- 11 Şubat 2016
- 4.153
- 19.234
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.921
Sence yaptığın sporlar boşa gitmiş olabilir mi ?Spor ve adimlarimizi yazip etiketlemzsek spor listesine giremuyum yoksa kac gundur bosami gitti
Nasil etiketliycemi bilemedim deniyom olmuyo cokmu acemiyim y’a
Supersin canim merciSence yaptığın sporlar boşa gitmiş olabilir mi ?
kendimize yatırım yapıyoruz her şeyden önce
Menüler için U UcanSupurge , sporlar içinJasminium84 etiketle. ( isimleri yazmandan @ işaretini koy ve nickleri yaz )
Tesekkur ederimYetmedi mi yeşil mercimek yarın görmek istemiyorum menünde şişliği , gazı
Canım ilk sayfada spor puanları var ona göre sporunu puanlayıpJasminium84 ü etiketlersen Haftalık spor yarışına Dahil olursun
Afiyet olsun canım
Bunu not aldım
Rica ederimSupersin canim merci
çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.Poffff kızlar ya aylardır doğumdan sonra geçmeyen sırt ağrım var deli oluyorum artık feci bı durum geçmiyor nete bakmamaya çalışıyorum direk toprak atın moduna girerim yoksa diye ama artık ciddi bı durum olduğunu düşünüyorum nedense ortopedi ya da fizik tedaviye gidilmeli diyor nette fizik tedaviye aldım randevu bakalım ne diyecek dinlenince geçmiyor kesinlikle sabah ağrı ile uyanıyorum ağrıyla uyuyorum
Saol canım insAllahçok çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.
Ben de zumba yaparken öyleyim deli danalar gibi zıplıyordumAfiyet olsun canim Sporumuz cok az ama yarin iki zipla ac muzik beraber oyniylim bugun evdekiler bana delimisin ne anormal dans yapiyon dediler utandim
En sevdiğim hırslı üyeRakip demeyin sbaha kadar yururummm
Aslı anlatmış canım sağolsun @ işareti bıraktıktan sonra üye nickini yazıyorsun altta listede çıkıyor zatenSpor ve adimlarimizi yazip etiketlemzsek spor listesine giremuyum yoksa kac gundur bosami gitti
Nasil etiketliycemi bilemedim deniyom olmuyo cokmu acemiyim y’a
Tahmin etttim inan kızkardeşim de akrep ilkokulda bi iki arkadaşı ondan önce okumayı sökmüştü öğretmenleri Nazar boncuklu kırmızı kurdela takmıştı yakalarına eve gelip o yaşta eline kurdela alıp kendi yakasına dikmeye çalışmıştı sanki onun kurdelasına mı kaldım diye öyle bi hırs yapmıştı ki 1 hafta geçmeden o da kurdelayı taktırmıştı yakasına
Senin normal doğumdu diye hatırlıyorum canım sezaryen doğumlarda sırttan yapılan bölgesel narkoz sonrasında böyle bir etki bıraktığını duymuştumPoffff kızlar ya aylardır doğumdan sonra geçmeyen sırt ağrım var deli oluyorum artık feci bı durum geçmiyor nete bakmamaya çalışıyorum direk toprak atın moduna girerim yoksa diye ama artık ciddi bı durum olduğunu düşünüyorum nedense ortopedi ya da fizik tedaviye gidilmeli diyor nette fizik tedaviye aldım randevu bakalım ne diyecek dinlenince geçmiyor kesinlikle sabah ağrı ile uyanıyorum ağrıyla uyuyorum
