- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.661
Ay ben üniversitede 100 kilo idim hiç unutmam otobüse bindim okula gidiyorum amcanın biri bana yer verdi kızım gel otur hamilesin diye hem de sınıf arkadaşlarım da vardı o otobüste yerin dibine girmiştim amcayı boğasım vardı
Ahaha ay evet ya. Canım istedi herhalde köfte ekmek
Kaptanım Allah korusun bu hafta dikkat edeceğim. Söz verdim
Ahaha ay evet “keşke akşam yemeseydim” nedir ya.
Şişman kimseleri bazen öyle zannediyorlarbayramda memlekete gittiğimde akrabalar öyle zannetmişti. Bu resmi de görünce tam benlik dedim
insallah canim katil artik aramiza yufkalari cikar hayatindan sporu ekle yerine
Ay ne kötü olmuş yaAy ben üniversitede 100 kilo idim hiç unutmam otobüse bindim okula gidiyorum amcanın biri bana yer verdi kızım gel otur hamilesin diye hem de sınıf arkadaşlarım da vardı o otobüste yerin dibine girmiştim amcayı boğasım vardı
Afiyet olsun cnmKizlar bugun KV me yemege davetliydik umarim abartmamisimdir
28 mart menum
Sabah 9:30
sutlu sekersiz kahce ,1 dlm ekmek
Aksam 17:30
2 ince izgara et ( avuc ici kadardir)
2 kasik salata
1 kasik bulgur
Bir dilim baklava (reglin bitimindeki tatli kirizimin yuzunden)
2.5 litre su
U UcanSupurge
Kaç aylıktı buyuk, hamıleyken zor olmıcak mı egıtım, Allah kolaylık versın canımBu defa kitleyemedim sanayide işi vardı evde yoktu
Yok yok epey bitti ya tuvalet eğitimine başladık ya düne kadar altını açtığım çocuğun kakası tuvalette midemi bulandırıyor bu nasıl iştir anlamadımkızımda ben de çok uyuyordum bu defa uyutmuyor küçük hanımefendi oyunu, yemeği, tuvaleti...
Kizlar bugun KV me yemege davetliydik umarim abartmamisimdir
28 mart menum
2 kasik salata
1 kasik bulgur
2.5 litre su
U UcanSupurge
Devam ediyor cnm listeye gireceksen nick'li tarihli tartı fotoğrafı atmalisinİlk sayfa da tartıya isim yazılı kağıt diye birşey okumuştum o kural devam ediyor mu kızlar ?
Çok iyi kurtarmissin bence cnmKizlar bugun KV me yemege davetliydik umarim abartmamisimdir
28 mart menum
2 kasik salata
1 kasik bulgur
2.5 litre su
U UcanSupurge
İyi akşamlar canım kolay gelsin bitirdin mi bari isiniİyi akşamlar kızlardün tüm gün disardaydik,bugünde yazılı soruları hazırlamakla mesguldum.Sonraku hafta yapmayı planliyirdum ama bu hafta yapıp bitirmemiz lazımmış
100 kiloya çıktın mı ? seninki tam bir azim örneği gerçekten .Ay ben üniversitede 100 kilo idim hiç unutmam otobüse bindim okula gidiyorum amcanın biri bana yer verdi kızım gel otur hamilesin diye hem de sınıf arkadaşlarım da vardı o otobüste yerin dibine girmiştim amcayı boğasım vardı
Gercekten 100 kilo muydunAy ben üniversitede 100 kilo idim hiç unutmam otobüse bindim okula gidiyorum amcanın biri bana yer verdi kızım gel otur hamilesin diye hem de sınıf arkadaşlarım da vardı o otobüste yerin dibine girmiştim amcayı boğasım vardı
Baklava olmasa super olacakmisKizlar bugun KV me yemege davetliydik umarim abartmamisimdir
28 mart menum
2 kasik salata
1 kasik bulgur
2.5 litre su
U UcanSupurge
Bana da annem epey inanamadı doğumdan sonra tekrar hamile kalmadığım konusunda. Allahtan 40 ım çıkınca adetim düzenli bi şekilde oluyorduŞişman kimseleri bazen öyle zannediyorlarbayramda memlekete gittiğimde akrabalar öyle zannetmişti. Bu resmi de görünce tam benlik dedim
Ay her yerde de oturmak için gözüne bakarlar en olmadık yerde sevap point derdine düşmüş amcaAy ben üniversitede 100 kilo idim hiç unutmam otobüse bindim okula gidiyorum amcanın biri bana yer verdi kızım gel otur hamilesin diye hem de sınıf arkadaşlarım da vardı o otobüste yerin dibine girmiştim amcayı boğasım vardı
Kız ben sucuk kokoreç delisiyim. Midemi inanılmaz bulandırıyordu kokusu. Kendimiz 5 kilo sucuk yapmıştık. Eşim de 9 ay yemedi. Onun teni bile yediğinde banyo da yapsa sucuk gibi kokuyordu burnuma günlerceYok yok epey bitti ya tuvalet eğitimine başladık ya düne kadar altını açtığım çocuğun kakası tuvalette midemi bulandırıyor bu nasıl iştir anlamadımkızımda ben de çok uyuyordum bu defa uyutmuyor küçük hanımefendi oyunu, yemeği, tuvaleti...
