- 11 Şubat 2016
- 4.153
- 19.234
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.941
Ben de boğa burcuyum ama hırslılarındanKaydettim canm, bir ara yaparim belki
Ay be boga burcuyum ama hic hirsli degilim
Aynen sürekli iki bücürü ayırmaya dikkatlerini başka yere çekmeye çalışıyoruz ki kavga etmesinler benimki kendinden küçük veya büyüklerle oynar ama böyle yapmazdı hiç yaşıt olunca ikisinin de kafa aynı mantıkta sanırsamYaa yerim ben onalri.
Böyle dinlerken çok komikler ama bazen insanın sabrını zorluyorlar anlıyorum seni
Canim emzirmeden dolayi postur bozuklugu olabilir, benim de cok fazla olmustu hala da ara ara agriyorPoffff kızlar ya aylardır doğumdan sonra geçmeyen sırt ağrım var deli oluyorum artık feci bı durum geçmiyor nete bakmamaya çalışıyorum direk toprak atın moduna girerim yoksa diye ama artık ciddi bı durum olduğunu düşünüyorum nedense ortopedi ya da fizik tedaviye gidilmeli diyor nette fizik tedaviye aldım randevu bakalım ne diyecek dinlenince geçmiyor kesinlikle sabah ağrı ile uyanıyorum ağrıyla uyuyorum
Evet ya her dogum nasil da etkiliyor insani, gercekten cok zorBen de zumba yaparken öyleyim deli danalar gibi zıplıyordum
En sevdiğim hırslı üye
Aslı anlatmış canım sağolsun @ işareti bıraktıktan sonra üye nickini yazıyorsun altta listede çıkıyor zaten
Eki Görüntüle 2808273 Eki Görüntüle 2808273
Tahmin etttim inan kızkardeşim de akrep ilkokulda bi iki arkadaşı ondan önce okumayı sökmüştü öğretmenleri Nazar boncuklu kırmızı kurdela takmıştı yakalarına eve gelip o yaşta eline kurdela alıp kendi yakasına dikmeye çalışmıştı sanki onun kurdelasına mı kaldım diye öyle bi hırs yapmıştı ki 1 hafta geçmeden o da kurdelayı taktırmıştı yakasına
Senin normal doğumdu diye hatırlıyorum canım sezaryen doğumlarda sırttan yapılan bölgesel narkoz sonrasında böyle bir etki bıraktığını duymuştum
Benim de kalça kemiklerim ağrıyor şu sıra magnezyum eksikliği olabilir dedi bir iki kişi bi doğum bi hamilelikle insan vücudu nasıl değişiyor nasıl izler kalıyor aslında ne kadar yıpranıyorsun anne olmak çok zor hakikaten
Evet canim ben de dikkaf ediyorum ama gozden kacirdigm tam yazacak zaman isim ciktigi falan oluyorKızlar bazen beni alıntıladığınız mesajları kaçırıyorum o yüzden cevap yazmıyorum yoksa her mesaja cevap yazmaya çalışıyorum ama gözden kaçanlar oluyor.Sizin de oluyordur elbette ama ben yinede açıklamak istedim
Gunaydin canimmm
Ahahah ben niye boyleyim yaaaBen de boğa burcuyum ama hırslılarından
İnşallah ciddi bir şey değildir canım daha yaşın kaç vucüt bize lazım ihmal etme
Aynen öyle kızlar hayırlısı bklm gideyim ne diyecekCanim emzirmeden dolayi postur bozuklugu olabilir, benim de cok fazla olmustu hala da ara ara agriyor
Bu güzel haber için tüm 9. Takım hatunlarını piste davet ediyorum
Farkettim.Dün sonuçların temiz çıkınca kutladık sen görmedinKızlar bazen beni alıntıladığınız mesajları kaçırıyorum o yüzden cevap yazmıyorum yoksa her mesaja cevap yazmaya çalışıyorum ama gözden kaçanlar oluyor.Sizin de oluyordur elbette ama ben yinede açıklamak istedim
Kaydettim canm, bir ara yaparim belki
Ay be boga burcuyum ama hic hirsli degilim
ben de boğayım ama hırs denen şey yokturBen de boğa burcuyum ama hırslılarından
Farkettim.Dün sonuçların temiz çıkınca kutladık sen görmedin
Kız ne kusuru . Ben eksik kalma sen de oyna diye tekrar gösterdim.Kusura bakmayın bazen oluyor öyle .ama siz bilirsiniz beni görmezden gelmem
Ben de kovayım rekabeti hiç sevmem biriyle yarışmak hiç bana göre değil hayat bana güzelben de boğayım ama hırs denen şey yoktur
ama annem de boğa mesela o da benim aksime inanılmaz hırslıdır, yahu kadın 60 yaşında A sınıf iş güvenliği uzmanlık belgesi aldı hırs yaptı da
Ayy harikaydı kuzum ne güzel kısa film bu böyle.Sanırım yedikleri çamur gibi şey yıllarca bize özendirilen endüstriyel yiyecekler toprağa ,topraktan çıkan yiyeceğe döndüğümüzde sağlığı da kazanacağız.En çok istediğim şey zayıflafıktan sonra dahi paketli endüstriyel tüm ürünleri tamamen hayatımdan çıkarmak.beyaz şeker de dahil buna
Aynen canımAyy harikaydı kuzum ne güzel kısa film bu böyle.Sanırım yedikleri çamur gibi şey yıllarca bize özendirilen endüstriyel yiyecekler toprağa ,topraktan çıkan yiyeceğe döndüğümüzde sağlığı da kazanacağız.En çok istediğim şey zayıflafıktan sonra dahi paketli endüstriyel tüm ürünleri tamamen hayatımdan çıkarmak.beyaz şeker de dahil buna
Keşke kabağı kızartacağına fırınlasaydın canım23 Mart Salı
12.30
1 kase brokoli çorbası
2 parça ızgara tavuk
1 kase yeşil salata
19.30
1 kase kabak kızartma
1 küçük parça Arap tava
1 kase yoğurt
su: 2,5 lt
Adım: Eki Görüntüle 2808300
Bu çok iyi geldi
Aksam yine fazla olmus ekurim23 Mart Salı
12.30
1 kase brokoli çorbası
2 parça ızgara tavuk
1 kase yeşil salata
19.30
1 kase kabak kızartma
1 küçük parça Arap tava
1 kase yoğurt
su: 2,5 lt
Adım: Eki Görüntüle 2808300
Masallah annene yaa , ben nie hirssiz bir bogayim kiben de boğayım ama hırs denen şey yoktur
ama annem de boğa mesela o da benim aksime inanılmaz hırslıdır, yahu kadın 60 yaşında A sınıf iş güvenliği uzmanlık belgesi aldı hırs yaptı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?