Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah canım, Allah razı olsun
Saol cnm

Tebrikler cnm

Bilmiyorum canım atlatamazsam düşünürüm canım

İnşallahhhh canım harika olur, hedefim 68 di ama tekrardan bir hesaplama yapsak mı ki Zehram?

Spor listesi Sonuclar

1. kumsal68 (1.151 puan)

2. @Breeze96 (1.144 puan)

3. G Goklerce (1.020 puan)

Tebrikler kizlar

Tebrikler kumsal68 , eküricanım @Breeze96 ve G Goklerce
canım beni de ekler misin

70.900 ——— 70,200

Tebrikler kumsal68 , tebrikler G Goklerce
Tebrikler güzel Takımım
Tebrikler G Goklerce harikasınnnn canım
Güzel ekşi canim maşallah

İşleri kolaylayamadinmi görümüyorsun pek
maalesef canım perşembe başladılar. Pazartesi günü devam edecekler inşallah cuma gününe kadar biter. Çok yorucu geçiyor günler
hoş geldiniz
Kolay gelsin canım senin için zor olmalı evin içinde inşaat, işçiler çabucak biter inşallah da rahat rahat oturursunuz canımm
inşallah canım, gerçekten çok zor ve yorucu sonunu düşünüp moral bulmaya çalışıyorum sadece
teşekkür ederim güzel yürekli Haticem

Neyse ki gün erken kapanmış cumaya kadar kalan beş günde özellikle akşam öğününde karbonhidrat görmek istemiyorum külahları değişiriz yoksa
Kuzum ben farkındaydım da geçen hafta listede olmadığın için sorun yapacaklarını düşünmedim sorunmuş listeye yeni girecek üyelerde bundan sonra daha dikkatli olalım birbirimizinkini de fark edersek uyaralım hemen bu hafta listeye daha havalı bir giriş bekliyorum o zaman senden
İnşallahhhh canım harika olur, hedefim 68 di ama tekrardan bir hesaplama yapsak mı ki Zehram?
Ne hesabı ya mezuniyet mi
3 Nisan Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 yeşil biber, 2 hurma, 1 tk bal

18.00 1 kase mercimek çorbası, 4 parça fırında tavuk, 4 yk yoğurt, 1 hurma

3 litre su

U UcanSupurge
Çok güzel hala kayısı bulunamamış belli

Evet canım. Bulamadım

mezuniyet ama sanki 68 den de eksileri görmek istiyorum gibi böyle 600/750 arası vermem takımı çok etkilemeyecekse

Teşekkür ederim biriciğim Yormadım inşallahhhh ama çok mutlu oldum ki
Çokkkk teşekkür ederim canım çokkkk

Ne zaman mezun olmak isteyeceksin ki Hedefini 68 yazdın diye o olmak zorunda değil aşağıya revize edebiliriz yani
Bilmiyorum ki canım Kaptanım sensin. Ama öyle hemen mezun olmak istemiyorum. 6’ları görmek istiyorum. Hatta 65 leri . Hayal mi ama onu da bilmiyorum . O kadar uzun zaman oldu ki o kiloları görmeyeli

Bilmiyorum ki canım Kaptanım sensin. Ama öyle hemen mezun olmak istemiyorum. 6’ları görmek istiyorum. Hatta 65 leri . Hayal mi ama onu da bilmiyorum . O kadar uzun zaman oldu ki o kiloları görmeyeli
Bende hemen bu hafta mezun olmak istiyorsun sandım daha vermek istediğin kilo varmış burdasın yani

Nasıl istersen canım kilo vermeye devam ettikçe listeden ayrılma kuzum ne zaman dersin ki bu kadar bana yeter mezuniyet şartın tutuyor zaten istediğin zaman mezun edebiliriz ama şimdilik devam

Kurabiye göz tırmalasa da iyi geliyor göze

tiramisu azmis mantida erken olduğu için kurtarmıştır ins diye düşünüyorum afiyet olsun.

maalesef canım perşembe başladılar. Pazartesi günü devam edecekler inşallah cuma gününe kadar biter. Çok yorucu geçiyor günler
Bitince güzel olur ama ağız tadıyla oturun ins
Güzel menü afiyet olsun canim

Bende hemen bu hafta mezun olmak istiyorsun sandım daha vermek istediğin kilo varmış burdasın yani
Buradayım canım, iyi ki varsınız
Nasıl istersen canım kilo vermeye devam ettikçe listeden ayrılma kuzum ne zaman dersin ki bu kadar bana yeter mezuniyet şartın tutuyor zaten istediğin zaman mezun edebiliriz ama şimdilik devam
Tamamdır Zehracığım. Hakkını helal et gece gece yordum seni çokkkk teşekkür ederim . Ama şuan çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…