar bence, benm esimn kiz kardesi yok annesinin de cok isi olurmus bunlarin hepsi de mecbur evde hep is yapmislar belki de benim sansim bu, kendi evinden gormeseydi bence yine yapmazdi...vallahi cok sanslisin haftalik birini bulabildiysen, ben bulamadim kimseyi robot supurge aldim kolaylastiriyor sadece isimiziKaptanım merak etmeyin. Bugünden itibaren ip atlanacak, en az 2 litre su içilecek. Çok dikkat edeceğim. ( bazen arkadaş buluşması yapıyoruz, onlar içer, ben alkol kullanmıyorum. Mezelerden falan yiyorum ama onlara da çok dikkat edeceğim, en azından 70 kiloya düşene kadar )
Canım vallahi bu erkekler eğitilmezlerçalışıyorum, eve gelip yemek hazırlıyorum üstüne. Temizlik de problem oluyordu. Her hafta kadın geliyor artık onu çözdüm. Kadına vereceğimiz parayı yarı yarıya paylaşalım verelim dedim yemek meselesini de çözeceğim
Haftaya inşallah 1. Oluruz
Kaptaaannııım hamile hamile bir de bizimle uğraşıyorsun
Hakkını nasıl öderiz senin. İyi ki varsın.
(Suyu az içtiğimde ve karbonhidratı fazla tükettiğimde Zehra kaptanım beni mahvedecek diyorum, menüyü yazarken korkuyorum vallahi )
Ayy off kahvaltida fazla yedim ben yaaKızlaaaar günaydıııınhafta sonunu spor, bol su, az kalorili diyetlerle geçirmeye var mısınız?
ben bugün ip atlayacağım. Sizler neler yapacaksınız?
Canim ben de kahvaltida cok yedimGünaydın kızlar bugün ve dün çok abarttım yemeği kahvaltıdan sonra yine yemin ettim yeminsiz olmuyor bu işdün çok yakın bir arkadaşıma gitti yeni ev aldı onu ziyarete okuldan samimi arkadaşım cuma kaçamak günüm olduğunu bildiği için cuma çağırdı ve ben gözüm dönmüş gibi yedim ve sabah çok aç uyandım normalde 1 e kadar dayanırım 10 buçuk zor bekledim.bu hafta baya zor geçecek benim için
Kuzum mecburen kendimizi cezalandıracaz bir hafta beni bir hafta anca paklarDogru canim ailede gormediyse egitmesj zor anlamiyorlar bence, benm esimn kiz kardesi yok annesinin de cok isi olurmus bunlarin hepsi de mecbur evde hep is yapmislar belki de benim sansim bu, kendi evinden gormeseydi bence yine yapmazdi...vallahi cok sanslisin haftalik birini bulabildiysen, ben bulamadim kimseyi robot supurge aldim kolaylastiriyor sadece isimizi
Ayy off kahvaltida fazla yedim ben yaaaksama toparlamam lazim, birazdan kizmla disari cikip biraz yuruyus yaparim sonra da ip atlarim diye dusunuyorum
Canim ben de kahvaltida cok yedimkizima tost yapmistim hepsini yiyemedi tabi kalanini yedim kahvaltima ek, asiri mutsuzumm
Kuzum ben bu hafta gerçekten az yedim günlük kalori çok azdı ama adım sayım geçen hafta çok daha fazlaydı sanırım ondan oldu 1 kilonun üzerinde bekliyordum.Canım yağ oranın azalıyor normal bence
Zehraya yazdım gerçi ama 1 in üzeri bekliyordum hayal kırıklığı oldu birazcanım 1 kg yakın vermişsin işte daha ne olsun
Sağolasın canım.Sen uçurdum bu haftayı azmedip kafaya koyunca müthiş veriyorsun ben en yüksek potansiyelime çıksam bile belli bir sınırı geçmiyorum hiç 2 kilo vermedim mesela.ama sen yapabilirsin gibi geliyor bana 2 kez dereceye girdin mükemmel bir sonuçTebrik ediyorum eküricim bu hafta eksi geldik
Kız bu ne kv ne uyma sen lütfenhaftaya dikkat et bari
sağolasın canımAllahm benim koca iyi ya onune tas koysam sarimsak sos dok de yeyim dersaka bir yana ciddi sorun surekli ona ozel yemek mi yapilacak,
Cok guzel canim tebrikler
Eline emegine saglik canim, arada ugra buraya kilonu kontrol altinda tutabilmen icin
Cok dikkat et canim 7 lere yaklasmaa
Cok biliyorsa kendi yapsin, sinir olurum vallahi, yapamazsa soylesin disardan, sen calisiyorsun bir de di mi ?
