• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay inşallah canım kaptanım :KK200: yaza fit girmeyi nasip etsin rabbim inşallah ya

canım ben detox hiç yapmadım ama önerdiler. 3 gün sadece kabak yiyormuşsun vs. ben bu durumu sağlıklı bulmadığım için yapmadım. ama kabağın kalorisi düşük bir sebze olduğu için akşam yemeklerinde kabağı para para doğrayıp fırın tepsisine tek tek yerleştiriyorum. tuzlayıp çok az zeytin yağı koyup fırına sürüyorum. 15-20 dk sonra çıkarıyorum üzerini yoğurtlayıp yiyorum. hem doyurucu hem kalorisiz
kabak denedim ben . iyi sonuçlar veriyor . ama en iyi sonucu su orucu ile almıştım . tam 10 gün otofaji yani su orucu yapmıştım.

Ramazanın son 10 günü (belki iyi giderse 21 günü otofaji yapmayı düşünüyorum )

Vücuda olan yararlarını anlatamam size .harikaa

valla bende merak ediyorum . inşallah 2 haneyi hatta 99 u görürüm. sirkeli su çok mide bulandrıcı ama katlanıyorum valla.

öğretmenim yediklerin seni sıkmış galiba. motivasyon düşmesine neden olmaması açısından ufak dokunuşlarla menünü tatlandırsan mı acana

akşam saatleri kuduruyorum ben yemek yemek diye. akşamı nasıl hafif geçiyorsunuz .
Zorluyorsa içme kuzum hele tansiyon problemin varsa

kabak denedim ben . iyi sonuçlar veriyor . ama en iyi sonucu su orucu ile almıştım . tam 10 gün otofaji yani su orucu yapmıştım.

Ramazanın son 10 günü (belki iyi giderse 21 günü otofaji yapmayı düşünüyorum )

Vücuda olan yararlarını anlatamam size .harikaa
Ya cidden mi maşallah Ahmet Apa’yı bilir misin biz geçen yıl takımca onun seviyeler programına başlamıştık ben 2. Seviyeye kadar yaptım gülbeşeker vardı o tamamlamıştı bütün seviyeleri epey de kilo vermişti

Günaydın 9. takımın çıtırları. Ankara'dan güneşli bir sabaha merhaba. Yeşeren umutlar gibi çiçek açan ağaçlar merhaba. Penceremin önüne yemek yemeye gelen kuşlar merhaba. Merhaba şuan doğan bebek. Benim için yeni başlayan gün merhaba, başladığın gibi çoook guzel bir gün ol :nazar: :KK68:
Merhabaaaaa, ay nedense mevlid aklıma geldi🤭

öğlen 4 adet kuru dolma yedim ama miniklerdi. ve yoğurt. bulgurla yaptım dün gece sadece zeytinyağı var.

Bu arada dün çok canım tatlı çekince marketten baklava yufkası aldım. Benmari usulü bitter çikolata eritip içine sürün ince bir sigara gibi sardım. mesela 3 kat yufka. bir parmak kalınlığında rulokatlarım oldu. sonra onu fırında 15 20 dk fırınladım. 2 tane tatlı niyetine yedim gitti.

tavsiye ederim çok güzel sağlıklı ve diyete uygun bir tatlu oldu bilginizeee

:)
Güzele benziyor zaten baklava yufkası çıtır çıtır oluyor guzel olmuştur sayıyı kacirmadikca yenebilir sanki afiyet olsun canim
Kızlaaarrr sene başında Eylül gibi hatırlarsınız belki okulumuz için kütüphane projesi hazırlıyoruz demiştim şükür geçmiş çok mutluluyum 🥰
Okulda kütüphaneniz yokmuydu canim. Hatırlayamadım çok sevindim bende hayırlı olsun

Güzele benziyor zaten baklava yufkası çıtır çıtır oluyor guzel olmuştur sayıyı kacirmadikca yenebilir sanki afiyet olsun canim

Okulda kütüphaneniz yokmuydu canim. Hatırlayamadım çok sevindim bende hayırlı olsun
Okulumuz yeni bina canım pandemi sürecinden dolayı bütçe gelmiyor bakanlıktan çok eksiğimiz var aslında biz de proje yazdık geçti Fen bilgisi öğretmenimiz de laboratuvar projesi yazmıştı inşallah onunki de geçer

Kızlaaarrr sene başında Eylül gibi hatırlarsınız belki okulumuz için kütüphane projesi hazırlıyoruz demiştim şükür geçmiş çok mutluluyum 🥰

Okulumuz yeni bina canım pandemi sürecinden dolayı bütçe gelmiyor bakanlıktan çok eksiğimiz var aslında biz de proje yazdık geçti Fen bilgisi öğretmenimiz de laboratuvar projesi yazmıştı inşallah onunki de geçer
Tebrik ederim kuzummm :KK60: :KK60:

inşallah ötekisi de geçer :dua:

inşallah kuzum sağolasın :KK60:

evet canım gidiyorum, az önce kurum doktoruna gittim onlardan geçiyor bu işler ne yazık ki, belirtilerimin soğuk algınlığı olduğuna karar verip test için izin vermedi :olamaz:
mecbur akşam kendim gidip yaptıracağım

ufaktı cnm önce haşladım sonra tost makinasnda bastım hatta soğumasın diye makine de bıraktım cips gibi olmuş :KK70:
Çok değişik yapmışsın,haftasonu deneyeyim bakalım nasıl olacak.
masal3487 masal3487 ekürüm dün ki menünü göremedim ben mi gözden kaçırdım
Yazicam birazdan canım,erken uyudum,yazamadım🙈
Canım gaz genelde ilk 3-4 ay sorum, sonraduzelıyo,bizimki de cok sıkıntılıydı ,istersen kendini de cok sıkma, dr a sorup ye , insan özler acıyı ya😋
Ya öylede çok sancı yapar diye korkuyorum,hiç acı yemedim ya ondan korkuyorum,yoksa canım soyle acılı bir cigkofte çekiyor 😋

İns canim herşey düzene girsin ins su pandemi illakki bitecek okula gidince öğrenciler hepsinden faydalansın ins

Sağol kuzum.Yaz sebzelerini ben de çok seviyorum ama en bi sevdiğim, kimselerin yüzüne bile bakmadığı kabak😄
aaaa ben şok :D
kızartması hariç hiç sevmem kabağı :olamaz:
çok azıcık da fırınlanmış halini ama o da diyete uygun olduğu için yoksa yüzüne bakmam :D

aaaa ben şok :KK70:
kızartması hariç hiç sevmem kabağı :olamaz:
çok azıcık da fırınlanmış halini ama o da diyete uygun olduğu için yoksa yüzüne bakmam :KK70:
Ben özellikle yemeğini severim,soğan,biber domates kavurup içine kabağı eklerim,kendi suyunda yarım saatte piser,bol cacikla misler gibi yerim😋 Allah'tan eşime de sevdirdim de haftada bir iki muhakkak yeriz😀

Ben özellikle yemeğini severim,soğan,biber domates kavurup içine kabağı eklerim,kendi suyunda yarım saatte piser,bol cacikla misler gibi yerim😋 Allah'tan eşime de sevdirdim de haftada bir iki muhakkak yeriz😀
vallahi süpersin afiyet şifa olsun :KK60:

Back
X