Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gorme nolur valla izgara yiycem diye butun gun ac kaldim kan sekerim dustu galiba

Acikmaz olurmuyum basim donuyodu resmen ama artik eskisine gore cok az yemekle doyuyorum onu farkettim normalde acken izgara varsa ben ben degildim azcik yedim hemen doydum mide kucukmus sukur

Evet canim ilk kez aksam canim yemek istemedi ben de sadece salata yedim oyle cok da acikmadim

Kolay gelsin canim

Afiyet olsun guzel ama suyun az canim
Sağol canımm
Daha yeni totom yer yüzü gördü
Hemen yatacağım

Sağol kuzum

Ohhhh ellerine sağlık

Pirinçli değildi canım
Çok soda içtim dün su hiç istemedi o yüzden canım

Yok canım cokokrem ekmeğe sürülen den. Tatlı istedi canım ne bilem niye koydum

Güzel menü bence canım

Tekrar hoşgeldin canım. İns hedefine ulaşırsın en kısa zamanda
Sağol canım

Bugün anam ağladı resmen
Bence yeterli bi spor sayılır

Ben grip oldum cnm kolum kalkmıyor
Ben grip oldum cnm kolum kalkmıyor
Geçmiş olsun canım

Saol cnm

Bnde cezalandirirm kendimi ya sporla y’a aksama sadece yogurtla

Ay benm de tavuktan midem cok bulanirdi esim de aksine cok sever ama yiyemezdi , izine gitmistim memlekete dondugmde esime bu evde tavuk yemissin sen kokuyor diyordum o da hayir yemin ederim yemedim diyordu, ben yemissin belli anlarm ben salak miyim diyorum, hatta bak soyle gercekten kizmiycam(parcalayacagm ) ama evi temizlemmiz lazim kokuyor diyorum adam yok yemedim diyor...ben hala yedigini dusunuyorum ama kabul etmiyor is yerinde buz dolabindaki herseyi cope atiyordum bozulmus bunlar kokuyor diye arkadaslar hayir bozuk degil deselerde ikna olmuyordum
Meyveler fazla geldi gozume canim onun disinda guzel
Helal olsun sana

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Hiç enerjim yoktu muzu spor için yedim diğerlerini de sabah zeytin ve kuruyemiş olmayınca aşırı acıktım .evde herşey bitti alışveriş lazım en kısa zamanda.

Ah sorma kıymalı pide de yiyemiyordum. eşim birgün bana kızıp sucuk yedi. Pislik o koku ne evden ne defalarca yıkadığım tavandan gitmedi. Koku burnuma geldikçe ağlıyordum

Devam ediyor cnm listeye gireceksen nick'li tarihli tartı fotoğrafı atmalisin

Çok iyi kurtarmissin bence cnm

İyi akşamlar canım kolay gelsin bitirdin mi bari isini
Sağol canım,şükür bitti.Kizi da uyuttum,biraz geçmişi okuyayım,çok birikmemis gibi

Aynen canım,valla benim günde üç sınav denk gelecek ne yapayım,yönetmeliğe de aykirii ama yaoacak bir şey de yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…