Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü listesini hazırlayamadım bugün sağolsun asliogretmen ilgilenecek ama notlarım böyle ceza sporları puansız yapılıp etiketlensin

Günaydın kızlar dün gece saat 2:30 gibi oğlan uyandı ona kalktım bir açtım ki sormayın mutfağa gittim bı tablet çikolata vardı bakıp bakıp geri yattim yemedim kendimi tebrik ediyorum sabah eşimle erkenden kahvaltımı yaptım sonra yattım şimdi yeni uyandık bu hafta eksi görmem lazım

Mesajı aşırı tedirgin okudum ama sonunda takdir ettim

Mesajı aşırı tedirgin okudum ama sonunda takdir ettim
İnan gece kendimle çok çatıştım ye gitsin diyen iç sesimi duymaya çalıştım yesem sonrası pişmanlık biliyorum insAllah bugünü yatana kadar hasarsız atlatırım

Ayy çok haklısın canim
Nolamaz unutmuşum dün
Neyse 100 puancik öderim ben onu
Bravo ekuricanimm

Tabiki ben varim zaman buldukca hergun geliyorum burya sizlerle motive olmak guzel aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum tesekkur ler

Ayy calisàn Anne lerin genel skintisi bu zaten ozluyodur tabi sana plan teplisini oyle gosteriyo kiyamam

Bnde buyuk bir sinav gecirdim d’un gece arkadasim cocuklar sufle istedi yapmam dedim ama israrci olunca dayanamadim onlara sufle yaptim bide sadece aksam yemegine yogurt yemistim cok halsiz ve bitkindim actim dislerimi sika sika yemekerini izledim dedim bu geceyi atlatirsam basarabilirim hepsini sizleri dusunerek Guc aldim

Son düzenleme:
Supersinn canim iste bu senin baslangicin olsun sakin birakma sonuclar cikolatadan daha mutlu edecek seni emin ol
Neyse dun cumaydi canim bence cok birsey demez
Ayy calisàn Anne lerin genel skintisi bu zaten ozluyodur tabi sana plan teplisini oyle gosteriyo kiyamam
Aynen oyle canim ozluyor aksamlari uyuyana kadar sadece onunla ilgilenmemi istiyor, o yuzden sporlarimi falan hep gec saatte yapiyorum ben
Supersin canim bak ne guzel iradene hakim olmussin, yeseydin eger bugun yasadigim pismanlik daha buyuk olacakti, hem zayiflayinca yine yaparsin sufle ne olacak kacmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…