- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.961
Hayirli olsun canim@Breeze96 benim sauna takım geldi kızbugün yıkarım akşama kurursa hemen bı deneme yaparım bklm yeterince terletiyor mu
İnsAllah cnm tamamdr haklsin içerimHayirli olsun canimcok guzel terletiyor ve gercekten incelmeye faydasi var onlarin insallah sen de gorursun faydasini ama dikkat et asiri terleyince bol su icmen gerekli hatta arada sade soda da ic vucudun terle mineralleri ve tuzu da atar bu sekilde dengelemis olursun
Güzel menü canım gayet dengeli afiyet olsun yalnız bu diyet barlara dikkat et içindeki tatlı hissi bağımlılık yapıyor ben eski diyetlerimde çok kullanırdım baktım çikolata gibi onlarında müptelası olacam bıraktım.Tabi benim tatlıya aşırı düşkünlüğüm var herkes için durum farklı olabilir23 Mart menüsü
08.30
1.5 yumurta
3 4 ceviz
1 tb ekmek üzeri zeytin ezmesi
14.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
1 avuç fıstık
17.30 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
Az fıstık
19.30 gibi.
Kabaklı ton balıklı köz patlıcanlı yoğurtlu salata(diyetsyen tarifi)
Su
2.5 lt civarı
Spor
6034 adım
Leylağim sen nasilsin herşey yolunda mıGüzel menü canım gayet dengeli afiyet olsun yalnız bu diyet barlara dikkat et içindeki tatlı hissi bağımlılık yapıyor ben eski diyetlerimde çok kullanırdım baktım çikolata gibi onlarında müptelası olacam bıraktım.Tabi benim tatlıya aşırı düşkünlüğüm var herkes için durum farklı olabilir
İyiyim canım ben de seni merak ediyordum sık sık aklıma geldin . Nasılsın iyi misinLeylağim sen nasilsin herşey yolunda mı
Esim muzisyen o calar ben iynarim normalde ama zumba yaparken kulaklik tkiyom muzigi bondé bskasi duymayinca komik oluyoBen de zumba yaparken öyleyim deli danalar gibi zıplıyordum
En sevdiğim hırslı üye
Aslı anlatmış canım sağolsun @ işareti bıraktıktan sonra üye nickini yazıyorsun altta listede çıkıyor zaten
Eki Görüntüle 2808273 Eki Görüntüle 2808273
Tahmin etttim inan kızkardeşim de akrep ilkokulda bi iki arkadaşı ondan önce okumayı sökmüştü öğretmenleri Nazar boncuklu kırmızı kurdela takmıştı yakalarına eve gelip o yaşta eline kurdela alıp kendi yakasına dikmeye çalışmıştı sanki onun kurdelasına mı kaldım diye öyle bi hırs yapmıştı ki 1 hafta geçmeden o da kurdelayı taktırmıştı yakasına
Senin normal doğumdu diye hatırlıyorum canım sezaryen doğumlarda sırttan yapılan bölgesel narkoz sonrasında böyle bir etki bıraktığını duymuştum
Benim de kalça kemiklerim ağrıyor şu sıra magnezyum eksikliği olabilir dedi bir iki kişi bi doğum bi hamilelikle insan vücudu nasıl değişiyor nasıl izler kalıyor aslında ne kadar yıpranıyorsun anne olmak çok zor hakikaten
ostéopathe turkcedede aynimi bilmiyom Fizik tedavisi oluyo galiba ii geliyo canim bn ikinci dogumdan sonra bel ayrisindan iki buklum geziyodum iki seansta halleoolduPoffff kızlar ya aylardır doğumdan sonra geçmeyen sırt ağrım var deli oluyorum artık feci bı durum geçmiyor nete bakmamaya çalışıyorum direk toprak atın moduna girerim yoksa diye ama artık ciddi bı durum olduğunu düşünüyorum nedense ortopedi ya da fizik tedaviye gidilmeli diyor nette fizik tedaviye aldım randevu bakalım ne diyecek dinlenince geçmiyor kesinlikle sabah ağrı ile uyanıyorum ağrıyla uyuyorum
Akreplere yapamazsin denilemez biz yapmaliyiz zoru basarmak bize mutluluk veriyoBen de zumba yaparken öyleyim deli danalar gibi zıplıyordum
En sevdiğim hırslı üye
Aslı anlatmış canım sağolsun @ işareti bıraktıktan sonra üye nickini yazıyorsun altta listede çıkıyor zaten
Eki Görüntüle 2808273 Eki Görüntüle 2808273
Tahmin etttim inan kızkardeşim de akrep ilkokulda bi iki arkadaşı ondan önce okumayı sökmüştü öğretmenleri Nazar boncuklu kırmızı kurdela takmıştı yakalarına eve gelip o yaşta eline kurdela alıp kendi yakasına dikmeye çalışmıştı sanki onun kurdelasına mı kaldım diye öyle bi hırs yapmıştı ki 1 hafta geçmeden o da kurdelayı taktırmıştı yakasına
Senin normal doğumdu diye hatırlıyorum canım sezaryen doğumlarda sırttan yapılan bölgesel narkoz sonrasında böyle bir etki bıraktığını duymuştum