Ayy şu topikte yazmak nasib olur mu yaTemelinSafinazi canım bireyselde birinci olduğun için gelecek Cuma’ya kadar aşağıdaki topikte sırrını paylaşman gerek yoksa takımımız ceza alır
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Evet canim ama sabah kacirdigim yarim tostun cezasi 1 hafta olmamali yaaKuzum mecburen kendimizi cezalandıracaz bir hafta beni bir hafta anca paklar
Sen bir öğün dikjat etsen yeterli ben kendim için bir hafta biçtimEvet canim ama sabah kacirdigim yarim tostun cezasi 1 hafta olmamali yaanormalde bugun aksam da 1 dilm ekmek yiyecektim ama sabah yedigim icin aksam yemeyecegim
Allah yardimcin olsun canim, dun ki listeni goremedim ama benSen bir öğün dikjat etsen yeterli ben kendim için bir hafta biçtim
Atom: acı biberli yoğurt gibi bir şey canımSevindim canım ama dikkat et kendine özellikle de beslenmene hamişsin diye bırakma kendini suyunu bol iç lütfen
Cuma kaçamağı canım güzel afiyet olsun
Atom ve Girit nedir
Ay ben de bugün ip atlayacağımAz kalorili beslenmeye özen gösteririm tabi ama dün oğlan uyumuşken 500 tane ip atlayayım dedim şu an yürüyemiyorum spor ne olur bilmem
Canım benim haftasonunu güzel atlatırsan gerisi gelir inşallahGünaydın kızlar bugün ve dün çok abarttım yemeği kahvaltıdan sonra yine yemin ettim yeminsiz olmuyor bu işdün çok yakın bir arkadaşıma gitti yeni ev aldı onu ziyarete okuldan samimi arkadaşım cuma kaçamak günüm olduğunu bildiği için cuma çağırdı ve ben gözüm dönmüş gibi yedim ve sabah çok aç uyandım normalde 1 e kadar dayanırım 10 buçuk zor bekledim.bu hafta baya zor geçecek benim için
Benim eşimin de kız kardeşi yok. Annesinin 10 sene çocuğu olmamış, sonra eşim doğmuş o yüzden aşırı şımartmışlar. Ama çözülmeyecek şey değil hallediyorum hepsiniDogru canim ailede gormediyse egitmesj zor anlamiyorlar bence, benm esimn kiz kardesi yok annesinin de cok isi olurmus bunlarin hepsi de mecbur evde hep is yapmislar belki de benim sansim bu, kendi evinden gormeseydi bence yine yapmazdi...vallahi cok sanslisin haftalik birini bulabildiysen, ben bulamadim kimseyi robot supurge aldim kolaylastiriyor sadece isimizi
Ayy off kahvaltida fazla yedim ben yaaaksama toparlamam lazim, birazdan kizmla disari cikip biraz yuruyus yaparim sonra da ip atlarim diye dusunuyorum
Canim ben de kahvaltida cok yedimkizima tost yapmistim hepsini yiyemedi tabi kalanini yedim kahvaltima ek, asiri mutsuzumm
Evet canim kahvalti olmasi avantaj aslinda, aksama yine kabaga talimAtom: acı biberli yoğurt gibi bir şey canım
Girit: fesleğenli, cevizli peynir gibi bir şey. Genellikle rakı mezesi olarak tüketiyorlar. Arkadaşıma misafirliğe gittik o hazırlamış.
Ay ben de bugün ip atlayacağım
Canım benim haftasonunu güzel atlatırsan gerisi gelir inşallah
Benim eşimin de kız kardeşi yok. Annesinin 10 sene çocuğu olmamış, sonra eşim doğmuş o yüzden aşırı şımartmışlar. Ama çözülmeyecek şey değil hallediyorum hepsini
canım allahtan kahvaltıda çok yemişsin, o kadar üzülüp motivasyonunu düşünme. Telafi ederiz beraber olur mu? Yani illaki kaçamak yapacağız, önemli olan onu telafi etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?