- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.421
Kızkardeşim geldi ya onun desteği ile inşallah başarabiliriz canımBenim oğlum da geç öğrendi daha doğrusu ben acele etmedim çünkü etrafımda küçük başlayanların zorlandığını gördüm 3 günde öğrendi.Kasma kendini ucansüpürgem fıtri bir olay öğrenecek eninde sonunda hamiş hamiş yorma kendini
Çok küçük bir fark canım %1 ortalamamız var şu sıralar bence genel olarak iyiyiz maşallahBir türlü birinci olamıyoruz keşke 1.olsak artık
Allah korusun o kadar salmana izin vermemEn büyük hayalim bireyselde dereceye girmek en büyük korkum sonuncu olmak.
Büyük oğlum tam alıştı dedim.komsuya oturmaya gittim.titiz de bir kadındı sen kanepesine yap çişini.ay bir utandım taki oğlu benim kanepede kusana kadar.ispanak yedirmis kadın.Rahatladim o zamanKızkardeşim geldi ya onun desteği ile inşallah başarabiliriz canım
Sopana kurban bu hafta bolbol salla sopayı birinci yap beni balımAllah korusun o kadar salmana izin vermemama birinci olman için epey zopa sallayabilirim
Kınamış olabilir canım kınadığı şey başına gelmişBüyük oğlum tam alıştı dedim.komsuya oturmaya gittim.titiz de bir kadındı sen kanepesine yap çişini.ay bir utandım taki oğlu benim kanepede kusana kadar.ispanak yedirmis kadın.Rahatladim o zaman
Her gün zopa ile etiket yapabilirimSopana kurban bu hafta bolbol salla sopayı birinci yap beni balım
AynenKınamış olabilir canım kınadığı şey başına gelmişve en azından senin için rahat etmiş
Canım seni kaçırmışım ben eklerim az sonra kusura bakma takıma gelen sohbeti canlı tutan herkes kronoloji listesine girebiliyorArkadaslar affiniza siginarak
Ben anliyamadim tam arkadasim affiniza siginarak soruyorum neye gore liste sirasina girebiliyoruz
Verdigimiz kiloyami ,yuzde oraninami ?
Guzel menu canim afiyet olsun19 Mart menüm
Sabah 10.00
1 sucuklu tost
Şekersiz çay
Ara:2 kare bitter
Akşam:16.00
4yk yumurtalı ıspanak kavurma
Yoğurt
2 YK kuru fasulye
2 parça turşu
18.00 bir avuç çekirdek
Su:2 litre
Spor: 44 dk yürüyüş
132 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Hic oyle dusunme canim, cocuk ne zaman hazr hissederse yapacak birsey yok yipratma kendini de yavrunu da, benm eltim kizini 3.5 yasinda tam olarak cikarmisti yani gayet normal, benm esim 10 yasina kadar gece bezlenmisB Ne bileyim çok geç kalmış hissediyorum bir yandan
Afiyet olsun canım
Cok guzel menu canim afiyet olsunBugun menum
Sabah 9:00 Sutlu kahve
Oglen
13:00 Kucuk tabak ıcınde ıspanaklı yumurta
7 zeytın
Ikı kucuk dılım kızarmıs ekmek
Dort dılım sucuk
Ara
16:00 form cayı
Aksam
18:30 4 yk yogurt 1 tk acı kırm. Bıber le yedım
Su :2.5 lt
Adım sayılarımı sonra yollasam burda saat yedı bucuk aksam sporumu yapıcam bırazdan.
