- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.441
Cuma olduğu için pastaya bir şey demiyorumİyi Akşamlar Güzel Takımım
19 Mart Menü Bildirimi
12.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 20 Antep fıstığı, incecik bir dilim pasta (dün içimde kalmıştıoğlumun doğum günü hatrına yedim diyelim )
18.30 3 parça tavuk, 2 bardak ayran, yeşil salata, 2 gün kurusu kayısı
3 litre su
U UcanSupurge
Ay inşallah inerim 60lara kuzum ya. Şimdiye kadar neden başlamadım diye düşünüyorum valla.Adet cok etkiler canim, ama sen onu bekleme basla hemen diyete
En azindan eksidesin canim oyle dusun
Masallahh canimmben de 78 ile basladim nerdeyse 80 yani oyle dusun simdi cok sukur 6 lara indimm, sen de ineceksin sakin umudunu kaybetme
Evet canim ya gercekten bu hafta supriz oldu ama bence son iki gun ekmegi ve kahvaltidaki tatliyi kesmem hizlandrdi, tabi aksamlari sebze arti yogurt asiri etkiledi
Tesekkur ederim canimm
Ayy Allah yardimcin olsun ben de bu yaza dusunuyorum wc isini insallah kolay cozeriz
Fazla değil aslında. Az bile. Tek öğün mü besleniyorsun? Umarım midene, sağlığına bir şey olmaz.Bugün
16.30
1 fincan kahve
18.30
2.5 dl ekmek
3-4 yk yoğurtlu taze fasulye
9 hurma
Fazla diyeceksiniz yine kızlar biliyorum ama ben bu rutini oturttum. Haftaiçi tek öğünlü if, haftasonu 2 öğünlü if yapıyorum. Çok şükür şimdilik iyi gidiyor. Tıkanırsa azaltırım
Cevizli sucuk cuma kaçamağı kabul ediyorum19.03.2021
11.00 sutlu kahve,3 parca cevizli sucuk
12.30 1 haslanms ymrta,1 dlm peynr,5 zeytin,1 yk kaymak,domates,maydanoz,1 dlm ekmek,yarm portakal
16.00 sade kahve
19.00 firinda balik,salata,tursu
19.30 diyet bar (90kalori)
Su: 2.5 lt
Gayet güzel canım afiyet olsun.19 Mart menüm
Sabah 10.00
1 sucuklu tost
Şekersiz çay
Ara:2 kare bitter
Akşam:16.00
4yk yumurtalı ıspanak kavurma
Yoğurt
2 YK kuru fasulye
2 parça turşu
18.00 bir avuç çekirdek
Su:2 litre
Spor: 44 dk yürüyüş
132 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Afiyet olsun canım gayet güzelBugun menum
Sabah 9:00 Sutlu kahve
Oglen
13:00 Kucuk tabak ıcınde ıspanaklı yumurta
7 zeytın
Ikı kucuk dılım kızarmıs ekmek
Dort dılım sucuk
Ara
16:00 form cayı
Aksam
18:30 4 yk yogurt 1 tk acı kırm. Bıber le yedım
Su :2.5 lt
Adım sayılarımı sonra yollasam burda saat yedı bucuk aksam sporumu yapıcam bırazdan.
Ah keşke haftaya 1. Olsak yaCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
3. (5.TAKIM) ==> %0.945
BİREYSEL DERECELER
1.@ummhnisa ==> %2.800==>5.TAKIM
2. Suskunhanim] ==> % 2.149 ==>5.TAKIM
3.Jasminium84 ==> % 1.859==>9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
afrasyab08 ==> %-2.640==> 13. TAKIM
Saol canım bıraz acıktım sadece yogurt yıyerek ustunede spor yaparakCuma olduğu için pastaya bir şey demiyorum
Ay inşallah inerim 60lara kuzum ya. Şimdiye kadar neden başlamadım diye düşünüyorum valla.
Fazla değil aslında. Az bile. Tek öğün mü besleniyorsun? Umarım midene, sağlığına bir şey olmaz.
Cevizli sucuk cuma kaçamağı kabul ediyorumgerisi güzel canım.
Gayet güzel canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım gayet güzel
Ah keşke haftaya 1. Olsak yahep 2-3 gidip geliyoruz
Oluruz bırıncı ya baya motıve herkez masallah bızeCuma olduğu için pastaya bir şey demiyorum
Ay inşallah inerim 60lara kuzum ya. Şimdiye kadar neden başlamadım diye düşünüyorum valla.
Fazla değil aslında. Az bile. Tek öğün mü besleniyorsun? Umarım midene, sağlığına bir şey olmaz.