Evet canım cuma kuzların bildirimini görürsün artık nick ve tarih de yazılı oluyor tartı fotoğrafındaİlk sayfa da tartıya isim yazılı kağıt diye birşey okumuştum o kural devam ediyor mu kızlar ?
Günü hafif geçirdiğin için baklavayı görmesem miKizlar bugun KV me yemege davetliydik umarim abartmamisimdir
28 mart menum
2 kasik salata
1 kasik bulgur
2.5 litre su
U UcanSupurge
Halloldu sayılır canım kazalar oluyor tabi bugün 3 yaşına girdi kardeşi doğduktan sonra hiç istemezdi sanırsamKaç aylıktı buyuk, hamıleyken zor olmıcak mı egıtım, Allah kolaylık versın canım
Allah kolaylık versin bizim okulda da bunun sorunu var günde iki sınavdan fazla yapmayın deniyor çocuklar haftada iki gün okula geliyor nasıl olacaksaİyi akşamlar kızlardün tüm gün disardaydik,bugünde yazılı soruları hazırlamakla mesguldum.Sonraku hafta yapmayı planliyirdum ama bu hafta yapıp bitirmemiz lazımmış
Ben çocukluğumdan beri şişmandım canım hala çocukluğumdan gelen yeme bozukluğum var kilo verdiğim gibi alabiliyorum da100 kiloya çıktın mı ? seninki tam bir azim örneği gerçekten .
Evet canım spor ve sağlıklı beslenme ile verdim 65e indim hamilelik sonrası saldım 91 ile takıma başladım burda da 64 ile mezun oldumGercekten 100 kilo muyduntup mide falan olmadan kendin verdin di mi ? Helal olsun sana tebrik ederim
17:30 a kadar acıkmadın mı?Cuma 1 tane kaçamak hakkımız var ben her cuma yemin ediyorum haftaya cumaya kadar tatlı yemeyeceğim ve diyete mani hiç birşey yemiyeveğim diye .ben de işe yaradı çünkü tatlıya hamurişine zaafım var.sende ile yarar mı bilmem ama en kötü krizlerden bile sağ çıkarsınKizlar bugun KV me yemege davetliydik umarim abartmamisimdir
28 mart menum
2 kasik salata
1 kasik bulgur
2.5 litre su
U UcanSupurge
Ben olsam o amcayi dedigine pisman ederdimAy ben üniversitede 100 kilo idim hiç unutmam otobüse bindim okula gidiyorum amcanın biri bana yer verdi kızım gel otur hamilesin diye hem de sınıf arkadaşlarım da vardı o otobüste yerin dibine girmiştim amcayı boğasım vardı
Afiyet olsun canım28 Mart Pazar Menüm
12:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim TB ekmeği
15:00 1 portakal
17:00 1 avuç (10-15 tane)kabak çekirdeği +kuru üzüm
18:30 1 muz (spor öncesi)
20:00 1 tabak ıspanak +3 kaşık yoğurt
3 litre su
Adım sayım 2590 (Lesli yaparken bileğimde değildi ) U UcanSupurge
Spor :Lesli 3 mil 135 puanJasminium84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?