- 5 Temmuz 2018
- 109
- 527
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.521
Galiba canim biraz azaltiyim en iisi wcden cikamaz oldumKuzum 4 litre sana çok çok fazla kilo başı 0.033 ile çarpılıyor su miktarı diye biliyorum
59 x 0.033 = 1.947 senin ihtiyacın olan su 2 litre kadar sen bunun 2 katını içiyorsun tabi spor, terleme sonrası bir tık artırmak gerek ama seninki epey fazla belki de ondandır dediğin gibi
gunaydin canim guzel uyudun galiba neseyle uyanmissin huzur saciyosunGünaydın 9. takımın çıtırları. Ankara'dan güneşli bir sabaha merhaba. Yeşeren umutlar gibi çiçek açan ağaçlar merhaba. Penceremin önüne yemek yemeye gelen kuşlar merhaba. Merhaba şuan doğan bebek. Benim için yeni başlayan gün merhaba, başladığın gibi çoook guzel bir gün ol
Ne güzel bir enerji ile giriş yaptın canımm maşallahGünaydın 9. takımın çıtırları. Ankara'dan güneşli bir sabaha merhaba. Yeşeren umutlar gibi çiçek açan ağaçlar merhaba. Penceremin önüne yemek yemeye gelen kuşlar merhaba. Merhaba şuan doğan bebek. Benim için yeni başlayan gün merhaba, başladığın gibi çoook guzel bir gün ol
Insallah canim insallah ama burdanda hemen gitmem ona gore alistim burayaKız ne uzağı Ramazan bayramında 55in altında olmazsan benim de adım Zehra değil şuraya yazıyorum
Uzun zamandır böyle güzel uyumamıştım canım. Dün yorulmuştum.Galiba canim biraz azaltiyim en iisi wcden cikamaz oldum
gunaydin canim guzel uyudun galiba neseyle uyanmissin huzur saciyosun
Günaydın canım cuma tartını çok merak ediyorum ikili hanelerle güzel başlangıç olacak inşallahGünaydınlarr..
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Bugün güne 2 bardak su ile başladım. Biri sirkeli
Elbette gitme canım biz de sana çok alıştıkInsallah canim insallah ama burdanda hemen gitmem ona gore alistim buraya
İnşallah güneşli bir gün olur çıkarsınız canım.Ankara bugün 21dereceye çıkacakNe güzel bir enerji ile giriş yaptın canımm maşallahkaç gündür burda aşırı rüzgar var azıcık açarsa dışarı çıkasım var minik kuşumla o da darlandı kaç gündür
Şifa gibi gelmiştir şimdi ne güzel ben de uyuyayım azıcık daha minik kuşum uyuyorken gece 2ye doğru yattım baş ağrım, midemden ötürü şimdi iyiyim Allah’a şükürUzun zamandır böyle güzel uyumamıştım canım. Dün yorulmuştum.
Canım benim yakın olsak alırdım şimdi bebişe ben bakardım uyu derdim istediğin kadar.Şifa gibi gelmiştir şimdi ne güzel ben de uyuyayım azıcık daha minik kuşum uyuyorken gece 2ye doğru yattım baş ağrım, midemden ötürü şimdi iyiyim Allah’a şükür
Allah razı olsun canım dün bücür de erken uyudu 7 gibi yattı 10 gibi kalktı geri yatmadı o da benle uyudu geç kalkar o bugünCanım benim yakın olsak alırdım şimdi bebişe ben bakardım uyu derdim istediğin kadar.