Ay ben bayilirim tek basina gezmeyeOlsun ekşi ekşidir canım tebrikler
Kendi basima gezmeyi beceremiyom ben. Sıkılıyorum. Çocuklarla gezerken dur geç konuşarak vakit daha güzel geçiyormuş
Eline emeğine sağlık canım tebriklerr kizlarr
Hadi bismillah bir dikkat etmeye başlasam hızlı gidecek eminim ben
Sen sevenlerini söylemişsin zaten canım. Haftaya eksi hediye olur ins. Haftaya daha güzel eksi ve yuzdeyle gelirsin
Canım tuvalaetemi gitmiyor üzerini mi ıslatıyor.
Ancak daha tamamen alışana kadar kacirmalari çok olur malesef.
Off yaramı destin 2 üç ay sonra bizde tuvalet eğitimine başlayacağız
Eline emeğine sağlık canım tebrikler kizlarrr
Oo güzel eksi canim tebrikler
9 hurma sayı olarak çok gibi gerçekten ama menun genelde iyi bence kurtarmistir
Güzel menü diyecektim ki diyet bari gördümsaati erken olaydı bence sıkıntı yoktu.
Neyse cuma bugun
Ayyy hiç sorma ya geçen hafta batirmistim bendebu hafta da korka korka paylaştım şükür kimse bişey denediğimde gore yanlışlık yok
Güzel menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel menü.
Sen yurt dışındaki yaşıyordum canim
He heyyyyt kizlar tebrikler emeğinize sağlık.
Jasminium84 bireysel dereceni tebrik ederim canım
Oo masallah cok guzel yol kat etmissin98 ile başladım canım.Tesekkur ederim inşallah görebilirim 7 leri
Ben de oyle dusunuyorum keske daha once baslasaymism diyorumCuma olduğu için pastaya bir şey demiyorum
Ay benı anlatıyon sandım canım ya valla tek gezmeyı cok severım tek magazaya gıtmek gıbısı yok cocukla gıtmek ıskenceeee bnım ıcınAy ben bayilirim tek basina gezmeyeonceden tek basima gider avm gezerdim, alis veris yapardim, bazen is cikisi erken inerdim dolmustan meydanda geze geze alis veris yapardim bayilirim tek takilmaya hem evde hem disarda tabi arkadaslarla da cok guzel oluyor ama ben tek de seviyorum
Senin kiz kac yasindaydi canim, yaza ben de baslamayi dusunuyorum da
Oo masallah cok guzel yol kat etmissin
Ben de oyle dusunuyorum keske daha once baslasaymism diyorum
Pızzamıııııııı valla benumkileride istiyo ama yapmaya cesaretim yokKizlar esim sabaha pizza istedimalzemeleri aldi pizza yapacagiz kahvaltiya, off muhtemelen dayanamayip ben de yiyecegm ama aksama yine kabak gelecek baska kurtarmaz, neyse 1 dilmle birakmaya calisacagim
Bence dee kesinlikle, ben cocuk dogmadan once de tek gitmeyi severdim aslinda kizmla gitmei de seviyorumAy benı anlatıyon sandım canım ya valla tek gezmeyı cok severım tek magazaya gıtmek gıbısı yok cocukla gıtmek ıskenceeee bnım ıcın
Tek olunca kendını daha cok dınlıyon valla kendıne zaman ayırıyon
Ya inan kac haftadir istiyor erteleyip duruyorum yarin sabah yapacagizPızzamıııııııı valla benumkileride istiyo ama yapmaya cesaretim yok
Tuvaletini tutuyor canım sıkıştığı en son noktada altına yapıyor çişini kakasını tutup tutup kabız oluyor sonraCanım tuvalaetemi gitmiyor üzerini mi ıslatıyor.
Ancak daha tamamen alışana kadar kacirmalari çok olur malesef.
Off yaramı destin 2 üç ay sonra bizde tuvalet eğitimine başlayacağız
Ben yapacağım canım
1 dilim ise kurtarır canım tabi akşam da kabağa talim olacaksanKizlar esim sabaha pizza istedimalzemeleri aldi pizza yapacagiz kahvaltiya, off muhtemelen dayanamayip ben de yiyecegm ama aksama yine kabak gelecek baska kurtarmaz, neyse 1 dilmle birakmaya calisacagim
Canım ilk öncelikle lütfen kızını zorlama. O kendini hazır hissettiğinde bir günde çözeceksiniz bu konuyu. Diğer türlü ikinizde çok stres olursunuz. Bence biraz daha bekle.Tuvaletini tutuyor canım sıkıştığı en son noktada altına yapıyor çişini kakasını tutup tutup kabız oluyor sonra
Ben yapacağım canımHiç vakit bulamadım sana göndersem yapabilir misin rica etsem bu hafta tablo halinde telefonumda kayıtlı bütün hafta
1 dilim ise kurtarır canım tabi akşam da kabağa talim olacaksan
Cuma olduğu için pastaya bir şey demiyorum
Çok sağol canımCanım ilk öncelikle lütfen kızını zorlama. O kendini hazır hissettiğinde bir günde çözeceksiniz bu konuyu. Diğer türlü ikinizde çok stres olursunuz. Bence biraz daha bekle.
