Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızkardeşim geldi ya onun desteği ile inşallah başarabiliriz canım

Kızkardeşim geldi ya onun desteği ile inşallah başarabiliriz canım
Büyük oğlum tam alıştı dedim.komsuya oturmaya gittim.titiz de bir kadındı sen kanepesine yap çişini.ay bir utandım taki oğlu benim kanepede kusana kadar.ispanak yedirmis kadın.Rahatladim o zaman

Büyük oğlum tam alıştı dedim.komsuya oturmaya gittim.titiz de bir kadındı sen kanepesine yap çişini.ay bir utandım taki oğlu benim kanepede kusana kadar.ispanak yedirmis kadın.Rahatladim o zaman
Kınamış olabilir canım kınadığı şey başına gelmiş ve en azından senin için rahat etmiş

Arkadaslar affiniza siginarak

Ben anliyamadim tam arkadasim affiniza siginarak soruyorum neye gore liste sirasina girebiliyoruz
Verdigimiz kiloyami ,yuzde oraninami ?
Canım seni kaçırmışım ben eklerim az sonra kusura bakma takıma gelen sohbeti canlı tutan herkes kronoloji listesine girebiliyor

Guzel menu canim afiyet olsun
B Ne bileyim çok geç kalmış hissediyorum bir yandan

Afiyet olsun canım
Hic oyle dusunme canim, cocuk ne zaman hazr hissederse yapacak birsey yok yipratma kendini de yavrunu da, benm eltim kizini 3.5 yasinda tam olarak cikarmisti yani gayet normal, benm esim 10 yasina kadar gece bezlenmis anasi babasi hic birsey dememis
Cok guzel menu canim afiyet olsun
Ayy aslinda onu da yemezdim ama dunden asiri actim hic enerjim kalmamisti gozum dondu
Superriz kizlar hepinzin emegine saglik ekurim ayrica tebrik ederim seni Jasminium84
Az veriyormuşum gibi geliyor motivasyonum düşüyor bazen.insallah görebilirim 7 leri de. Ama kaplumbağa gibiyim
Hic de az degil canim, 3 haftaya 70 lere gelirsin ve senin goruntun acayip degismistir simdi eminimm motivasyonu kaybetmek yok tam gaz devam ben asiri umutluyum hepimizden sen kac kiloyla baslamistin canim
Ahahahaha cok komik yaa resmen rovansini almis
Canlar hakkınızı helal edin bizimkinin tuvalet eğitimi yeğenimle bazen oynayıp bazen kavga kıyametleri çok giremiyorum bi gözüm burda merak etmeyin
Olur mu oyle sey canim helal olsun, asil sen helal et bizimle ugrasip duruyorsun Allah razi olsun Allah isini kolaylastirsin insallah

Cuma kilo bildirimi
Geçen Cuma 62.3
Bu Cuma 62.0
Fark :-300 Gr
Yüzde :0.481
Eki Görüntüle 2804713
Olsun ekşi ekşidir canım tebrikler
Tebrik ederim canim cok guzel

Tebrik ederim canim guzel eksi

Canim ilk haftalarda daha hizli gidiyor sanki gittikce yavasliyor

Kolay gelsin canim

Ohh ne guzel hazr kv sendeyken firsatini degerlendir

Olsun canim en azindan eksidesin
Kendi basima gezmeyi beceremiyom ben. Sıkılıyorum. Çocuklarla gezerken dur geç konuşarak vakit daha güzel geçiyormuş
Spor listesi Sonuclar

1. @Breeze96 (982 puan)

2. asliogretmen (981 puan)

3. G Goklerce (980 puan)

Tebrikler kizlar

Eline emeğine sağlık canım tebriklerr kizlarr
Dedim canım insAllah gidecek 8ler çok sıkıcı olmaya basladi

Çok iyi yapmışsın sefan olsun

Tebrikler kızlar hepiniz çok iyi eksiler görmüşsunuz

Hadi bismillah bir dikkat etmeye başlasam hızlı gidecek eminim ben
Sen sevenlerini söylemişsin zaten canım. Haftaya eksi hediye olur ins. Haftaya daha güzel eksi ve yuzdeyle gelirsin

