- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.981
Hahaha koptummmm süpürgemmm, bu ne gusel bir karşılamabole
Napıyosun ya sen ? İş durumu netlik kazandı mı ?Hahaha koptummmm süpürgemmm, bu ne gusel bir karşılamabole
Hadi bismillah de başka artık@Breeze96 benim sauna takım geldi kızbugün yıkarım akşama kurursa hemen bı deneme yaparım bklm yeterince terletiyor mu
Hayırlı olsun cnm Allah kolaylık versin tartın süper benceSlmmm kizlarrr cok özlendiniz arada yazmak giriyorum ama yazamadan çıkıyorum. Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben cok yoğunum hatta aşırı yogun. Kiz kardeşimin sözü var pazar günü. Yarin da damat ve ailesi gelecek p.tesi gününe kadar burdalar. Kilo durumum cok iyi. Bu sabah tartida 67.5 gördüm umarim böyle devam eder.
U UcanSupurge zehroşum etiketlerinde eksik etmiyor beni sağol canım benim Allah im sana da kolaylık versin inşallah.
@Jasminium84 canim sen ne yaptin iş durumun belli oldu mu sonuç nedir.
Fizik tedaviye randevu aldım cnm bklm ne diyecekostéopathe turkcedede aynimi bilmiyom Fizik tedavisi oluyo galiba ii geliyo canim bn ikinci dogumdan sonra bel ayrisindan iki buklum geziyodum iki seansta halleooldu
Sanırım onunla alakalı cnm ya bilmiyorum bklm geçer insAllahCanım ben de dogumdan berı sırt agrısı cekıyorum,sebebını gec te olsam bulduö, emzirirken cokkasıyorumkendimi cıcugu rahat ettırmek adına .emzirme koltugu yastıgı vs konforu cok onemlı bence ya , senın de oyle olmasın,?
Gözün aydın cnm bende iki defa oldum birinde normal geldi diğerinde lekelenme sürdü baya sonra adet oldum bu ay gelmedi daha10 ay sonra llk reglımı oldum2 guncuk sürdü , ilk diye dahs uzun beklıodum, menopoza mı gırıyorım nedir,düzelır ıns, şimdiden bir hafıfleme hıssefıyorum,daha kolay kilo verırurım artıkinşş
insAllahHadi bismillah de başka artık
Sıfır ürün niye koksun ki canım Allah Allah yıkanınca geçer büyük ihtimalleKızlaaaaaaar sauna takımi yıkadım ama felaket bı sigara kokusu vardı yıkanınca da geçmemis ürün satıcısının aradım bı kaç öneri verdi insAllah geçer ay yoksa giyilecek gibi değil
Pandemıde yasak var diye 17 mayısa kadar ucrersız ızın sonracıkısmıs.tabi yasak uzamassa . Net cıkısı aldıgımda anca dava acabılcem..Napıyosun ya sen ? İş durumu netlik kazandı mı ?
Hadi hayırlısı inşallah canımPandemıde yasak var diye 17 mayısa kadar ucrersız ızın sonracıkısmıs.tabi yasak uzamassa . Net cıkısı aldıgımda anca dava acabılcem..
Canım satıcı kadını aradım 8 kişi çalışıyoruz 1 tek ben sigara kullanıyorum sigara kokusu olması imkansız ürünün iç kısmındaki malzemenin kokusudur böyle şikayet alıyoruz ama depoda kapalı paketler içinde durduğu için kokuyordur muhtemelen dedi normalde deterjansız yıkanıyormus yumuşatıcı parfüm falan deneyin havalandırın geçmezse iade aliriz dedilerSıfır ürün niye koksun ki canım Allah Allah yıkanınca geçer büyük ihtimalle
Guzel menu canim ama aksam ki salata da ton baligi ve yogurt bir arada mi kullandin, ben yogurt ve konserve baliktan tedrgin olurum da23 Mart menüsü
08.30
1.5 yumurta
3 4 ceviz
1 tb ekmek üzeri zeytin ezmesi
14.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
1 avuç fıstık
17.30 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
Az fıstık
19.30 gibi.
Kabaklı ton balıklı köz patlıcanlı yoğurtlu salata(diyetsyen tarifi)
Su
2.5 lt civarı
Spor
6034 adım
Allah kolaylik versin canim, hayirli ugurlu olsun sozunuz, Allah tamamina erdirsin...kilonu koruman cok guzel canimm masallahgSlmmm kizlarrr cok özlendiniz arada yazmak giriyorum ama yazamadan çıkıyorum. Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben cok yoğunum hatta aşırı yogun. Kiz kardeşimin sözü var pazar günü. Yarin da damat ve ailesi gelecek p.tesi gününe kadar burdalar. Kilo durumum cok iyi. Bu sabah tartida 67.5 gördüm umarim böyle devam eder.
