- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.681
Gorme nolur valla izgara yiycem diye butun gun ac kaldim kan sekerim dustu galibaEvet canım cuma kuzların bildirimini görürsün artık nick ve tarih de yazılı oluyor tartı fotoğrafında
Günü hafif geçirdiğin için baklavayı görmesem mi
Halloldu sayılır canım kazalar oluyor tabi bugün 3 yaşına girdi kardeşi doğduktan sonra hiç istemezdi sanırsam
Allah kolaylık versin bizim okulda da bunun sorunu var günde iki sınavdan fazla yapmayın deniyor çocuklar haftada iki gün okula geliyor nasıl olacaksa
Ben çocukluğumdan beri şişmandım canım hala çocukluğumdan gelen yeme bozukluğum var kilo verdiğim gibi alabiliyorum da
Evet canım spor ve sağlıklı beslenme ile verdim 65e indim hamilelik sonrası saldım 91 ile takıma başladım burda da 64 ile mezun oldum
O anki utançla umarım arkadaşlarım duymamıştır diye içimden dua etmekle meşguldümBen olsam o amcayi dedigine pisman ederdim
Tamam güzel bir spor yapıp yakarsan neden olmasın senin için kör olurumGorme nolur valla izgara yiycem diye butun gun ac kaldim kan sekerim dustu galiba
Acikmaz olurmuyum basim donuyodu resmen ama artik eskisine gore cok az yemekle doyuyorum onu farkettim normalde acken izgara varsa ben ben degildim azcik yedim hemen doydum mide kucukmus sukur17:30 a kadar acıkmadın mı?Cuma 1 tane kaçamak hakkımız var ben her cuma yemin ediyorum haftaya cumaya kadar tatlı yemeyeceğim ve diyete mani hiç birşey yemiyeveğim diye .ben de işe yaradı çünkü tatlıya hamurişine zaafım var.sende ile yarar mı bilmem ama en kötü krizlerden bile sağ çıkarsın
Sağol canımmEvet canim ilk kez aksam canim yemek istemedi ben de sadece salata yedim oyle cok da acikmadim
Kolay gelsin canim
Afiyet olsun guzel ama suyun az canim
Sağol kuzumKaptanım sabahları baya aç uyanıyorum2 dilimle ancak doyuyorum.
Kaptanım Iğdırlıydın değil mi?? :) Azerbaycan türkü müsün?
benim bir sürü Iğdırlı tanıdığım var
Afiyet olsun canım
Ohhhh ellerine sağlıkKızlar dün eşim için mayasız ekmek yaptım(reflüde mayalı gıda tüketmemesi gerekiyordu) valla kendimi aşırıyorum artık. Evlenmeden önce yumurta kırmayı beceremeyen ben şimdi ekmek falan yapıyorum
Pirinçli değildi canımSuyun az canım , yoğurt çorban pirinçli değilse süper
Delü iyi ki zayıflamışsın aşı için de yakında sıra gelir bence
Evet canım ığdırlıyım, azeriyim göçmenlik yok köken Iğdır
Aşk nelere kadir
Sağol canımYok canım cokokrem ekmeğe sürülen den. Tatlı istedi canım ne bilem niye koydum
Güzel menü bence canım
Tekrar hoşgeldin canım. İns hedefine ulaşırsın en kısa zamanda
Bugün anam ağladı resmenBugün akşam kimsenin menüsünü sporsuz görmek istemiyorum çok saldınız kendinizi
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
@gulsum462
@elfkkk
@asliogretmen
@Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
@Pnrrr-20
masal3487
@Ezogelin56
yazarhanim35
Geçmiş olsun canımBen grip oldum cnm kolum kalkmıyor
Yaptim yaptim yapmaz olurmuyum o baklavayi yakmak icin az yurumedim hizliyuruyusle geldim Ève ceza banaTamam güzel bir spor yapıp yakarsan neden olmasın senin için kör olurum
Saol cnmSağol canımm
Daha yeni totom yer yüzü gördü
Hemen yatacağım
Sağol kuzum
Ohhhh ellerine sağlık
Pirinçli değildi canım
Çok soda içtim dün su hiç istemedi o yüzden canım
Sağol canım
Bugün anam ağladı resmen
Bence yeterli bi spor sayılır
Ben grip oldum cnm kolum kalkmıyor
Geçmiş olsun canım
Bnde cezalandirirm kendimi ya sporla y’a aksama sadece yogurtla17:30 a kadar acıkmadın mı?Cuma 1 tane kaçamak hakkımız var ben her cuma yemin ediyorum haftaya cumaya kadar tatlı yemeyeceğim ve diyete mani hiç birşey yemiyeveğim diye .ben de işe yaradı çünkü tatlıya hamurişine zaafım var.sende ile yarar mı bilmem ama en kötü krizlerden bile sağ çıkarsın
Ay benm de tavuktan midem cok bulanirdi esim de aksine cok sever ama yiyemezdiKız ben sucuk kokoreç delisiyim. Midemi inanılmaz bulandırıyordu kokusu. Kendimiz 5 kilo sucuk yapmıştık. Eşim de 9 ay yemedi. Onun teni bile yediğinde banyo da yapsa sucuk gibi kokuyordu burnuma günlercesonra doğum yaptım 5 kilo sucuğu 1 ayda yedik