Ayy aslinda onu da yemezdim ama dunden asiri actim hic enerjim kalmamisti gozum donduPastayı görmedimnice güzel yaşları olsun oğluşunun canım
Eline emeğine sağlık canım
Baya hafif tüm güne yayınca afiyet olsun
Cevizli sucuk
Yeni üyelerin 2 haftalık deneme süresi var canım onun için
Afiyet olsun canım suyun az çekirdeği cumanın hatrına görmüyorum
Superriz kizlar hepinzin emegine saglikCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
3. (5.TAKIM) ==> %0.945
BİREYSEL DERECELER
1.@ummhnisa ==> %2.800==>5.TAKIM
2. Suskunhanim] ==> % 2.149 ==>5.TAKIM
3.Jasminium84 ==> % 1.859==>9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
afrasyab08 ==> %-2.640==> 13. TAKIM
Hic de az degil canim, 3 haftaya 70 lere gelirsin ve senin goruntun acayip degismistir simdi eminimmAz veriyormuşum gibi geliyor motivasyonum düşüyor bazen.insallah görebilirim 7 leri de. Ama kaplumbağa gibiyim
Ahahahaha cok komik yaaBüyük oğlum tam alıştı dedim.komsuya oturmaya gittim.titiz de bir kadındı sen kanepesine yap çişini.ay bir utandım taki oğlu benim kanepede kusana kadar.ispanak yedirmis kadın.Rahatladim o zaman
Olur mu oyle sey canim helal olsun, asil sen helal et bizimle ugrasip duruyorsun Allah razi olsunCanlar hakkınızı helal edin bizimkinin tuvalet eğitimi yeğenimle bazen oynayıp bazen kavga kıyametleri çok giremiyorum bi gözüm burda merak etmeyin
Olsun ekşi ekşidir canım tebrikler
Kendi basima gezmeyi beceremiyom ben. Sıkılıyorum. Çocuklarla gezerken dur geç konuşarak vakit daha güzel geçiyormuşTebrik ederim canim cok guzel
Tebrik ederim canim guzel eksi
Canim ilk haftalarda daha hizli gidiyor sanki gittikce yavasliyor
Kolay gelsin canim
Ohh ne guzel hazr kv sendeyken firsatini degerlendir
Olsun canim en azindan eksidesin
Eline emeğine sağlık canım tebriklerr kizlarrSpor listesi Sonuclar
1. @Breeze96 (982 puan)
2. asliogretmen (981 puan)
3. G Goklerce (980 puan)
Tebrikler kizlar
Dedim canım insAllah gidecek 8ler çok sıkıcı olmaya basladi
Çok iyi yapmışsın sefan olsun
Tebrikler kızlar hepiniz çok iyi eksiler görmüşsunuz
Hadi bismillah bir dikkat etmeye başlasam hızlı gidecek eminim benSlmlar kızlar sabah evi şöyle bı toparladim dün eşime bimden çiçek tohumu soğanı falan aldırmıştim onları emerken eşim aradı internet değişikliği yaptık yine onun için adam gelecekmiş eşimde geldi adam işini halletti gitti derken fırsat bulamadım
Gecen hafta: 89.2
Bu hafta: 89.5
Fark: +300 artık silkenmem gerek yoksa yeniden 9lari gorucem karnım davul gibi adette olamadım biliyorum adetimi kg da etkiliyor o yüzden zayiflamam lazım
Sen sevenlerini söylemişsin zaten canım. Haftaya eksi hediye olur ins. Haftaya daha güzel eksi ve yuzdeyle gelirsinSelamlar hiç iyi bir kilo bildirimiyle gelemedim malasef ama hala regl olmadım onun etkisi ve şişkinliği diye tahmin ediyrm, çünkü menülerim sporum iyi idi. İnş haftaya telafi ederim
Geçen cuma:70,3
Bu cuma :70,2
Fark:-100gr
Yüzde:0.142
Selamlar hiç iyi bir kilo bildirimiyle gelemedim malasef ama hala regl olmadım onun etkisi ve şişkinliği diye tahmin ediyrm, çünkü menülerim sporum iyi idi. İnş haftaya telafi ederim
Geçen cuma:70,3
Bu cuma :70,2
Fark:-100gr
Yüzde:
Canım tuvalaetemi gitmiyor üzerini mi ıslatıyor.Delirmek üzereyimYine aynı şeyleri yaşıyoruz öğleden bu yana tutmuş bir sürü su, meyve suyu vs içmesine rağmen
