- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.461
Menü listesini hazırlayamadım bugün sağolsunJasminium84 Salı menün yok 100 puanlık spor cezan var
elfkkk cumartesi , pazar, pazartesi menülerin yok hastalığın nedeniyle izin aldığın için ceza yok
Ucmelekannesi senin de cuma menün eksik 100 puan da sana ceza
kumsal68 pazartesi gelip salıdan itibaren düzenli menü paylaştığın için teşekkür ederim
Ve bebişler hiç bir aksaklığa mahiyet vermeden menüsünü yazanlar
G Goklerce @Breeze96asliogretmen Beyaz leylak gulsum462
İnanamıyorum 2.olnuşum12 - 18 Mart Adım Sayıları
1-asliogretmen 77.531
2-Beyaz leylak 45.757
3-Jasminium84 41.079
4- G Goklerce 41.000
5-Ucmelekannesi 23.262
6-elfkkk 22.526
7-kumsal68 16.501
8- @Breeze96 14.377
9-TemelinSafinazi 12.594
Mesajı aşırı tedirgin okudum ama sonunda takdir ettimGünaydın kızlar dün gece saat 2:30 gibi oğlan uyandı ona kalktım bir açtım ki sormayın mutfağa gittim bı tablet çikolata vardı bakıp bakıp geri yattim yemedim kendimi tebrik ediyorum sabah eşimle erkenden kahvaltımı yaptım sonra yattım şimdi yeni uyandık bu hafta eksi görmem lazım
İnan gece kendimle çok çatıştım ye gitsin diyen iç sesimi duymaya çalıştım yesem sonrası pişmanlık biliyorum insAllah bugünü yatana kadar hasarsız atlatırımMesajı aşırı tedirgin okudum ama sonunda takdir ettim
Günlük zopa dozum da tamam.tesekkur ederim@Breeze96 peşin peşin zopamı sallayayım( etap birinciliği için)
Ayy çok haklısın canimGünaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese
Spor yapmada epey bir düşüş var bu hafta o totolar yerden kalksın artık hareket vakti
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
Pnrrr-12
Nolamaz unutmuşum dünJasminium84 Salı menün yok 100 puanlık spor cezan var
elfkkk cumartesi , pazar, pazartesi menülerin yok hastalığın nedeniyle izin aldığın için ceza yok
Ucmelekannesi senin de cuma menün eksik 100 puan da sana ceza
kumsal68 pazartesi gelip salıdan itibaren düzenli menü paylaştığın için teşekkür ederim
Ve bebişler hiç bir aksaklığa mahiyet vermeden menüsünü yazanlar
G Goklerce @Breeze96asliogretmen Beyaz leylak gulsum462
Günaydın kızlar dün gece saat 2:30 gibi oğlan uyandı ona kalktım bir açtım ki sormayın mutfağa gittim bı tablet çikolata vardı bakıp bakıp geri yattim yemedim kendimi tebrik ediyorum sabah eşimle erkenden kahvaltımı yaptım sonra yattım şimdi yeni uyandık bu hafta eksi görmem lazım
Dün de yazmamışsın geçen hafta da dünün cezası haftaya kalacak hatırlıyorsan yazAyy çok haklısın canim
Nolamaz unutmuşum dün
Neyse 100 puancik öderim ben onu
Bravo ekuricanimm
Yaa hemen yazıyorum dünün menüsünü o zamanDün de yazmamışsın geçen hafta da dünün cezası haftaya kalacak hatırlıyorsan yaz
Tabiki ben varim zaman buldukca hergun geliyorum burya sizlerle motive olmak guzel aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum tesekkur lerkumsal68 canım düzenli gelmeye devam edeceksen Beyaz leylak ın ekürisi izne ayrıldı ikiniz eküri olabilirsiniz maksadımız bir ortaklık kurup birbirinizi menü , spor yönünden takip etmek ve ekip olarak hafta birinciliğini kapmak ne dersiniz ?
Ayy calisàn Anne lerin genel skintisi bu zaten ozluyodur tabi sana plan teplisini oyle gosteriyo kiyamamAynen canim aksam kabagim benimle olacak
Ay greyfurt suyu yok evde muhtemelen yanina cay gomerizsonra yuriyus falan yapariz birseyler
Evet canim cocuklar hem cok tatli hem cok zor, erkek cocuklarina daha zor diyorlar bilemeyecegm oglum yok ama kizm oyl asiri yorucu bir cocuk degil simdilik,sadce isten gelince beni zorluyor,babaannesi bazen de babasi bakiyor onlari uzmuyor ama beni ozledigi icin sanirm aksam huysuzlaniyor
Bnde buyuk bir sinav gecirdim d’un gece arkadasim cocuklar sufle istedi yapmam dedim ama israrci olunca dayanamadim onlara sufle yaptim bide sadece aksam yemegine yogurt yemistim cok halsiz ve bitkindim actim dislerimi sika sika yemekerini izledimGünaydın kızlar dün gece saat 2:30 gibi oğlan uyandı ona kalktım bir açtım ki sormayın mutfağa gittim bı tablet çikolata vardı bakıp bakıp geri yattim yemedim kendimi tebrik ediyorum sabah eşimle erkenden kahvaltımı yaptım sonra yattım şimdi yeni uyandık bu hafta eksi görmem lazım
Supersinn canim iste bu senin baslangicin olsunGünaydın kızlar dün gece saat 2:30 gibi oğlan uyandı ona kalktım bir açtım ki sormayın mutfağa gittim bı tablet çikolata vardı bakıp bakıp geri yattim yemedim kendimi tebrik ediyorum sabah eşimle erkenden kahvaltımı yaptım sonra yattım şimdi yeni uyandık bu hafta eksi görmem lazım
Neyse dun cumaydi canim bence cok birsey demez19 Mart cuma
9.30
1 dlm ekmek
Az yoğurt
16 00
1 çay bardağı leblebi
19.00
Sucuklu yumurta 3 YK kadar
Patates kavurma 2 YK
1 dlm ekmek
20.00
Ortanca kızımın doğum günüydü 1 dlm yaş pasta
Su 2 litre
U UcanSupurge yazsam mi iyiydi menuyu yazmasammi
Aynen oyle canim ozluyor aksamlari uyuyana kadar sadece onunla ilgilenmemi istiyor, o yuzden sporlarimi falan hep gec saatte yapiyorum benAyy calisàn Anne lerin genel skintisi bu zaten ozluyodur tabi sana plan teplisini oyle gosteriyo kiyamam
Supersin canim bak ne guzel iradene hakim olmussin, yeseydin eger bugun yasadigim pismanlik daha buyuk olacakti, hem zayiflayinca yine yaparsin sufle ne olacak kacmiyor yaBnde buyuk bir sinav gecirdim d’un gece arkadasim cocuklar sufle istedi yapmam dedim ama israrci olunca dayanamadim onlara sufle yaptim bide sadece aksam yemegine yogurt yemistim cok halsiz ve bitkindim actim dislerimi sika sika yemekerini izledimdedim bu geceyi atlatirsam basarabilirim hepsini yedim sizleri dusunerek Guc aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?