Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay ben üniversitede 100 kilo idim hiç unutmam otobüse bindim okula gidiyorum amcanın biri bana yer verdi kızım gel otur hamilesin diye hem de sınıf arkadaşlarım da vardı o otobüste yerin dibine girmiştim amcayı boğasım vardı

Ay ne kötü olmuş ya

Afiyet olsun cnm
Sabah çok az değil mi ?

Kaç aylıktı buyuk, hamıleyken zor olmıcak mı egıtım, Allah kolaylık versın canım

Izgara et te sınır olmamalı bencedoyasıya olmalı

İlk sayfa da tartıya isim yazılı kağıt diye birşey okumuştum o kural devam ediyor mu kızlar ?
Devam ediyor cnm listeye gireceksen nick'li tarihli tartı fotoğrafı atmalisin
Çok iyi kurtarmissin bence cnm
İyi akşamlar kızlar dün tüm gün disardaydik,bugünde yazılı soruları hazırlamakla mesguldum.Sonraku hafta yapmayı planliyirdum ama bu hafta yapıp bitirmemiz lazımmış
İyi akşamlar canım kolay gelsin bitirdin mi bari isini

100 kiloya çıktın mı ? seninki tam bir azim örneği gerçekten .

Gercekten 100 kilo muydun tup mide falan olmadan kendin verdin di mi ? Helal olsun sana tebrik ederim
Baklava olmasa super olacakmis

Şişman kimseleri bazen öyle zannediyorlar bayramda memlekete gittiğimde akrabalar öyle zannetmişti. Bu resmi de görünce tam benlik dedim
Bana da annem epey inanamadı doğumdan sonra tekrar hamile kalmadığım konusunda. Allahtan 40 ım çıkınca adetim düzenli bi şekilde oluyordu

Ay her yerde de oturmak için gözüne bakarlar en olmadık yerde sevap point derdine düşmüş amca

Kız ben sucuk kokoreç delisiyim. Midemi inanılmaz bulandırıyordu kokusu. Kendimiz 5 kilo sucuk yapmıştık. Eşim de 9 ay yemedi. Onun teni bile yediğinde banyo da yapsa sucuk gibi kokuyordu burnuma günlerce sonra doğum yaptım 5 kilo sucuğu 1 ayda yedik

Son düzenleme:
28 Mart Pazar Menüm
12:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim TB ekmeği

15:00 1 portakal
17:00 1 avuç (10-15 tane)kabak çekirdeği +kuru üzüm
18:30 1 muz (spor öncesi)

20:00 1 tabak ıspanak +3 kaşık yoğurt
3 litre su
Adım sayım 2590 (Lesli yaparken bileğimde değildi ) U UcanSupurge
Spor :Lesli 3 mil 135 puan Jasminium84

İlk sayfa da tartıya isim yazılı kağıt diye birşey okumuştum o kural devam ediyor mu kızlar ?
Evet canım cuma kuzların bildirimini görürsün artık nick ve tarih de yazılı oluyor tartı fotoğrafında
Günü hafif geçirdiğin için baklavayı görmesem mi
Kaç aylıktı buyuk, hamıleyken zor olmıcak mı egıtım, Allah kolaylık versın canım
Halloldu sayılır canım kazalar oluyor tabi bugün 3 yaşına girdi kardeşi doğduktan sonra hiç istemezdi sanırsam
İyi akşamlar kızlar dün tüm gün disardaydik,bugünde yazılı soruları hazırlamakla mesguldum.Sonraku hafta yapmayı planliyirdum ama bu hafta yapıp bitirmemiz lazımmış
Allah kolaylık versin bizim okulda da bunun sorunu var günde iki sınavdan fazla yapmayın deniyor çocuklar haftada iki gün okula geliyor nasıl olacaksa
100 kiloya çıktın mı ? seninki tam bir azim örneği gerçekten .
Ben çocukluğumdan beri şişmandım canım hala çocukluğumdan gelen yeme bozukluğum var kilo verdiğim gibi alabiliyorum da
Gercekten 100 kilo muydun tup mide falan olmadan kendin verdin di mi ? Helal olsun sana tebrik ederim
Evet canım spor ve sağlıklı beslenme ile verdim 65e indim hamilelik sonrası saldım 91 ile takıma başladım burda da 64 ile mezun oldum

17:30 a kadar acıkmadın mı?Cuma 1 tane kaçamak hakkımız var ben her cuma yemin ediyorum haftaya cumaya kadar tatlı yemeyeceğim ve diyete mani hiç birşey yemiyeveğim diye .ben de işe yaradı çünkü tatlıya hamurişine zaafım var.sende ile yarar mı bilmem ama en kötü krizlerden bile sağ çıkarsın

Ben olsam o amcayi dedigine pisman ederdim

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…