Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saol canim sanirim midemde bir sorun var midem hep sis aclik hissetmiyorum genelde ve bugunde kustum umarim sorun yoktur nedir anlamiyirum butun gun midemde balon sisirmisler sanki hep sis
Allah Allah yediklerin arasınsa midene dokunacak bir şey mi vardı canım
1.25 nedir ya

Sabah elektrik kesildi genel sorun sandık demek bizim binada sıkıntı varmış neyse ki hallettiler şarjım bitti malesef yoksa sizi haberdar ederdim çok sağolun canlar
Aklimiza neler geldi birsey olmasinda, cok sukur
G Goklerce canım annem yarın aşı olcaktı ama ıkı gundur baya nezle. Bu aşı olmasına engel mi ertelesek mi ne dersın
Erteleyin canim, corona olabilir eger degilse bile hastayken asi yapmiyoruz genelde
Ayni ben
Yok benimki ne yiyosam onu yiyo valla istesede yok o gobek gidicek zayif es istiyo yaninda bende gobekli erkek istemiyom o yuzden baya direncli davraniyo bakalim
Canm benm esim verdi kilolarini simdj ara verdi, ben devam ediyorum
Saol canim sanirim midemde bir sorun var midem hep sis aclik hissetmiyorum genelde ve bugunde kustum umarim sorun yoktur nedir anlamiyirum butun gun midemde balon sisirmisler sanki hep sis
Cok gecmis olsun, yedgin birseyler dokunuyor olabilir guzel takip et kendjni
6 Mart spor
1000 ip 200 p
Adim onbin 100 (bilekligin sarji bitti cekemedim ama en son onbin ikiyizu gormustum U UcanSupurge Jasminium84
Superrr
Aksam yemegi biraz gec saate kalmis ama guzel menu ve spor

Kizlar biliyorum uyudunuz ama yaziyom yinede
Moralim bozuk benim buyuk ogln 12 yasinda
Aksam yemeginde Anne d’un geceden beri nefes darligi yasiyorum sol elim uyusuyo dedi
Bizim kedimiz var d’un gece cok kotu bagirdi bakcede yasiyo oldu sandik firladik yataktan hepimiz anlamadik nedenini
Oglumda o andan beri nefesim darlaniyo diyo panik atakmidir acaba bazen sinavlardan oncede nefes darligi yasadigini soyledi

Günaydın kızlar
İki gündür boğazım acıyordu dün gece de ateşlendim, sıtma gibi tir tir titredim
Bilmiyorum üşüttük mü ailecek Allah korusun covid mi olduk
Ama başka da belirti yok gerçi tat koku yerinde
Eşim uyansın da bakayım ona da bi söylerim test yaptırırım belki

Gayet guzel canm afiyet olsun

Aksam karbonlu olms canm

Guzel canm afiyet olsun, olsun canl az az da olsa basla zamanla artar

Sabah bir gunaydin dedi sonrasinda ses yok
Sağol kuzum

Sabah elektrik kesildi genel sorun sandık demek bizim binada sıkıntı varmış neyse ki hallettiler şarjım bitti malesef yoksa sizi haberdar ederdim çok sağolun canlar
Sen iyi ol kuzum merak ettik vallahi

Evet kuzum farkındayım yemekler öyle denk geldi
Son iki günü protein sebze ile kapatmayı planlıyorum

1,25ine kurban olduğum
Afiyet olsun güzel olmuş

Ahhhh benim canımm geçmiş olsun
Ben kendimde de panik ataktan şüphelendiğim için bi araştırdım daha yeni panik atak varmış bir de kısıtlı panik atak diye bişe varmış
Sadece nefes darlığı var başka belirti yoksa aslında panik atak demiyorlar
Ama yine de bi doktora götürmekte fayda var canımın içi

Oh ne guzel darisi bizlerin basina ara verecegim gun cok uzak geliyor bna
Kız ne uzağı Ramazan bayramında 55in altında olmazsan benim de adım Zehra değil şuraya yazıyorum
Üzüntüden mi oldu canım bir iki gün biraz ona daha fazla zaman ayırsan geçer mi ki acaba stres altında vücudu böyle tepki veriyor belki de akıllı saatlerin kimisinden kalp ritmini filan ölçme özelliği varmış arkadaşımın panikatak ve anksiyete bozukluğu var eşi böyle bir saat almıştı
İşe gitmek durumundaysan muhakkak yaptır canım eşin de öyle tabi Allah korusun inşallah sandığınız gibi değildir de içiniz rahat eder birilerine bulaşmamış olur

Son düzenleme:
Saol canim en kisa zamanda goturcem insallah bugun aliyim sira

Gecmis olsun canim sanada ama ihmal etme yaptirîn bnce test

Bilemedim yazdiklarim yemis oluyorum ama su cok iciyorum ac karnina bu l’anti yapiyo bnce
Kuzum 4 litre sana çok çok fazla kilo başı 0.033 ile çarpılıyor su miktarı diye biliyorum
59 x 0.033 = 1.947 senin ihtiyacın olan su 2 litre kadar sen bunun 2 katını içiyorsun tabi spor, terleme sonrası bir tık artırmak gerek ama seninki epey fazla belki de ondandır dediğin gibi

Günaydın 9. takımın çıtırları. Ankara'dan güneşli bir sabaha merhaba. Yeşeren umutlar gibi çiçek açan ağaçlar merhaba. Penceremin önüne yemek yemeye gelen kuşlar merhaba. Merhaba şuan doğan bebek. Benim için yeni başlayan gün merhaba, başladığın gibi çoook guzel bir gün ol

Var benimde o saattén canim nabiz normal cikiyo bilemedim cok stresli bir cocuk goturcem bir drta Saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…