Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı olsun cnm Allah kolaylık versin tartın süper bence
ostéopathe turkcedede aynimi bilmiyom Fizik tedavisi oluyo galiba ii geliyo canim bn ikinci dogumdan sonra bel ayrisindan iki buklum geziyodum iki seansta halleooldu
Fizik tedaviye randevu aldım cnm bklm ne diyecek
Sanırım onunla alakalı cnm ya bilmiyorum bklm geçer insAllah
Gözün aydın cnm bende iki defa oldum birinde normal geldi diğerinde lekelenme sürdü baya sonra adet oldum bu ay gelmedi daha
Hadi bismillah de başka artık
insAllah

Kızlaaaaaaar sauna takımi yıkadım ama felaket bı sigara kokusu vardı yıkanınca da geçmemis ürün satıcısının aradım bı kaç öneri verdi insAllah geçer ay yoksa giyilecek gibi değil
Sıfır ürün niye koksun ki canım Allah Allah yıkanınca geçer büyük ihtimalle

Sıfır ürün niye koksun ki canım Allah Allah yıkanınca geçer büyük ihtimalle
Canım satıcı kadını aradım 8 kişi çalışıyoruz 1 tek ben sigara kullanıyorum sigara kokusu olması imkansız ürünün iç kısmındaki malzemenin kokusudur böyle şikayet alıyoruz ama depoda kapalı paketler içinde durduğu için kokuyordur muhtemelen dedi normalde deterjansız yıkanıyormus yumuşatıcı parfüm falan deneyin havalandırın geçmezse iade aliriz dediler

Guzel menu canim ama aksam ki salata da ton baligi ve yogurt bir arada mi kullandin, ben yogurt ve konserve baliktan tedrgin olurum da
Allah kolaylik versin canim, hayirli ugurlu olsun sozunuz, Allah tamamina erdirsin...kilonu koruman cok guzel canimm masallahg
Bazen detoks uygulamak iyi oluyo temizliyo vicudu
Evet canim, ben bir ara sogan suyu yapmistim sonraki ay hamile kalmistim, duzensizlige iyi gelmisti
Reglden sonra daha kolay veriliyor canim gercekten
Ateş basıuo beno aylardır, ne büyük nimetmiş regl olmak
Ahh ahh keske olsam biran once de rahatlasam
Kızlaaaaaaar sauna takımi yıkadım ama felaket bı sigara kokusu vardı yıkanınca da geçmemis ürün satıcısının aradım bı kaç öneri verdi insAllah geçer ay yoksa giyilecek gibi değil
Canm onlarda sentetik kumas cok oluyor ya, boyle plastik gibi o yuzden kokmustur, havalandr 1 gece ise yarar belki

Canm onlarda sentetik kumas cok oluyor ya, boyle plastik gibi o yuzden kokmustur, havalandr 1 gece ise yarar belki
Olabilir cnm öyle yapicam artık satıcı ile de görüştüm gayet beğenilen bı satıcıdan almıştım çünki

Evet canım paketli ürünlerde sigaramsı koku oluyor yıkandığında geçiyor inşallah seninki de geçer

Vay ve bi ara elayla ben listese altaltaydık, 72 ydik ıkımızde, ben hala 72, o 67.5 . Azmin zaferi bravo kız , darıso bana

Çok güzel menü,aşure de azmış neyse ki, ben 4 kasıkla dıramazdım
Ayy durdumm vallahi arkadas getirmis, sirf 4 kasik yiyebilmek icin kahvaltiyi olabildigince az tuttum
09.00 bir kucuk tava kıymalı yumurta
13.00 cevizli sucuk
15.00 Sütlü Türk kahvesi
17.00 10 kaşık ayşekadın fasılye yemegi
Su:3 litre
Spor yok
Cevzli sucuk disinda cok guzel canim

24.03.2021
11 sutlu kahve
12.30
1 haslnms yumrta, 1 dlm peynr,6 zeytn,domates,maydanoz,4 kasik asure

16.00 sade kahve
18.30
4 izgara kofte,salata,1 bardk kefir

Su:3.5 lt olur
Aşure nerden çıktı tartıya iki gün kala
09.00 bir kucuk tava kıymalı yumurta
13.00 cevizli sucuk
15.00 Sütlü Türk kahvesi
17.00 10 kaşık ayşekadın fasılye yemegi
Su:3 litre
Spor yok
Cevizli sucuğun miktarı çok değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…