- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.921
Estağfirullah canım duygulandım valla Niransız ilk mezunumuz olacaktın epeydir mezun vermiyoruz galibaBuradayım canım, iyi ki varsınız
Tamamdır Zehracığım. Hakkını helal et gece gece yordum seni çokkkk teşekkür ederim . Ama şuan çok mutluyum
Yine pirinç ya Canan hocaya bağlatacaksınız beni illaKızlar malum kayinvalidemler geldi çok giremedim menümü yazayimyazarhanim35
Sabah 08.30
İki haşlanmış yumurta,bir dilim peynir,bir dilim ekmek
Öğle 13.00
Bir tane lahmacun,yoğurt,çay
Ara sade türk kahvesi
Aksam 19.00
Altı kaşık sade pırasa yemeği,iki yemek kaşığı kavurmalı sebzeli pirinç pilavı,ayran
2.5 litre su içildi.
Kayınvalidemi pırasa yemegiyle karşıladımneyseki kavurmalı,sebzeli güzel bir pirinç pilavı da yapivermistim yanına.Cok güzel gorunuyordu dayanamadım iki kaşık kadar yedim.
O zaman ikimizin de istediği bir tarihte mezun olurumEstağfirullah canım duygulandım valla Niransız ilk mezunumuz olacaktın epeydir mezun vermiyoruz galiba
Yine pirinç ya Canan hocaya bağlatacaksınız beni illahem de öğlen lahmacun var Tireley ley ley
AnlaştıkO zaman ikimizin de istediği bir tarihte mezun olurum
Ayy gercekten Allah yuzune bakmis cok zordur heralde ayni evde yasamakUcuk tu iicdne uctu virusten
m’iras kalmis evin sahipleri uc kardesti evin degerinden daha az satiyolardi sansa denk geldi oda emkalciya vermisler genciz diye bize vermek istemiyodu dedim bakin hamileyim ikinciye kaynanmla oturuyom diyince kadin aaa ben turklerin bu huyunu sevmem zor olsa gerek acidim size dedide ev bizim oldu oylelikle
Guzel ama biraz fazla karbinhdratli olmus3 Nisan cumartesi
12.00
2 dlm ekmek
1 TK bal tereyağı
Kuru domates kavurma 3 YK
16. 20
Kahve
1 tane ev yapımı hindistan cevizli kurabiye ceviz büyüklüğünde
19.00
4 YK kısır
Bol bol salata
Çay
Şu 2 litre
Keske aksam ki mantiyi daha az yeseydn ama saati erkenmis en azindanKahvaltı 12:30
1 haşlanmış yumurta
5 top peynir
Yarım salatalık
1 küçük tabak limonlu maydanoz
2 çk bal
1 büyük dilim kızarmış mayasız ekmek
Akşam yemeği 15:00
5 yk mantı
1 kase salata
Çok az pancar turşusu
2 çatal tiramisu
Arkadaşımı ziyarete gittim. Mantı yapmış mecbur onu yedimtiramisuyu da senin için yaptım deyince benim için dilimleme seninkinden 2 çatal alayım dedim öylelikle onu gönülledim iyi ki bugün gitmişim. Haftaya Cuma’ya en az 1 kilo gitmesi lazım. Elimden geleni yapacağım.
Su : 2 litre
Neyse dereceyi etkilememis canm, olsun haftaya girersin listeye ayni motivasyonla devam et bozmaInanmiyorum cok Ozur dilerimmmm valla nasil dikkat etmedim hatirliyom aceleydim cikcaktim evden yazmadim kesin ah benim kafam valla ozurdilerim allahtan birinciligi etkilemdim valla cok uzulurdum
Sansa bak y’a mutluydum listedeyim diye haftaya guzel basliycaktim nasil boyle bir hata yaparim y’a cok uzuldum simdi
Cok tesekkur ederim canimİnşallah canım, Allah razı olsun
İnşallahhhh canım harika olur, hedefim 68 di ama tekrardan bir hesaplama yapsak mı ki Zehram?