Erzurum'un kışı bitmiyor yaniBizim de 14 derece maksimum sonradı da kar yağmurBurda sorun kış değil kışın bitmemesi Eki Görüntüle 2819176
Ah nerde benim tayin de sıkıntı yok da eşim üniversite personeli rektör göndermedikçe tayin olamıyorErzurum'un kışı bitmiyor yani. Zor gercekten.Gelin Ankara'ya komşu olalım
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.bebisin uyurken uyu hadiAh nerde benim tayin de sıkıntı yok da eşim üniversite personeli rektör göndermedikçe tayin olamıyoremekliliği burda göreceğiz gidişle
Güzel menü bence afiyet olsun canim06 Nisan Salı Menüm
13:30
1.25 dilimTB ekmeği
1 tk tahin pekmez
1yumurta ile domatesli biberli omlet
5 zeytin
2ceviz 10fındık 10 badem
17.00 Portakal
19:45. 1.5 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık yoğurt + 1 k chia tohumu
3 litre su
Adım sayım :7210 (fotoğraf çekevektim sıfırlandı) U UcanSupurge
Spor bildirimi
Lesli 3 Mil :135
300 ip atlama :60
Toplam :195 puanJasminium84
Stres yapıyor demekki. Hırslı bir cocukmu canim. İns değildir panik atak götür doktora için rahatlasinKizlar biliyorum uyudunuz ama yaziyom yinede
Moralim bozuk benim buyuk ogln 12 yasinda
Aksam yemeginde Anne d’un geceden beri nefes darligi yasiyorum sol elim uyusuyo dedi
Bizim kedimiz var d’un gece cok kotu bagirdi bakcede yasiyo oldu sandik firladik yataktan hepimiz anlamadik nedenini
Oglumda o andan beri nefesim darlaniyo diyo panik atakmidir acaba bazen sinavlardan oncede nefes darligi yasadigini soyledi
Oyy geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar
İki gündür boğazım acıyordu dün gece de ateşlendim, sıtma gibi tir tir titredim
Bilmiyorum üşüttük mü ailecek Allah korusun covid mi olduk
Ama başka da belirti yok gerçi tat koku yerinde
Eşim uyansın da bakayım ona da bi söylerim test yaptırırım belki
Allah korusun kuzum ya artık gölgemizden korkar hale geldik, eşime söyledim de anlık bişe olduğu için üşüttün sen heralde dedi, oda soğuk oluyor sen de gece üstün açık yatıyorsun ondan olmuştur dediKız ne uzağı Ramazan bayramında 55in altında olmazsan benim de adım Zehra değil şuraya yazıyorum
Üzüntüden mi oldu canım bir iki gün biraz ona daha fazla zaman ayırsan geçer mi ki acaba stres altında vücudu böyle tepki veriyor belki de akıllı saatlerin kimisinden kalp ritmini filan ölçme özelliği varmış arkadaşımın panikatak ve anksiyete bozukluğu var eşi böyle bir saat almıştı
İşe gitmek durumundaysan muhakkak yaptır canım eşin de öyle tabi Allah korusun inşallah sandığınız gibi değildir de içiniz rahat eder birilerine bulaşmamış olur
bizi de haberdar et kuzumSaol canim en kisa zamanda goturcem insallah bugun aliyim sira
sağol canımGecmis olsun canim sanada ama ihmal etme yaptirîn bnce test
sağol kuzumm, inşallah değildirGüzel menü bence afiyet olsun canim
Stres yapıyor demekki. Hırslı bir cocukmu canim. İns değildir panik atak götür doktora için rahatlasin
Oyy geçmiş olsun canım.
İns değildir korona öyle dusunmeyelim
Erzurum'un kışı bitmiyor yani. Zor gercekten.Gelin Ankara'ya komşu olalım
ayyy ne güzel olur hep beraber ankarada olsakAh nerde benim tayin de sıkıntı yok da eşim üniversite personeli rektör göndermedikçe tayin olamıyoremekliliği burda göreceğiz gidişle
aaaa ben bunu atlamışım, geçmiş olsun kuzumSağol canım. Şimdi iyiyim şükür
enerjine kurban olduğumGünaydın 9. takımın çıtırları. Ankara'dan güneşli bir sabaha merhaba. Yeşeren umutlar gibi çiçek açan ağaçlar merhaba. Penceremin önüne yemek yemeye gelen kuşlar merhaba. Merhaba şuan doğan bebek. Benim için yeni başlayan gün merhaba, başladığın gibi çoook guzel bir gün ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?