Eline emeğine sağlık canım tebrikler kizlarrr19 MART EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %0.988 asliogretmen %0.893 G Goklerce %1.732 Jasminium84 %1.859 @Beyaz leylak %0.482 TemelinSafinazi %1.270 @elfkkk %0.142 @gulsum462 %1.126 @cgdmk %0 @Deliidivane %0 Ucmelekannesi %1.261 @Fit mutlu anne %-0.336 @Pnrrr-20 %0 @ela_2019 %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Şubat 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Mart tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
Oo güzel eksi canim tebriklerGeçen hafta 64.45
Bu hafta 63.10
Fark 1350
Yüzde 2.09
Ellerine sağlık canım
Olsun canim istikrarli sekilde devam edip sabirli olursan gider muhakkak
CanimJasminium84 ekurimle beni goremedim listede ustelik derece bekliyorduk bu hafta
Cok guzel canim
Guzel canim afiyet olsun
Guzel menu canim afiyet olsun
Ellerine saglik canim@Breeze96 canm ne kadar yaklastin 70 leree
9 hurma sayı olarak çok gibi gerçekten ama menun genelde iyi bence kurtarmistirBugün
16.30
1 fincan kahve
18.30
2.5 dl ekmek
3-4 yk yoğurtlu taze fasulye
9 hurma
Fazla diyeceksiniz yine kızlar biliyorum ama ben bu rutini oturttum. Haftaiçi tek öğünlü if, haftasonu 2 öğünlü if yapıyorum. Çok şükür şimdilik iyi gidiyor. Tıkanırsa azaltırım
Güzel menü diyecektim ki diyet bari gördüm19.03.2021
11.00 sutlu kahve,3 parca cevizli sucuk
12.30 1 haslanms ymrta,1 dlm peynr,5 zeytin,1 yk kaymak,domates,maydanoz,1 dlm ekmek,yarm portakal
16.00 sade kahve
19.00 firinda balik,salata,tursu
19.30 diyet bar (90kalori)
Su: 2.5 lt
Ayyy hiç sorma ya geçen hafta batirmistim bendeYa ben becerikli kadınımdır şu liste işini iki haftadır hakkıyla yapamadım sinir oldum kendime
emeğine sağlık kuzum
Emeğine sağlık canım
Güzel menü afiyet olsun canim19 Mart menüm
Sabah 10.00
1 sucuklu tost
Şekersiz çay
Yoğurt
2 YK kuru fasulye
2 parça turşu
18.00 bir avuç çekirdek
132 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Afiyet olsun canim güzel menü.Bugun menum
Oglen
7 zeytın
Dort dılım sucuk
Ara
Aksam
Adım sayılarımı sonra yollasam burda saat yedı bucuk aksam sporumu yapıcam bırazdan.
Pastayı görmedimnice güzel yaşları olsun oğluşunun canım
Cevizli sucuk
He heyyyyt kizlar tebrikler emeğinize sağlık.CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
3. (5.TAKIM) ==> %0.945
BİREYSEL DERECELER
ETAP SONUNCUSU
Emeğine sağlık Haticeciğim19 MART 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
1) @Beyaz leylak (62)
2)TemelinSafinazi (62.2)
3) @cgdmk (63.1)
4)Jasminium84 (63.35)
5) G Goklerce (68.1)
6) @elfkkk (70.2)
7)Ucmelekannesi (70.5)
8)asliogretmen (72.1)
9) @gulsum462 (79.2)
10) @Breeze96 (84.35)
11) @Fit mutlu anne (89.5)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Teşekkür ederim canımOlsun canim istikrarli sekilde devam edip sabirli olursan gider muhakkak
CanimJasminium84 ekurimle beni goremedim listede ustelik derece bekliyorduk bu hafta
Cok guzel canim
Guzel canim afiyet olsun
Guzel menu canim afiyet olsun
Ellerine saglik canim@Breeze96 canm ne kadar yaklastin 70 leree
canım fazla olan tek şey hurma sayısıBugün
16.30
1 fincan kahve
18.30
2.5 dl ekmek
3-4 yk yoğurtlu taze fasulye
9 hurma
Fazla diyeceksiniz yine kızlar biliyorum ama ben bu rutini oturttum. Haftaiçi tek öğünlü if, haftasonu 2 öğünlü if yapıyorum. Çok şükür şimdilik iyi gidiyor. Tıkanırsa azaltırım
Afiyet olsun canım19.03.2021
11.00 sutlu kahve,3 parca cevizli sucuk
12.30 1 haslanms ymrta,1 dlm peynr,5 zeytin,1 yk kaymak,domates,maydanoz,1 dlm ekmek,yarm portakal
16.00 sade kahve
19.00 firinda balik,salata,tursu