Tebriklerkumsal68 , eküricanım @Breeze96 ve G Goklerce
canım beni de ekler misin
70.900 ——— 70,200
Tebriklerkumsal68 , tebrikler G Goklerce
Tebrikler güzel Takımım
Tebrikler G Goklerce harikasınnnn canım
maalesef canım perşembe başladılar. Pazartesi günü devam edecekler inşallah cuma gününe kadar biter. Çok yorucu geçiyor günler
hoş geldiniz
inşallah canım, gerçekten çok zor ve yorucusonunu düşünüp moral bulmaya çalışıyorum sadece
teşekkür ederim güzel yürekli Haticem
Guzel canim afiyt olsun3 Nisan Menü Bildirimi
11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 yeşil biber, 2 hurma, 1 tk bal
18.00 1 kase mercimek çorbası, 4 parça fırında tavuk, 4 yk yoğurt, 1 hurma
3 litre su
U UcanSupurge
Bence hic hayal degil canim cok istikrarli ilerliyorsunBilmiyorum ki canımKaptanım sensin. Ama öyle hemen mezun olmak istemiyorum. 6’ları görmek istiyorum. Hatta 65 leri . Hayal mi ama onu da bilmiyorum . O kadar uzun zaman oldu ki o kiloları görmeyeli
Guzel canm, pilav hic olmasa daha guzel olurdu ama az yemissin en azindanKızlar malum kayinvalidemler geldi çok giremedim menümü yazayimyazarhanim35
Sabah 08.30
Öğle 13.00
Ara sade türk kahvesi
Aksam 19.00
Altı kaşık sade pırasa yemeği,iki yemek kaşığı kavurmalı sebzeli pirinç pilavı,ayran
2.5 litre su içildi.
Kayınvalidemi pırasa yemegiyle karşıladımneyseki kavurmalı,sebzeli güzel bir pirinç pilavı da yapivermistim yanına.Cok güzel gorunuyordu dayanamadım iki kaşık kadar yedim.
Hadi o zaman canım hayaldi, gerçek oldu diyelim, dedirtelimAyy gercekten Allah yuzune bakmis cok zordur heralde ayni evde yasamak
Guzel ama biraz fazla karbinhdratli olmus
Keske aksam ki mantiyi daha az yeseydn ama saati erkenmis en azindan
Neyse dereceyi etkilememis canm, olsun haftaya girersin listeye ayni motivasyonla devam et bozma
Cok tesekkur ederim canimbenm de baslarken hedefim 65 di ama simdi niyetim 60 61 civari U UcanSupurge 65 olunca mezun olmak zorunda miyim ? Yoksa yeni hedefle ilgili guncelleme yapmak zorunda miyiz
Guzel canim afiyt olsun
Bence hic hayal degil canim cok istikrarli ilerliyorsunbana sorsan 61 bana da hayal gibi dedign gibi cok uzun zamab oldu o kilolaru gormeyeli ama 65 i buldum nerdeyse onu da bulabilirm diye dusunuyorum, benm icin 65 de hayaldi
Guzel canm, pilav hic olmasa daha guzel olurdu ama az yemissin en azindan
Yapalim canim ben inaniyorummHadi o zaman canım hayaldi, gerçek oldu diyelim, dedirtelim
Çok güzel bir duygu bu, kesinlikle sana katılıyorum canımYapalim canim ben inaniyorummbeni suan gorenler sok oluyor ve asiri motive oluyorum
afiyet olsun ekürimKızlar malum kayinvalidemler geldi çok giremedim menümü yazayimyazarhanim35
Sabah 08.30
Öğle 13.00
Ara sade türk kahvesi
Aksam 19.00
2.5 litre su içildi.
afiyet olsun canim öğlen lahmacun varken pirinç pilavına gerek yokmuş akşamKızlar malum kayinvalidemler geldi çok giremedim menümü yazayimyazarhanim35
Sabah 08.30
Öğle 13.00
Ara sade türk kahvesi
Aksam 19.00
2.5 litre su içildi.