Benim de kalça kemiklerim ağrıyor şu sıra magnezyum eksikliği olabilir dedi bir iki kişi bi doğum bi hamilelikle insan vücudu nasıl değişiyor nasıl izler kalıyor aslında ne kadar yıpranıyorsun anne olmak çok zor hakikaten
Bazen detoks uygulamak iyi oluyo temizliyo vicuduKaydettim canm, bir ara yaparim belki
Ay be boga burcuyum ama hic hirsli degilim
Maşallah, onun yükseleni oğlak falandırben de boğayım ama hırs denen şey yoktur
ama annem de boğa mesela o da benim aksime inanılmaz hırslıdır, yahu kadın 60 yaşında A sınıf iş güvenliği uzmanlık belgesi aldı hırs yaptı da
Canım ben de dogumdan berı sırt agrısı cekıyorum,sebebını gec te olsam bulduö, emzirirken cokkasıyorumkendimi cıcugu rahat ettırmek adına .emzirme koltugu yastıgı vs konforu cok onemlı bence ya , senın de oyle olmasın,?Poffff kızlar ya aylardır doğumdan sonra geçmeyen sırt ağrım var deli oluyorum artık feci bı durum geçmiyor nete bakmamaya çalışıyorum direk toprak atın moduna girerim yoksa diye ama artık ciddi bı durum olduğunu düşünüyorum nedense ortopedi ya da fizik tedaviye gidilmeli diyor nette fizik tedaviye aldım randevu bakalım ne diyecek dinlenince geçmiyor kesinlikle sabah ağrı ile uyanıyorum ağrıyla uyuyorum
Iki tane cok yakin qrkadasim var ikiside kovadir cokta ii anlasiriz kovalari ii bilirimBen de kovayım rekabeti hiç sevmem biriyle yarışmak hiç bana göre değil hayat bana güzel
10 ay sonra llk reglımı oldumYok o gelene kadar menüleri yola koyarım o gelince de bı de spora girişirim sana yetiştirdim insAllah diyorum canım
Bugün yok karna evde gördüğüm rakam biraz daha toparlamama sebep oldu insAllah 8lerden kurtulcam en kısa zamanda
Ateş basıuo beno aylardır, ne büyük nimetmiş regl olmakKizlar her aksam ev isinden cocuktan sporum gec saate kaliyor hep diyorum ki neyse 300 ip atlayim en azindan hic yapmamaktan iyidir, donra bir bakiyorum aman 500 olsun aman 600 olsun diye cikiyorum yukarilaraoffff hala regk olamadim yarin olsam da rahatlasam biraz
Ay laf sokuşu bile nazikAmiinnn canım
yaaa bunu duymak beni çok mutlu etti şu an çok teşekkür ederim
Çünkü çoğu zaman kendimi çok güçsüz zayıf ve yetersiz hissediyorum
İnşallah canımm
yaa evet
İnşallah canım, inşallah bi an önce çocuklarımın geliştiğini göreyim
iş konusunda da Allahım hayırlısını versin başka bişe de diyemiyorum, şu süreçte yanımda olan herkese minnet borcum var ama aksi şekilde alttan alttan üstüme gelenleri de Allah’a havale ediyorum
spor konusunda kesin nazara geldim ya etrafımda kime anlatsam çok şaşırdı özellikle bakıcım
Ben biraz da ona ayar olduğum için sürekli gün içinde çok yorulduğundan eve döndüğünde hiçbirşeye fırsat bulamadığından, kilo vermek istediğinden ama spor yapamadığından bahsedince biraz da gözüne sokayım diye ben de çok yoruluyorum akşam da kızlarla vakit geçireyim diye iş yapmıyorum ama sabah da herkesten 2 saat önce uyanıp yemeğimi sporumu vs yapıyorum dedim
Kadın da ne göz varsa o gün bugündür sabahları uyanamaz oldum
Ekürimi vermem kimselere
Elifim nerelerdesin bebiş ne durumda ? Menün güzel canım23 Mart menüsü
08.30
1.5 yumurta
3 4 ceviz
1 tb ekmek üzeri zeytin ezmesi
14.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
1 avuç fıstık
17.30 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
Az fıstık
19.30 gibi.
Kabaklı ton balıklı köz patlıcanlı yoğurtlu salata(diyetsyen tarifi)
Su
2.5 lt civarı
Spor
6034 adım
Şükür her şey yolundaymış eloşum dikkat et kendine hayırlı uğurlu olsun canım mutlu olsunlar inşallahSlmmm kizlarrr cok özlendiniz arada yazmak giriyorum ama yazamadan çıkıyorum. Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben cok yoğunum hatta aşırı yogun. Kiz kardeşimin sözü var pazar günü. Yarin da damat ve ailesi gelecek p.tesi gününe kadar burdalar. Kilo durumum cok iyi. Bu sabah tartida 67.5 gördüm umarim böyle devam eder.
U UcanSupurge zehroşum etiketlerinde eksik etmiyor beni sağol canım benim Allah im sana da kolaylık versin inşallah.
Jasminium84 canim sen ne yaptin iş durumun belli oldu mu sonuç nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?