19.30 diyet bar (90kalori)
Su: 2.5 lt
afiyet olsun eküricanım19 Mart menüm
Sabah 10.00
1 sucuklu tost
Şekersiz çay
Yoğurt
2 YK kuru fasulye
2 parça turşu
18.00 bir avuç çekirdek
132 puan
U UcanSupurgeJasminium84
İnşallahhhh canımmm
afiyet olsun canımBugun menum
Oglen
7 zeytın
Dort dılım sucuk
Ara
Aksam
Teşekkür ederiz canımPastayı görmedimnice güzel yaşları olsun oğluşunun canım
Cevizli sucuk
tebrikler güzel takımımCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
3. (5.TAKIM) ==> %0.945
BİREYSEL DERECELER
ETAP SONUNCUSU
Teşekkür ederiz canımmmmAfiyet olsun ekürimoğlunun doğum günü kutlu olsun
Canımın içi sen helal et.Canlar hakkınızı helal edin bizimkinin tuvalet eğitimi yeğenimle bazen oynayıp bazen kavga kıyametleri çok giremiyorum bi gözüm burda merak etmeyin
98 ile başladım canım.Tesekkur ederim inşallah görebilirim 7 leriGuzel menu canim afiyet olsun
Hic oyle dusunme canim, cocuk ne zaman hazr hissederse yapacak birsey yok yipratma kendini de yavrunu da, benm eltim kizini 3.5 yasinda tam olarak cikarmisti yani gayet normal, benm esim 10 yasina kadar gece bezlenmisanasi babasi hic birsey dememis
Cok guzel menu canim afiyet olsun
Ayy aslinda onu da yemezdim ama dunden asiri actim hic enerjim kalmamisti gozum dondu
Superriz kizlar hepinzin emegine saglikekurim ayrica tebrik ederim seni Jasminium84
Hic de az degil canim, 3 haftaya 70 lere gelirsin ve senin goruntun acayip degismistir simdi eminimmmotivasyonu kaybetmek yok tam gaz devam ben asiri umutluyum hepimizden sen kac kiloyla baslamistin canim
Ahahahaha cok komik yaaresmen rovansini almis
Olur mu oyle sey canim helal olsun, asil sen helal et bizimle ugrasip duruyorsun Allah razi olsunAllah isini kolaylastirsin insallah
Aynen inşallah ya ama şöyle kötü yanı da var hemen mezun da olmak istemiyorum ya bu seferÇok güzel fark olmuş canım
Maşallah Aslı’cım sen de benim gibisin ben de her hafta standarta bağlamıştım her hafta kilo verdim 600 gr, 750 gr, 800 gr gibiAdım adım hedefe
Çok güzel canımizinden 60 ile dönersen harika mı harika olur
Ne güzel eksidesin kuzum her hafta kilo kilo gitmiyor ki tebrik ederimBugüne dikkat geçen cuma yüzünden kendi kendini yedin bitirdin eksi gelemeyeceğim diye ve ne yaptın ne ettin eksi geldin
Tamam canım
U UcanSupurge izne ayrılmak istiyorum canım
Tamam canım sağolTamam canım aklımda çocuğun sünneti nedeniyle izne ayrılmak istediğinşimdiden hayırlı olsun canım çabucak toparlansın inşallah
Teşekkür ederim canımEmeğine sağlık biricik kaptanım.
Eküricanım @Breeze96 tebrikler
@elfkkk ve @gulsum462 yüzdenizi sevsinlertebrikler
@Beyaz leylak ,TemelinSafinazi tebrikler canlar
İnşallah canım Ramazan’da geçeriz ama inanıyorumPerşembe günleri çok hafif yiyiorum cumaya hazırlık
Vayy neredeyse %2 yapacakmışsın maşallah tebrikler canım
Gayet güzel bir eksi tebrikler
Adım adım 80 ler bitmek üzere zirveye az kaldı
harikasın canım tebrikler
Vayyy çok güzel sonuç inşallah böyle devam eder tebrikler
Ya bu nasıl bir istikrar kıskanıyorum seniben uçlarda yaşıyorum tebrikler
Eküricanıma bak herçok güzel kuzum tebrik ederim aman izinden artı döneyim deme görelim şu 5 li sayıları srtık
Emeğine sağlık Yasemin . @Breeze96asliogretmen G Goklerce tebrikler kızlar müthişsiniz
Onemlı degıl canım normal yenıyım daha buralardaCanım seni kaçırmışım ben eklerim az sonra kusura bakma takıma gelen sohbeti canlı tutan herkes kronoloji listesine girebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?