Menü güzel bence canim afiyet olsun.Günaydın dün temizlik yaptım ramazan gelmeden yapayım dedim oruçken halim dermanım kalmıyor.Yorgunluktan uyuyakalmışım.Menümü yazayım
03 Nisan Cumartesi Menüm
13:30
1 yumurta ile mantarlı omlet
1 tk tahin pekmez
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
Beyaz peynir
3 ceviz
17:00 10 fındık 10 badem 1 incir kurusu
19:00 1 tabak bamya yemeği +1 tavuk baget
2.5 litre su
Adım sayım yok çünkü bilekliği çıkardım nereye koyduğumu unuttum zaten temizliğe daldım.Spor yok ama yakmışımdır epey kalori
U UcanSupurge
Duymamaya çalış canim. Hep böyleyse yapacak birşey yok. Bazı insanlar patavatsız oluyor. Valla ben bulaşık makinemi çekip altını silemiyorum boruları tam sıfıra sıfır ancak eşimle çok arada yardım edince silerim .Günaydın kizlar
Ayy sabah sabah sinirlerim zıpladı,kızla uyanıp mutfağa geçtik,bulaşık makinesi bozulmustu,eşim de çekmiş içine bakmak için.Kayimvalide diyorki bir sürü kır vardı üstünde sildim temizledim simsiyahtiayy tepem attı ya,sanki b.k götürüyor evimizi la havle
Görmezlikten duymamazlıktan gel canım her lafını sözünü takacak olsan vakit geçmez .Söylenmemeli böyle bir şey ama bazen nerede ne söylenir bilemiyorlar .boşver gitsin.benim bulaşık makinemin altı da simsiyahtı çalışıyoruz yoruluyoruz çocuklar eş derken enerjimiz tükeniyor makşnaların altları da eksik kalıvetsinGünaydın kizlar
Ayy sabah sabah sinirlerim zıpladı,kızla uyanıp mutfağa geçtik,bulaşık makinesi bozulmustu,eşim de çekmiş içine bakmak için.Kayimvalide diyorki bir sürü kır vardı üstünde sildim temizledim simsiyahtiayy tepem attı ya,sanki b.k götürüyor evimizi la havle
Insallah guzel bir giris yaparim saglik olsunKuzum ben farkındaydım da geçen hafta listede olmadığın için sorun yapacaklarını düşünmedim sorunmuş listeye yeni girecek üyelerde bundan sonra daha dikkatli olalım birbirimizinkini de fark edersek uyaralım hemen bu hafta listeye daha havalı bir giriş bekliyorum o zaman senden
Devam edebilirsin elbette canım sen ne zaman ki yeter dersen o zaman mezun ederiz hele durun bi gitmeyin yaCok tesekkur ederim canimbenm de baslarken hedefim 65 di ama simdi niyetim 60 61 civari U UcanSupurge U UcanSupurge 65 olunca mezun olmak zorunda miyim ? Yoksa yeni hedefle ilgili guncelleme yapmak zorunda miyiz
Afiyet olsun canım iyi yapmışsın ben de Ramazanın ilk günleri pert oluyorum başım ağrıyor çokça sonrasında sıkıntı olmuyor şükür de senin canlı dersin , yüzyüze vs de çok iyice yorulurdunGünaydın dün temizlik yaptım ramazan gelmeden yapayım dedim oruçken halim dermanım kalmıyor.Yorgunluktan uyuyakalmışım.Menümü yazayım
03 Nisan Cumartesi Menüm
13:30
1 yumurta ile mantarlı omlet
1 tk tahin pekmez
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
Beyaz peynir
3 ceviz
17:00 10 fındık 10 badem 1 incir kurusu
19:00 1 tabak bamya yemeği +1 tavuk baget
2.5 litre su
Adım sayım yok çünkü bilekliği çıkardım nereye koyduğumu unuttum zaten temizliğe daldım.Spor yok ama yakmışımdır epey kalori
U UcanSupurge
Ay ilk günden dakika 1 bomba 1 yaniGünaydın kizlar
Evet canim zor du ne kadar iyi olur sa olsun yeri geliyo Anne kiz anlasamiyoAyy gercekten Allah yuzune bakmis cok zordur heralde ayni evde yasamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?