- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.881
Y’a okudukca guluyorum baya komik anilariniz varAyy evet yaa bir de o muhabbet vardibirinde bayramda misafrlige gitmistik tabi tabaga tatli koydular, onceki gittigmz evde de tatli vermislerdi ama ben hic yememstim annem bir tane bari yeseydin ayip demisti durum boyle olunca sonraki evde verilen tabaktaki tatlilarn hepsini inanin zorla yedim ayip olacak annem kizacak diye evden ciktik bu kez hepsini yedin insanlar hic tatli yemiyor heralde diyecek gepsi yenir mi diye kizmisti Allahm manyak etmisti kadin beni yaa babam gilme krizine girmisti cocuk senn yuzunden ne yapacagini sasrdi rahat biraksana diye bir de benm kusma huyum vardi zorla yedigim icin yolun kenarinda durduk kustum onlari bir de
Tehlikeli sularda yuzmuyorum benAmamnnn senin kk da hiç adrenalının olmamış ya ole hayat mı gecer
Guzel canim afiyet olsun3 Nisan menüm
Kahvaltı:10.00
1 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
1dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 1 muz
Akşam:16.00
2 kepçe yayla çorbası
4 YK (fırın poşetinde etsiz türlü pişirdim yağsız)
Salata
Su:2 litre
Spor: yapamadım.
U UcanSupurge
Senin prince karsi bir antipatn var bunu cok daha onceden anlamistim2 kepçe yayla çok geldi gözüme pirinç deposu Canan hoca gibi pirince laf etmeden duramam
Ayy evet yaa bir de kardeslerle bir araya gelince anlatip guluyoruz annem de en son ne yapaym o zaman adetler oyledi ne bileym diyorY’a okudukca guluyorum baya komik anilariniz var
Öncelikle afiyet olsun canım,kahvaltı geç uyandigin için mi geç saate kaldı? Bir de hurmanin yanına badem ekle,sabahki salatana iki tam cevizde dene çok güzel oluyor.Menun harika bence,sadece gördüğüm ufak eksiklikleri eklemek istedim03.04.2021 menümasal3487
12.30
Sade Türk kahvesi
13.40
Çingen salatası(domates- salatalık - 3 adet yeşil - 3 adet siyah zeytin - kırıntı peynir - limon suyu - pul biber )
Haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
16.30
Sade Türk kahvesi
Sade soda
1 tane taze hurma
18.45
Marul salatası( üzerine bir parça şinitzel ile yağsız pişmiş döner )
20.20
Filtre kahve
Su: 2 litre
Ucuk tu iicdne uctu virustenFransa'da ev sahibi olmak kolay mı fiyatlar buradaki gibi uçuk mu?
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Baya iyi
Latten hazır mı cağnım?
13. Haftadayım canım bir aya yakın mide bulantısı çektim pek yiyemedim şimdi yiyorum bulantılar geçti tartım bozuk yeni tartı alacağımasliogretmen inkinden ama aldım fark ediyorum
Geç uyanıyorum canım :) hurmayı da yemedim ama silmeyi unutmuşum :) pul biber ve limon suyu güzel oluyor domatesin suyu da salınca ekmek banıp yenmelk :) normalde zeytinyağ da konuluyor bu salataya bir de biber ama biberim yoktu yağı da diyetteyim diye eklemedimÖncelikle afiyet olsun canım,kahvaltı geç uyandigin için mi geç saate kaldı? Bir de hurmanin yanına badem ekle,sabahki salatana iki tam cevizde dene çok güzel oluyor.Menun harika bence,sadece gördüğüm ufak eksiklikleri eklemek istedim
Bu arada bende kahvaltıda salatana benzer salata yapıyorum tek fark,mevsimi olmadığı için tere,toka ile yapıyorum,peynir yerine de çökelek koyuyorum çok lezzetli oluyor.Senin gibi limon da ekleyeyim.
Ahh ahh ozmnlar almak vardı..çok iyş yapnıssınız canım gule gule oturunEvet coronadan dolayi cok ev satisi oldu evlerin fiyatlari firladi dairede oturanlar elinde avucundaki ne varsa Ève yatiriyolar allahtan iyi zamanda aldik biz dort yil oldu alali
Gayet güzel menü canim afiyet olsunU UcanSupurge
3 mart menum
sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve
oglen 11:30
3 yk kavurma,1 dilim peynir,5 zeytin ,yarim dilim ekmek
ara 14:00 café latté
aksam17:30 karidesli Yesil salata ( kucuk tabakti.)
su 3 litre
Ayy yaa hep benzer şeylerAyy evet yaa bir de o muhabbet vardibirinde bayramda misafrlige gitmistik tabi tabaga tatli koydular, onceki gittigmz evde de tatli vermislerdi ama ben hic yememstim annem bir tane bari yeseydin ayip demisti durum boyle olunca sonraki evde verilen tabaktaki tatlilarn hepsini inanin zorla yedim ayip olacak annem kizacak diye evden ciktik bu kez hepsini yedin insanlar hic tatli yemiyor heralde diyecek gepsi yenir mi diye kizmisti Allahm manyak etmisti kadin beni yaa babam gilme krizine girmisti cocuk senn yuzunden ne yapacagini sasrdi rahat biraksana diye bir de benm kusma huyum vardi zorla yedigim icin yolun kenarinda durduk kustum onlari bir de
Güzel bence afiyet olsun canim3 Nisan menüm
Kahvaltı:10.00
1 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
1dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 1 muz
Akşam:16.00
2 kepçe yayla çorbası
4 YK (fırın poşetinde etsiz türlü pişirdim yağsız)
Salata
Su:2 litre
Spor: yapamadım.
