Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Y’a okudukca guluyorum baya komik anilariniz var

Guzel canim afiyet olsun
2 kepçe yayla çok geldi gözüme pirinç deposu Canan hoca gibi pirince laf etmeden duramam
Senin prince karsi bir antipatn var bunu cok daha onceden anlamistim
Y’a okudukca guluyorum baya komik anilariniz var
Ayy evet yaa bir de kardeslerle bir araya gelince anlatip guluyoruz annem de en son ne yapaym o zaman adetler oyledi ne bileym diyor

Öncelikle afiyet olsun canım,kahvaltı geç uyandigin için mi geç saate kaldı? Bir de hurmanin yanına badem ekle,sabahki salatana iki tam cevizde dene çok güzel oluyor.Menun harika bence,sadece gördüğüm ufak eksiklikleri eklemek istedim

Bu arada bende kahvaltıda salatana benzer salata yapıyorum tek fark,mevsimi olmadığı için tere,toka ile yapıyorum,peynir yerine de çökelek koyuyorum çok lezzetli oluyor.Senin gibi limon da ekleyeyim.

Fransa'da ev sahibi olmak kolay mı fiyatlar buradaki gibi uçuk mu?
Ucuk tu iicdne uctu virusten
m’iras kalmis evin sahipleri uc kardesti evin degerinden daha az satiyolardi sansa denk geldi oda emkalciya vermisler genciz diye bize vermek istemiyodu dedim bakin hamileyim ikinciye kaynanmla oturuyom diyince kadin aaa ben turklerin bu huyunu sevmem zor olsa gerek acidim size dedide ev bizim oldu oylelikle

Geç uyanıyorum canım :) hurmayı da yemedim ama silmeyi unutmuşum :) pul biber ve limon suyu güzel oluyor domatesin suyu da salınca ekmek banıp yenmelk :) normalde zeytinyağ da konuluyor bu salataya bir de biber ama biberim yoktu yağı da diyetteyim diye eklemedim

9. TAKIM
kumsal68 ile ilgili olarak;
Üyemizin 26 Mart tarihli bildiriminde adı ve tarih bilgisini içeren not olmadığından bildirimi geçersiz oluyor. Yakın tarihte bu konuyu paylaşım alanında aktarmıştım, zaten karar defterimizde de yazıyor.
Sonuç olarak; üyenizi listeye alamıyorsunuz. 721. etapta alabilirsiniz. Sonuç listelerinde gerekli değişikliği yapınız lütfen.

Tartıda fotoğrafında nick ve tarihin önemi kızlar kumsalı listeden geri çıkardık bu yüzden tarih ve nick yazmamış bir önceki hafta diye Lütfen dikkat edelim benim de dikkatimden kaçabilir birbirimizi kontrol edelim bu noktada şükür ki derecede değişim olmadı birincilik gitseydi çok üzülürdüm Kumsalım haftaya listeye alacağız seni artık
@Breeze96

Beyaz leylak

G Goklerce

Jasminium84

gulsum462

elfkkk

asliogretmen

Ucmelekannesi

Fit mutlu anne

kumsal68

cgdmk

E ela_2019

Pnrrr-12

masal3487

M Manolya15

yazarhanim35

U UcanSupurge
3 mart menum

sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve

oglen 11:30
3 yk kavurma,1 dilim peynir,5 zeytin ,yarim dilim ekmek

ara 14:00 café latté

aksam17:30 karidesli Yesil salata ( kucuk tabakti.)

su 3 litre
Gayet güzel menü canim afiyet olsun
Ayy yaa hep benzer şeyler
Güzel bence afiyet olsun canim
Hım hayırlısı olsun bende hiç dikkat etmemiştim canim neyseki yüzdede değişiklik olmamis

3 Nisan cumartesi
12.00
2 dlm ekmek
1 TK bal tereyağı
Kuru domates kavurma 3 YK

16. 20
Kahve
1 tane ev yapımı hindistan cevizli kurabiye ceviz büyüklüğünde

19.00
4 YK kısır
Bol bol salata
Çay

Şu 2 litre
Kurabiye göz tırmalasa da iyi geliyor göze

Aynen pul biberde yakışır hem de yağ yakar,aklımda olsun.

Kahvaltı 12:30
1 haşlanmış yumurta
5 top peynir
Yarım salatalık
1 küçük tabak limonlu maydanoz
2 çk bal
1 büyük dilim kızarmış mayasız ekmek

Akşam yemeği 15:00
5 yk mantı
1 kase salata
Çok az pancar turşusu
2 çatal tiramisu

Arkadaşımı ziyarete gittim. Mantı yapmış mecbur onu yedim tiramisuyu da senin için yaptım deyince benim için dilimleme seninkinden 2 çatal alayım dedim öylelikle onu gönülledim iyi ki bugün gitmişim. Haftaya Cuma’ya en az 1 kilo gitmesi lazım. Elimden geleni yapacağım.

Su : 2 litre

3 Nisan cumartesi
12.00
2 dlm ekmek
1 TK bal tereyağı
Kuru domates kavurma 3 YK

16. 20
Kahve
1 tane ev yapımı hindistan cevizli kurabiye ceviz büyüklüğünde

19.00
4 YK kısır
Bol bol salata
Çay

Şu 2 litre
Afiyet olsun canim
Amınnn isteyen herkese , gercı artık hayal oldu tek maaşla.
hic belli olmaz kismette varsa olur gunu gelince

Afiyet olsun canim

Inanmiyorum cok Ozur dilerimmmm valla nasil dikkat etmedim hatirliyom aceleydim cikcaktim evden yazmadim kesin ah benim kafam valla ozurdilerim allahtan birinciligi etkilemdim valla cok uzulurdum
Sansa bak y’a mutluydum listedeyim diye haftaya guzel basliycaktim nasil boyle bir hata yaparim y’a cok uzuldum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…