Meyveler fazla geldi gozume canim onun disinda guzel28 Mart Pazar Menüm
12:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim TB ekmeği
15:00 1 portakal
17:00 1 avuç (10-15 tane)kabak çekirdeği +kuru üzüm
18:30 1 muz (spor öncesi)
20:00 1 tabak ıspanak +3 kaşık yoğurt
3 litre su
Adım sayım 2590 (Lesli yaparken bileğimde değildi ) U UcanSupurge
Spor :Lesli 3 mil 135 puanJasminium84
Helal olsun sanaEvet canım cuma kuzların bildirimini görürsün artık nick ve tarih de yazılı oluyor tartı fotoğrafında
Halloldu sayılır canım kazalar oluyor tabi bugün 3 yaşına girdi kardeşi doğduktan sonra hiç istemezdi sanırsam
Allah kolaylık versin bizim okulda da bunun sorunu var günde iki sınavdan fazla yapmayın deniyor çocuklar haftada iki gün okula geliyor nasıl olacaksa
Ben çocukluğumdan beri şişmandım canım hala çocukluğumdan gelen yeme bozukluğum var kilo verdiğim gibi alabiliyorum da
Evet canım spor ve sağlıklı beslenme ile verdim 65e indim hamilelik sonrası saldım 91 ile takıma başladım burda da 64 ile mezun oldum
Afiyet olsun canım güzel menü bence28 Mart Pazar Menüm
12:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim TB ekmeği
15:00 1 portakal
17:00 1 avuç (10-15 tane)kabak çekirdeği +kuru üzüm
18:30 1 muz (spor öncesi)
20:00 1 tabak ıspanak +3 kaşık yoğurt
3 litre su
Adım sayım 2590 (Lesli yaparken bileğimde değildi ) U UcanSupurge
Spor :Lesli 3 mil 135 puanJasminium84
Saol canim izgara var diye yemedim ama yemektede fazla yuyemedimAfiyet olsun cnm
Sabah çok az değil mi ?
Afiyet olsun canım güzel menü28 Mart Pazar
14.30
1,5 Lahmacun
Bol mevsim salata
Bol maydonoz
2 yk kaşığı soğan salatası
1 bardak ayran
19.00
1 elma
1 portakal
su: 2,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2811796
Afiyet olsun canımSaol canim izgara var diye yemedim ama yemektede fazla yuyemedim
Guzel canim28 Mart Pazar
14.30
1,5 Lahmacun
Bol mevsim salata
Bol maydonoz
2 yk kaşığı soğan salatası
1 bardak ayran
19.00
1 elma
1 portakal
su: 2,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2811796
Hiç enerjim yoktu muzu spor için yedim diğerlerini de sabah zeytin ve kuruyemiş olmayınca aşırı acıktım .evde herşey bitti alışveriş lazım en kısa zamanda.Ay benm de tavuktan midem cok bulanirdi esim de aksine cok sever ama yiyemezdi, izine gitmistim memlekete dondugmde esime bu evde tavuk yemissin sen kokuyor diyordum o da hayir yemin ederim yemedim diyordu, ben yemissin belli anlarm ben salak miyim diyorum, hatta bak soyle gercekten kizmiycam(parcalayacagm ) ama evi temizlemmiz lazim kokuyor diyorum adam yok yemedim diyor...ben hala yedigini dusunuyorum ama kabul etmiyor is yerinde buz dolabindaki herseyi cope atiyordum bozulmus bunlar kokuyor diye arkadaslar hayir bozuk degil deselerde ikna olmuyordum
Meyveler fazla geldi gozume canim onun disinda guzel
Helal olsun sana
Ah sorma kıymalı pide de yiyemiyordum. eşim birgün bana kızıp sucuk yedi. PislikAy benm de tavuktan midem cok bulanirdi esim de aksine cok sever ama yiyemezdi, izine gitmistim memlekete dondugmde esime bu evde tavuk yemissin sen kokuyor diyordum o da hayir yemin ederim yemedim diyordu, ben yemissin belli anlarm ben salak miyim diyorum, hatta bak soyle gercekten kizmiycam(parcalayacagm ) ama evi temizlemmiz lazim kokuyor diyorum adam yok yemedim diyor...ben hala yedigini dusunuyorum ama kabul etmiyor is yerinde buz dolabindaki herseyi cope atiyordum bozulmus bunlar kokuyor diye arkadaslar hayir bozuk degil deselerde ikna olmuyordum
Sağol canım,şükür bitti.Kizi da uyuttum,biraz geçmişi okuyayım,çok birikmemis gibiDevam ediyor cnm listeye gireceksen nick'li tarihli tartı fotoğrafı atmalisin
Çok iyi kurtarmissin bence cnm
İyi akşamlar canım kolay gelsin bitirdin mi bari isini
Aynen canım,valla benim günde üç sınav denk gelecek ne yapayım,yönetmeliğe de aykirii ama yaoacak bir şey de yok kiEvet canım cuma kuzların bildirimini görürsün artık nick ve tarih de yazılı oluyor tartı fotoğrafında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?