U UcanSupurge
Hım hayırlısı olsun bende hiç dikkat etmemiştim canim neyseki yüzdede değişiklik olmamis9. TAKIM
kumsal68 ile ilgili olarak;
Üyemizin 26 Mart tarihli bildiriminde adı ve tarih bilgisini içeren not olmadığından bildirimi geçersiz oluyor. Yakın tarihte bu konuyu paylaşım alanında aktarmıştım, zaten karar defterimizde de yazıyor.
Sonuç olarak; üyenizi listeye alamıyorsunuz. 721. etapta alabilirsiniz. Sonuç listelerinde gerekli değişikliği yapınız lütfen.
Tartıda fotoğrafında nick ve tarihin önemi kızlar kumsalı listeden geri çıkardık bu yüzden tarih ve nick yazmamış bir önceki hafta diyeLütfen dikkat edelim benim de dikkatimden kaçabilir birbirimizi kontrol edelim bu noktada şükür ki derecede değişim olmadı birincilik gitseydi çok üzülürdüm Kumsalım haftaya listeye alacağız seni artık
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
Pnrrr-12
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
AmınnnGuldurdun beni
Insallah allah en kolayindan nasip eder
Kurabiye göz tırmalasa da iyi geliyor göze3 Nisan cumartesi
12.00
2 dlm ekmek
1 TK bal tereyağı
Kuru domates kavurma 3 YK
16. 20
Kahve
1 tane ev yapımı hindistan cevizli kurabiye ceviz büyüklüğünde
19.00
4 YK kısır
Bol bol salata
Çay
Şu 2 litre
Aynen pul biberde yakışır hem de yağ yakar,aklımda olsun.Geç uyanıyorum canım :) hurmayı da yemedim ama silmeyi unutmuşum :) pul biber ve limon suyu güzel oluyor domatesin suyu da salınca ekmek banıp yenmelk :) normalde zeytinyağ da konuluyor bu salataya bir de biber ama biberim yoktu yağı da diyetteyim diye eklemedim
Afiyet olsun canim3 Nisan cumartesi
12.00
2 dlm ekmek
1 TK bal tereyağı
Kuru domates kavurma 3 YK
16. 20
Kahve
1 tane ev yapımı hindistan cevizli kurabiye ceviz büyüklüğünde
19.00
4 YK kısır
Bol bol salata
Çay
Şu 2 litre
hic belli olmaz kismette varsa olur gunu gelinceAmınnnisteyen herkese , gercı artık hayal oldu tek maaşla.
Afiyet olsun canimKahvaltı 12:30
1 haşlanmış yumurta
5 top peynir
Yarım salatalık
1 küçük tabak limonlu maydanoz
2 çk bal
1 büyük dilim kızarmış mayasız ekmek
Akşam yemeği 15:00
5 yk mantı
1 kase salata
Çok az pancar turşusu
2 çatal tiramisu
Arkadaşımı ziyarete gittim. Mantı yapmış mecbur onu yedimtiramisuyu da senin için yaptım deyince benim için dilimleme seninkinden 2 çatal alayım dedim öylelikle onu gönülledim iyi ki bugün gitmişim. Haftaya Cuma’ya en az 1 kilo gitmesi lazım. Elimden geleni yapacağım.
Su : 2 litre
Inanmiyorum cok Ozur dilerimmmm valla nasil dikkat etmedim hatirliyom aceleydim cikcaktim evden yazmadim kesin ah benim kafam valla ozurdilerim allahtan birinciligi etkilemdim valla cok uzulurdum9. TAKIM
kumsal68 ile ilgili olarak;
Üyemizin 26 Mart tarihli bildiriminde adı ve tarih bilgisini içeren not olmadığından bildirimi geçersiz oluyor. Yakın tarihte bu konuyu paylaşım alanında aktarmıştım, zaten karar defterimizde de yazıyor.
Sonuç olarak; üyenizi listeye alamıyorsunuz. 721. etapta alabilirsiniz. Sonuç listelerinde gerekli değişikliği yapınız lütfen.
Tartıda fotoğrafında nick ve tarihin önemi kızlar kumsalı listeden geri çıkardık bu yüzden tarih ve nick yazmamış bir önceki hafta diyeLütfen dikkat edelim benim de dikkatimden kaçabilir birbirimizi kontrol edelim bu noktada şükür ki derecede değişim olmadı birincilik gitseydi çok üzülürdüm Kumsalım haftaya listeye alacağız seni artık
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
Pnrrr-12
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?