Delirmek üzereyim Yine aynı şeyleri yaşıyoruz öğleden bu yana tutmuş bir sürü su, meyve suyu vs içmesine rağmen
Canım tuvalaetemi gitmiyor üzerini mi ıslatıyor.
Ancak daha tamamen alışana kadar kacirmalari çok olur malesef.
Off yaramı destin 2 üç ay sonra bizde tuvalet eğitimine başlayacağız
Eline emeğine sağlık canım tebrikler kizlarrr
Geçen hafta 64.45
Bu hafta 63.10
Fark 1350
Yüzde 2.09
Oo güzel eksi canim tebrikler
Ellerine sağlık canım

9 hurma sayı olarak çok gibi gerçekten ama menun genelde iyi bence kurtarmistir
19.03.2021
11.00 sutlu kahve,3 parca cevizli sucuk
12.30 1 haslanms ymrta,1 dlm peynr,5 zeytin,1 yk kaymak,domates,maydanoz,1 dlm ekmek,yarm portakal

16.00 sade kahve
19.00 firinda balik,salata,tursu
19.30 diyet bar (90kalori)

Su: 2.5 lt
Güzel menü diyecektim ki diyet bari gördümsaati erken olaydı bence sıkıntı yoktu.
Neyse cuma bugun
Ya ben becerikli kadınımdır şu liste işini iki haftadır hakkıyla yapamadım sinir oldum kendime
Ayyy hiç sorma ya geçen hafta batirmistim bendebu hafta da korka korka paylaştım şükür kimse bişey denediğimde gore yanlışlık yok
emeğine sağlık kuzum

Emeğine sağlık canım

Güzel menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel menü.
Sen yurt dışındaki yaşıyordum canim

He heyyyyt kizlar tebrikler emeğinize sağlık.
Jasminium84 bireysel dereceni tebrik ederim canım

Emeğine sağlık Haticeciğim Artık sana yetişmek hatta yanyana olmak istiyorum.
Teşekkür ederim canım
canım fazla olan tek şey hurma sayısı afiyet olsun .

19.03.2021
11.00 sutlu kahve,3 parca cevizli sucuk
12.30 1 haslanms ymrta,1 dlm peynr,5 zeytin,1 yk kaymak,domates,maydanoz,1 dlm ekmek,yarm portakal

16.00 sade kahve
19.00 firinda balik,salata,tursu
19.30 diyet bar (90kalori)

Su: 2.5 lt
Afiyet olsun canım
afiyet olsun eküricanım
asliogretmen ekürican haftaya biz birinci olalım
İnşallahhhh canımmm Haftaya da regl haftası gibi görünüyor ama neden olmasın
afiyet olsun canım Gayet güzel.
Teşekkür ederiz canım
tebrikler güzel takımım
Tebrikler Jasminium84
Afiyet olsun ekürim oğlunun doğum günü kutlu olsun
Teşekkür ederiz canımmmm
Canlar hakkınızı helal edin bizimkinin tuvalet eğitimi yeğenimle bazen oynayıp bazen kavga kıyametleri çok giremiyorum bi gözüm burda merak etmeyin
Canımın içi sen helal et.

98 ile başladım canım.Tesekkur ederim inşallah görebilirim 7 leri

Aynen inşallah ya ama şöyle kötü yanı da var hemen mezun da olmak istemiyorum ya bu sefer
U UcanSupurge izne ayrılmak istiyorum canım

Tamam canım aklımda çocuğun sünneti nedeniyle izne ayrılmak istediğin şimdiden hayırlı olsun canım çabucak toparlansın inşallah
Tamam canım sağol
Emeğine sağlık biricik kaptanım.

Eküricanım @Breeze96 tebrikler
@elfkkk ve @gulsum462 yüzdenizi sevsinler tebrikler
@Beyaz leylak , TemelinSafinazi tebrikler canlar
Teşekkür ederim canım
İnşallah canım Ramazan’da geçeriz ama inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…