Estağfurullah canım gönder ben bilgisayardan yarın deneyim
Kahvaltida yedigini yakarsin zaten aksama ama bir dilim yeterli bnde yanina greyfurt suyu hemen hazmettirirBence dee kesinlikle, ben cocuk dogmadan once de tek gitmeyi severdim aslinda kizmla gitmei de seviyorum
Ya inan kac haftadir istiyor erteleyip duruyorum yarin sabah yapacagizAllahtan kahvaltiya istedi
Aynen canim aksam kabagim benimle olacakTuvaletini tutuyor canım sıkıştığı en son noktada altına yapıyor çişini kakasını tutup tutup kabız oluyor sonra
Ben yapacağım canımHiç vakit bulamadım sana göndersem yapabilir misin rica etsem bu hafta tablo halinde telefonumda kayıtlı bütün hafta
1 dilim ise kurtarır canım tabi akşam da kabağa talim olacaksan
Ay greyfurt suyu yok evde muhtemelen yanina cay gomerizKahvaltida yedigini yakarsin zaten aksama ama bir dilim yeterli bnde yanina greyfurt suyu hemen hazmettirir
cocuklar ah su su cocuklar dunyanin en tatli varliklari onlarsiz gidilmiyo gidilse olmuyo
Benimkilerin ikiside erkek kizlar Daha sakindir heralde
Hadi başlıyoruz bismillah
Menü spor güzelse o zmn endişeye gerek yok cnm haftaya güzel bı eksi gelirSelamlar hiç iyi bir kilo bildirimiyle gelemedim malasef ama hala regl olmadım onun etkisi ve şişkinliği diye tahmin ediyrm, çünkü menülerim sporum iyi idi. İnş haftaya telafi ederim
Geçen cuma:70,3
Bu cuma :70,2
Fark:-100gr
Yüzde:0.142
Canım ne zmn hazırsa o zmn başla bence her çocuğun vakti farklı ben 2 yaşta denedim olmadı 5-6 ay sonra bı haftaya kalmadan tertemiz alışmıştik inan stres yapmamaya çalış zor biliyorum ama illa ki ogrenecekDelirmek üzereyimYine aynı şeyleri yaşıyoruz öğleden bu yana tutmuş bir sürü su, meyve suyu vs içmesine rağmen
Tebrikler cnm süper eksiGeçen hafta 64.45
Bu hafta 63.10
Fark 1350
Yüzde 2.09
Yine en şüşko benim19 MART 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
1) @Beyaz leylak (62)
2) @Zeycan123 (62.2)
3)cgdmk (63.1)
4)Jasminium84 (63.35)
5) G Goklerce (68.1)
6) @elfkkk (70.2)
7)Ucmelekannesi (70.5)
8)asliogretmen (72.1)
9)gulsum462 (79.2)
10) @Breeze96 (84.35)
11)Fit mutlu anne (89.5)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
insAllahHadi bismillah bir dikkat etmeye başlasam hızlı gidecek eminim ben
Tam 9 hurma da tıkandımGuzel ama 9 hurmayi nasil yedinbenm esimde tek ogunlu if yapiyor ama o sabah yiyor, benm 2.5 ayda verdigim kiloyu o bir ayda verdi
Haftaiçi genelde tek öğün. Haftasonu 2.Fazla değil aslında. Az bile. Tek öğün mü besleniyorsun? Umarım midene, sağlığına bir şey olmaz.
Rica ederim canım. Gel gel ben kaçarken sende arkamdan gel tatlımEmeğine sağlık HaticeciğimArtık sana yetişmek hatta yanyana olmak istiyorum.
Teşekkür ederim canım
canım fazla olan tek şey hurma sayısıafiyet olsun .
Afiyet olsun canım
afiyet olsun eküricanım
İnşallahhhh canımmmHaftaya da regl haftası gibi görünüyor ama neden olmasın
afiyet olsun canımGayet güzel.
Teşekkür ederiz canım
tebrikler güzel takımım
TebriklerJasminium84
Teşekkür ederiz canımmmm
Canımın içi sen helal et.
Onemlı degıl canım normal yenıyım daha buralarda
10 gün sonra 2 yaş 3 aylık olacak canım.Senin kiz kac yasindaydi canim, yaza ben de baslamayi dusunuyorum da
Çok tehlikeli.Kizlar esim sabaha pizza istedimalzemeleri aldi pizza yapacagiz kahvaltiya, off muhtemelen dayanamayip ben de yiyecegm ama aksama yine kabak gelecek baska kurtarmaz, neyse 1 dilmle birakmaya calisacagim
Kıyamam ins düzelir canım.Tuvaletini tutuyor canım sıkıştığı en son noktada altına yapıyor çişini kakasını tutup tutup kabız oluyor sonra
Yine en şüşko benim
Listenin merdivenlerini adım adım tırmanacak son sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?