Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaa yerim ben onalri.
Böyle dinlerken çok komikler ama bazen insanın sabrını zorluyorlar anlıyorum seni
Aynen sürekli iki bücürü ayırmaya dikkatlerini başka yere çekmeye çalışıyoruz ki kavga etmesinler benimki kendinden küçük veya büyüklerle oynar ama böyle yapmazdı hiç yaşıt olunca ikisinin de kafa aynı mantıkta sanırsam

Canim emzirmeden dolayi postur bozuklugu olabilir, benim de cok fazla olmustu hala da ara ara agriyor
Evet ya her dogum nasil da etkiliyor insani, gercekten cok zor
Evet canim ben de dikkaf ediyorum ama gozden kacirdigm tam yazacak zaman isim ciktigi falan oluyor
Gunaydin canimmm
Ben de boğa burcuyum ama hırslılarından
Ahahah ben niye boyleyim yaaa hayirlisi degilmis der gecerim hic de hirs yapmam

Bu güzel haber için tüm 9. Takım hatunlarını piste davet ediyorum

Farkettim.Dün sonuçların temiz çıkınca kutladık sen görmedin

ben de boğayım ama hırs denen şey yoktur
ama annem de boğa mesela o da benim aksime inanılmaz hırslıdır, yahu kadın 60 yaşında A sınıf iş güvenliği uzmanlık belgesi aldı hırs yaptı da
Ben de kovayım rekabeti hiç sevmem biriyle yarışmak hiç bana göre değil hayat bana güzel

Ayy harikaydı kuzum ne güzel kısa film bu böyle.Sanırım yedikleri çamur gibi şey yıllarca bize özendirilen endüstriyel yiyecekler toprağa ,topraktan çıkan yiyeceğe döndüğümüzde sağlığı da kazanacağız.En çok istediğim şey zayıflafıktan sonra dahi paketli endüstriyel tüm ürünleri tamamen hayatımdan çıkarmak.beyaz şeker de dahil buna

Aynen canım

23 Mart Salı

12.30
1 kase brokoli çorbası
2 parça ızgara tavuk
1 kase yeşil salata

19.30
1 kase kabak kızartma
1 küçük parça Arap tava
1 kase yoğurt

su: 2,5 lt
Adım: Eki Görüntüle 2808300
Aksam yine fazla olmus ekurim
ben de boğayım ama hırs denen şey yoktur
ama annem de boğa mesela o da benim aksime inanılmaz hırslıdır, yahu kadın 60 yaşında A sınıf iş güvenliği uzmanlık belgesi aldı hırs yaptı da
Masallah annene yaa , ben nie hirssiz bir bogayim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…