Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@Breeze96 benim sauna takım geldi kız bugün yıkarım akşama kurursa hemen bı deneme yaparım bklm yeterince terletiyor mu
Hayirli olsun canim cok guzel terletiyor ve gercekten incelmeye faydasi var onlarin insallah sen de gorursun faydasini ama dikkat et asiri terleyince bol su icmen gerekli hatta arada sade soda da ic vucudun terle mineralleri ve tuzu da atar bu sekilde dengelemis olursun

İnsAllah cnm tamamdr haklsin içerim

23 Mart menüsü
08.30
1.5 yumurta
3 4 ceviz
1 tb ekmek üzeri zeytin ezmesi

14.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
1 avuç fıstık

17.30 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
Az fıstık

19.30 gibi.
Kabaklı ton balıklı köz patlıcanlı yoğurtlu salata(diyetsyen tarifi)

Su
2.5 lt civarı
Spor
6034 adım

Güzel menü canım gayet dengeli afiyet olsun yalnız bu diyet barlara dikkat et içindeki tatlı hissi bağımlılık yapıyor ben eski diyetlerimde çok kullanırdım baktım çikolata gibi onlarında müptelası olacam bıraktım.Tabi benim tatlıya aşırı düşkünlüğüm var herkes için durum farklı olabilir

Slmmm kizlarrr cok özlendiniz arada yazmak giriyorum ama yazamadan çıkıyorum. Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben cok yoğunum hatta aşırı yogun. Kiz kardeşimin sözü var pazar günü. Yarin da damat ve ailesi gelecek p.tesi gününe kadar burdalar. Kilo durumum cok iyi. Bu sabah tartida 67.5 gördüm umarim böyle devam eder.
U UcanSupurge zehroşum etiketlerinde eksik etmiyor beni sağol canım benim Allah im sana da kolaylık versin inşallah.
Jasminium84 canim sen ne yaptin iş durumun belli oldu mu sonuç nedir.

Leylağim sen nasilsin herşey yolunda mı

Esim muzisyen o calar ben iynarim normalde ama zumba yaparken kulaklik tkiyom muzigi bondé bskasi duymayinca komik oluyo
Evet saol canim aslida anlatti saolsun bu geceden sonra etiketleme isine gecerim

ostéopathe turkcedede aynimi bilmiyom Fizik tedavisi oluyo galiba ii geliyo canim bn ikinci dogumdan sonra bel ayrisindan iki buklum geziyodum iki seansta halleooldu

Akreplere yapamazsin denilemez biz yapmaliyiz zoru basarmak bize mutluluk veriyo

Canım ben de dogumdan berı sırt agrısı cekıyorum,sebebını gec te olsam bulduö, emzirirken cokkasıyorumkendimi cıcugu rahat ettırmek adına .emzirme koltugu yastıgı vs konforu cok onemlı bence ya , senın de oyle olmasın,?

10 ay sonra llk reglımı oldum2 guncuk sürdü , ilk diye dahs uzun beklıodum, menopoza mı gırıyorım nedir,düzelır ıns, şimdiden bir hafıfleme hıssefıyorum,daha kolay kilo verırurım artıkinşş

Ateş basıuo beno aylardır, ne büyük nimetmiş regl olmak

Ay laf sokuşu bile nazik
İş konusunu düşün düşün boşa stres oluyo ınsan, ben hayorlısı için dua edip tevekkul etmeyi sectım ama o yonetıcı musvettesıne kinim öfkem araara kabarıuor, şeytan bişeyşer yap rezıl et onu dıyo,somra dıyorum Allah versın cezasını. Eden bulıyor mu ya , bazısı samki bulmuyo tobe yarabbimm

Elifim nerelerdesin bebiş ne durumda ? Menün güzel canım
Şükür her şey yolundaymış eloşum dikkat et kendine hayırlı uğurlu olsun canım mutlu olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…