U UcanSupurge zehroşum etiketlerinde eksik etmiyor beni sağol canım benim Allah im sana da kolaylık versin inşallah.
Evet canim, ben bir ara sogan suyu yapmistim sonraki ay hamile kalmistim, duzensizlige iyi gelmistiBazen detoks uygulamak iyi oluyo temizliyo vicudu
Reglden sonra daha kolay veriliyor canim gercekten10 ay sonra llk reglımı oldum2 guncuk sürdü , ilk diye dahs uzun beklıodum, menopoza mı gırıyorım nedir,düzelır ıns, şimdiden bir hafıfleme hıssefıyorum,daha kolay kilo verırurım artıkinşş
Ahh ahh keske olsam biran once de rahatlasamAteş basıuo beno aylardır, ne büyük nimetmiş regl olmak
Canm onlarda sentetik kumas cok oluyor ya, boyle plastik gibi o yuzden kokmustur, havalandr 1 gece ise yarar belkiKızlaaaaaaar sauna takımi yıkadım ama felaket bı sigara kokusu vardı yıkanınca da geçmemis ürün satıcısının aradım bı kaç öneri verdi insAllah geçer ay yoksa giyilecek gibi değil
Olabilir cnm öyle yapicam artık satıcı ile de görüştüm gayet beğenilen bı satıcıdan almıştım çünkiCanm onlarda sentetik kumas cok oluyor ya, boyle plastik gibi o yuzden kokmustur, havalandr 1 gece ise yarar belki
Evet canım paketli ürünlerde sigaramsı koku oluyor yıkandığında geçiyor inşallah seninki de geçerCanım satıcı kadını aradım 8 kişi çalışıyoruz 1 tek ben sigara kullanıyorum sigara kokusu olması imkansız ürünün iç kısmındaki malzemenin kokusudur böyle şikayet alıyoruz ama depoda kapalı paketler içinde durduğu için kokuyordur muhtemelen dedi normalde deterjansız yıkanıyormus yumuşatıcı parfüm falan deneyin havalandırın geçmezse iade aliriz dediler
insAllah cnmEvet canım paketli ürünlerde sigaramsı koku oluyor yıkandığında geçiyor inşallah seninki de geçer
Çok güzel menü,aşure de azmış neyse ki, ben 4 kasıkla dıramazdım24.03.2021
11 sutlu kahve
12.30
1 haslnms yumrta, 1 dlm peynr,6 zeytn,domates,maydanoz,4 kasik asure
16.00 sade kahve
18.30
4 izgara kofte,salata,1 bardk kefir
Su:3.5 lt olur
İş m baksam kızımla mı takılsam bılemıyorımHadi hayırlısı inşallah canım
Vay ve bi ara elayla ben listese altaltaydık, 72 ydik ıkımızde, ben hala 72, o 67.5 . Azmin zaferi bravo kız , darıso banaSlmmm kizlarrr cok özlendiniz arada yazmak giriyorum ama yazamadan çıkıyorum. Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben cok yoğunum hatta aşırı yogun. Kiz kardeşimin sözü var pazar günü. Yarin da damat ve ailesi gelecek p.tesi gününe kadar burdalar. Kilo durumum cok iyi. Bu sabah tartida 67.5 gördüm umarim böyle devam eder.
Ayy durdumm vallahi arkadas getirmis, sirf 4 kasik yiyebilmek icin kahvaltiyi olabildigince az tuttumÇok güzel menü,aşure de azmış neyse ki, ben 4 kasıkla dıramazdım
Cevzli sucuk disinda cok guzel canim09.00 bir kucuk tava kıymalı yumurta
13.00 cevizli sucuk
15.00 Sütlü Türk kahvesi
17.00 10 kaşık ayşekadın fasılye yemegi
Su:3 litre
Spor yok
Aşure nerden çıktı tartıya iki gün kala24.03.2021
11 sutlu kahve
12.30
1 haslnms yumrta, 1 dlm peynr,6 zeytn,domates,maydanoz,4 kasik asure
16.00 sade kahve
18.30
4 izgara kofte,salata,1 bardk kefir
Su:3.5 lt olur
Cevizli sucuğun miktarı çok değildir inşallah09.00 bir kucuk tava kıymalı yumurta
13.00 cevizli sucuk
15.00 Sütlü Türk kahvesi
17.00 10 kaşık ayşekadın fasılye yemegi
Su:3 litre
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?