Cansın ne güzel yazmışsın.Bana on yil once beni hatirlattin canim gens yasta evlenip geldim problem’er ust ustune ailemi kaybettim onun acisi derken yine ilk dogumda da 65 leri bulmustum kayinvalidemle jenikologa gitmistik orda tartiya ciktik ayni kilodaydim jenikolag bana az da ha yersen KV NI gecicen demisti oysa 20 yasindaydim ey vah dedim bu laf bana tokat gibi gelmisti olenle olunmuyo cocugun var hayati sevmelisin diyodum kendime ama once a kendimi sevmeliydim spor ve rejimle evlendigimdende zayif hale geldim 50 kiloya dustum hayata daha motive devam etmeye basladim cocuklarimiz ve ailemiz icin once kendimizle mutlu olmaliyizki onlarlada paylasabilelim
Dur kız benden yeni gitti bitlenirse benden bilirBugün bunu yapmayan in kaynanası bitlensin
Yaaa mutfak dolabının kapağına bittim sizinkiler yeni bir çığır açmışlar olayaKuzum kötü enerji kötü enerjiyi çeker aynı şekilde iyi enerji de iyi enerjiyi hayatının bi yanında olumlu götürmeye çalış emin ol her şey yoluna girecek
Biraz biraz alıştılar ama ikisi de aynı yaşlarda aynı psikolojideler bütün oyuncaklar benim kafadasındalar sürekli bir şeyler çekiştirip benim diyorlar en son mutfak dolabının kapağını çekiştiriyorlardı benim diye
Şükürler olsunAllah seni evladına , evladını da sana bağışlasın canım
İsyan değil kesinlikle Rabbim saglik versin çocuklarımıza da hayırlı ömür ins. Anne olmayı bekleyen isteyen herkese de en kısa sürede nasip etsin ins.Evet canim anne olmak cok zor hersekilde zor yani ama cocuklarimiza guzel bir model olmaliyiz ve kilo aldikca saglik problemlerimz artacak cocuklarimz icin saglikli olmaliyiz, ben hep yaz tatilinde incecik olacagimi dusunup motive oluyorum canim
Evet canım normaldi bende anlamıyorum daha önce de bu kiloda oldum kg kaynaklı ise o zmnlar hiç yoktu böyle bı şikayetim kesinlikle öyle zor Rabbim mükâfatını verir insAllah hayırlı evlatlarlaSenin normal doğumdu diye hatırlıyorum canım sezaryen doğumlarda sırttan yapılan bölgesel narkoz sonrasında böyle bir etki bıraktığını duymuştum
Benim de kalça kemiklerim ağrıyor şu sıra magnezyum eksikliği olabilir dedi bir iki kişi bi doğum bi hamilelikle insan vücudu nasıl değişiyor nasıl izler kalıyor aslında ne kadar yıpranıyorsun anne olmak çok zor hakikaten
Kız televizyon duvara monte yukarda yani birbirlerinin görmesine engel olamaz bücürler yani ona rağmen önüne geçip ben izleyeceğim diye birbirlerini ittiriyorlarYaaa mutfak dolabının kapağına bittim sizinkiler yeni bir çığır açmışlar olaya
İnşallah ciddi bir şey değildir canım daha yaşın kaç vucüt bize lazım ihmal etmeEvet canım normaldi bende anlamıyorum daha önce de bu kiloda oldum kg kaynaklı ise o zmnlar hiç yoktu böyle bı şikayetim kesinlikle öyle zor Rabbim mükâfatını verir insAllah hayırlı evlatlarla
Yaa yerim ben onalri.Kız televizyon duvara monte yukarda yani birbirlerinin görmesine engel olamaz bücürler yani ona rağmen önüne geçip ben izleyeceğim diye birbirlerini ittiriyorlarçok komikler biri herhangi bir şeye benim diyor öteki de benim diye saldırıyor
Allah'ım tek tek etiketlemis bide
Kaydettim canm, bir ara yaparim belkiDort bes dal matdonozu rondodan gecirdim bir limon siktim buyukce bardaga bosalttim su koydum dolusunca 15 gun boyunca sabah ac karnina ictim
Ay be boga burcuyum ama hic hirsli degilimBurcun ne ? Bu kadar hırslı olduğuna göre boğa olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?